- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.401
canım yazdıklarını okudum da benzer şeyleri yaşıyorum
eşim duygusaldır mesela o konuda sorunlarımız yok ama aileler arasında anormal derecede kültür farkı var. benim anneme gittiğimizde sohbet edecek birşeyler mutlaka buluyoruz ama kaynanaya gittikmi yok o onu yapmış bu bunu yapmış sıkıyor kadın beni. zaten sevmiyorum ve sevmediğimi de belli ediyorum. benim kaynanamın bana soktuğu lafları bilsen hayatında duymamışsındır. bazen diyorum nerde hata yaptım diye ama ailelere takılmamak lazım mutlu olmak için.
ama birazda eşleri yetiştiren onlar canım hangi suda yetiştiyse ya iyi ya da kötü olacak yapacak bişey yok
Selam şekerlerimmmm nasılsınız bakalım :26: ben geçen hafta çok yoğundum hamaratlığım üzerimdeydi acayip bir enerji patlaması yaşadım sabahın köründe kalkıp akşamın kaçlarına kadar deli gibi birşeylerle uğraştım kışa hazırlık da yaptım dolaba birşeyler koydum domates sosu falan yaptım. Aylardır yatıyorum ya çok fazla enerji toplamışım demek ki
maşallah maşallahAllah bozmasın da bütün işlerin i alışverişlerini hallet tatlım, iyi olmuş bu enerji
ben bir iyiyim bir kötüyüm tatlım. eşimden soğudum bu aralar, alıp başımı gidesim var. bebk işini de birkaç ay ertelemeye karar verdim, inşallah başarabilirim
benim kaynana da karışıyor da lafı yiyor oturuyor:)))benimki laf sokmuyor bana, iyidir hani yukarıda Allah var hakkını yiyemem, ama çok eski kafalı işte. biraz da aramızdaki sosyokültürel farklılığın farkındalar o yüzden bana karışamıyorlar, çekiniyorlar birazcık. ama dediğin gibi konuşucak konu bulamıyoruz pek. anneden babadan incelik görmemiş işte, ancak bu kadar oluyor bizim kocalar da...
canım sen diyete mi başladın? neler yapıyorsun?
Selam şekerlerimmmm nasılsınız bakalım :26: ben geçen hafta çok yoğundum hamaratlığım üzerimdeydi acayip bir enerji patlaması yaşadım sabahın köründe kalkıp akşamın kaçlarına kadar deli gibi birşeylerle uğraştım kışa hazırlık da yaptım dolaba birşeyler koydum domates sosu falan yaptım. Aylardır yatıyorum ya çok fazla enerji toplamışım demek ki
öyle uykum geldi ki gözlerimi açamıyorum tatlılar, kocişime diyeyim de yatalımçok yorulmuşum yahu herkese iyi gecelerr
maşaallah nasıl uyguluyorsun canım diyetini biraz bahsetsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?