- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.261
eloserce hoşgeldin kuzumm nasılsın doktora gittin mi ?
ben gedimmm
sağol kuuzuummm amaa sen nirdesin bakem yoksunn hmmm
yok cnm ya gitmedim randevu alamadım dolu hepkısmet ne yapim ... eee ne var ne yok kitap kurdu olmuşsunuz.... bende serisi var 2, yi okuyorum şimdi kim okumak istiyor bu küçük mucizeler dükkanını
ben de sinhusda okumak istiyok valaaayok cnm ya gitmedim randevu alamadım dolu hepkısmet ne yapim ... eee ne var ne yok kitap kurdu olmuşsunuz.... bende serisi var 2, yi okuyorum şimdi kim okumak istiyor bu küçük mucizeler dükkanını
hımmm bende acaba kavoza sarımsaklı yapıp bekletiyormu dedim off kırmızı biberi çok severım evet bulgur pilavda cok guzel oluyor bende tavuk soteyede katıyorum tadından yenmıyor benim cnm patates salatı istiyor düdüklü haşlayımda yapem bari biyerim şişmeye zaten şiş
tekrar öyle bi kanaman oldu mu kuzum
taam kuzum şuan aramızdasın no sorun no sıkıntıgeldim ccnm burdayım.baktım sizin işiniz var.benim de bi kaç parça ütüm vardı onları yapıvereyim didim
önce küçük mucizeler dükkanı sonra küçük mucizeler dükkanına dönüşü okumak lazım devamı çünki bir yumak mutluluk onun devamımı onu daha okumadım bahçemde yeşeren umutlar farklı bi kitap galiba derisi değil sanırsam daha onada sıra gelmedi hepsiburada.com dan aldım indirimdeydi ama küçük mucizeler dükkanını d&r dan almıştım diğerlerini netten aldım tavsiye ederim hele bir çift var kitapta çocuk sahibi olmaya çalışan neler deniyolar neler tıpkı bizleri anlatıyopr
he vallaa özlüyom baak sdtive de yok ne zamndır anam gıııı düşündüm de kimse yok ya laa
peri yazmamış bugün oooo nideenn acep :26:
özledim yahuuu sabah ie geldik elektrik kesikti saat 2.30 gibi geldi ancak oturdum açtım bu gün kociş var yanımda diye rahatımpatronun oğlu olunca giremiyom topike
Hele sabahları topiği senin günaydınınla açmaya çok alıştım bugün yoktun ama merak ettimben de seni özlüyorum bak geldim çok yorgunum ama gider şimdi sizle
aman diyim dönüşüokuma o serinin sonuncusuymuş ya laaraştırdık biz sinhusnan onun sonuncusu olduğunu öğrendik ama arada iki kitap daha var kuzum
hoş bulduk seldacım bacımyorgun gazi geldi
az biraz okudum da geçmişi ancak yazdımve kışlıkların bahsi geçer de durur muyum
ben konservesini yapıyorum kuzum kırmızı biberi közleyip küp küp doğrayıp, sarımsak accık limonla kovanozluyorumkendi suyuyla duruyor ...
seldacımınki de güzel oluyor kışın patlıcan fosuluyla karıştırıp sarımsaklı yoğurtla güzel oluyo
özledim yahuuu sabah ie geldik elektrik kesikti saat 2.30 gibi geldi ancak oturdum açtım bu gün kociş var yanımda diye rahatımpatronun oğlu olunca giremiyom topike
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?