Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoş geldin canım maşallah 29 hafta olmuş zaman su gibi akmış.sağlıkla kucağına alırsın inş kuzum..

zor anlarımda destek olmuştun bana çook teşekkür ederim
sağol canım büyüyo gerçekten zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ama gerçekten heycanlı :))
RABBİm sizlere de nasip etsin kuzumm..
ne demek..
ne zaman konuşmak istersen ben burdayım meleğim..

herkes aynısını söylüyor.
işte ben de uyku yok zaten :))
gece bile yüz defa kalkıyorum

İyiyim canım bende..
doğum korkusu başladı sanırım :))
büyüyo teyzesi maşallahhh

sınavında kolaylıklar diliyorum kuzum benim Rabbim yardımcın olsun inş. film konularımız şöyle vampir, kan dövüş, tarih konulu... sizlere uyarsa paylaşayım kocişle pek caniyiz de
sağol canım çıktım sınavdan çalışamadığım için zordu tabiki,ama geçti gitti,elimden geleni yapmaya çalıştım hayırlısı ayrıca sana hiç yakıştıramadım vampirli film falan hayatta izlemem sağol canım ben almıyım
Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
oy oy maşallah ne kadar büyümüş bebiş,az kalmış doğuma hadi bakalım nası gidiyo hazırlıklar? oda falan yapcan mı? yoksa beşik falan mı alcan?
Günaydın kızlar....
nasılsınız,?*

seni görmek ne güzel,ben iyiyim,sen nasılsınn canım bgn kpss ye girdim zaten çalışamadım da o yüzen kötü geçti,ihtiyacım yok çok şükür ama olsa da fena olmaz hani..amaan onu bunu bırakıyım da akşam şebnem ferah (kendisinin deli gibi hayranıyımdır) konserine gidiyoruz eşimle,çok heyecanlıyım sen napıyon bacım,isime karar verdin mi oğluşunun selim demiştin ama değiştirmişsindir belki:44: daha sık gel özletme kendini

kızlar eşimin tahlil sonuçları çıktı.hakkımızda ne hayırlı ise o olsun demiştim.

sperm dnasında hasar var.tamamen sağlıklı hiç spermi yok.az sağlıklı %22,2 spermi var.bunların toplamı en az %70 olmalıymış.onun için tedaviye başlayacağız.ilaç ve diyet listesi var eşim için.inş bu tedavinin sonucunda olumlu gelişmeler olur.rabbim büyük.inş şifasını bu bahaneyle verecektir bize.bugünümüze de şükürler olsun.

bildiğiniz gibi eşimin amcasının rahatsızlığından dolayı kayınvalidemlerde kalıyoruz.bugün öğrencim derse geleceği için eve geldim.akşam tekrar gideceğim.inş pazartesi günü görüşürüz.sizlerle laflamayı özledim.

dualarımdasınız.dualarınızda olmak dileğiyle

kızlar ben çok mutsuzum yaaaa galiba ekim de de mutlu haberi alamayacağım dün doktora gittim yumurta kontrolü için yumurtalarım büyümemiş doktor bu aydan ümitli değilim bu şekilde gebelik oluşmaz dedi bi daha ki ay klomenin dozunu artıracak daha bata da 13-14 gün var acaba hiç ihtimal yokmudur gelişip çatlamsı için çok karamsar oldum dünden beri moral sıfır bu ayla beraber tam 15 ay oldu bebek isteyeli

cnm Allah yardimciniz olsun ins degerler duzelicek. esimin testi 0 ciktigindan cok uzulmustum ama ilac kullanimi sonrasi duzeldiler sukur ve suan hamileyim. sizinde duzelecek hic moralini bozma

boyutunu soyledimi doktorun? bazen normalden sonraa catlayabiliyor yumurta

canım en büyüğü 13mm diğeri de 12mm olmuş bat 5 ekim o güne kadar büyüyüp çatlarmı ki. klomenden sonra 3 kez yumurta kontrolüne gittim büyümemiş

s.a.arkadaşlar haftaya cumaya kadar katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.yapmamız gereken katılan arkadaşlarımıza sırasıyla niyet edip 7 tane meryem suresini okuyup o arkadaşımıza hediye edicez. belki az gelebilir ama fazla topik oldugu için agırlık olmasın kimseye diye 7 tane okuyup cumadan cumaya bagışlayacak arkadaşları bekliyorum.listeyi ben yapıcam siz sadece okudugunuzu ve duanızın kabulünü bildirin yeter .inşallah meryem suresi bize hayırlı ve ugurlu olur ve dualarımız kabul olur amiiiinnnn.katılımınızı bekliyorum arkadaşlar.haftaya cumaya kadar.

