Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlaaaaar nasılsınız bakalım,bn iyiym heyecanlıyım yarın doktora gitcem ya

ayy herkes aynı şeyi söylemiş inşallah bulantım olmaz

ezo01 canım valla şaşırdım kaldım durumuna,her yolu dene bari,yumurta takibi falan mı yaptırsan hiç sorun olmamasına ragmen 2 yıl çok uzun bi süre..tebrik ettiğin için çok teşekkür ederim,inşallah rabbim yakın zamanda sana da nasip eder

canım benim her ne ne kadar tpiğe uğramasam da her hamiş kalanı tebrik etmeye çalışıyorum. bu güzel seviçlere ortak olmaya çalışıyorum. inşallah her şey yolunda gider dr a gittiğinde keseciğini görürsün sonra da sıra pıt pıtlra gelir.

canım yumurta takibi de yaptırdım klomen çatlatma iğnesi bile oldum. maşallahyumurtalar iyi büyüyor çatlıyor da. kistim yok rahim ağzında yara yok hormonlar normal hsg de çektirdim tüpler açık eşimin sperm sayısı morfolojisi hızı mızı iyi. atladıkları bir şey mi var acaba.kafayı yiyecem artık.tüp bebek yaptıracağız haziran da korkmaya başladım tutmazsa diye. çok da masraflı ev borcumuz var
para biriktirecek durumumuz da yok. bakalım allahım yardımcımız olsun borç harç bir şeyler yapmaya çalışırız.

aslında bir tek dna hasar testi diye bir test var.d r lar bir şey demedi ordan burdan okudukça öğrendim.bilginiz var mı. dr a gitmekten de bıktım hazirana kadar onu da yaptırırım.

nörüyonuz yavru ceylanlarımmmmm

beni sorarsanız kocamla karşılıklı ders çalışıyoruz alese hazırlanıyoruz ama ben iyi bir puan alamicam gibi gelyor hayıllısı bakalımm

ne zamandır gelmiyordun... güzel haberler verememiş olmana çok üzüldüm 2 yıldır sebepsiz olmaması üzücü tabi, haklısın. sebepsiz infertilite durumu yaşıyorsun demek ki. belki de çözüm tüp bebek olacak canım ya, yapacak birşey yok. tüpler de açıkmış, spermler de iyiymiş... dna hasar testinin verilerinin çok da işinize yarayacağını düşünmüyorum ama insan herşeye baktırmak istiyor tabi.
inşallah daha fazla bekletmez Rabbim seni.

Kızlar yaa, hani diyordum ya bu ay lekelenmem olmayacak galiba diye, ne yazık ki yine oldu bugün bütün gün, kahve-siyah akıntım oldu ve kırmızılar yine sökülemedi. ha geçen ay 3-4 gün sürmüştü, bu sefer 1-2 gün sürmüş olacak ama yine oldu yani. sinir oluyorum bu duruma. tahmin edersiniz ki moralim bozuk.hadi bebişi ertelicem diyorum ya, acaba eşime çaktırmadan burdaki doktoruma gitsem de, bu ay yumurta takibi mi yaptırsam diyorum. ona hiç belli etmesem. doktor ilişki olsun dediğinde de eşimi zorlamasam yine de, olsa da olur rahatlığında takılsam. becerebilir miyim acaba?

sizce şimdiden 14-15. günler civarım için randevu alsam mı ki? yalnız şu var o bayan doktor bana cyclo progynova kullan demişti 2 ay, ben gittiğim prof. kullanmana gerek yok diyince kullanmadım. şimdi kadına tekrar gittiğimde ne yaptınız kullandınız mı diyecek...kullanmadım desem kızacak, ne yapsam hiç bilemedim yaaa

pek tabii hayırlısı kızı oglanı farketmiyor. saglıklı olsun hayırlı evlat olsun da! bu sabah yeni bir kitaba basladım, orada da dogum da olum korkusu diye birseyden bahsedince anladım ki normalmis. ama insan bir kuruyor ki sormayın gitsin. ben dogururken olurum, kocam da bu cocukla nasıl idare eder. falan filan amaan bir baktım ki kotu oluyorum simdi cok kafama getirmiyorum :)

insallah bulantısız bir hamilelik gecirirsin! ben tahminimden cok daha az bulantı yasadım hatta afedersin hic kusmadım ama hala bile tiksindiğim seyler var. bir de hamile arkadaslarımdan hep duydugum ve benim de basımda olan sey su, bu bulantılardan sonra yemeye baslıyorsun ama bu sefer de agzında hep kotu bir tat oluyor. ne yesen gecmek bilmiyor. bu da dogurana kadar surebiliyormus. galiba miden sindirim sistemin calısmasını degistiriyor vs. derken boyle seylerle karsılasılıyor. buyuk bir istahla yemek yedikten sonraki rahatsızlık yuzunden ben bir kac gundur acaba yemesem mi demeye basladım :) ama ac da durmam mumkun degil! sabah namaza kalktıgımda midem deli gibi kazınıyor aclıktan bir hos olmusum gece boyu :) boyle oldugu icin de sanırım son aylarda kilo alınıyor hakkaten benim de kilolarım artmaya basladı hızla

selamlarr...gecmişi okumadım ama size bişey sormak istyrum yumurtalık takibimi yaptırdınız da adetlerinz 1 2 güne indi
bende adet düzensizlği vardı doktora gittim prolaktinim yüksek cıkmıştı ilac kullandım düştü sonra hormonlara baktırdım yumurtalık tembelli cıktı yumurta uyarıcı ilac kullandım ozmana kadar adetlerim 3 gün sürüyrdu 2 günde çok cok az lekeler geliyordu o ilacı kullandıktan sonra bende kist oldu ve adetlerim 1 2 gün sürmeye başladı hormon testi yapıldı ama normal cıktı sizinkide buna benzer bişey mi oldu

