- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.761
selam kızlaaaaar nasılsınız bakalım,bn iyiym heyecanlıyım yarın doktora gitcem ya
ayy herkes aynı şeyi söylemiş inşallah bulantım olmaz
ezo01 canım valla şaşırdım kaldım durumuna,her yolu dene bari,yumurta takibi falan mı yaptırsan hiç sorun olmamasına ragmen 2 yıl çok uzun bi süre..tebrik ettiğin için çok teşekkür ederim,inşallah rabbim yakın zamanda sana da nasip eder
AMİN İNŞALLAH....
hoşgeldin canım...
Dualarım,sizlerle...Allah'ım bebek hasretiyle yanan tüm bayan arkadaşlarıma,akrabalarıma,arkadaşlarıma bu güzel mucizeyi tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah.
nörüyonuz yavru ceylanlarımmmmm
beni sorarsanız kocamla karşılıklı ders çalışıyoruz alese hazırlanıyoruzama ben iyi bir puan alamicam gibi gelyor hayıllısı bakalımm
nörüyonuz yavru ceylanlarımmmmm
beni sorarsanız kocamla karşılıklı ders çalışıyoruz alese hazırlanıyoruzama ben iyi bir puan alamicam gibi gelyor hayıllısı bakalımm
hayirdir, master doktora durumlari falan mi var?
evet canım kocam doktora ben masteryapcez allah izin verirse pufffffffffff çok korkuyom yaaaa inşallah iyi şeyler olur :18:
şimdi gelelim bana. size güzel haberler vermek isterdim ama malesef değişiklik yok. gitmediğim dr, prof, tüp bebek merkezi kalmadı hepsi aynı şeyler diyo bi problem yok.2 sene dolmak üzere benim de aklım buna yatmıyo kesin bi sebep vardır. ama elimden bir şey gelmiyor bekyeceğiz bakalım sabırla. aşılama da önermiyorlar her şey bu kadar iyiyken tutması çok düşük ihtimalmiş. tüp bebek dediler ama onun için de biraz bekle dediler.
bi topikte gül kokulu diye bi arkadaş var 9 yıldan sonra hamile kalmış. o ay hayıt suyu,arı sütü polen karışımı içeren kapsüllerden içmiş. dün ben de aldım bakarsınız vesile olur. bir de bunu deneyim.
bazı hamiş arkadaşlarımızı doğumlarına az kalmış onlara da hayırlı doğumlar diliyorum. maşallah tablo dolmuş darısı geriye kalanların başına. aalah kimseyi bu en yüce annelik duygusundan mahrum bırakmasın.
2 yıl dolacak hamile kalmdım diye bazen isyan ediyorum sonra kendime çok kızıyorum 10 yıl uğraşanlar var allah onlara gani gani sabır versin. her şey de bir hayır vardır diyelim
kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun kızlar
pek tabii hayırlısı kızı oglanı farketmiyor. saglıklı olsun hayırlı evlat olsun da! bu sabah yeni bir kitaba basladım, orada da dogum da olum korkusu diye birseyden bahsedince anladım ki normalmis. ama insan bir kuruyor ki sormayın gitsin. ben dogururken olurum, kocam da bu cocukla nasıl idare eder. falan filan amaan bir baktım ki kotu oluyorum simdi cok kafama getirmiyorum :)Raraavis cnm büyüdük demi senin kdr olsak bizde :) günleri sayinca zaman geçmiyor ..senin bebis kocaman olmus mslh kafanda kötü seyler kurma dogum dediğin evladını kucağına almayı sağlıyor varsın biraz agri olsun tas çatlasın 1 gun deilmi .. Ben hic yalnız deilim isyerinde cok arkadasım var evde yalnız bile duramayız ama kimi zaman kalabalık icinde yalnız hissederim kendini normal hamuleyken hormonlar cok farklı çalışıyor ben sürekli anneme yakın olsam diyorum hamile kaldığından beri onu daha iyi anladım sanırım :)
Araba kullanma hamilelikte stres yarattığı icin kullanmayın diyor doktorlar cok bunaldiinda yürüyüş yap markete git inan o bile kendine getiriyor insanı :) kurutma makinası bende almak istiyorum ozellikle bebekli eve cok gerekiyor ciden :)
Bu arada herkes oğlan diyor 3. Kisisin ki diyen :) sağlıklı hAyirli olsun ikiside muhteşem :)
selam kızlaaaaar nasılsınız bakalım,bn iyiym heyecanlıyım yarın doktora gitcem ya
ayy herkes aynı şeyi söylemiş inşallah bulantım olmaz
ezo01 canım valla şaşırdım kaldım durumuna,her yolu dene bari,yumurta takibi falan mı yaptırsan hiç sorun olmamasına ragmen 2 yıl çok uzun bi süre..tebrik ettiğin için çok teşekkür ederim,inşallah rabbim yakın zamanda sana da nasip eder
selamlarr...gecmişi okumadım ama size bişey sormak istyrum yumurtalık takibimi yaptırdınız da adetlerinz 1 2 güne indine zamandır gelmiyordun... güzel haberler verememiş olmana çok üzüldüm2 yıldır sebepsiz olmaması üzücü tabi, haklısın. sebepsiz infertilite durumu yaşıyorsun demek ki. belki de çözüm tüp bebek olacak canım ya, yapacak birşey yok. tüpler de açıkmış, spermler de iyiymiş... dna hasar testinin verilerinin çok da işinize yarayacağını düşünmüyorum ama insan herşeye baktırmak istiyor tabi.
inşallah daha fazla bekletmez Rabbim seni.
