- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.181
sağol canım büyüyo gerçekten zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ama gerçekten heycanlı :))hoş geldin canım maşallah 29 hafta olmuş zaman su gibi akmış.sağlıkla kucağına alırsın inş kuzum..
zor anlarımda destek olmuştun bana çook teşekkür ederim
herkes aynısını söylüyor.git uyu bak bugünlerin iyi günler sonra ufaklık seni uyutmazda haa
ben 4 5 saat sancı çektikten sonra uyutuldum kuzum alınırken bilmedim demek ki sen de gittin uyudun alındı geldin sancı çekmedin neden bana öyle yaptılar hala anlamıyorum
canım dinlenmemem lazım ya, biraz temizlik yapıyım. bana düzenli gelicek teyze bakmaya bebek bulmuş galiba. öyle olunca gelmicek. bugün biraz koltuk silsem çook iyi olacak, neyle de silsem acaba loc mu kullansam sizce?
canım iş yapmam lazım, biraz temizlik yapıcam, sonra da annemle biber közlicez biraz inşallah
günaydın ofluuuu, çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın? büyütmüşsün bebişi bayağa...
günaydın, iş güç koşturuyorum ben tatlım sen nasılsın? bebek işini 1-2 ay erteledim ben. aralık da yeniden başlamayı düşünüyorum, kısmet bakalım
sağol canım çıktım sınavdan çalışamadığım için zordu tabiki,ama geçti gitti,elimden geleni yapmaya çalıştım hayırlısısınavında kolaylıklar diliyorum kuzum benim Rabbim yardımcın olsun inş. film konularımız şöyle vampir, kan dövüş, tarih konulu... sizlere uyarsa paylaşayım kocişle pek caniyiz de
oy oy maşallah ne kadar büyümüş bebiş,az kalmış doğuma hadi bakalımGünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
Günaydın kızlar....
nasılsınız,?*
cnm Allah yardimciniz olsun ins degerler duzelicek. esimin testi 0 ciktigindan cok uzulmustum ama ilac kullanimi sonrasi duzeldiler sukur ve suan hamileyim. sizinde duzelecek hic moralini bozmakızlar eşimin tahlil sonuçları çıktı.hakkımızda ne hayırlı ise o olsun demiştim.
sperm dnasında hasar var.tamamen sağlıklı hiç spermi yok.az sağlıklı %22,2 spermi var.bunların toplamı en az %70 olmalıymış.onun için tedaviye başlayacağız.ilaç ve diyet listesi var eşim için.inş bu tedavinin sonucunda olumlu gelişmeler olur.rabbim büyük.inş şifasını bu bahaneyle verecektir bize.bugünümüze de şükürler olsun.
bildiğiniz gibi eşimin amcasının rahatsızlığından dolayı kayınvalidemlerde kalıyoruz.bugün öğrencim derse geleceği için eve geldim.akşam tekrar gideceğim.inş pazartesi günü görüşürüz.sizlerle laflamayı özledim.
dualarımdasınız.dualarınızda olmak dileğiyle
boyutunu soyledimi doktorun? bazen normalden sonraa catlayabiliyor yumurtakızlar ben çok mutsuzum yaaaagaliba ekim de de mutlu haberi alamayacağım dün doktora gittim yumurta kontrolü için yumurtalarım büyümemiş doktor bu aydan ümitli değilim bu şekilde gebelik oluşmaz dedi bi daha ki ay klomenin dozunu artıracak daha bata da 13-14 gün var acaba hiç ihtimal yokmudur gelişip çatlamsı için çok karamsar oldum dünden beri moral sıfır bu ayla beraber tam 15 ay oldu bebek isteyeli
cnm Allah yardimciniz olsun ins degerler duzelicek. esimin testi 0 ciktigindan cok uzulmustum ama ilac kullanimi sonrasi duzeldiler sukur ve suan hamileyim. sizinde duzelecek hic moralini bozma
boyutunu soyledimi doktorun? bazen normalden sonraa catlayabiliyor yumurta
sağol canım çıktım sınavdan çalışamadığım için zordu tabiki,ama geçti gitti,elimden geleni yapmaya çalıştım hayırlısıayrıca sana hiç yakıştıramadım vampirli film falan hayatta izlemem sağol canım ben almıyım
kızlar eşimin tahlil sonuçları çıktı.hakkımızda ne hayırlı ise o olsun demiştim.
sperm dnasında hasar var.tamamen sağlıklı hiç spermi yok.az sağlıklı %22,2 spermi var.bunların toplamı en az %70 olmalıymış.onun için tedaviye başlayacağız.ilaç ve diyet listesi var eşim için.inş bu tedavinin sonucunda olumlu gelişmeler olur.rabbim büyük.inş şifasını bu bahaneyle verecektir bize.bugünümüze de şükürler olsun.
bildiğiniz gibi eşimin amcasının rahatsızlığından dolayı kayınvalidemlerde kalıyoruz.bugün öğrencim derse geleceği için eve geldim.akşam tekrar gideceğim.inş pazartesi günü görüşürüz.sizlerle laflamayı özledim.
dualarımdasınız.dualarınızda olmak dileğiyle
laf aramızda bazen ben de diyorum kendime nasıl izleyebiliyorsun diye
çook seviyorum ama ne yapayım elinde değil eşimde seviyor yoksa ruhumuzda bastırılmış canilik mi var
konserden güzel detayları paylaş canım döndüğünde
kızlar geldik konserden! MUH-TE-ŞEM-Dİ!!!!! inanılmaz bi geceydi,acayip stres attık,dejarj oldum resmenşansımıza yerimiz çok güzeldi,şebomu gördüm yakından,bütün şarkılarını söyledim onunla sesim kısıldı hatta 2,5 saat sahnde kaldı ve bütün şarkıları birbirinden güzel söyledi...hepinize tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız,bu kadar yüksek seste bu kadar kalite,sahne şovu herşeyiyle tek kelimeyle harikaydı şimdi çok yorgunum namazımı kıldım yatıyorum kızlar,hadi iyi geceler potansiyel anneler,bunu yeni keşfettim bu arada,hepiniz bnm potansiyel hamile ve annelerimsiniz,sizi seviyorum
kızlar geldik konserden! MUH-TE-ŞEM-Dİ!!!!! inanılmaz bi geceydi,acayip stres attık,dejarj oldum resmenşansımıza yerimiz çok güzeldi,şebomu gördüm yakından,bütün şarkılarını söyledim onunla sesim kısıldı hatta 2,5 saat sahnde kaldı ve bütün şarkıları birbirinden güzel söyledi...hepinize tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız,bu kadar yüksek seste bu kadar kalite,sahne şovu herşeyiyle tek kelimeyle harikaydı şimdi çok yorgunum namazımı kıldım yatıyorum kızlar,hadi iyi geceler potansiyel anneler,bunu yeni keşfettim bu arada,hepiniz bnm potansiyel hamile ve annelerimsiniz,sizi seviyorum
kuzum perim nasılsın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?