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskinanne arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın kuzularııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çoookkk güzel bir hafta bizlerin olsuunn

günaydın kuzum
kız neden çalışıyorsunuz Ales e çok zor bir sınav değil 85 aldım ben rahat olursan yaparsın sorun etme
ben masterı bitirdim şimdi doktora programındayım ama zor doktora daha zor karışık pöfffff birde bende alan farklılığı vardı 1 sene bilimsel hazırlık aldım bunaldım bitene kadar daha 4 senem var(((
eşin üds den kaç aldı? üds daha zor bak ama bazıları üdsye daha kolay diyor

ahh cnm sağol inşallah ya valla şaştım kaldım ben senin durumuna,allah yardımcın olsun canım..inşallah sürpriz yapar miniğin bir an önce..çok mu stres yapıyosun belki de başlı başına sebebi budur ama yapmamamk mümkün değil çok iyi biliyorum
bence yaptır yumurta takibi korunmaktan iyidir,bence korunmamalısın..doktoruna git söyle canım dürüst ol,bi prof a gittim,arkadaş tavsiyesiyle falan de..inşallah tez zamanda kavuşursun canım meleğine,bunu canı gönülden diliyorum hepiniz için

alcaksın tabi,kilo almadan hamilelik olur mu benim sabahları oluyo ağzımda buruk bi tat,su falan içiyorum geçmiyo,kahvaltıdan sonra biraz geçiyo bazen olmuyo..inşallah bulantım olmaz hiç,sana da kolaylıklar diliyorum..ben de başladım yeni bi kitaba "bebek bilgeliği"..inşallah öğrenirim bişeyler bebeğime faydalı olurum

bu arada hepinize günaydınn canlarımmm çook heyecnlıyım,9 gibi çıkıcaz,dua edin inşallah herşey normal ve sağlıklıdır

kuzum ben matematiği baştan çalışıyorum benim hazırlığım tek ales için değil yani kpss için de çalışıyorum alesle ilgilide çıkmış sorulara bakıyorum. Eşimse zaten o 85 den aşşa almıyo fakat yine de ,nsan bilgilerini şöyle bir yoklamalı değil mi üds zor yaaa eşim zorlanıyo valla ondan en son sanırım 60 aldıydı ama bunların rektörü en aşşa 85 istedi bakalım ne olcek
sen hangi bölüm mezunusun kuzum hang, alana geçtin

günaydın, sanırım yazarken çok açık yazmamışım, yanlış anlaşılmış. benim normal kanamadan önce 1-2 gün süren lekelenmelerim oluyor. önceleri 3-4 gün lekelenme oluyor, üzerine adet başlıyordu. bu ay 1-2 gün oldu o lekelenmem. onu yazmıştım kızlara. benim kanamalarım 4-5 gün sürüyor en az.

Günaydın kuzularııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çoookkk güzel bir hafta bizlerin olsuunn

günaydın tatlım, dediğin gibi olur inşallah. ben haftaya kırmızılarla başlıyorum

günaydın taze annemiz... canım vallahi kafam öyle karışık ki ne yapsam bilemiyorum. kadın nasıl tepki verir onu da bilemiyorum açıkçası, başka bir doktora gittim desem. acaba yan etkilerinden çok korktum, iş arkadaşım kullanmış, çok etkisi olmuş, cahillik ettim biraz ama kullanmadım mı desem acaba... zaten klomen kullanmak istemiyorum. yumurtam gelişiyor bildiğim kadarıyla. sadece çatladığı zamanı söylesin, ya da çatlamıyorsa çatlatsın yeter.

herkese gğnaydın! birazdan toparlanıp eşimle buluşmam lazım,aldığım bazı şeyleri değiştirmek için gideceğim mecbur tekrar mağazaya. şimdi de zoraki de olsa birşeyler yerken burayı bir kontrol edeyim dedim. herkese hayırlı haftalar diliyorum. bu hafta kendime ne az 2 misafirlik planladım biraz stres atma haftası gibi olacak bana :) tabii araba sürmem gerekecek o da başka stres ama yavaş yavaş gidip gelirim artık. bu kaba şöförler her halükarda korna çalıyorlar. yayla gibi yollarda adama stres yaptırıyorlar o yüzden umrumda değiller. hepsinin gidip biraz istanbul trafiğinde çile çekmesi ve akıllarının başlarına gelmesi lazım

Allah kolaylık versin sınavlarında!gerçi artık benim bu sınavlar için güvenim falan da kalmadı. her sınavda soru çalınıyor bilmem ne oluyor. eşim sinir oluyor araba anahtarını bile sınava almıyorlar güya güvenlik olsun diye ama yok!

günaydın canım, sana da hayırlı haftalar. gezip toz vallahi en iyisini yaparsın. dediğin gibi milleti de duymayacaksın yolda, sakin sakin sür sen, hiç birşeycik olmaz
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…