- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.121
ya ben bu adet gecikmelerinin ne bilim hamile kalamamanın psikolojik olduguna inanmak istemiyorum yaaa
beynimizde ki sürekli bu bebek fikri.
çok duyuyorum bebek düşünmediğim ay hamile kaldım diyenleri.
Iyide nasıl düşünülmüyo ki bebek ... Poffff bunalımlardayım bugün
hmmm anladım canım,eğer doktorun ilgisinden memnun değilsen ve seni tatmin etmiyorsa değiştirmende fayda var,benim ilk gittiğim doktor eşimden tahlil istedi,benden tahlil istedi,sonuçlardan sonra ilaçlar verdi fln,çatlatma ilacı kullandım,gerçi çatlatma ile olmadı bebişim ama doktor bebek ile ilgili çalışmalarımıza yön vermişti.
ya ben bu adet gecikmelerinin ne bilim hamile kalamamanın psikolojik olduguna inanmak istemiyorum yaaa
beynimizde ki sürekli bu bebek fikri.
çok duyuyorum bebek düşünmediğim ay hamile kaldım diyenleri.
Iyide nasıl düşünülmüyo ki bebek ... Poffff bunalımlardayım bugün
herkes nereye gitti,alt tarafta bissürü isim vardı,,
ya aslında kadın ilgileniyor ama bilmiyorum yaa. bir erkek doktor bulsam diyorum kendime...iyi doktorlar da hep özelde. şimdi bir sürü masraf olacak. uff ya bilemiyorum.
işim vardı tatlım kusura bakma...senin de cinsiyeti öğrenmene çok az kaldı di mi?
Kuzular ya bişi sorcam size benim iki gündür göbeğime iğne gibi bişe saplanıyo iki üç saniye sonra gidiyo ağrısı neden oluyo anlamadım korkutuyo beni biraz dün de sabah yediğimi nerdeysniye çıkartacaktım niden böle oldu anlamadım :26: hamile olma ihtimali dahi vermiyorum kendime çünkü ben yumurtlarken yani o en yoğun akıntıyı gördüğümde kocamla değildim ki hem hamile olmuş olsam bile belirti için çok erken değil mi ayın 9 unda en son adet oldum amaaa kafam karıştı haa acaba gaz sıkışmasımı yaşıyom
canlarım ben toplantıya giriyorum, gelemem bir süre...
canım inşallah bebişten dolayıdır ama bende gastrit olduğu için zaman zaman öyle sancılar çekiyordum,ancak yediğimi kusma bitek hamileliğimde oluyor şu an.
hayırlısı inşallah hamilesindir canım.Ben de gaz sıkıntısı çekerim çok bekarken göbeğimde böyle bir ağrı olmuştu ama öyle gelip geçmemişti uzun süre olunca doktora gitmiştim gaz sıkışması demişti şimdi de ara ara giriyo geçiyo sabahda midem bulanınca hamilemiyim diye düşünmedim de değil haniher ne kadar ihtimal vermesem de bu ay için işte gönül istiyo demek ki hayırlısı baklım ya neler olcek
canlarım ben toplantıya giriyorum, gelemem bir süre...
hayırlısı inşallah hamilesindir canım.
slm kızlarrrr,sizleri burda görünce sevindimher girdiğimde kimse olmuyordu o yüzden artık foruma bile pek girmiyordum,neyse ki tatil dönüşü artık yavaş yavaş toparlanıyoruz demek ki
sdtive gibi benim de adetle ilgili sorunum vardüşük yaptıktan sonra 3 ay korunma vermişti doktorum,bu 3 ay boyunca adetim çok düzensizleşti,daha önce de düşük yaşadığım için bu durumun normal olduğunu biliyordum ama 2. ya da en geç 3. regl de düzene giriyordu.bu defa düzelmedi,hatta son adetim 21.günde başladı,diğer adetimin de 7-8 gün sürdüğünü hesaba katarsak sadece 15 gün temiz kaldım.şimdi korunmayı bıraktık çok şükür ama bilemiyorum adetim düzene girmiş midir,28 günde bir olurdum ona göre mi hesaplasam yoksa son adetime göre yine 21 gün mü hesaplasam bilemedim
bi de kızlar şu aralar bana da dua edin lütfen.buradaki arkadaşlarımızın birbirimize duası kabul oluyor bence.kiminiz hiç hamile kalamamaktan muzdarip ya,malesef ben 4 kez hamile kaldım,üstelik daha 2,5 yıllık evliyim.herkes en azından hamile kalabiliyorsun diye teselli ediyor ama bir değil iki değil.bu sefer allahın izniyle hamile kalırsam 5.gebeliğim olacak,bu yüzden yine tedirginlik başladı ben de.evet 4 kez gebelik yaşadım ve sadece birinde kalp atışlarını duyabildim zaten o da hemen bırakıp gittison düşükten sonra bir daha uzun süre hamile kalmak istemeyeceğimi düşünmüştüm ama burda sizlerin desteğiyle psikoljim biraz daha düzeldi,şimdi hamile kalmayı istiyorum ama çok korkuyorum,eğer bunda da yavrumu kucağıma alamazsam ne yaparım bilemiyorum lütfen dua edin kızlar,bu sefer hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutunsun bebeğim...
