Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoş bulduk seldacım bacım yorgun gazi geldi

az biraz okudum da geçmişi ancak yazdım ve kışlıkların bahsi geçer de durur muyum

ben konservesini yapıyorum kuzum kırmızı biberi közleyip küp küp doğrayıp, sarımsak accık limonla kovanozluyorum kendi suyuyla duruyor ...
seldacımınki de güzel oluyor kışın patlıcan fosuluyla karıştırıp sarımsaklı yoğurtla güzel oluyo

önce küçük mucizeler dükkanı sonra küçük mucizeler dükkanına dönüşü okumak lazım devamı çünki bir yumak mutluluk onun devamımı onu daha okumadım bahçemde yeşeren umutlar farklı bi kitap galiba derisi değil sanırsam daha onada sıra gelmedi hepsiburada.com dan aldım indirimdeydi ama küçük mucizeler dükkanını d&r dan almıştım diğerlerini netten aldım tavsiye ederim hele bir çift var kitapta çocuk sahibi olmaya çalışan neler deniyolar neler tıpkı bizleri anlatıyopr

özledim yahuuu sabah ie geldik elektrik kesikti saat 2.30 gibi geldi ancak oturdum açtım bu gün kociş var yanımda diye rahatım patronun oğlu olunca giremiyom topike

aman diyim dönüşüokuma o serinin sonuncusuymuş ya la araştırdık biz sinhusnan onun sonuncusu olduğunu öğrendik ama arada iki kitap daha var kuzum

aman diyim dönüşüokuma o serinin sonuncusuymuş ya la araştırdık biz sinhusnan onun sonuncusu olduğunu öğrendik ama arada iki kitap daha var kuzum

kız hepi topu kadının 4 kitabı var 5, yi yeni çıkardı

küçük mucizeler dükkanınından hemen sonra dönüşğ okuyom ben yarısındayım devamı kız kaldığı yerden devam ediyor kitap delüüü

ama bir yumak mutluluk belki arasında yada başında kitaptır diyecem ama küçükmucizler dükkanı ile açtı kadın bir yumak mutluulk ismindeki dükkanını ....

hehhh onu dıyorum benn peki bozulmuyor mu öyle yanı suyun ustu beyaz beyaz oluyor mu yada şöylede dıyım şimdi bu kavanozu acınca hemen bıtırcen mı bıtırmezsen mı bozulur mu bide ben yoğurtluyu kızartınca yapıyorum şimdi onlara kızartarak dolaba koysam çıkarınca yoğurtlasam olurmu nasıl olur akşamdan çıkarmam gerek çözülmesi için anam cok sordum ama

kısslaaaaaaaarrrrrr kitaplarınızı netten mi getirtiyonuz yoksa sahafdan mı alıyonuz yoksa yakınınızda bir kitapcıdan mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…