Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızçeler ne güzel sohbet olmuş bgn kıskandım valla geçmişe bakamadım hepiniz iysiniz inş.kitaplardan filmlerden sözetmiştin bi ara cepten girdimöyle yazıyodunuz ama şimdi anlamadım ne konuştuğunuzu sinhusa gülmüşünüz hepiniz:26: sdtive bacım sıkıntını tam anlyamadım ama eşinle sanırım,amaaaan boşver yaa bu kadar düşünme,rahat ol,biraz koşsun peşinden,kendini geri çek,hepsi odun anacım
eloserce bacım hoşgeldin zlettin kendini yahu,yoğunsun heralde işlerinde kolaylıklar diliyorum sabahları bi günaydın mesajı olsun at yahu

betsel bacım kusura bakma geçen gördüm mesajını da yazmayı unuttum sana,çok geçmiş olsun canımcım hakkınızda hayırlısı olsun her zmaan,inşallah hemen tedaviiz cevap verir,hızlı bi şeklilde ilerler ve daha fazla beklemeden,hırpalanmadan gelir meleğin

sinhus şekerim sen nasılsın nasıl oldu göğsündeki kitle gibi şey geçti mi,gittin mi doktora?

ve nacizane sizlere kitap ve film önermek istiyorum canlarım ama genelde popüler şeyleri okur ve izlerim muhtemelen biliyosunuzdur ama belki bilmeyenler vardır;
friedman yazmış bi yerde evet mutlaka ama mutlaka okumalısınız bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı ikisi de harika kitaplar,hatta uçurtma avcısının filmi de var onu da izleyin,

elik şafak baba ve piç,aşk,
boleyn kızı ve serisi
ahmet ümit-patasana,beyoğlu rapsodisi,aşk köpekliktir..ve diğer tüm kitapları
adam faver olasılıksız,empati(söylemesi ayıp imzalıdır bu kitaplarım:)
sineklerin avcısı yazarı aklıma gelmiyo ama harika bi kitap
ölü ozanlar derneği
gayet ciddiyim,yolculuk nereye hemşerim,gayet ciddiyim,yazlık-gülse birselin eğlenceli kitaplarıdır
turhan tan-hürrem sultan
peyami safa-9.hariciye koğuşu
can dündar-lüsyen
kürk mantolu madonna
neitszche ağladığında
genç wertherin cıları
ersin bulut-sandık içi,sandıkiçi2 (karikatür kitabıdır çok komiktir,haftalık uykusuz karikatür dergisinde çizerdir:)
uğur gürsoy-fırat(karikatür kitabıdır çok komiktir,haftalık uykusuz karikatür dergisinde çizerdir:)

gelelim filmlere
forest gump
the bucket list
esaretin bedeli
juno
leon(en sevdiğim filmdir kesinlikle izleyin)
prestij
dövüş kulübü
akıl oyunları
metrodan kaçış
the ugly truth
umudunu kaybetme
benjamin batton
sil baştan
ölümcül yarış
ve tabiki de fast and furios serisi

şimdilik bunlar geldi akılma:26:
hepinizi seviyorum beni özleyin canlarım unuttuğum arkadaşım varsa özür dilerim hepinz kalbimdesiniz potansiyel annelerim

kitabın birinin adını yanlış yazmışım,sineklerin avcısı değil,sineklerin tanrısı olcaktı
gülse birselinde gayet ciddiyim kitabını iki kere yazmışım,birinin adı velev ki ciddiyim..yazdıktan sonra okumadan cevaplaya basarsam böyle olur işte:)

Son düzenleme:
canım yazdıklarını okudum da benzer şeyleri yaşıyorum
eşim duygusaldır mesela o konuda sorunlarımız yok ama aileler arasında anormal derecede kültür farkı var. benim anneme gittiğimizde sohbet edecek birşeyler mutlaka buluyoruz ama kaynanaya gittikmi yok o onu yapmış bu bunu yapmış sıkıyor kadın beni. zaten sevmiyorum ve sevmediğimi de belli ediyorum. benim kaynanamın bana soktuğu lafları bilsen hayatında duymamışsındır. bazen diyorum nerde hata yaptım diye ama ailelere takılmamak lazım mutlu olmak için.
ama birazda eşleri yetiştiren onlar canım hangi suda yetiştiyse ya iyi ya da kötü olacak yapacak bişey yok

benimki laf sokmuyor bana, iyidir hani yukarıda Allah var hakkını yiyemem, ama çok eski kafalı işte. biraz da aramızdaki sosyokültürel farklılığın farkındalar o yüzden bana karışamıyorlar, çekiniyorlar birazcık. ama dediğin gibi konuşucak konu bulamıyoruz pek. anneden babadan incelik görmemiş işte, ancak bu kadar oluyor bizim kocalar da...

canım sen diyete mi başladın? neler yapıyorsun?

