- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.801
ahh canım benim yaa geçen de aklıma geldi merak ettim sonuçları..canım yaa şimdi ne desem boş hayırlısı buymuş,ne diyiimkimseye bişey söylemek zorunda değilsin,master da yaparsın doktora da ne alakası var o kadar dersi geçmişsin 1 tanesi için hakkını yeme başarısız olsan AÖF okuyamazsın tamam okumak zor biliyorum örgün daha zor kazanaılıyo ama aöf de öyle yata yata okunmuyo ben de okudum,kendin kitaptan çalışıyosun daha ötesi var mı? sana anlatan yok,kafana bişey takıldığında soracak kimse yok,zzor yani..rabbim yardımcın olsun canım,sistem geri yüklenir bi yanlışlık olmuştur sen takipte ol yine
kaldıramıyorum 5 yılda bitirmeyi çok üzüldümooff kafam allak bullak başama ağrı girdi sabahtan beri düşün düşün başka şeylere bakamıyorum
kızlaarr aöf sonuçlarının açıklanmasıyla geri sistemden kaldırılması bir oldu ama ben bir dersten BİR soruyla kaldımsabahtan beri ağlıyorum çok üzüldüm çok başarısız olduğumu düşünüyorum bu halde master düşünüyorum master benim neyime hem aöf lisin hem sınıfda kaldın başarısızsın sen demekten kendimi alıkoyamıyorum çok zoruma gitti ben bunu kimseye diyemem ailem hepsi sınıftan geçtim mezun oldum gözüyle bakıyo ama ben onlara şimdiye kadar sınıfda kalmadım ama bu yıl bir yıl uzattım okulu nasıl derim diyemem yapamam kendimi çok kötü hissediyorum çok çaresiz gibi hissediyorum kendimi bir de aöf neden geri sonuçları sistemden kaldırdı anlamadım keşke bir mucize olsada geçmiş görünsem dersten amaa nerdeee ooooooofffffffff içim çok doluu çok canım sıkılıyo birde yarım dönem okuyacam sanıyodum kredili sistemde ama iki dönemmiş ve ikinci bir dersle birlikte artık hiç umudum kalmadı
amin kuzum amiinnahh canım yaa için içini yer biliyorum,yapıcak bişey yok tatlım,rabbim yar ve yardımcın olsun
çok ama çok iyisin kuzum çok sağol bir nebze olsun rahatladım gibicanım benim bunda utanacak bir şey yok ve lütfen kendine bu kadar haksızlık etmee
kendini bununla kıyaslama olur mu? yüksek lisansını da yaparsın, araştırma görevlisi olup oradan doktorana da devam edebilirsin...
nasip de varsa her şey oluyor biliyorsun sen
kuzum benim hiiç okumamış oldum ben bunları...
bak friedmanı gördum şimdi çıkmadan yazam dedim kısss bak gelır döverım senı dunyanın sonu değil ya Allah sağlık versin gerisi gercekten boş anam ne olmuş napcan ölüm yok ya sonunda dert ettiğin şeye bak sağlısın huzurlusun daha ne olsun takma bu kafana gelir döverim seni
kızlaarr aöf sonuçlarının açıklanmasıyla geri sistemden kaldırılması bir oldu ama ben bir dersten BİR soruyla kaldımsabahtan beri ağlıyorum çok üzüldüm çok başarısız olduğumu düşünüyorum bu halde master düşünüyorum master benim neyime hem aöf lisin hem sınıfda kaldın başarısızsın sen demekten kendimi alıkoyamıyorum çok zoruma gitti ben bunu kimseye diyemem ailem hepsi sınıftan geçtim mezun oldum gözüyle bakıyo ama ben onlara şimdiye kadar sınıfda kalmadım ama bu yıl bir yıl uzattım okulu nasıl derim diyemem yapamam kendimi çok kötü hissediyorum çok çaresiz gibi hissediyorum kendimi bir de aöf neden geri sonuçları sistemden kaldırdı anlamadım keşke bir mucize olsada geçmiş görünsem dersten amaa nerdeee ooooooofffffffff içim çok doluu çok canım sıkılıyo birde yarım dönem okuyacam sanıyodum kredili sistemde ama iki dönemmiş ve ikinci bir dersle birlikte artık hiç umudum kalmadı
çok ama çok iyisin kuzum çok sağol bir nebze olsun rahatladım gibialanımla alakalı kitaplar almaya başladım kendimi iyice geliştiricem bu süreçde inşallah isteediğim yere ulaşırım dua et bana olur mu kuzum
valla şuan kafama vurdun gibi hissettim bakdoğru söylüyosun kuzum aslında haklısınız ama bir soruyla koca bir yılın gitmesi insanı çok üzüyo hayırlısı artık olan oldu ne yapalım sonrasına bakıcaz
egemn canıımm tebrik ederim seni..
