Sabredenler Kulübü 2012 :)

Dua ediyorum cm bnm bnm hepppp ..allahım herkese nasip etsin anne olmayı nasip etsin hepimize hayatımız daha anlamlı hale gelsin ins onlarla..
Unutacaksın gecen kötü günleri sanki sen yasamamış gibi olacaksın bak basımdan iki tup bebek Birsuru igne ilac muayene gecti unuttummmmmmm bilem:)
İns benimledir bebisim yarın cok rahatliycam sorun yoksa

Hala bulaniyormu cnm oda kötü ben mide bulantisi ve bas ağrısına normalde hiç dayanamam internetteki yazılar hep kafamı karıştırıyor...hayirlisi ile su gunler gecer kucağımıza alırız ins

hayalimduam geçmiş olsun cnm hastaymışsın.

sdtive,friedman canlarım sizler de dönmüşsünüz tatilden sizler de hoşgeldiniz

eloserce tatile gitmiş bu seferde inş güzel geçer tatili.

recsn,aleyynA,raraavis ve diğer hamiş arkidişler bebişlerinz sizler nasılsınız bakim.

canım çok sağol,inşallah,rabbim hiç birimizi bekletmez hepimize tez zamanda nasip eder

hoşbuldum canım, seninle de görüşemedik ne zamandır, iyisindir inşallah..
Bugün resmi tatil bize ya, sabahtan beri temizlik çamaşır öyle yoruldum ki. şimdi oturdum yerime. sağolsun eşim de hep yardım etti :16.
kızlar yaa bugün öyle moralim bozuk, öyle canım sıkılıyor ki anlatamam. sanıyorum regl olucam ve onun psikoloji başladı. sanki böyle bağıra çağıra ağlayasım var gibi ( ne yapsam iç.im rahatlamıyor..hep olumsuz düşünüyorum, hep kendime dert edeceğim şeyler geliyor aklıma yine olmadı işte bebk kaç ay oldu ya, 10 ay oldu hemen hemen... her geçen ay, regl zamanı daha kötü oluyorum. Rabbime yalvarıyorum bana sabır ihsan et diye

cnm moralini yuksek tut hic bisy olmaz Allahin izliyle.bnm de senin gibiydi hic bulantim olmadi ve lekelenmelerim vardi gerci hala geliyor arada. disari cikarsam ayakta kalirsam oluyor. surekli yatiyorum. 3. ayimiz bitti sukur sali gunu ikili test yapildi. kipir kipirdi masallah hatta takla bile atti hemsire olcmeye calisirken. sen de ferah tut icini ama ayaklanma dinlenmeye bak bir sekilde. sanirim calismaya baslamistin. ben isi biraktim bu yil calismicam. goze alamadik cunku. imkanin varsa sen de izin al yada temelli birak . tabi sen bilirsin yinede

betsel,hoşgeldin canım tatilin iyi geçmiş sevindim görüşemedik bayadır....bizde iyiyiz çok şükür teyzesi büyümeye çalışıyor fındığım
60gelsin,büyüyor bebişimiz canım ilk zamanlar hiç vakit geçmiyordu 14haftalık olduk bile
minikgelin,inş yarın güzel haberlerle dönersin canım...bebişin pıt pıtlarını duyunca bütün skntılar unutursun
ve diğer teyzoşlar sizlerde iyisinizdir inş

merhaba kızlar,
bu aralar pek yoğunum o yüzden yazamıyorum. bu hafta neredeyse hep hastanede geçti. çok şükür gebelik şekeri riski çıkmadı en son şeker yüklemesinde içim rahatladı. yarın da diğer doktoruma gidiyorum kontrol için şimdilik herşey yolunda şükür. beyefendinin keyfi yerinde, gittikçe büyüyor karnım ama ben çok kilo almadım Allah'a şükür bebek alıyor.
geçmişi okuyamadım. inşallah herkes iyidir.

canlarım...
bugünkü ekstra ağlamaklı halimin, iç sıkıntımın nedeni belli oldu...erken regl oluyorumm bütün gün temizlik yaptım, saatlerce terası düzenledim, yıkadım vs vs...bir sürü iş yaptım. öğleden sonra iç sıkıntım başladı. neyse işte akşam namazından sonra biraz meal okudum hatta, iç sıkıntım geçsin diye. sonra da bitirmek üzere olduğum bir kitabı okumaya başladım. rahim ağzıma bir ağrı girdi, batma gibi. 1-2 dakika sürdü ama acıttı bayağa... bir süre sonra yatsı okundu, abdest almaya kalktım. afedersiniz, lavaboda çamaşırımda k.rengi leke gördüm. biraz daha kırmızımsı hali de peçeteye bulaştı. bugün 25. günüm aylardır 30-31den önce olmuyordum... neyse kılıverdim yatsıyı, sinmedi içime. şimdi de regl sancım hafiften başladı zaten. yarına, en ge. öbür güne gelir kırmızılar. 26-27 günde regl olmuş olucam resmen. zaten demiştim ya bu ay yumurtladığımı hissetmedim diye, erkenden fazla büyümeden çatladı belki de... o dönem de fitil kullanıyordum ilişki yoktu. bayramdan sonra, tatilde falan düzenli ilişkimiz olabilmişti halbuki. ve bu ay herşey normal gitse yumurtlamam tatile gelecekti ne diyim, demek Rabbim daha zamanınız var diyor demek ki...
hakkımızda hayırlısı olsun...