Selam şekerlerimmmm nasılsınız bakalım :26: ben geçen hafta çok yoğundum hamaratlığım üzerimdeydi acayip bir enerji patlaması yaşadım sabahın köründe kalkıp akşamın kaçlarına kadar deli gibi birşeylerle uğraştım kışa hazırlık da yaptım dolaba birşeyler koydum domates sosu falan yaptım. Aylardır yatıyorum ya çok fazla enerji toplamışım demek ki

maşallah maşallah Allah bozmasın da bütün işlerin i alışverişlerini hallet tatlım, iyi olmuş bu enerji

ben bir iyiyim bir kötüyüm tatlım. eşimden soğudum bu aralar, alıp başımı gidesim var. bebk işini de birkaç ay ertelemeye karar verdim, inşallah başarabilirim

Ayyy sorma ben de eşime takıntılıyım bu aralar herşeyi batıyor her hareketinden ağlıyorum adam "a" dese de "b" dese de takıyorum işte ne oldu sana deyip peşimde dolanıyor günlerdir bazen o da çekiyor kendini daha da sinir oluyorum Neden soğuduğunu bilmiyorum ama bebek işini ertelemek doğru değilmiş gibi geldi bana tabii ki en iyisini sen bilirsin yine de.. Bazen bazı şeylerden kaçmak istediğimiz oluyor içimize kapanmak istiyoruz ve en yakınımızdakine yani eşimize karşı soğukluk hissedebiliyoruz bunlar normal şeyler bana da oluyor zaman zaman. Eğer bundan dolayıysa soğukluğun bebek fikrinden vazgeçmemen gerektiğini düşünüyorum ama sorun başkaysa ona diyecek birşeyim yok. Zaten uzun zamandır uğraşıyorsun bebek için şimdi ara verirsen tekrar aynı şeyleri yaşamak zor olacak diye düşünüyorum.

benim kaynana da karışıyor da lafı yiyor oturuyor:)))
dukan diyeti yapıyorum canım bebek olmuyor nasıl olsa zayıflayım bari:))) 5 gün oldu 2.300 verdim :)))

canımmmm sana msj atacaktım hatta attım zannediyorum unutmuşum Allah razı olsun

kuzum benim sinhusum çok güzel ifade etmiş aynen ben de ona katılıyorum. hepimizde oluyor yeri geliyor bu tarz düşünceler...

durum sadece nasıl baktığımız ve nasıl hissettiğimizle alakalı... sen en güzeline layıksın

kıslaaaaaaarrrr bir film izledim acayip dövüşkendi şuan karşımda bir ordu dursa hayt huyt cart curt yıkar geçerim alim allah filmin adı BASKIN:KAÇIŞ filmin adam gibi bir konusu yok sonradan üzerinde tartışamazsın ama adamlar acayip dövüştü heyecanlanmadımdeğil hani vee filmle ilgili bir yorum paylaşcem size çok komiğime gitti de

geri kalan hayatıma yetecek dozda aksiyon filmi izlemiş oldum... (bkz: altın vuruş
)

bundan sonra romantik, dram, nuri bilgi ceylan izleyerek dengelenmem gerek..

kuzuuuumm seninle film tarzımız aynımı niiyy kıss hemen hemen hepsini izledim onların bir iki tane var içlerin de izlemediğim onlarada bakıcam

ooo maşalah kuzum kışada hazırlıksız girmeyeyim dedin iyi olmuş afiyetle ye kuzum bu senin için çok iyi oldu son zamnalara doğru hemen elinin altında birşeyler olur pratik olur

öyle uykum geldi ki gözlerimi açamıyorum tatlılar, kocişime diyeyim de yatalım çok yorulmuşum yahu herkese iyi gecelerr

hepimize günayydıınn :81: :121:

önce balıklarımın karnını doyurayım, sonra da bizim

çok oburlar

ohh ohh maşallah afiyet şeker olsun kışlıkların süt olsun yarasın miniğine

hepinize günaydın şekerlerr 60gelsin bacım dün sana da yazcaktım unutmuşum naber nasılsın,ne zmandır konuşamadık seninle daha doğrusu herkesle,ahh şu bilgisayar bi gelse hepinize hasret kaldım bgn bat herşey olağan seyrinde:26: stres yaptım çok umarım gecikmez

kaynanalardan laf açılmış ben çok severim kayınvalidemi çok tatlıdır,saftır..o da beni çok sever hiç gelinim gibi gelmiyosun bana der ama benimki de çok cahildir okuması yazması yok,paso dedikodu bi tek bu huyunu sevmiyorum 50 kere söyledik eşimle yapma diye,ayetler hadisler söylüyorum çok günah diyorum anlamıyo alışmış çok kötü,ben de dinlemiyorum o anlatıyo tepki vermiyorum susuyorum napıyım yaa onun yüzünden ben de günaha giremem amaan böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte,herkeste bi huy oluyo

allah hepimize kolaylıklar versin eşlerimizle mutlu olmayı nasip etsin valla gerisi teferruat zaman zaman hepimizde soğumalar oluyo hele bu aralar adet dönemim yaa her lafı batıyo,ayar oluyorum eşime de herkese de

friedman bacım hadi yaa demek bizim film sevkimiz uyuşuyo sen de bana önersene kız accık,yazdığım fimlerin hepsi birbirinden güzel hepinize şiddetle tavsiye ederim ve oyuncular öyle dandik değil hani,mesela the bucket list de jack nicholson ve morgan freeman (böyle yazılıyodu heralde) oynuyo neyse çok uzattım canlarım hepinizi seviyorum iyi günlerrr

aaaa bak film listesine yazmayı nasıl unuturum adalet peşinde mükemmel bi film izleyin mutlaka ki gerard butler oynuyo kendisinin hayranıyımdır

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün 60gelsin (perihan) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…