Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm etmez miyim hep ediyorum ama o an farklı işte...

amin cnm hepimizi tek nefeste kurtarsın allah bütün bekleyenlere nasip etsin...

kızlar günaydın herkese hayırlı bi gün olsun...

dün gece saat 1 e kadar temizlik pasta börek uğraştım bu gün lise arkladaşlarım gelecek..

sabah kalktığımdan beri başım fırfrı dönüyor hemde çok sık ve sürekli desem yeridir...

annemde vertigo hastalığı var aynı ona benziyor sadece mide bulantısı kusma yok...

korktum valla neyse umarım geçer yoksa akşam zorlanırım ben bu baş dönmesi ile..

soğan suyunda küründe 3, günüm ve hala adet gelmedi şişti göbeem elim ayağım kötü his...

neyse ben bu gün erken gitcem eve giremem falza bi slm verim dedim... geçmişe bakadım ...

allaha emanet olun... mujukss XXX

Merhaba kızlaarr :) nasılsınızz

selam kızlaar,doktordan geldim şimdi,beyzadem olacak hayırlısıyla inşallahh,sağlıkla sıhhatle...

aa ne güzell hayırlı olsun canımm :) sağlıkla gelir ınsallah yuvanıza :)

canım şeker çıkmasına üzüldüm inşallah düşürürsün şekerını benımde düşük çıkıyo devamlı
doktor ıı ıı dio ama şeker düşünce çok halsizleşiyorum ben neyse yüksek olmasından iyidir
heralde...eğer erken doğum riski vasa aman aman yat uzan canım benım ya yorma kendını
inşallah zamanında gelir ama 28. haftana gelmıssın bile bundan sonrası inş. relaxx riskli zamanlar
gecti canım yine de dıkkat etmek en iyisi tabii yat dinlen hep...ben de hiç sezeryan olmak istemıyorum
ama bizim içidne son anda sürpriz olabilirmiş bakalım ıns normal doğururz sağlıkla gelirler ıns canım

Allah razı olsun tatlım, o zamanki duaların gerçekten çok kıymetli olacak bizim için...
Bu arada oğluna ba-yıl-dım maşallah ne kadar da güzel görünüyor yaaaa. Rabbim inşallah kucağındayken de bir fotograf yüklemeni nasip eder.

canım acaba soğan kürü mü yaptı, ne dersin? dikkat et kendine. baş dönmesi de sersem yapar adamı, zordur... Allah kolaylık versin elifcim, inşallah geçer de, misafirlerini ağırlamakta zorlanmazsın

seni görmeyeli ne kadar zaman olmuş ayşeciğim yaaa, nasılsın? bebeğin nasıl? arada gel uğra buralara da, belki bize de bulaştırısın kuzum yaa. bak bende hala tık yok

tatlı telaşlar ama ayaklar şiş, bel koparken zor da oluyor :) son aylara bırakınca da böyle sıkıntılar olabiliyor tabii. ne güzel eşin hediye almış. ben de yüzsüzlük ettim doğum hediyesi istiyorum diye bakalım alacak mı :)

ruhsar, şimdi bizim hamilelikler birbirine yakın ya senin streslerinin hepsini ben de yaşıyorum. öncelikle şeker yüklemesinde mi yüksek çıktı. bana 50 gr'da yüksek dediler, 100 gr yükleme yaptılar hiç bir şey çıkmadı da ondan soruyorum. ama yüksek de olsa biraz diyetle vs. atlatırsın çok dert etmeyesin.
bebeğin kilosunu hiç kafana takma Allah onu orada bir güzel besliyor. zayıf doğsa da ne olacak? Allah'a şükür somali'dekileri bir düşünelim yiyecek yok ki beslensin çocuk. Zayıf doğarsa da sütünle beslenir inşallah. benim ki de o haftalarda o kilo civarıydı doktor zayıf demedi bile.
kordon işini de doktor tersini demiyorsa tabi, dert etme. doktorlar kendileri bebek yarım saat içinde kaç kere kordonu dolayıp tekrar açar diyor. şimdi o içeride fıldır fıldır yerinde durmuyordur ki kerata, açılır inşallah. :)
ya bir de herşeye muhalefet etti deme ama 28. haftada 8 aylığım deme. bana stres basıyor. ben şimdi 30 dayım 7.5 ay bitti diyorum. vakit yaklaştıkca korkuyorum ya ondan :) gerçi iş güç konusunda haklısın yapsam bile perişan oluyorum. bol bol dinlenerek anca birşeyler yapıyorum. Ben inanıyorum inşallah zamanından önce gelmeyecek benimki. akıllı uslu olacak miniğim.
ve son olarak o ne şirin yüz öyle maşallah ya. bana da profilden bir fotoğraf verdi. ben de şimdilik onunla yetiniyorum. geçen gün ilk defa rüyamda kucağımda gördüm. böyle bacakları şişko, mavi giymiş bir bebek diye. ama sırtı bana dönükdü yüzünü göremedim. uyanınca da sinir oldum ya! ben çok göz rengini merak ediyorum. babamız mavi gözlü ona çeker inşallah diyorum. hayırlısı bakalım.

