Sabredenler Kulübü 2012 :)

Günaydın yavru ceylanlarıııııııııımmmmmmmmmmmm Hepiniz iyisiniz inşallahhhhhh

hayalimduam kuzum dikkat et kendine iyice dinlen bol bol nane limon tüket ki vitamin alasın ufaklığında keyfinden ödün verimesin

60gelsin kuzuumm senin adına çok mutlu oldum ben yaa n egüzel artık memleketinde gurbetliği sona erdirdin darısı ben ve benim gibi ollanlara ne güzel yav insan mutlu olunca horoz sesleri bile rahatsız etmiyo

ahsenelkasas kuzum hayırlı olsun yeni uğraşın değişik uğraşlara bayılırım ben de inşallah kazancın bol olur fotoları merakla bekliyorum

bana gelince dün söylemiştim eveden taşınma meselesini ayol doluya koyuyoz almıyoooo boşa koyuyoz dolmuyo benim okul bitti eğer memurluğa yerleşirsem bir de o yüzden evv taşıma derdimiz olursa diyoz bu sefer oyuncak olucak diyoz bir yıl daha idare edelim diyoz bakalım hayırlısı sanırım bu yılda burda oturucaz sonraa sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı öğğğ didim ama çıkmadı acep hamilemiyim ben herifciğimi görmedim bu ay doğru düzgün ayrıydık o yüzden hiç ihtimal dahi vermiyorum bunun sebebi sanırım üşütmekten ssz

tam fotoları yüklerken elektrikler kesildi ya şimdilik bir kaçı var elimde ara ara başka fotolar da yüklerim. umarım beğenirsiniz :18:

Son düzenleme:
ben magnetleri daha güzel bulduğum için(buzdolabımın üstü,nikah ve bebek şekerleri dolu:) ) hep magnet olarak tasarladım,tabi isteğe göre çubuk şeklinde de olur.düşünsenize minik yavrunuzun baş harfi yazan küçük magnetleri, doğum için ziyaretinize gelenlere dağıtmışsınız,bence klasik şeylerden çok daha havalı olur.benim şimdi kuzenimin eşi hamile kısmet olursa ona yapıcam,yani yalnızca ilk kez anne olacaklar için değil,ilk kez teyze/hala olacaklar için de ideal bi hediye bence

Son düzenleme:

canım benim hoş gelmişsinn

çok da güzel düşünmüşsün bu uğraşın harika, eserlerini de beğendiğimi söylemeliyim

kızlar ben döndüm tatilden geçmişi sonra okurum bi ara artık.nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım.herkes döndü mü tatilden.yeni bi haber yok galiba.

60 gelsin tatlım sen online sın galiba.daha önce yazdım mı hatırlayamadım.gözün aydın tekrar gurbetlik bitti senin için ne güzel.inş yeni evinde mutlu olursun hep

hamişler,hamile adayları,batını bekleyenler sizlerden ne haber.hepiciğinizi çok çok özledim

ahh kuzucum taşınmanın çok zor olduğunu bilirim, malum biz her yıl ev ve memleket değiştirdiğimiz için

ama hakkında hangisi hayırlı ise o olsun kuzum, şartların neyi gerektiriyorsa artıkım değil mi mutluu olalım da değil mii
kuzucummm ...

bu arada duana amiinnn diyorum ayağımı sürümüştüm gelirken

hamiş haberini de duyacağım hemm biliyoruuummmm

hoş geldinnnn tatlımm benimm yazmış kadar oldunn sağ olasın kuzum, teşekkür ederimmm

biz de seni çok özledik, yavaş yavaş toplanıyoruzz çok güzell

tatilin nasıl geçti canım, enerji depoladın değil mi

Selaammm hanımlaaarrr Minikim gelinim nasılsın bulantıların başladı mı? :26:

Yok cnm bulantım her sabah uyanıyorum ins bulantım olur diorum ama bulamıyor..

İnternette okudum bulantisi olanlar bulantisi olmayanlara göre dusuk riski daha azdır dior..

2 aylık Olcam 2 gun sonra...3 gündür kasik batmam vardı baya ağrıtan türden bıçak saplanması gibi bügün hafifledi sanki..
Kahve lekelenmelerimde oluyo ara ara ...korkuyorum yarın muayenem var ins hersey yolundaki korkuyorum KiZlar

yaa evet bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş ama illa ki bulantı yok diye de gebelik sağlıksız diye birşey yok. Benim eltimin de olmadı bulantısı kimisi ilk aylar rahat oluyor son aylara doğru bulantı yaşıyor kendini yorma canım mümkün olduğunca dinlen allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Birşeyler canını sıktığında ya da seni rahatsız edip de korktuğun şeyler olduğunda muayene gününü bekle hemen git içinin rahat etmesi çok önemli çünkü. Korkup da çok strese sokma kendini o da zararlı biliyorsun dikkat et kendine

