- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.521
ahanda geldiii valla altta ismi var ben de merak ediyodum ama sesimizi duydu galiba geldi
kızlar ben de istiyoruuummm beni de ekleyin
kuzuumm geçmişi boşverr valla çok şey oldu gel gel bak neler neler oldu sabredemedik artıkım bir birimizide gördükkk
artık bir birimizi yolda görsek tanırık ha
yaaa çook utandım ama ben hiç gelemem böyle şeyleregüzel baktığın için güzel görüyorsun fıstıkım yaaa, Allah huyumuzu ve bahtımızı güzel etsin. fiziksel görünüş nedir ki, bugün var yarın yok... hem şimdi o halimden 6-7 kilo fazlam var. eskisi gibi değilim
yaa o ev içinde inşaat işleri çok zor. Allah annene kolaylık versin hakikaten. kendini de o kadar yormasın, yarım günlük bir kadın alsın olmazsa. gerçi çok titizse kadının temizliğini de beğenmeyebilir anneciğin... eh işte bunlar dünya telaşları, oyalanıyoruz böyle
kızlar selamınaleykum herkese.. güne 25 şehit haberı ile kötü başladım çok üzüldüm...
rabbim sabır versin analarına babalarına.. doğurmak çocuk sahibi olmak için çabalarken ne kadar acı çekiyoruz bide evlat acısı daha zordur ...
kızlar bu gün 11 gün oldu adetim geçeli sabah test yaptım çıkmadı açık pempe bi çizik çıktıydıda oda bütün testlerde çıkıyor zaten az öncede çamur gibi kahve rengi lekelenmem oldu sanırım rahatlayacam artık...
kendime bi adam gibi yeni doktor bulamadım 3 seçeneğim vardı kriterime uyan 1 i çok beklettiği için vazgeçtimö diğeri gerekli gereksiz çok test yaptırım masraf yaptırıyomuş vazgeçtimgeriye 1 seçenek kaldı bakalım ona gidecem yada eski doktoruma gidip adetimi düzene koyacak hamile kalmam durumunda bebeğe bana zarar vermeyecek bi ilaç isteyecem 3-5 ay kullanacam kısmetse yılbaşı sonrası ilk bahar gibi tüp bebeğe gidecez.... içimden bi ses gerek kalmayacak tüp bebeğe diyo son 2-5 haftadır ama kısmet rabbim hayırlısını versin...
neyse tatil dönüşü hiç durmadan çalıştım valla evdede iş yerindede işler yığılmış koşturdum durdum az önce ara vereyim dedim geçmişi okuyamadım var mı yeni hamiş havadisleri kısaca verecek olan var mı aranızda
dadlum beni anmışın bende üstüne gelmişim 2 laf var bu durumda deneyecek uehuehe
hala adetim gelmedi az önce kahverengi leke olmuş ama bilemedim varsa yine kimyasaldır bu durumda diye düşünüyorum cnm hiiç doktora gitmek istemiyor adana çok sıcak trafik berbat araba kullanmak eziyet otobuslara güven olmuyo sürekli canlı bomba tehlikesi ile yol kapatıyolar... valla kala kaldım kocişde kızıyo GİT BÖYLE DÜZENZSİZ olmaz diyo aman kızlar şaştım kaldım işte...
kızlar selamınaleykum herkese.. güne 25 şehit haberı ile kötü başladım çok üzüldüm...
rabbim sabır versin analarına babalarına.. doğurmak çocuk sahibi olmak için çabalarken ne kadar acı çekiyoruz bide evlat acısı daha zordur ...
kızlar bu gün 11 gün oldu adetim geçeli sabah test yaptım çıkmadı açık pempe bi çizik çıktıydıda oda bütün testlerde çıkıyor zaten az öncede çamur gibi kahve rengi lekelenmem oldu sanırım rahatlayacam artık...
kendime bi adam gibi yeni doktor bulamadım 3 seçeneğim vardı kriterime uyan 1 i çok beklettiği için vazgeçtimö diğeri gerekli gereksiz çok test yaptırım masraf yaptırıyomuş vazgeçtimgeriye 1 seçenek kaldı bakalım ona gidecem yada eski doktoruma gidip adetimi düzene koyacak hamile kalmam durumunda bebeğe bana zarar vermeyecek bi ilaç isteyecem 3-5 ay kullanacam kısmetse yılbaşı sonrası ilk bahar gibi tüp bebeğe gidecez.... içimden bi ses gerek kalmayacak tüp bebeğe diyo son 2-5 haftadır ama kısmet rabbim hayırlısını versin...
neyse tatil dönüşü hiç durmadan çalıştım valla evdede iş yerindede işler yığılmış koşturdum durdum az önce ara vereyim dedim geçmişi okuyamadım var mı yeni hamiş havadisleri kısaca verecek olan var mı aranızda
dadlum beni anmışın bende üstüne gelmişim 2 laf var bu durumda deneyecek uehuehe
hala adetim gelmedi az önce kahverengi leke olmuş ama bilemedim varsa yine kimyasaldır bu durumda diye düşünüyorum cnm hiiç doktora gitmek istemiyor adana çok sıcak trafik berbat araba kullanmak eziyet otobuslara güven olmuyo sürekli canlı bomba tehlikesi ile yol kapatıyolar... valla kala kaldım kocişde kızıyo GİT BÖYLE DÜZENZSİZ olmaz diyo aman kızlar şaştım kaldım işte...
süper benide ekleyin facem i verem çok merak ediyorum özleden yazın ekleyim yada ben yazim ekleyin... buraya gelemesemde facem hep açık
bizim patronun oğlu kocişin kuzeni hep yanımda olunca buraya her daim gelemeyebilyorum merak edip sürekli ekrtanıma bakıyor facede olunca yapamıyor hadi kim ekleyecekse yazayım özelden
ben üçüncü şıkkı söylüyorum iyi adam çoma hazırlaşaka şakaa tabi kide iyi adam lafının üstüne gelir kuzum valla tam gününde geldin tanışıyok haa
kuzum erinmek yerine doktora gitsen aslında daha iyi olur hem neden kahve gelmiş onu öğrenirsin gebelik varsa ve dinlenmek gerekiyosa onu bilirsin ne bilim eşinin de dediği gibi bir düzene girer hiç değilse yani hemen sana aa bebek varedır demek istemiyorum ama yoksa bile adet düzenin için gerekli kuzu
düzen yok bende haklısın kendimi bildim bileli yokki düzenim valla... en iyisi arayıp öğlen sonu gidim demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?