Sabredenler Kulübü 2012 :)

huu huuuu ben geldim kızlar yuvama ve size döndüm tatil bitti artık kış sezonu açıldı nasılsınız naptınız gecmişi okuyamadım hamişimiz varmı keyifleriniz nasıl benim bugun batım ama gelcekler belli yani 1 yılı devırmış olcam bu ay içinde randevu alıp doktora gitcem artık eşime bana ne yapılması gerekiyorsa yaptırcaz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama şu muayeneden o kdr korkuyorum ki şuan size yaazarken bile kalbim korkudan pıt pıt atıyor nasıl yencem bu korkuyor bilmiyorum işte benden böyle sizden nbr

çözümü olan bir nedeni olması iyi sonuçta, pıhtılaşma için yapılabilecek birşeyler var. Ama diğer konuyu bilemiyorum...inşallah bundan sonra kayıp yaşamazsın canım

hoşgeldin yeni hamişimiz yok ne yazık ki...ben saçma sapan zamanlarda, bir erken bir geç regl olmaya devam ediyorum işte... salı günü için bir erkek doktordan randevu aldım, ilk defa gidicem, bir de o baksın bakalım duruma...
dün yani 25. günde lekelenmem başladı, bugün de devam ediyor ve vaj.namda, yani rahim ağzı gibi, devamlı bir sancı batma gibi bir his var. bana regl öncesi öyle oluyor
belki bu doktor yumurta takibi falan der, bakalım

hoş geldinn kuzucummm nasılsınn özledimmmmm

doktor korkunu çok iyi anlıyorum bak ben de senin gibiydim ama ilk tecrübemden sonra korku kalmadı kuzum... öyle ki neler yaşadım malum biliyorsun, ama ben yaptıysam,

inanıyorum ki sen de bunu yeneceksin hep yanındayım(z)

canım benim inş yeni bir doktor yeni pencere açacaktır sana, kendini mutlu ve huzurlu hissetmeni sağlar inş...

tedavi sürecinde çookk güzel geçecektir inş

nasılsın tatlım? bitti mi evinin bütün işleri?

bitti çok şükür canımm bizi de bitirdi bir balkonumuz kaldı orayı da düzenleyeceğim inş tabi yerimden kalkabilirsem

akvaryumumuzu kurduk bugün balıklarımız orada akvaryumcuya geri bırakmıştık yolda perişan olmasınlar diye

az önce yenileri geldi kuzularımı izliyorum şimdi

randevu günün belli mi canım

Son düzenleme:

yeni balıklar demek, ne güzel...eşim de çok sever akvaryumu...bekarken evinde vardı...ama evlenince dağıttık...benim pek aram yok da :)

canım randevum salı günü. eğer reglim yarın başlarsa 4. günüm falan olucak. alttan muayene edelim derse biraz gerilebilirim ama..hiç erkek doktora gitmemişti.

doktora bütün bu 8-9 aylık süreci anlatıcam...yeni bir yol çizsin bakalım bize

evet canım süreci anlatmakta fayda var, duyduğuma göre erkek doktorlarr genelde daha anlayışlı, ilgili kadın kadını anlamak istemiyor ne garip

güzelce dinleyeceğinden eminim ben şahsen cesaret edemediğimden gidemedim ama seni bu konuda çok destekliyorum...

ben de lina kadın doğum evinde mine hanıma görünüyorum kuzum içime sindi, bakalım eylülde adet bitince bir gideceğim kendisine
korunma süreci bitmiş oluyor bir görüneyim diyorum bebiş için çalışmalara başlamadan

merhaba kızlar ....çok oldu yazmayalı.eski arkadaşlar belki hatırlarsınız..sürekli okuyorum kimler hamiş kimler değil takipteyim fakat uzak kalmak bebek düşüncesini aklımdan silmek istedim.olmuyo da neyseeeebu arada negatif aşılama geçirdim.şimdi doktor değiştirdim bu doktorumla ilk ayımız ve bana boşuna aşılama yaptırdığımı söyledi.klomenle 6 ay ver bana dedi.aşılamanın normal yolla gebelikten farklı bir şansı yok dedi.3 aşılma yaptırıp 6 milyar harcayacağına git o paraya tüp yaptır daha mantıklı ve şası %90 dedi.tabi benim normal olacağına inanıormuş 6 ay sabret dedi.bakalım beklemedeyim klomenle 1 yumoşum oldu bu ay 20 mm çatlama iğnemi vuruldum arife günü..beklemedeyim.karın ağrılarım var adet olacak gibi bakalım hayırlısını versin rabbim her bat yaklaşınca heyecan yapmıcam nasılsa yok diyorum ama olmuyoooo:18::18::18::18:hamile arkadaşlarımıza rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar annelerimizede kolay doğum nasip etsin.olmayan benim gibi sabredenlere de en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallh...

hakkında hayırlısı olsun kuzum.arkadaşların da dediği gibi seni umutlandırmdan kırmızıların gelmesi o yönden iyi ama insan üzülüyo işte.bi de düzensizleşmesi daha da üzüyo.bizde problem olduğu için hamile kalamıyorum siz de hiç bi sorun yokken bebişin gelmiyor bunlar hep birer imtihan cnm.dediğin gibi bizi tek rahatlatan dua.çok şükür ki inancımız var sığınacağımız bi kapı var.rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin inş

hoşgeldin yeni hamişimiz yok ne yazık ki...ben saçma sapan zamanlarda, bir erken bir geç regl olmaya devam ediyorum işte... salı günü için bir erkek doktordan randevu aldım, ilk defa gidicem, bir de o baksın bakalım duruma...
dün yani 25. günde lekelenmem başladı, bugün de devam ediyor ve vaj.namda, yani rahim ağzı gibi, devamlı bir sancı batma gibi bir his var. bana regl öncesi öyle oluyor
belki bu doktor yumurta takibi falan der, bakalım[/QUOTE]

hb cnm benımde bugun batım henüz gelmedi benımde karışmaya başladı gunler hanı derler rahim gebeliği hazırlandığından oynama yaparmış son aylar senınle benım hazırlık aşamasındamı acaba offf artık nelere umut eder oldum senın aklında hep bi erkek doktor vardı git göründe işin rahat etsin keşke bende senın kadar kolay doktora gidebilsem korkumu yenip inşallahta bişey cıkmaz

hb cnm bende özledim sorma telimide acıp okuyamadım sizi merak ettim korkuyorum da korkunun ecele faydası yok doktorada anlatcam bu korkumu bende erkekti doktorum ama ona değilde bayan doktora gitcez yenı tanışcaz bakalım 60 yasında var kadın belki anlayışlıdır inşallah

bu arada kızlar umut fakirin ekmeği ya baktım 4 te adet olmamışım test yaptım bir umut şeytan dürttü maalesef tertemiz çıktı demekki yarına kaldı yarında nişanımız var kardeşimin sancıdan duramam offf

KiZlar cok sukur her şey yolunda kalp atışını dinledik esimle ağladık ne garip bsy :)
Herseyi normal :) cok sukur bugünüme:)

KiZlar cok sukur her şey yolunda kalp atışını dinledik esimle ağladık ne garip bsy :)
Herseyi normal :) cok sukur bugünüme:)

konunu hatırlıyorum çok içten yazmıştın

adını görünce merak ettim bakayım dedim

çok sevindim senin için

Allah ım sağ salim kucağıma almayı da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…