Ah be kuzum ne diyeyim bilmiyorum ki seni umutlandırmadan pat diye geldi onun için sevindim ama hayal kırıklığı yaşaman beni üzdü İnşallah Rabbim seni daha fazla bekletmez her gelen ay umudumuz daha da tükenerek bekliyoruz aslında ama hep sabır ve sükutla Rabbim bizleri tuttuğu sınavdan başarıyla kurtarır inşallah kucaklarımızı boş bırakmaz cennet kokulu yavrulardan bizlerede nasip eder inşallah kuzum. Üzülme vardır bir hayır bunda da.....

kuzum, zaten biraz sıkılsam hep O'na sığınıyorum...ben hayırlısını O'ndan istiyorum, eğer vermiyorsa sabretmem lazım...sabır ihsan et diye dua ediyorum. du duygusal değişimleri mantıklı düşünerek yenemiyoruz, bebek özlemi bizi üzüyor. dualar da olmasa nasıl ferahlanır bilemiyorum.
önceki aylarda da lekelenmeyle başlıyordu adetim ve 2-3 gün sürüyordu. bu da öyle olabilir. belki de ctesi veya pazar tam kanamam başlar. sanırım doktorun verdiği adet düzenleyici hormon ilacını kullanmak farz oldu. bir öyle bir böyle derken iyice düzensizleştim...
sanah namazına da kalkmıyım bari naapıyım, hafif hafif sancım var bu lekelenme deva edebilir...
aslında kendini belli etti, 2 gündür çok üşüyordum yatarken, bir de 3-5 gün önce sivilcelendim çok..ama daha var diye regle yormamıştım... kısmet işte kuzum yaa, ötesi yok

canım senin neden bebişin olmuyor çok takıyorsun kafana. şimdi diyeceksin söyleyene bak bende takıyorum ama işte biliyorum koyuversek olacak. sen bu ay bal tarçın çörekotu yapsana birde öyle dene

ah kuzum ah aaahh..
sende kendimi görüyorum ben..
kimi şeyleri aynı zaman dilimleride yaşıyoruz..
Ama bende senin gibi rabbime yöneliyorum..
vardır bunda da bi hayırdır diorum..
Hayırlı zamanda hayırlısı ile olsun diyorum..
son regl tarihim 4 ağustosdu..
yumurtlama zamanlarım ise bayrama denk geliyordu..
ve biz bayramda tatilde idik..
kafamız boştu..gayet relaxtık yani hem eşim hemde ben..
ama gel görki 3-4 eylül olması gereken regl 22 ağustosda pat die bianda geliverdi..
hem tatilim hem umutlarım hem düzenim hem psikolojim bi anda ters yüz oldu..
tatil bitimine kadar da kanama devam etti zaten altı üstü 2 güncük uzatmıştık..
o zaman dilimide heba oldu gitti..
ne zaman ki evimize geldik..kanama bitti..
ama şimdi yine regl zamanımyaklaştı göğüslerim birer bomba.
alt bölge acayip sancılı.. şimdi bu neyin nesi..
rahatlıkdamı yaramıyor anlayamadım gitii..
işte benim durumda böyle

günaydın kızlar

sdtive canım niye öyle oldu bu ay anlamadım:44: dediğin gibi vardır bunda da bi hayır,sen en iyisi cyclo progynovaya başla umarım düzelir her şey,rabbim gönlümüze göre versin inşallah

günaydın canlarımmmm hayırlı günler hayırlı cumalarımız olsun inşallah.

hayalimduam çok çok geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin bi an önce inşallah.

miniğimmm minik gelinim inşallah hayırklı haberler getireceksin bize bugün pıtpıtları bebişi gördük diye.
dualarım seninle canım benimm..

sdtive canım arkadaşım benim...
duerumuna şaşırdım aylardır geç gelen regl bu ay nie böle oldu acep.
sen yinede umutlanma ama yerleşme kanası olmasın o.
hayırlısı canımm benim gerçi bi taraftanda hiç bekletip daha fazla umut bağlamadın bu taraftan da bakarsak güzel bişi canımm yaa.hepimizin hakkında hayılrlısı olsun inşallahh.

