Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın canım, sana da hayırlı haftalar. gezip toz vallahi en iyisini yaparsın. dediğin gibi milleti de duymayacaksın yolda, sakin sakin sür sen, hiç birşeycik olmaz
görüşürüz
ankara şöförleri beter bunu anladım :) ben d eonlardan biriyim ama istanbul'daki trafikle biraz içiçe yaşadıktan sonra buradaki streslenmeleri çok mantıksız buluyorum. adamın sağı solu boş, önündekine korna çalar vs. amaan herkes bir alem yani. bir de ben çevre yolunu kullanıyorum orası da hız çılgını sürücüler yüzünden tehlikeli olabiliyor. artık sağdan sağdan gidicez :)

dediğin gibi çevre yolu daha rahat. hem senin gezmeye gideceğin vakitler mesai başlangıcı ya da bitişi olmazsa yoğunluk da olmaz diye düşünüyorum. hem sen şimdi ağır vasıta sınıfına da geçtin sayılır, sağdan git

günaydın teyzoşlar,biz geldikkkk...herkes iyidir umarım...ben kaç gündür hastanelerin yolunu tutuyorum...giremedim bitürlü...
cuma günü,annem rahatsızdı onla gittim hastaneye...cumartesi kaynanam geldi tam yazıyodum çıkmak zorunda kaldım...dünde acillik oldum fena midem ağrıyodu duramadım ağrıdan gittim...tahlil falan yapıldı,kanımda enfeksiyon varmış dr ben sana bişey yapamam hamilesin dedi...enfeksiyon için ilaç verdi bol bol dinlen dedi,mideme ilaç verdi...ama almadım,güvenemedim... bugünde sağlık ocağına gittim kontrole kan verdim,yarın sonucu alıp hemşireme göstericem,hem bebeğimi kontrol etcekmiş,hemde tahlillerime bakcakmış...dünkü tahlilleri göstercektim unuttum yarına kaldı artık...yarın 3lü testimin sonucunuda alıcam,inş iyi çıkar...eşimde evde yarın uğrayamam sanırım...özele de gitmicem sanırım,cinsiyeti geç öğrencez...çünkü dünde ultrasona girdim,yarında giricem ultrasona sağlık ocağında zararı olur diye korkuyorum...bizden haberler böyle teyzoşlar...aeo...dualarımdasınız...öptük hepinizi....

yettim kızlaaaaarrr keseyi gördük çooookk datluuuuuu 9 mm,5 haftalıkmış,herşey gayet sağlıklı ve normalmış,10 gün sonra bi daha çağırdı,kalp atışları için 10 gün sonra daha ileri bi tarih vericem dedi..nasıl beslenmem gerektiğini,nelere dikkat etmem gerektiğini söyledi...allahım hepinize nasip etsinnnn innşaallaaaaahhhh

cnm bnmm ne güzell bebişin kendini belli etmiş 10 gün sonra kalp atışlarını da duy onun tadı daha bir başka :)) sağlıkla büyüsün bebişin içerde cnm ve sağlıkla gelsin sana..

kızlar sizde ne var ne yok? giremiyorum pek evde olmuyorum genelde..anneannemlerle çok yakın oturuyorum 1 sokak var aramızda:)) annem de burda bütün günümü onlarla geçiriyorum eve gelince okuyorum yazdıklarınızı ama kimse olmuyor maalesef :))

canım çoook geçmiş olsun... inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar. ultrasonun zararı var mı ben hiç bilmiyorum, ama cinsiyeti öğrenmedin iyi dayanıyorsun hakikaten
bizler de seni ve bebişi öpüyoruz, kendinize dikkat et

amin amin...

gözün aydın canım benim, herşey ne kadar güzel gidiyor
bazen böyle güzellikleri ben de yaşayabilecek miyim diye düşünüp duruyorum...
demek 10 gün sonra kalp atışı, inşallah o da sorunsuz geçecek, inanıyorum.
alttan mı baktı canım yoksa karından mı?

maşallah bebişine canım beniimmm umarım sağlıklı ve sıkıntısız bir gebelik geçirirsin bulantıların olmaz. Doktorlar söylüyorlar nasıl beslenmemiz gerektiğini ama maalesef onların dediği gibi olamayabiliyor tiksinilen şeyler oluyor. Sen de söylemişsin beslenme listesi hazırladım diye umarım o listeye sonuna kadar uyabilirsin Hevesini kırmak istemem ama inan çok zor

ayy evet bütün hamileler öyle söyledi,inşallah uyabilirim çok sağol canım

canım öyle deme allahın gücüne gidebilir umutsuzluk haram,görüceksin o günleri tabi niye göremicekmişsin,dualarım seninle karından baktı canım ha bide 10 gün sonra kalp atışı için çağırmadı 10 gün sonra yine keseye bakcam gelişimine dedi,sonra daha ileri bi tarihe randevu vericem kalp atışları için dedi..çünkü 10 gün sonra 6 haftalık oluyo daha muhtemelen duyulmaz:26:

canım çok geçmiş olsun sana da anneciğine de inşallah görürsün en yakın zamanda cinsiyetini,bi türlü denk gelmedi yahu,ben de çok merak ediyorum,ikisinin de isimleri harika..benim abimin adı da yiğit gelişmeleri haberdar et müsait oldukça,rabbim yar ve yardımcın olsun

hımmm yanlış anlamşım kuzum ben öyleyse... o zaman 10 gün sonra daha da bütümüş görürsün inşallah keseyi...

