- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.141
evet canım araştırıldı,kan pıhtılaşması var.bunun için üç aydır iğne ve ilaç kullanıyorum. bir de eşimde kromozomal translokasyon dene şey çıktı.kromozomunda iki genin yeri değişmiş. kimi doktor bu yüzden sağlıklı embriyoların oluşmadığını ve bebeğin düştüğünü söyledi,kimi doktorda önemli değil,sağlıklı bebeği tutturana kadar devam dedi. yani PGT yöntemi öneren de oldu ama onunda sağlıklı oluşma garantisi yok.o yüzden Rabbime sığınıp bekliyoruz. inş rabbim bu defa sağlıklı bir şekilde gönderir meleğimi...
huu huuuu ben geldim kızlar yuvama ve size döndümtatil bitti artık kış sezonu açıldı nasılsınız naptınız gecmişi okuyamadım hamişimiz varmı keyifleriniz nasıl benim bugun batım ama gelcekler belli yani 1 yılı devırmış olcam bu ay içinde randevu alıp doktora gitcem artık eşime bana ne yapılması gerekiyorsa yaptırcaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama şu muayeneden o kdr korkuyorum ki şuan size yaazarken bile kalbim korkudan pıt pıt atıyor nasıl yencem bu korkuyor bilmiyorum işte benden böyle sizden nbr
huu huuuu ben geldim kızlar yuvama ve size döndümtatil bitti artık kış sezonu açıldı nasılsınız naptınız gecmişi okuyamadım hamişimiz varmı keyifleriniz nasıl benim bugun batım ama gelcekler belli yani 1 yılı devırmış olcam bu ay içinde randevu alıp doktora gitcem artık eşime bana ne yapılması gerekiyorsa yaptırcaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama şu muayeneden o kdr korkuyorum ki şuan size yaazarken bile kalbim korkudan pıt pıt atıyor nasıl yencem bu korkuyor bilmiyorum işte benden böyle sizden nbr
çözümü olan bir nedeni olması iyi sonuçta, pıhtılaşma için yapılabilecek birşeyler var. Ama diğer konuyu bilemiyorum...inşallah bundan sonra kayıp yaşamazsın canım
hoşgeldinyeni hamişimiz yok ne yazık ki...ben saçma sapan zamanlarda, bir erken bir geç regl olmaya devam ediyorum işte... salı günü için bir erkek doktordan randevu aldım, ilk defa gidicem, bir de o baksın bakalım duruma...
dün yani 25. günde lekelenmem başladı, bugün de devam ediyor ve vaj.namda, yani rahim ağzı gibi, devamlı bir sancı batma gibi bir his var. bana regl öncesi öyle oluyor
belki bu doktor yumurta takibi falan der, bakalım
nasılsın tatlım? bitti mi evinin bütün işleri?
bitti çok şükür canımm bizi de bitirdibir balkonumuz kaldı orayı da düzenleyeceğim inş tabi yerimden kalkabilirsem
akvaryumumuzu kurduk bugün balıklarımız orada akvaryumcuya geri bırakmıştıkyolda perişan olmasınlar diye
az önce yenileri geldi kuzularımı izliyorum şimdi
randevu günün belli mi canım
yeni balıklar demek, ne güzel...eşim de çok sever akvaryumu...bekarken evinde vardı...ama evlenince dağıttık...benim pek aram yok da :)
canım randevum salı günü. eğer reglim yarın başlarsa 4. günüm falan olucak. alttan muayene edelim derse biraz gerilebilirim ama..hiç erkek doktora gitmemişti.
doktora bütün bu 8-9 aylık süreci anlatıcam...yeni bir yol çizsin bakalım bize
canlarım...
bugünkü ekstra ağlamaklı halimin, iç sıkıntımın nedeni belli oldu...erken regl oluyorummbütün gün temizlik yaptım, saatlerce terası düzenledim, yıkadım vs vs...bir sürü iş yaptım. öğleden sonra iç sıkıntım başladı. neyse işte akşam namazından sonra biraz meal okudum hatta, iç sıkıntım geçsin diye. sonra da bitirmek üzere olduğum bir kitabı okumaya başladım. rahim ağzıma bir ağrı girdi, batma gibi. 1-2 dakika sürdü ama acıttı bayağa... bir süre sonra yatsı okundu, abdest almaya kalktım. afedersiniz, lavaboda çamaşırımda k.rengi leke gördüm. biraz daha kırmızımsı hali de peçeteye bulaştı. bugün 25. günüm aylardır 30-31den önce olmuyordum... neyse kılıverdim yatsıyı, sinmedi içime. şimdi de regl sancım hafiften başladı zaten. yarına, en ge. öbür güne gelir kırmızılar. 26-27 günde regl olmuş olucam resmen. zaten demiştim ya bu ay yumurtladığımı hissetmedim diye, erkenden fazla büyümeden çatladı belki de... o dönem de fitil kullanıyordum ilişki yoktu. bayramdan sonra, tatilde falan düzenli ilişkimiz olabilmişti halbuki. ve bu ay herşey normal gitse yumurtlamam tatile gelecekti ne diyim, demek Rabbim daha zamanınız var diyor demek ki...
hakkımızda hayırlısı olsun...
hoş geldinn kuzucummm nasılsınnözledimmmmm
doktor korkunu çok iyi anlıyorum bak ben de senin gibiydim ama ilk tecrübemden sonra korku kalmadı kuzum... öyle ki neler yaşadım malum biliyorsun, ama ben yaptıysam,
inanıyorum ki sen de bunu yeneceksinhep yanındayım(z)
hoşgeldin tatlım...tatil dönüşü toplandık yine :) bütün kış birlikteyiz artık inş :)
hb cnm toplandık cnm öyle kopunca olmuyor hep destek tam destek bu kış gene
KiZlar cok sukur her şey yolunda kalp atışını dinledik esimle ağladık ne garip bsy :)
Herseyi normal :) cok sukur bugünüme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?