- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.221
huuu huu kuzular gelsenıze çene çalalım napıyorsunuz bakem bugun dua günüm gelinde 2 dua sey edinşaka şaka eden edemeyen herkesten Allah razı olsun yakın zamanda göbişleri dolsun yaa dolsun artık göbişlerimiz hayırlı zamanda çok bekledik biz yan komşum hamişti sanırım doğum yapmış mutfaktan bebişin ağlama sesleri geliyor Allah sağlık versin ama içim bir tuhaf oluyor üzülüyorum sanki ama sonra birden kendımı topluyorum böyle işte
sdtive kuzum evliliğini sorgulama aslında hepimiz mutluyuz evliliğimizde ama bu bebek meselesi canımızı çok yakıyo bebek fikrini silip korunmaya başlayınca sen kendini daha mutlu ve huzurlu hissedecksin emin ol bu ay korunuyoruz biz inan hiiç bebek aklıma gelmiyo o kadar rahatım ki anlatamam bu rahatlığı yaşayıp yeniden kendimizi hazırlamamız lazım sanırım yani ben inanıyorum rahat günler yakındır sana da
sinhus kuzum sen nasılsın bugün dua günün rabbim gönlündeki tüm güzellikleri sana hayırlı kılarak tez zamanda nasip etsin inşallah kuzumlisteyi güncellerken dua günü sen olunca aaa dedim bu kız ne zamndır yok ortada sonra düşündüm yooo didim o kadar da zaman geçmedi ne kaddem alıştımsa bir gün görüşmeyince günlerdir görüşmüyoruz gibi geliyo bana artık
raraviss cnm bebişin resmini gördum Allahım maşallah cok tatlı cok yakışıklı olcak oğluşun burnuda okka gibi gördüğüm gece yatarken bılem aklıma geldı dua ettim size sağlıklı tahtı bahtı guzel olsun yavruşunun yaa senın oğlana aşık oldum ben bak diyem
betsel cnm hakkında hayırlısı olsun eşinin sonuçları cıkmış pek anlamıyorum ama inşallah kısa sürer tedavın cnm
egemn kurtlarını döktün ohhhh sefan olsun
eloserco başında patronun oğlu varmış uydur bişeyde salıver dışarıda gell arada
friedman kıss sen hergun yenı yenılıklerle gelıyonda kuzum bizde iş yok galıba
recsn naptı ya bende onu merak ettım gelmıyor uzun zamandır
ben ettim sana dua haa bugün daha da itmem ona göreşaka la şakaaaa namaz kılcem birazdan o zamanda ederim ben kuuzumaa inşallah senin bebeğin ağlama sesleride yan tarafa gidecek kuzum inşallah üzülme ayol vardır bir hayır gelecek o günlerde bizlere gülecek bebeklerimiz de inşallaaaaaahhhhhhhhh
iyiyim kuzucum sen nasılsın kıss haftasonu araya girince sana uzun gelmiş yoksa burdayım lütfennnn ooyyyy alışmışta bana hemencik özlermiş
Hee valla kuzum öyle yapıyom ama kismede tık yok ben bazen kendi durumumdan dah çok üzülüyorum burdakilere gündemimizi birazcık olsun değiştirmek için ne yapabilirim diye inan düşünüyorum aklıma gelenide burda kabul edilsin edilmesin söylüyom
elbet birgün ben galip gelcemazmin sonu zaferdir zuhahahahaa (ayy kendimi birden kötü karekterli oyuncular gibim hissettim )
he vallaa özlüyom baak sdtive de yok ne zamndır anam gıııı düşündüm de kimse yok ya laa
peri yazmamış bugün oooo nideenn acep :26:
kız ne zaman ettin başka zaman ediyonda banamı sölemıyon bakem ett yaw bende dua gunu haricinde artık bir avuç kaldığımız için ezanlarda hepicinizin isimlerini sayıyorum illaki dua gunu olmasını beklemıyorum kızzz yazık bana dayanamıyom galıba adamda yandakı alınan eşyaları göruo poşetleri üzülüyor dedektif gibiyiz karı koca dun bana dıo kı cnm memleketten ailesi gelmiş bebek olduya ondan geldiler heralde yanlız yan tarafı sadece sima olarak tanıyoz ama kadın hamiş olduğundan beri takipteyiz
eloserceydi yanlış hatırlamıyosam kuzum yaa ben onun seri olduğunu bilmiyodum ben de okumak istiyomda du bi bakalım bulurz serisi neymiş araştıram birhatunlar yoğun bacım ne etcen yaww ne dicem kimdi o kücük mucizeler dükkanı okuyan dun o kıtaba baktım ben alcaktım da o serinin 4. kitabıymış ondan önce 3 tane daha varmış kafam karıştı benımde almadım
ya kuzum biz senle aylak hatunuz kıtapta okuruz filmde izleriz zaten her akşam belgesel izleriz biz eşimle cok sevıyoruz da ulennnn diğer hatunlar bunu ne zaman yapcak kızlar burya zor giriyorama bi hamiş kalsak şu hediye işi banada cazip geliyor
ayy ne güldüm yaaa allah iyiliğini versin emi benden bundan önceki karşı komşumu öyle dikizliyodum kadının hamile olduğunu görmeden çocuk sahibi olduğunu gördüm sanırım gece yaptı sabah çocuk elindeydi ama iyi takip edemedim ki taşındıklarını bilem görmedim
haa bir de ben de her zaman dua ediyom dediğin gibim burdaki isimleri saymak zor olmuyo artık hepicinizi ne hep anıyom dualarımda
eloserceydi yanlış hatırlamıyosam kuzum yaa ben onun seri olduğunu bilmiyodum ben de okumak istiyomda du bi bakalım bulurz serisi neymiş araştıram bir
he yaa senle ben gibi hepsi ne güzel çalışıyolar biz de onlar yerine burayı dolduruyokbu hediye işi güzel bişi yaa valla bazen heyecanlanmıyoda değil anaa ne güzel hediyeler seçcez birbirimize ona herkes sıcak baktı o tamamdır yani
kitapla ilgili bulduğum şey mucizeler dükkanına dönüş serinin sonubaya ilerleme kaydettim
he kıss kimse yuk biz dolduros valla guzel dedın evet hedıye herkesın kafasına yattı yok film izleyım özet gecelım yok kıtap okuyalım özet gecelım olduuu nys sen gene arada turet bacım alzheimer olmazsın beyın calıştıkça
ya ben gördum hepsini adını hatırlamıyorum smdi ama ben boleyn serilerini okuyorum onlar bıtmeden başka seriye gecmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?