benimki umutsuzluk değil kuzum, ama biliyorsun ben geçen 10 ayda sadece bebiş beklemedim. başka sıkıntılar da yaşadım, dönem dönem hala yaşadığım da oluyor. o yüzden geçen zaman bana daha yıpratıcı geldi. dediğin gibi inşallah bana da nasip olacak bu heyecanlar. dün akşam yeğenim geldi, nasıl tatlı, yeni yürümeye de başladı. sevmelere doyamıyorum. öyle tatlı baba diyor ki... eşime de öyle güzel öyle içten baba diyen bir evlat vermeyi çok istiyorum

Anneciğine de sana da geçmiş olsun canım umarım bir sıkıntı çıkmaz tahlil sonuçlarında kendine ççookk dikkat et. Ultrasonun bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben. Biz de seni öptük canım

haklısın canım senin başka sorunların da olduğu için çok yıprandın,yoksa sen çok iyi tevekkül edebilen,sabırlı bi insansın..inşallah olcak canım hayırlısıyla,maşallah yeğenine sana da içtenn anneciğimm dicek,sarılıp öpücek,koyun koyuna yatıcaksınız..allahım innşallaaaaaahhh inşallaaaahhh herkese versin güzel allahım

nasıl karnım ağrıyor yaa, reglin ilk günü bayanlara izin verilmeli evlerinde yatsınlar diye...
ağrı kesici içtim mecburen, öğleden sonra toplantım var. sıcak su torbasını da belime koydum...
yapmam gereken işler var ama çalışamıyorum ağrıdan
geçer inşallah

ahh canım yaa çok sinir bozucu bi ağrı bilirim..benim pek olmaz sadece üşüttüğümde olur,sıcak su torbası koymuşsun ağrı kesici falan da almışsın 1 saate kadar geçer canım,işerinde kolaylıklar diliyorum

canım resim mezunuyum ama sanat tarihindeyim
üds gıcık evet zorlandım bende geçene kadar sizin bölümler ne?

maşallah kuzumm nazarlar değmesin... Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inş. canım.. Çookk sevindimm

gözünüz aydın olsun...

canım resim mezunuyum ama sanat tarihindeyim
üds gıcık evet zorlandım bende geçene kadar sizin bölümler ne?

benim bölüm maliye, eşim fizik mezunu ama malzeme müh. de yapıyo yükseği

ahhahhh resim içimde büyük uktedir çok isterdim resim hocası olmayı yada resim dalında birşeyler yapmayı ama olmadı. Kursuna gitmeye hiç cesaret edemedim allah vergisiyle kaldı ben de resim şimdiyse belkide oyeteneği bile kaybetmişimdir diyorum ah uleyynn ahhhhhhhhh

kızlaarr aöf sonuçlarının açıklanmasıyla geri sistemden kaldırılması bir oldu ama ben bir dersten BİR soruyla kaldım sabahtan beri ağlıyorum çok üzüldüm çok başarısız olduğumu düşünüyorum bu halde master düşünüyorum master benim neyime hem aöf lisin hem sınıfda kaldın başarısızsın sen demekten kendimi alıkoyamıyorum çok zoruma gitti ben bunu kimseye diyemem ailem hepsi sınıftan geçtim mezun oldum gözüyle bakıyo ama ben onlara şimdiye kadar sınıfda kalmadım ama bu yıl bir yıl uzattım okulu nasıl derim diyemem yapamam kendimi çok kötü hissediyorum çok çaresiz gibi hissediyorum kendimi bir de aöf neden geri sonuçları sistemden kaldırdı anlamadım keşke bir mucize olsada geçmiş görünsem dersten amaa nerdeee ooooooofffffffff içim çok doluu çok canım sıkılıyo birde yarım dönem okuyacam sanıyodum kredili sistemde ama iki dönemmiş ve ikinci bir dersle birlikte artık hiç umudum kalmadı

ahh canım benim yaa geçen de aklıma geldi merak ettim sonuçları..canım yaa şimdi ne desem boş hayırlısı buymuş,ne diyiim kimseye bişey söylemek zorunda değilsin,master da yaparsın doktora da ne alakası var o kadar dersi geçmişsin 1 tanesi için hakkını yeme başarısız olsan AÖF okuyamazsın tamam okumak zor biliyorum örgün daha zor kazanaılıyo ama aöf de öyle yata yata okunmuyo ben de okudum,kendin kitaptan çalışıyosun daha ötesi var mı? sana anlatan yok,kafana bişey takıldığında soracak kimse yok,zzor yani..rabbim yardımcın olsun canım,sistem geri yüklenir bi yanlışlık olmuştur sen takipte ol yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…