- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.241
bugün beni çok güldürdün sen zaten derdim siz değilsiniz hacı sırf sağlığımı düşündüğüm içün yapıyom bunu
bir karikatür buldum hacı +18 ama paylaşamiceemm umarım linkini paylaşabilirem
ayyy komikmişşşşşşşş gercekten
ben de acıktım haa kalksakda bişiler yesek sanırım benim yiyeceğim eti form ve biraz çizi papatya çayıylaya bu öğlen ne yiyelim kızz karnım acıkmaya başladıya birde sdtive kırmızıbiberleri nasıl yaptı acaba kışlık sen biliyon mu
ayy ben o kitaplarıda çok merak ediyom yaaaa ben onu ilk çalıştığım yerde bir marketin kitap reyonunda gördüm ama hep adını sayıkladım hiç kendisine ulaşamadım güzel mi hııı okumalımıyım sence hıı nedersin hııı tavsiye ediyon mu bana hıııbu ne kaddem çok hııı olduuu hıııı ahanda sapıttım hıııı
ben de acıktım haa kalksakda bişiler yesek sanırım benim yiyeceğim eti form ve biraz çizi papatya çayıylaatıştırın açlığınızı yatıştırın hesabı
ben kışlık biberi kuzum nasıl yaptım diyem sana közledim sonra onları soydum tabiki deküp küp doğrayıp biraz suyunun süzülmesini bekledim doğradıklarımı süzgece koydum yoksa çok sulu oluyo onuda birer porsiyonluk pakatledim buzluğa attım. Yalnız ben bunu sadece yoğurtlu mezesini yapmak için kullanıyorum ama sdtive başka birşey içinde koyuyomu onu bilmem. Bir de bunu bulgur pilavına katıncada güzel oluyo diyolar sanırım yemeklere de dediğim şekilde konulur :26:
sanırım ikimizde ii değiliz açlık başımızamı vurdu acep :26:Allahta benı guldursun en yakın zamandaaaaaaaaaaaaaaaa Aminnnnnnnnn senıde guldursun topikteki herkesi guldursun kk da ki herkesin guldursun vss.........
bugun iyi değilim ben tozuttum
onnnnn numara beşşş yıldız süper muhteşem yüzyılı izliyormusun onun ingiltere versiyonu ama daha entrika doluu
taam kıskandım ben de ondan yapam akşama da yemek yerine çay saati yaparım günüde kolaylıkla kurtatırımhımmm bende acaba kavoza sarımsaklı yapıp bekletiyormu dedim off kırmızı biberi çok severım evet bulgur pilavda cok guzel oluyor bende tavuk soteyede katıyorum tadından yenmıyor benim cnm patates salatı istiyor düdüklü haşlayımda yapem bari biyerim şişmeye zaten şiş
sanırım ikimizde ii değiliz açlık başımızamı vurdu acep :26:
ayyy entrika mı didinn allaahh kim kime nerde ni yapmıışş heyecan dolu desene :18::18::18: taam elimdeki kitaplar bitince onu alam yok mucizeler dükkanını yok boleyni amaannn ikisinide alım ama yok param yetmez vazgeçtim ikisinide almıyomuuuvvvv döndüm bir baktımda kendimi sınırlarımı aşmış bulunuyorum
bir de kitapları nirden alıyon yanii internetten getirttiriyon mu hiç :26:
all buda son karikatürben kaçam kuzum sen de kaç karnımızı doyurup salim kafayla gelelim ayol bişi farkettim bu topikde iki kişide olsa on kişide olsa acayip bir cozutma potansiyelimiz var ha
gitmeyin yaaa...ben geliyom siz gidiyonuz.kaçırdım ahanda muhabbeti off
neyse şimdi gitmeyin diyom bu seferde açlıktan filan ölürsünüz mazallah.yiyin de gelin o zaman
sanırım meyilliyiz biz bunaişi deliliğe vurduk cnm artık ondanbide biz biraz meyilliyiz gibi
yok kuzum friedman kaçmak için yer arıo alt tarafı çizi yicek pc başındada yiyebılır
taam laa gitmiyom ama bi namaz kılam gidiyo yoksam namazın sonra hemen geliyom eğer bir gidin bir yereeeeee valla varyaaaa ben de giderimyok kuzum friedman kaçmak için yer arıo alt tarafı çizi yicek pc başındada yiyebılır
tmm allah kabul etsin.bekliyoz haditaam laa gitmiyom ama bi namaz kılam gidiyo yoksam namazın sonra hemen geliyom eğer bir gidin bir yereeeeee valla varyaaaa ben de giderim
taam laa gitmiyom ama bi namaz kılam gidiyo yoksam namazın sonra hemen geliyom eğer bir gidin bir yereeeeee valla varyaaaa ben de giderim
sağol kuuzuummm amaa sen nirdesin bakem yoksunn hmmmtmm allah kabul etsin.bekliyoz hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?