Kızlar yaa, hani diyordum ya bu ay lekelenmem olmayacak galiba diye, ne yazık ki yine oldubugün bütün gün, kahve-siyah akıntım oldu ve kırmızılar yine sökülemedi. ha geçen ay 3-4 gün sürmüştü, bu sefer 1-2 gün sürmüş olacak ama yine oldu yani. sinir oluyorum bu duruma. tahmin edersiniz ki moralim bozuk.hadi bebişi ertelicem diyorum ya, acaba eşime çaktırmadan burdaki doktoruma gitsem de, bu ay yumurta takibi mi yaptırsam diyorum. ona hiç belli etmesem. doktor ilişki olsun dediğinde de eşimi zorlamasam yine de, olsa da olur rahatlığında takılsam. becerebilir miyim acaba?
sizce şimdiden 14-15. günler civarım için randevu alsam mı ki? yalnız şu var o bayan doktor bana cyclo progynova kullan demişti 2 ay, ben gittiğim prof. kullanmana gerek yok diyince kullanmadım. şimdi kadına tekrar gittiğimde ne yaptınız kullandınız mı diyecek...kullanmadım desem kızacak, ne yapsam hiç bilemedim yaaa
Günaydın kuzularııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çoookkk güzel bir hafta bizlerin olsuunn
ahh cnm sağol inşallahcanım benim her ne ne kadar tpiğe uğramasam da her hamiş kalanı tebrik etmeye çalışıyorum. bu güzel seviçlere ortak olmaya çalışıyorum. inşallah her şey yolunda gider dr a gittiğinde keseciğini görürsün sonra da sıra pıt pıtlra gelir.
canım yumurta takibi de yaptırdım klomen çatlatma iğnesi bile oldum. maşallahyumurtalar iyi büyüyor çatlıyor da. kistim yok rahim ağzında yara yok hormonlar normal hsg de çektirdim tüpler açık eşimin sperm sayısı morfolojisi hızı mızı iyi. atladıkları bir şey mi var acaba.kafayı yiyecem artık.tüp bebek yaptıracağız haziran da korkmaya başladım tutmazsa diye. çok da masraflı ev borcumuz var
para biriktirecek durumumuz da yok. bakalım allahım yardımcımız olsun borç harç bir şeyler yapmaya çalışırız.
aslında bir tek dna hasar testi diye bir test var.d r lar bir şey demedi ordan burdan okudukça öğrendim.bilginiz var mı. dr a gitmekten de bıktım hazirana kadar onu da yaptırırım.
bence yaptır yumurta takibi korunmaktan iyidir,bence korunmamalısın..doktoruna git söyle canım dürüst ol,bi prof a gittim,arkadaş tavsiyesiyle falan de..inşallah tez zamanda kavuşursun canım meleğine,bunu canı gönülden diliyorum hepiniz içinne zamandır gelmiyordun... güzel haberler verememiş olmana çok üzüldüm2 yıldır sebepsiz olmaması üzücü tabi, haklısın. sebepsiz infertilite durumu yaşıyorsun demek ki. belki de çözüm tüp bebek olacak canım ya, yapacak birşey yok. tüpler de açıkmış, spermler de iyiymiş... dna hasar testinin verilerinin çok da işinize yarayacağını düşünmüyorum ama insan herşeye baktırmak istiyor tabi.
inşallah daha fazla bekletmez Rabbim seni.
Kızlar yaa, hani diyordum ya bu ay lekelenmem olmayacak galiba diye, ne yazık ki yine oldubugün bütün gün, kahve-siyah akıntım oldu ve kırmızılar yine sökülemedi. ha geçen ay 3-4 gün sürmüştü, bu sefer 1-2 gün sürmüş olacak ama yine oldu yani. sinir oluyorum bu duruma. tahmin edersiniz ki moralim bozuk.hadi bebişi ertelicem diyorum ya, acaba eşime çaktırmadan burdaki doktoruma gitsem de, bu ay yumurta takibi mi yaptırsam diyorum. ona hiç belli etmesem. doktor ilişki olsun dediğinde de eşimi zorlamasam yine de, olsa da olur rahatlığında takılsam. becerebilir miyim acaba?