çok güzel geçti tatlım.annemin yanındaydım nasıl güzel geçmesin ki çok enerjikim evet :) ama bu ev işleri benim enerjimi tüketicek heralde kaç makine çamaşır var ya onları bitirsem sonra temizliğe başlıycam...tatili yapmak iyi hoş da sonrası kötü biz kadınların işi bitmiyo

benim 6 arkasim dogum yaptı 2 si erkek 4 U kız doğurdu
Kız doğuranların hep midesi bulandı erkek doğuranlar ise hiç bulantı yasamadı
Sebebide kız bebeklerinde ostrojrn hormonu oldugundan bulantı daha cok yaparmış ama bu bı varsayım tersi olanda cok..herkes sevinmelisin ne guzel bulantın yok daha ne istiyorsun diyot..yarın doktoruma gitcem tel nosunu falanda alcam...suana kdr asiri agri yada kahve akinti, olmadı herseydede doktora gitsem hergun bitmem lazım benim vesveseliyim, diye
Su 3 ay geçse dusuk riski azalsa rahatliycam inan

minikgelincim bebişi ne zaman 2 aylık yaptın ya maasallah günler ne kadar çabuk geçiyo.bulantım olmuyo diye stres yapma tatlım benim annemin de hiç olmamış çok da sağlıklı 2 doğum yaptı.eğer bende o günleri görüp de hamilelik yaşarsam anneme çekme ihtimalim var.benim de hiç bulantım olmaz belki.inş görürüm o günleri

hoş geldinnn tatil güzel geçmiş belli tatil bu hiç güzel geçmez mi dimi,hele bi de annenin yanındaymışsın yeni hamilemiz yok maalesefben bu ay kimyasal gebelik yaşadım,hala bitmedi adetim

maşallah kocaman olmuşsunuz canım az kaldı şurda ne var 12.haftaya..dua et bol bol,allaha emanet meleğin,hiç bişey olmaz korkma,nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz..rabbim yardımcın olsun,yarın doktordan gelince bize de yaz

Hani belki normal yolla hamilekalsam sevindirdim bulantım yok diye ama okdr eziyetten sonra hamileligin herseyini yasayayimyeterki bebek iyi olsun...
Adet günümden itibaren sayarsam 7+4 günlüğüm bugun ama tam dogrumu bilmiyorum yarın doktoruma tam hesaplaşacam:) heran wc deyim adet Olcam diye sürekli kontrol ediyorum yoruldum sandımki hamile kalınca is bitiyor âma. Tam tersi daha stres oldum ins annene çekeceksin kuzum ama inan mide bulantisi bile guzel bence hamileliğe has bsy :)

Hala ultrasonda bit kdr sanki büyümüyor:) bebek seklini nezaman gorcem:)
Ben senden guzel haber alcam kasıma kdr haberin olsun :))))
Yarın yazarım aksamustu kuzum ins sorunsuz gecer

Hala ultrasonda bit kdr sanki büyümüyor:) bebek seklini nezaman gorcem:)
Ben senden guzel haber alcam kasıma kdr haberin olsun :))))
Yarın yazarım aksamustu kuzum ins sorunsuz gecer

ayy canım allah razı olsun gerçekten bunu çok isterim,sen hamilesin dua et nolur inşallah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde hemen olur...bu acıyı atlatmanın tek yolu yeni bi bebek....tabiki herşeyden önce sağlık yarın için dualrım seninle iyi geçicek biliyorum..büyümüştür şimdi o

canım alakası yok kızda çok bulanır erkekte olmaz diye benim de oğlum olacak ama 5. ayım bitecek hala tam olarak kesilmedi bulantılarım üstelik çok çok ağır geçrdim ilk aylarımı bulantı kusma kilo kaybı serum bile takıldı başımı kaldırıp adım atmaya dermanım yoktu. Bence de canım yaa olmasın bulantın ne güzel çok zor bir durum artık bir zaman sonra dayanamıyorsun psikolojin bozulmaya başlıyor yemek istiyorsun yiyemiyorsun hiç bir şeye ve hiçbir kokuya tahammülün yok gebe gibi değil de hasta gibi hissediyorsun kendini bu sefer de korkuyorsun beslenemiyorum ya çocuğum vitaminsiz kalır gelişemezse diye amaaannn karnına düştüğünden itibaren korkular endişeler başlıyor işte rabbim minnoşlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hoş geldinnn tatil güzel geçmiş belli tatil bu hiç güzel geçmez mi dimi,hele bi de annenin yanındaymışsın yeni hamilemiz yok maalesefben bu ay kimyasal gebelik yaşadım,hala bitmedi adetim

kuzum en son senin hamilelik haberini almıştım çok sevinmiştim zaten en son sana yazmıştım topikte:26:.hayırlısı olsun kuzum.demekki hakkında hayırlısı buymuş ilk adımını attın sayılır bundan sonra inş sağlıklı hamilelik haberini alıcaz.demekki bi sorun yokmuş sen de ve eşinde.sizin sorununuz stresmiş bunu anladık.hiç beklemediğin anda bu haberi aldın çünkü.bu sefer bebişin sana yine beklenmedik anda sürpriz yapacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…