rabbim tamamına erdirsin inşallaah..
bize de nasip etsin kısa zamanda..
oohh maşşallah haberi almış keseyi bilem görmüş..
ben epey bi geri kaldım
bi ara pc bozuldu zaten giremdemim.
oyuna dadandım zaten ki vaktimin çoğunu alıp götürüyor...
o yüzden nadiren giriyorum..
bende de hiç bi gelişme yok her zamanki gibi..
aşılamiçin bekliyorum ama daha çok beklerim herlade..
sorumsuz sevgili kocam yüzünden..
1 aydır çabalıyorum bütün tahlillerimiz filan yapıldı.
sadece ssk dan onaylı hizmet dökümü alınacak..
ve 1 aydır onu bekliyorum gidip 15 dk da alıcak..
ama nerdeeeee..
artık 2 plana itiliyorum gibi gelior bana..
hep işi bahane ediyor..çok yoğunum çıkamam biliosun filan,
üstelik bu iş eşimin kendi eşi.
taamam tek başına patorn değil ama dile getirse bu durumu eminim anlayış görecektir.
ama biz daha kendimize zaman ayırmıyoruzki bide çocuk istiyoruz.
bi işimizi zamanında yapmıyoruz..ooofff offf işte böyle..
ben çabalayıp duruyorum ama karşımdaki umursamaz davranınca sinirlerim bozuluyooooo
egemn canıımm tebrik ederim seni..
rabbim tamamına erdirsin inşallaah..
bize de nasip etsin kısa zamanda..
oohh maşşallah haberi almış keseyi bilem görmüş..
ben epey bi geri kaldım
bi ara pc bozuldu zaten giremdemim.
oyuna dadandım zaten ki vaktimin çoğunu alıp götürüyor...
o yüzden nadiren giriyorum..
bende de hiç bi gelişme yok her zamanki gibi..
aşılamiçin bekliyorum ama daha çok beklerim herlade..
sorumsuz sevgili kocam yüzünden..
1 aydır çabalıyorum bütün tahlillerimiz filan yapıldı.
sadece ssk dan onaylı hizmet dökümü alınacak..
ve 1 aydır onu bekliyorum gidip 15 dk da alıcak..
ama nerdeeeee..
artık 2 plana itiliyorum gibi gelior bana..
hep işi bahane ediyor..çok yoğunum çıkamam biliosun filan,
üstelik bu iş eşimin kendi eşi.
taamam tek başına patorn değil ama dile getirse bu durumu eminim anlayış görecektir.
ama biz daha kendimize zaman ayırmıyoruzki bide çocuk istiyoruz.
bi işimizi zamanında yapmıyoruz..ooofff offf işte böyle..
ben çabalayıp duruyorum ama karşımdaki umursamaz davranınca sinirlerim bozuluyooooo
ne zamandır gelmiyordun... güzel haberler verememiş olmana çok üzüldüm2 yıldır sebepsiz olmaması üzücü tabi, haklısın. sebepsiz infertilite durumu yaşıyorsun demek ki. belki de çözüm tüp bebek olacak canım ya, yapacak birşey yok. tüpler de açıkmış, spermler de iyiymiş... dna hasar testinin verilerinin çok da işinize yarayacağını düşünmüyorum ama insan herşeye baktırmak istiyor tabi.
inşallah daha fazla bekletmez Rabbim seni.