sizce şimdiden 14-15. günler civarım için randevu alsam mı ki? yalnız şu var o bayan doktor bana cyclo progynova kullan demişti 2 ay, ben gittiğim prof. kullanmana gerek yok diyince kullanmadım. şimdi kadına tekrar gittiğimde ne yaptınız kullandınız mı diyecek...kullanmadım desem kızacak, ne yapsam hiç bilemedim yaaa
pek tabii hayırlısı kızı oglanı farketmiyor. saglıklı olsun hayırlı evlat olsun da! bu sabah yeni bir kitaba basladım, orada da dogum da olum korkusu diye birseyden bahsedince anladım ki normalmis. ama insan bir kuruyor ki sormayın gitsin. ben dogururken olurum, kocam da bu cocukla nasıl idare eder. falan filan amaan bir baktım ki kotu oluyorum simdi cok kafama getirmiyorum :)
insallah bulantısız bir hamilelik gecirirsin! ben tahminimden cok daha az bulantı yasadım hatta afedersin hic kusmadım ama hala bile tiksindiğim seyler var. bir de hamile arkadaslarımdan hep duydugum ve benim de basımda olan sey su, bu bulantılardan sonra yemeye baslıyorsun ama bu sefer de agzında hep kotu bir tat oluyor. ne yesen gecmek bilmiyor. bu da dogurana kadar surebiliyormus. galiba miden sindirim sistemin calısmasını degistiriyor vs. derken boyle seylerle karsılasılıyor. buyuk bir istahla yemek yedikten sonraki rahatsızlık yuzunden ben bir kac gundur acaba yemesem mi demeye basladım :) ama ac da durmam mumkun degil! sabah namaza kalktıgımda midem deli gibi kazınıyor aclıktan bir hos olmusum gece boyu :) boyle oldugu icin de sanırım son aylarda kilo alınıyor hakkaten benim de kilolarım artmaya basladı hızla
kuzum ben matematiği baştan çalışıyorum benim hazırlığım tek ales için değil yani kpss için de çalışıyorum alesle ilgilide çıkmış sorulara bakıyorum. Eşimse zaten o 85 den aşşa almıyo fakat yine de ,nsan bilgilerini şöyle bir yoklamalı değil migünaydın kuzum
kız neden çalışıyorsunuz Ales e çok zor bir sınav değil 85 aldım ben rahat olursan yaparsın sorun etme
ben masterı bitirdim şimdi doktora programındayım ama zor doktora daha zor karışık pöfffff birde bende alan farklılığı vardı 1 sene bilimsel hazırlık aldım bunaldım bitene kadar daha 4 senem var(((
eşin üds den kaç aldı? üds daha zor bak ama bazıları üdsye daha kolay diyor
selamlarr...gecmişi okumadım ama size bişey sormak istyrum yumurtalık takibimi yaptırdınız da adetlerinz 1 2 güne indi
bende adet düzensizlği vardı doktora gittim prolaktinim yüksek cıkmıştı ilac kullandım düştü sonra hormonlara baktırdım yumurtalık tembelli cıktı yumurta uyarıcı ilac kullandım ozmana kadar adetlerim 3 gün sürüyrdu 2 günde çok cok az lekeler geliyordu o ilacı kullandıktan sonra bende kist oldu ve adetlerim 1 2 gün sürmeye başladı hormon testi yapıldı ama normal cıktı sizinkide buna benzer bişey mi oldu
Günaydın kuzularııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çoookkk güzel bir hafta bizlerin olsuunn
bence yaptır yumurta takibi korunmaktan iyidir,bence korunmamalısın..doktoruna git söyle canım dürüst ol,bi prof a gittim,arkadaş tavsiyesiyle falan de..inşallah tez zamanda kavuşursun canım meleğine,bunu canı gönülden diliyorum hepiniz için
bu arada hepinize günaydınn canlarımmmçook heyecnlıyım,9 gibi çıkıcaz,dua edin inşallah herşey normal ve sağlıklıdır
kuzum ben matematiği baştan çalışıyorum benim hazırlığım tek ales için değil yani kpss için de çalışıyorum alesle ilgilide çıkmış sorulara bakıyorum. Eşimse zaten o 85 den aşşa almıyo fakat yine de ,nsan bilgilerini şöyle bir yoklamalı değil miüds zor yaaa eşim zorlanıyo valla ondan en son sanırım 60 aldıydı ama bunların rektörü en aşşa 85 istedi bakalım ne olcek
sen hangi bölüm mezunusun kuzum hang, alana geçtin
herkese gğnaydın! birazdan toparlanıp eşimle buluşmam lazım,aldığım bazı şeyleri değiştirmek için gideceğim mecbur tekrar mağazaya. şimdi de zoraki de olsa birşeyler yerken burayı bir kontrol edeyim dedim. herkese hayırlı haftalar diliyorum. bu hafta kendime ne az 2 misafirlik planladım biraz stres atma haftası gibi olacak bana :) tabii araba sürmem gerekecek o da başka stres ama yavaş yavaş gidip gelirim artık. bu kaba şöförler her halükarda korna çalıyorlar. yayla gibi yollarda adama stres yaptırıyorlar o yüzden umrumda değiller. hepsinin gidip biraz istanbul trafiğinde çile çekmesi ve akıllarının başlarına gelmesi lazım
Allah kolaylık versin sınavlarında!gerçi artık benim bu sınavlar için güvenim falan da kalmadı. her sınavda soru çalınıyor bilmem ne oluyor. eşim sinir oluyor araba anahtarını bile sınava almıyorlar güya güvenlik olsun diye ama yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?