laf aramızda bazen ben de diyorum kendime nasıl izleyebiliyorsun diye

çook seviyorum ama ne yapayım elinde değil eşimde seviyor yoksa ruhumuzda bastırılmış canilik mi var

konserden güzel detayları paylaş canım döndüğünde

Son düzenleme:

canım benim hakkınızda hayırlısı olur inş. evet dediğin gibi bu sabrın sonu selamet olur inş kuzum... biz de seni özledik, sağlıkla gel

geçen bu mozaşistliği konuşmuştuk biizzz demek ki hepimizin içinde bi mozaşistlik var yalan diilmiş kuzum yaa sen yinede şöyle 10 tane kadar bir film listesi yapsan burya vurdulu kırdılı filmleri severim ben ama korku olmasın izliyemem hayatımda iki kere izledim biri dabbeydi arkadaşlar çok korktu onlara gülmekten filmi izleyemedim ikincisi 39. dosyaydı oda aşırı korkunç değildi

aslında varya haftalık bir film ayarlasak aramızda yada bir belgesel yada kitap hepimiz izlesek sonra üzerinde konuşsak tartışsak hem kafada dağıtırız haaa :26: vaayy arkadaş anam beni sizlere yeni yeni icatlar çıkartayım diyin mi doğurmuş ney yaa fıt fıtı fıtı fıtııııı kendimden uatnıyom ya la sonra size böyle diyincik nisee baaakkk beni de allah böyle yaratmış ne etcen

kızlar geldik konserden! MUH-TE-ŞEM-Dİ!!!!! inanılmaz bi geceydi,acayip stres attık,dejarj oldum resmen şansımıza yerimiz çok güzeldi,şebomu gördüm yakından,bütün şarkılarını söyledim onunla sesim kısıldı hatta 2,5 saat sahnde kaldı ve bütün şarkıları birbirinden güzel söyledi...hepinize tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız,bu kadar yüksek seste bu kadar kalite,sahne şovu herşeyiyle tek kelimeyle harikaydı şimdi çok yorgunum namazımı kıldım yatıyorum kızlar,hadi iyi geceler potansiyel anneler,bunu yeni keşfettim bu arada,hepiniz bnm potansiyel hamile ve annelerimsiniz,sizi seviyorum

ooooooooooooohhhhhhh kuzuma maşallah eğlendin kurtları döktün yazın kapanışını süper yaptın valla bizim için de hopladın zıplladın mı gıııızzz gününün güzel geçmesine çok sevindim kuzum valla senin bu enerjik halinde bize epey yeter bu arada nane limon iç sürekli ki hasta olmayasın

maşallah çok mutlu mutlu yazmışsın kuzum... hayatımda bir kez konsere gitmişliğim vardı bilemedim şimdi özendirdin beni

güzel geçmiş olmasına sevindim ohh iyi yaptın valla

günaydınlarr...

bugün tontonuma gidiyoruz anneanneme kuzucum döktürmüş de yine muhtemelen tüm gün orda oluruz biz

hepinizi çook öpüyorum...

şu savaş filmlerinin isimlerinden hatırladıklarımı yazıyorum kızlar o kadar çok izledik ki aslında savaş filmlerini de tükettik aklıma gelenleri ekliyorum. arada bilimkurgular da olabilir ama düşündükçe de gelmiyor ki aklıma çok eski filmlerde var belki izlemişsinizdir. biz şu sıralar bir kanalda önceden yayınlanmaya başlamış bir diziyi izliyoruz hoşumuza gitti tvdeki 3.sezonu biz 1. ve 2. yi netten izliyoruz çevirileri biraz yok yok çoook terbiyesizce ama dizi çok hoşuma gitti adı game of the thrones.. (Taht oyunları)

yoğun istek üzerine vampir filmlerini yazmıyorum

son savaşçı, Son Mohikan - The Last of the Mohicans, KRAL ARTHUR, 300 spartalı, ölümsüzler,

-Dokuzuncu Kartal , Ironclad (Demir Zırhlı), -Cadılar Zamanı (sinemada izlemiştik bunu nöff )

-THOR 2011 , titanların öfkesi
daha çook var da tatlılarım özellikle de friedmanım aklıma geldikçe yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…