- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.541
huhuhuhu napıyorsunuz hanımlarrrr....?????????
seminerler başladı sabah işe gidiyorum adet ağrılarım başladı ama sanırsam 5 günüm var yani tam bilmiyorum ama bugün çamaşırıma birkaç damla kan gelmiş. keşke bebiş olsa ama geçen cuma röntgenden önce bhcg bakmışlardı 0.01 çıkmıştı
huhuuuuhuuuu hoş geldin canım biz iyiyiz sen napıyorsuuunnn
iyiyim canım bende işten geldim biber doğruyorum sos yapıcam kış için. sen napıyorsun nasılsın
ben de istiyorum sos yapmak plasantamda kanama olmuş doktor kendini zorlama dedi annem de kızıyor hiç değilse 10 kilo domates alayım da yapalım diyorum o yapmış veririm 5 kavanoz dedi olsun dedim kullanılıyor sonuçta. Napim ben de valla evde oturup pc başında pinekliyorum canım sıkılıyor birazdan komşuma çıkacağım ramazanda doğum yapmıştı 1 kere çıktım yanına kızıyor bir gözüktün birdaha gelmedin oğlumu sevmeye diyor gideyim de gönlü olsun bari
amannn dikkat et kendine canım. bende çok yapmadım sosu biberli domatesli 3 kilo dan yapıcam. buzluğa koydum 3 kilo kadar. 2 kilo da rendeleyip koyacağım. birde patlıcan konservesi yapacağım vaktim olmuyor ancak şimdi yapabiliyorum işte. ohhh gez valla ben işten gelince çıkmaya vaktim olmuyor((
canikolarım ben geldim...
betselim mail atmış, maaşallah o da çok tatlı, çok çıtır
bugün işlerim yoğun, sık gelemicem galiba
ama benim sağım solum belli olmaz
kızlar bişey sorcam sizeşimdi ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ya kanamam normal adet tarihimden 10 gün sonra başladı ama lekelenmem normal adet günümde başladı neyse şimdi yumurtlama falan şaştı ya benim,normalde 14.gün yumurtluyodum ve yumurtladığımı anlıyodum şimdi bgn 14.gün ve şuan için bişey hissetmiyorum adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo daha da dün oldu ama bgn ilişki olsa mı olmasa mı kararsızım,yumurtladım da hissetmiyorum mu acaba:26:
kızlar bişey sorcam sizeşimdi ben bu ay kimyasal gebelik yaşadım ya kanamam normal adet tarihimden 10 gün sonra başladı ama lekelenmem normal adet günümde başladı neyse şimdi yumurtlama falan şaştı ya benim,normalde 14.gün yumurtluyodum ve yumurtladığımı anlıyodum şimdi bgn 14.gün ve şuan için bişey hissetmiyorum adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo daha da dün oldu ama bgn ilişki olsa mı olmasa mı kararsızım,yumurtladım da hissetmiyorum mu acaba:26:
cnm 10 dk bir özel atıyor burdan düzeltim herkes hotmail yazınca kafa kalmadı bende mynet.com benım düzelt cnm ah kafa
bizim psikolog da tutturmuş, yumurta kovalamayın, sadece vücudunuzun isteklerini dineyin diye... ama insan bu kadar bebek isterken hesap yapmadan duramıyor ki...
hoş biz eşimle hesap kitaba uymayı beceremiyoruz o ayrı
yaa kızlar bu ay bir yurtdışı toplantısı var, eğer ona beni gönderirlerse tam yumurtlama zamanı gitmiş oluyorum15-16-17-18. günler burada olamıcam ah benim kör talihim yaaa
inşallah ben gitmem
aaaaaaaaaaaa ben yolladım amaaaaaaaaaaa
kimbilir kime gitti yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?