Kuzular ben kaçar öptüm sizi
canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah Rabbim sana sağlıkla büyüteceğin hayırlı evlat nasip eder korkma ve üzülme Yaradana sığın o isterse herşey olur inşallah seninde sağlıkla bir bebğin olur canım
slm kızlarrrr,sizleri burda görünce sevindimher girdiğimde kimse olmuyordu o yüzden artık foruma bile pek girmiyordum,neyse ki tatil dönüşü artık yavaş yavaş toparlanıyoruz demek ki
sdtive gibi benim de adetle ilgili sorunum vardüşük yaptıktan sonra 3 ay korunma vermişti doktorum,bu 3 ay boyunca adetim çok düzensizleşti,daha önce de düşük yaşadığım için bu durumun normal olduğunu biliyordum ama 2. ya da en geç 3. regl de düzene giriyordu.bu defa düzelmedi,hatta son adetim 21.günde başladı,diğer adetimin de 7-8 gün sürdüğünü hesaba katarsak sadece 15 gün temiz kaldım.şimdi korunmayı bıraktık çok şükür ama bilemiyorum adetim düzene girmiş midir,28 günde bir olurdum ona göre mi hesaplasam yoksa son adetime göre yine 21 gün mü hesaplasam bilemedim
bi de kızlar şu aralar bana da dua edin lütfen.buradaki arkadaşlarımızın birbirimize duası kabul oluyor bence.kiminiz hiç hamile kalamamaktan muzdarip ya,malesef ben 4 kez hamile kaldım,üstelik daha 2,5 yıllık evliyim.herkes en azından hamile kalabiliyorsun diye teselli ediyor ama bir değil iki değil.bu sefer allahın izniyle hamile kalırsam 5.gebeliğim olacak,bu yüzden yine tedirginlik başladı ben de.evet 4 kez gebelik yaşadım ve sadece birinde kalp atışlarını duyabildim zaten o da hemen bırakıp gittison düşükten sonra bir daha uzun süre hamile kalmak istemeyeceğimi düşünmüştüm ama burda sizlerin desteğiyle psikoljim biraz daha düzeldi,şimdi hamile kalmayı istiyorum ama çok korkuyorum,eğer bunda da yavrumu kucağıma alamazsam ne yaparım bilemiyorum lütfen dua edin kızlar,bu sefer hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutunsun bebeğim...
bence şimdilik bir hesaba girme, bir iki ay daha takip et bakalım, kaç günde olacaksın...
ayşe de çok düşük ve kayıp yaşamıştı. şimdi iyi gidiyor hamileliği. senin kan pıhtılaşman falan var mı? düşüklerin araştırılmış mıydı?
evet canım araştırıldı,kan pıhtılaşması var.bunun için üç aydır iğne ve ilaç kullanıyorum. bir de eşimde kromozomal translokasyon dene şey çıktı.kromozomunda iki genin yeri değişmiş. kimi doktor bu yüzden sağlıklı embriyoların oluşmadığını ve bebeğin düştüğünü söyledi,kimi doktorda önemli değil,sağlıklı bebeği tutturana kadar devam dedi. yani PGT yöntemi öneren de oldu ama onunda sağlıklı oluşma garantisi yok.o yüzden Rabbime sığınıp bekliyoruz. inş rabbim bu defa sağlıklı bir şekilde gönderir meleğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?