neyse kızlar inşallah herkes iyidir bu arada. ben de yine kahvaltı saatimde buradayım. geceleyin kurt gibi açıkmışım şimdi sıradan aklıma geleni yiyorum. geceleri bebek beni uyandırmıyor ama ben çok sık uyanıyorum en ufak gürültüye uyandığım için.

kızlar hepiniz sağolsun ayrı ayrı cvp vermiştim herkese ama bu kk yine çıldırdı bütün yazdıklarım gitti maalesef :))

raavis cnm 50grmda yüksek çıktı 15 gün diyet sonrası 100gr yapılcak inşallah bnmde normale döner o zaman kadar..
8 aylığım derken ben 8 aylık doğmuşum onu dedim cnm yoksa soranlara 6 aylığım diyorum aslında 6,5 olmuşum bile :))
zaman çabuk geçiyor gerçekten inşallah vaktinde gelir bizim yaramazlar da peşpeşe doğururuz..
cnm vakit yaklaştıkça rüyalarımıza girmeye başlıyorlar ben de görmüştüm simsiyah saçlı tatlı bişey kucağımda hatta emziriyodum onu :))
senin de inşallah gönlüne göre olur babası gibi maviş olur gözleri..

buarada sdtive cnm çok sağol inşallah en tez zamanda sen de yaşarsın bizimle paylaşırsın cnm...

ayshe cnm şekerin düşük çıkması yüksekten daha iyi düştüğü zaman tatlı bişeyler yiyip dengelemen kolay olur..senin yaramaz da baya büyümüştür nasıl gidiyor hamilelik?

merhabalarrrr sabah kahvaltı için annemlerdeydimm ancak gelebildim hoş gelmesem de olurdu hani

akşama da misafirlerimiz arkadaşlarımız çaya gelecekler, tatliş bir de kızları var... şimdi biraz evimi toparlıyorum dün temizlik yapmıştım

ruhsarcım maşallah çoook şirin bir oğluşun olacak... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzummm...

egemcim oruçlarını da Rabbim kabul etsin maşallah, ben de günlerin kısalmasını bekliyorum

ve sdtive cim dua gününde Rabbim tüm gönlündekileri sana versin kuzum... bu ay senin için en hayırlı ay olsun inş..

hepinizi çook öpüyorum...

selam kızlar,
başcağızım ağrıyor,uykum geldi,işte zorlardayım...
istifra ettim,iğrendiğim cacık sayesinde,akşama menemen yapacağım...onu düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum,bir haftadır yumurta yemiyorum,süt içemiyorum,peyniri uzun zamandr ağzıma sokmadım,kaşar peyniri ile idare ediyorum şimdilk,hamilelik biraz zor ama buna da şükür.

slm kızlar, kimsecikler yok ama ben de bi bakıp çıkcam zaten.
kendinize iyi davranın olur mu canlar :) öptümmm

sdtive, dua günümüş canım rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin inş,hayırlı ve sağlık bir tosun annesi yapsın seni

canım daha önce söylemiştim ama arada görmedin galiba. benim yeni beklenmeyen adet tarihim 3 ekim.
çalışmalara başladık biz de bana da dua edin kızlar özellikle hamişler,bebeğim bu sefer sağlıklı bir şekilde gelsin anneciğine

kaşar peyniri en çok süt ihtiva eden peynirdir. Normalde 1 kg beyaz peynir 6-7 kilo sütten elde edilirken, 1 kg kaşar 10 kilo sütten aşağı olmaz. O nedenel aldığın protein ve kalsiyum fena değildir. Sadece buna bağlı olarak yağı da yüksektir, ona dikkat et.

