- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.081
slm kızlarrrrrr.ben de geldimuzun zamandır giremiyordum,çünkü kendime çok farklı bir uğraş buldum,ve eğer kısmet olursa hobi olarak başladığım işi ilerletmeyi düşünüyorum sıkı durun söylüyorum: minik mucizelerimizi beklerken,onlar için şirin mi şirin şeyler yapmaya başladım.bebek doğumlarında dağıtılan şekerler artık çok klasik gelmeye başlamıştı gözüme,en farklısını bile daha önce muhakkak birilerinde görmüş oluyordum.ama şimdi kendim keçeden bebek şekerleri,kapı süsleri(hastane odalarında da kullanabileceğimiz) yapıyorum,değişik değişik figürlerde,isme özel,magnet veya çubuk şeklinde.aslında daha bir çok fikir var aklımda hepsini yavaş yavaş yapıcam kısmetse
sizlerin de desteğinizi bekliyorum,anne adayları veya benim gibi anne aday adaylarının :) fikirleri bu konuda çok önemli yol gösterici olacak benim için.burada bir iki foto paylaşıcam şimdi, daha sonra satış yapacağım bloğumun adresini de veririm.hepinizi kocaman öpüyorummmmmm
tam fotoları yüklerken elektrikler kesildi yaşimdilik bir kaçı var elimde ara ara başka fotolar da yüklerim. umarım beğenirsiniz :18:
Eki Görüntüle 499193
Eki Görüntüle 499194
Günaydın yavru ceylanlarıııııııııımmmmmmmmmmmmHepiniz iyisiniz inşallahhhhhh
hayalimduam kuzum dikkat et kendine iyice dinlen bol bol nane limon tüket ki vitamin alasın ufaklığında keyfinden ödün verimesin
60gelsin kuzuumm senin adına çok mutlu oldum ben yaa n egüzel artık memleketinde gurbetliği sona erdirdin darısı ben ve benim gibi ollanlarane güzel yav insan mutlu olunca horoz sesleri bile rahatsız etmiyo
ahsenelkasas kuzum hayırlı olsun yeni uğraşın değişik uğraşlara bayılırım ben de inşallah kazancın bol olur fotoları merakla bekliyorum
bana gelince dün söylemiştim eveden taşınma meselesini ayol doluya koyuyoz almıyoooo boşa koyuyoz dolmuyobenim okul bitti eğer memurluğa yerleşirsem bir de o yüzden evv taşıma derdimiz olursa diyoz bu sefer oyuncak olucak diyoz bir yıl daha idare edelim diyoz bakalım hayırlısı sanırım bu yılda burda oturucaz sonraa sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı öğğğ didim ama çıkmadı acep hamilemiyim ben herifciğimi görmedim bu ay doğru düzgün ayrıydık o yüzden hiç ihtimal dahi vermiyorum bunun sebebi sanırım üşütmekten ssz
kızlar ben döndüm tatilden geçmişi sonra okurum bi ara artık.nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım.herkes döndü mü tatilden.yeni bi haber yok galiba.
60 gelsin tatlım sen online sın galiba.daha önce yazdım mı hatırlayamadım.gözün aydın tekrar gurbetlik bitti senin için ne güzel.inş yeni evinde mutlu olursun hep
hamişler,hamile adayları,batını bekleyenler sizlerden ne haber.hepiciğinizi çok çok özledim
Selaammm hanımlaaarrrMinikim gelinim nasılsın bulantıların başladı mı? :26:
Yok cnm bulantım her sabah uyanıyorum ins bulantım olur diorum ama bulamıyor..
İnternette okudum bulantisi olanlar bulantisi olmayanlara göre dusuk riski daha azdır dior..
2 aylık Olcam 2 gun sonra...3 gündür kasik batmam vardı baya ağrıtan türden bıçak saplanması gibibügün hafifledi sanki..
