Sabredenler Kulübü 2012 :)

ahanda geldiii valla altta ismi var ben de merak ediyodum ama sesimizi duydu galiba geldi

dadlum beni anmışın bende üstüne gelmişim 2 laf var bu durumda deneyecek uehuehe

hala adetim gelmedi az önce kahverengi leke olmuş ama bilemedim varsa yine kimyasaldır bu durumda diye düşünüyorum cnm hiiç doktora gitmek istemiyor adana çok sıcak trafik berbat araba kullanmak eziyet otobuslara güven olmuyo sürekli canlı bomba tehlikesi ile yol kapatıyolar... valla kala kaldım kocişde kızıyo GİT BÖYLE DÜZENZSİZ olmaz diyo aman kızlar şaştım kaldım işte...

kuzuumm geçmişi boşverr valla çok şey oldu gel gel bak neler neler oldu sabredemedik artıkım bir birimizide gördükkk

artık bir birimizi yolda görsek tanırık ha

süper benide ekleyin facem i verem çok merak ediyorum özleden yazın ekleyim yada ben yazim ekleyin... buraya gelemesemde facem hep açık

bizim patronun oğlu kocişin kuzeni hep yanımda olunca buraya her daim gelemeyebilyorum merak edip sürekli ekrtanıma bakıyor facede olunca yapamıyor hadi kim ekleyecekse yazayım özelden

annem herkesi temizliğe de çağırmaz, yıllardı rgelen biri var. o da çok meşgul ha deyince gelemiyor. o yüzden stres yapmış durumda. ben de onlara gidiyorum birazdan ama benim de iş yapacak halim yok zaten. kadıncağız bu aralar başka sıkıntılarla d aboğuşuyor zaten morali çok bozuk. dua edip duruyorum bir ferahlık versin Rabbim diye.

inşallah iyi bir doktor olur gideceğin de güzelliklere sebep olur bebişin gelir.

şehit haberine aklım almadı. zaten pkk rezilliği en üst seviyede bir de böyle kaza haberleri beni çok üzüyor. ben de yeni gördüm şok oldum. Allah rahmet eylesin. yandı annelerin akrabaların yüreği yine

ben üçüncü şıkkı söylüyorum iyi adam çoma hazırla şaka şakaa tabi kide iyi adam lafının üstüne gelir kuzum valla tam gününde geldin tanışıyok haa

kuzum erinmek yerine doktora gitsen aslında daha iyi olur hem neden kahve gelmiş onu öğrenirsin gebelik varsa ve dinlenmek gerekiyosa onu bilirsin ne bilim eşinin de dediği gibi bir düzene girer hiç değilse yani hemen sana aa bebek varedır demek istemiyorum ama yoksa bile adet düzenin için gerekli kuzu

sohbet güzel ama benim gitmem lazım artık. hazırlanıp anneme geçiçem. akşama eşim nöbetçi ama bugün evimde kalasım var. dün de bu sabah da çok elektrik kesildi inşallah bu gece kesilmez tek başıma tırsıyorum. niyeyse annemlerde kalmak da istemiyorum bugün. belki de annemi öyle üzgün bitkin görmeye dayanamıyorum ondan. neyse işte herkese iyi günler şimdiden herhalde pazartesi anca görüşürüz. iyi hafta sonları olsun!

elifim, uzun uzun cevap yazacaktım ama acil çıkmam gerekiyor benim
ne olur kusuruma bakmayın, öğleden sonra gelirim inşallah. aklım da burda kalacak, ne güzel toplaşılmıştı ya yineeee üfff
özleyin beni tamam mıııı

kuzular egemn e msj la adresimi yazdım ama her 10 dk da bi msj yazabiliyomuşum herkese hemen yazamıyorum egemn versin isteyen herkese gizlim saklım yok kimseden ekleyin hadi bakem facemixde verdim ekleyin süper oluyo valla

ben de sana yazdım betselle aleynayada yazacam yaf şu on dakka da bir işide zor haaa

kuzum görüşürüz kendine iyi bak inşallah herşey düzelir canını sıkma kuzum sana da iyi hafta sonları diliyorum

düzen yok bende haklısın kendimi bildim bileli yokki düzenim valla... en iyisi arayıp öğlen sonu gidim demi?

düzen yok bende haklısın kendimi bildim bileli yokki düzenim valla... en iyisi arayıp öğlen sonu gidim demi?

Git kuzum git tabi nedir ne değildir öğren belki hamilesindir bize bomba gibi dönersin inşallah ama ne olursa olsun sağlığınla ilgili iyi haberlerle dön inşallah bize

egemnle tanıştık bizsdtive ye de mesaj attım o da öğleden sonra bakar.10 dakikika geçsin sıra diğer arkidişlerimde

aleyna kuzum sen yolla adresi bana ben de 10 dk sonra sana yolliyim biraz önce betsele yolladım da on dakika beklemedeyim eloserce kuzum sen de yollasana yaaa hem ben yazdım niden eklemiyon beni hmmm di bakim nidennn

huhuhuhu napıyorsunuz hanımlarrrr....?????????
seminerler başladı sabah işe gidiyorum adet ağrılarım başladı ama sanırsam 5 günüm var yani tam bilmiyorum ama bugün çamaşırıma birkaç damla kan gelmiş. keşke bebiş olsa ama geçen cuma röntgenden önce bhcg bakmışlardı 0.01 çıkmıştı

kızlar çok işim vaaaaaaaaaaaaaaarrr,sabahtan beri çıkamıyorum,kocam ters ters bakmaya başladı artık hadi öptüm hepinizi,tanışmak güzeldi,bide minikgelinle,hayalimduamla,recsn,ruhsar86..........daha çook kişiyle tanışmak istiyorum,tabi onlar da isterse hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…