amin tatlım. tosun gibi bebk olsun irilik bakımından yoksa kız mı erkek mi dersen, şimdilik kız

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]14 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım arkadaşım bugün dua gününmüş Rabbim sana sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşaallah.

kızlarrr bende gece kıvrandımm adet ağrım çok olur da benim (( sabah uyudum saat 11.30a kadar yattım kalktım kahvaltı yaptım oturma odasını temizleyim dedim ama çok ağrım oldu Allahtan bitirdim. ama hala kendime gelemedim. sabah bal tarçın kürüme başladım inşaallah faydası olur. öpüyorum herkesi

kimsecikler yok,bi selam vereyim dedim...bugün annem bendeydi işlerimiz vardı giremedim...
sdtive,canım dua gününmüş Rabbim tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikleri hayırlı bir şekilde nasip etsin inş sana...
bizde yarın dra gitcez teyzoşlar,çok merak ediyorum bi taraftanda endişeleniyorum inş bi sorun olmaz...
koskoca 3hafta geçti,inş büyümüştür kuzum...dualarınızı esirgemeyin nolur kızlar...benim dualarım sizinle,öptüm hepinizi

ah ya ben de şu an 8 aylık hamileyim diyorsun sandım de niye acele ediyor bu kız diyorum :)) ben 100 gr şeker yüklemesinden önce iki günlüğüne şekeri tamamen kestim incir gibi çok tatlı meyveleri de yemedim. işte doktorun tavsiyesi ile tabi. geri normal yemeğimi yedim. çok şükür 50 grlıktan bile düşük çıktı 100 gr. zaten benim tatlı düşkünlüğüm hiç yok. şerbetli tatlılar falan olmasa da hayatta olur o derece uzağım o yüzden de şaşırmıştım. ama vcüt dengesi tamamen değiştiği içn şeker de çıkıyor her bir şey de :)
ah canım, geçecek hepsi inşallah, sonra son aylarda yemek yiyeceksin ama o zaman da nefesini daraltan miniğin yüzünden başka sıkıntıların olacak. böyle böyle derken bir bakmışsın beyzaden kucağına gelmiş, hepsini unutmuşsun :) ben hamileliğin çoğunda düzenli yumurta ve süt tüketemedim. Ama kendimi hiç de zorlamadım. Mutlaka besleniyordur o. zaten benim stokları tüketmiş biraz da vitamin takviyesi ile idare ediyoruz şimdi. bir arkadaşım hiç bir şey yiyemeyip, tüm hamileliği boyunca mide bulantısı ve çıkarmanın üzerine bir de serum de kendisine kötü geldiğinden serumla bile beslenememişti. şimdi çocuğu sapasağlam hiç bir problemi de yok. Allah koruyor ufaklıkları :)

inşallah yarın doktordan güzel haberlerle dönersin :) her doktora gidiş bir heyecan bir stres di mi? ama ben karar verdim. bir daha hamile olursam bu kadar gitmiycem doktora. kurcalayıp duruyorlar. bir başında bir ortasında bir sonunda gitsen de olur gibime geliyor :)

Uzun bir aradan sonra yine sahalardayım :)

Bakıyorum da herşey bıraktıgım gibi :) bende de aynı hiçbir değişiklik yok!

canım benim inş hayırlı haberlerle dönersin... hem yarın mübarek gün, bu günün hürmetine sevinerek bize haberler yazarsın inş. canımm

huuu sayın topik nerelerdesiniz... aranıyorsunuzz hepiniz için kayıp ilanı verdim ona göree

ben de bu arada misafirlerimi gönderdim, o mini mini kız maşallah evin altını üstüne getirdi

Rabbim hepimize nasip etsin inş... şu sıralar zaten yoğun düşüncelerdeyim, ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam... neyse topiği boş bulmuşken karamsarlık yüklemeyeyim...

haydii iyi gecelerr hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…