Kahve lekelenmelerimde oluyo ara ara ...korkuyorum yarın muayenem var ins hersey yolundaki korkuyorum KiZlar
hoş geldinnnn tatlımm benimm yazmış kadar oldunn sağ olasın kuzum, teşekkür ederimmm
biz de seni çok özledik, yavaş yavaş toplanıyoruzz çok güzell
tatilin nasıl geçti canım, enerji depoladın değil mi
yaa evet bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş ama illa ki bulantı yok diye de gebelik sağlıksız diye birşey yok. Benim eltimin de olmadı bulantısı kimisi ilk aylar rahat oluyor son aylara doğru bulantı yaşıyor kendini yorma canım mümkün olduğunca dinlen allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Birşeyler canını sıktığında ya da seni rahatsız edip de korktuğun şeyler olduğunda muayene gününü bekle hemen git içinin rahat etmesi çok önemli çünkü. Korkup da çok strese sokma kendini o da zararlı biliyorsun dikkat et kendine
Yok cnm bulantım her sabah uyanıyorum ins bulantım olur diorum ama bulamıyor..
İnternette okudum bulantisi olanlar bulantisi olmayanlara göre dusuk riski daha azdır dior..
2 aylık Olcam 2 gun sonra...3 gündür kasik batmam vardı baya ağrıtan türden bıçak saplanması gibibügün hafifledi sanki..
Kahve lekelenmelerimde oluyo ara ara ...korkuyorum yarın muayenem var ins hersey yolundaki korkuyorum KiZlar
kızlar ben döndüm tatilden geçmişi sonra okurum bi ara artık.nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım.herkes döndü mü tatilden.yeni bi haber yok galiba.
60 gelsin tatlım sen online sın galiba.daha önce yazdım mı hatırlayamadım.gözün aydın tekrar gurbetlik bitti senin için ne güzel.inş yeni evinde mutlu olursun hep
hamişler,hamile adayları,batını bekleyenler sizlerden ne haber.hepiciğinizi çok çok özledim
benim 6 arkasim dogum yaptı 2 si erkek 4 U kız doğurdu
Kız doğuranların hep midesi bulandı erkek doğuranlar ise hiç bulantı yasamadı
Sebebide kız bebeklerinde ostrojrn hormonu oldugundan bulantı daha cok yaparmış ama bu bı varsayım tersi olanda cok..herkes sevinmelisin ne guzel bulantın yok daha ne istiyorsun diyot..yarın doktoruma gitcem tel nosunu falanda alcam...suana kdr asiri agri yada kahve akinti, olmadı herseydede doktora gitsem hergun bitmem lazım benim vesveseliyim, diye
Su 3 ay geçse dusuk riski azalsa rahatliycam inan
minikgelincim bebişi ne zaman 2 aylık yaptın ya maasallah günler ne kadar çabuk geçiyo.bulantım olmuyo diye stres yapma tatlım benim annemin de hiç olmamış çok da sağlıklı 2 doğum yaptı.eğer bende o günleri görüp de hamilelik yaşarsam anneme çekme ihtimalim var.benim de hiç bulantım olmaz belki.inş görürüm o günleri
maşallah kocaman olmuşsunuzcanım az kaldı şurda ne var 12.haftaya..dua et bol bol,allaha emanet meleğin,hiç bişey olmaz korkma,nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz..rabbim yardımcın olsun,yarın doktordan gelince bize de yaz
Hala ultrasonda bit kdr sanki büyümüyor:) bebek seklini nezaman gorcem:)
Ben senden guzel haber alcam kasıma kdr haberin olsun :))))
Yarın yazarım aksamustu kuzum ins sorunsuz gecer
benim 6 arkasim dogum yaptı 2 si erkek 4 U kız doğurdu
Kız doğuranların hep midesi bulandı erkek doğuranlar ise hiç bulantı yasamadı
Sebebide kız bebeklerinde ostrojrn hormonu oldugundan bulantı daha cok yaparmış ama bu bı varsayım tersi olanda cok..herkes sevinmelisin ne guzel bulantın yok daha ne istiyorsun diyot..yarın doktoruma gitcem tel nosunu falanda alcam...suana kdr asiri agri yada kahve akinti, olmadı herseydede doktora gitsem hergun bitmem lazım benim vesveseliyim, diye
Su 3 ay geçse dusuk riski azalsa rahatliycam inan
hoş geldinnntatil güzel geçmiş belli tatil bu hiç güzel geçmez mi dimi,hele bi de annenin yanındaymışsın yeni hamilemiz yok maalesef ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım,hala bitmedi adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?