bak bana hala gelen giden yok iki defa test yaptım ikisindede dakikalar sonra cıkan ikinci silik çizgi..
doktorada gitmedim inat ettim gitmeyeceğimde.
gitsem yapacağı belli. eger hamilelik yoksa bi farlutal sabah akşam altı gün içeceksin ilaç bitince 10 gün içinde adet olacaksın eger adetin gelmezse tekrar geleceksin.
bakalım bi 5 gün daha bekliyim bende Allah kerimm bugün tam 7 gün oluyo adetim geçeli.
ateşimde hala 36,9:44::44::44:

ben evde test yapmaya devam edeyim bakalım biraz daha

sana da iyi geceler tatlım. hasta olmuşsun, aman dikkat et. bol bol dinlenmeyi ve bol bol sıvı tüketmeyi unutma sakın...grip iyice dinlenmeden geçmez

ay canım çok geçmiş olsun aman çok dikkat et,bol bol sıvı tüket limonlu çorbalar iç,yat bol bol,bebişe ve kendine dikkat et

geçmiş olsun dileklerinizden dolayı teşekkür ederim kızlar,sağolun,düne göre biraz daha iyiyim,ama atlatamadım henüz.:2::2::2:

sdtvie'cim okudum durumunu,neden böyle erkenden geldi anlayamadım ama ramazanda oruç tuttuysan o etkilemiş olabilir diye düşündüm biran.bende geçtiğimiz senelerde öyle oluyodu,yazdan sonbahara da geçiş söz konusu,vücudmuz sürekli bizimle oyun oynuyor.Durumunu çok çok iyi anlıyorum.Canım bu konuda akıl vermek bana düşmez ama artık sürekli gidebileceğin bir kadın doğumcu bulmalısın,ama kaçırmış ya da unutmuş olabilirim o konuları doktor gözetimine girdin mi hiç?kapsamlı muayeneye.:44::44:

Son düzenleme:
günaydın canım,geçmiş olsun dileğin için çok sağol...

silik çizgi çıktıysa inşallah bebişşş seninle...hadi bakalım inşallah ikinci çizgi daha da belirginleşirr.

canım senin neden bebişin olmuyor çok takıyorsun kafana. şimdi diyeceksin söyleyene bak bende takıyorum ama işte biliyorum koyuversek olacak. sen bu ay bal tarçın çörekotu yapsana birde öyle dene

ya tatlım inan bu ay zerre kadar takmadım yaa, ama bu düzensizlikler sıkıntılar çok üzüyor beni..ne yapsam bilemiyorum

rüyamda gördüm seni,demek mesajını okuyacakmışım...
ya ben bu ay zaten yumurtladığımı hissetmedim, bir terslik olduğunu anlamıştım ama erken regl olacağımı düşünmemiştim. aksine iyice gecikir diye tahmin ediyordum. ama başıma gelene bak işte.
seninki de çok ters olmuş tatlım yaaa, şimdiki ağrıların da çok yersiz...iyice saçmaladı vücutlarımız ya. yaş gidiyo, zaman geçiyo, bebk özlemi artıyo, bir yandan sorunlar...öyle zor ki sabretmek. Allah yardımcımız olsun vallahi

bilmiyorum kuzum ya neden böyle oldu başlıyım di mi ilaca, korkuyorum onu da içmekten

tatlım yerleşme kanaması olamaz, bayağa sancım var çünkü. her zamanki reglim gibi. sabah kalktığımda da k.rengi leke devam ediyordu ama kırmızıya daha yakın bir şekilde. regl psikolojisinin de etkisiyle çökmüş durumdayım resmen.

oruç tuttum tatlım da etkilemişmidir bilemem. devamlı gittiğim bir doktorum var tatlım. zaten rutin muayeneye gidiyorum. en son bu ayın 13-14ü gibi gittim. adetimin 8. günüydü. artık geç adet oluyorum bir de ilişkiden sonra bir iki lekelenmem oldu diye gittim. düzenleyici fitil verdi bir de tahlil istedi. hormonların iyi çıkmış, ama reglini düzenlemek için cyclo prıgynova kullan dedi. rahim vs temizdi yani. henüz rahim filmi falan için erken olduğunu düşünüyor. şimdi başka bir doktora mı gitsem diyorum

hmmm anladım canım,eğer doktorun ilgisinden memnun değilsen ve seni tatmin etmiyorsa değiştirmende fayda var,benim ilk gittiğim doktor eşimden tahlil istedi,benden tahlil istedi,sonuçlardan sonra ilaçlar verdi fln,çatlatma ilacı kullandım,gerçi çatlatma ile olmadı bebişim ama doktor bebek ile ilgili çalışmalarımıza yön vermişti.

ya ben bu adet gecikmelerinin ne bilim hamile kalamamanın psikolojik olduguna inanmak istemiyorum yaaa
beynimizde ki sürekli bu bebek fikri.
çok duyuyorum bebek düşünmediğim ay hamile kaldım diyenleri.
Iyide nasıl düşünülmüyo ki bebek ... Poffff bunalımlardayım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…