Kızlar yaa, hani diyordum ya bu ay lekelenmem olmayacak galiba diye, ne yazık ki yine oldubugün bütün gün, kahve-siyah akıntım oldu ve kırmızılar yine sökülemedi. ha geçen ay 3-4 gün sürmüştü, bu sefer 1-2 gün sürmüş olacak ama yine oldu yani. sinir oluyorum bu duruma. tahmin edersiniz ki moralim bozuk.hadi bebişi ertelicem diyorum ya, acaba eşime çaktırmadan burdaki doktoruma gitsem de, bu ay yumurta takibi mi yaptırsam diyorum. ona hiç belli etmesem. doktor ilişki olsun dediğinde de eşimi zorlamasam yine de, olsa da olur rahatlığında takılsam. becerebilir miyim acaba?
sizce şimdiden 14-15. günler civarım için randevu alsam mı ki? yalnız şu var o bayan doktor bana cyclo progynova kullan demişti 2 ay, ben gittiğim prof. kullanmana gerek yok diyince kullanmadım. şimdi kadına tekrar gittiğimde ne yaptınız kullandınız mı diyecek...kullanmadım desem kızacak, ne yapsam hiç bilemedim yaaa
canım, egemen haklı, bu süreç biraz yıpratıcı, eşin de nasıl desem isteksiz değil ama garip bir psikoloji ile kareket ediyordur. aslında bütün zorluğu tecrübe edenler kadınlar, hormonu biz alıyoruz, işlemler bize yapılıyor ama erkekler strese giriyor nasılsa. eşin isteyerek gitsin bırak, tatsızlık olmasın. ama tabi aklındakini de söyle açıkça. eğer ihmal edildiğini düşünüyorsun derdini anlat...
ayrıca derryaaaa yaaa ben çok üzgünüm yaa, biricik aleximizi, kralımızı gönderdiler
yaa kızlar yaa bebeğin burcu ya boğa yada ikizler oluyo ve ben ikisine de illet olurumaranızda var mı eşi veya kendi boğa,ikizler olan? hiç ısınamıyorum yaa nolur iyi şeyler söyleyin:44:
yaa kızlar yaa bebeğin burcu ya boğa yada ikizler oluyo ve ben ikisine de illet olurumaranızda var mı eşi veya kendi boğa,ikizler olan? hiç ısınamıyorum yaa nolur iyi şeyler söyleyin:44:
selam kızlar.ben evime geldim.
egemn cnm keseyi görmüşsün çok sevindim darısı kalp atışlarına inş
friedman tatlım kızlar yeterince kızmış sana benim tekrarlamama gerek yok heraldekaldığın dersi de verirsin sen cnm.rabbim başka dert vermesin.alestende güzel puan alacağına inanıyorum
sdtive kuzum kırmızıların gelmiş galiba.inş tekrar bebek düşünmeye başladığın aydan itibaren bi daha 9 ay gelmezler
recsn,hayalimduam,minikgelin,ruhsar,raraavis,aleyyna maaşallah sizlerden ve bebişlerinizden güzel haberler alıyoruz inş 9 ayın sonunda sağlıklı haberlerinizi alırız
ayrıca aleyyyna cnm kayınvalidene yuh diyorum allah ıslah etsin,içine allah korkusu ,vicdan versin.sana da büyük sabırlar diliyorum cnm.
60 gelsin tatlım geçmişi okudum maaşallh hep gezmeye gidiyorum yazmışsınoh bi güzel stres atıyosun kuzum tadını çıkar.bu ay çalışmalara başlıyomuşsunuz.bebişten dolayı daha gezemezsin belkim
sinhus cnm sen nasılsın.göğsündeki bişeyden bahsetmişsin.ben orayı kaçırmışım.daha önce geçmişte ya okumadım ya da okuduğumu unuttum.geçmiş olsun tatlım
ezo01 hoşgeldin topiciğimize tekrar cnm.dna hasar testinden bahsetmişsin cnm.biz yaptırdık ama benim eşim de sorun vardı o nedenle doktor istedi o testi.sen de bi doktorla konuş istersen.bi problemniz yokmuş ama belki isterse testi.hem tüp bebek yaptımadan önce de bu testi yaptırmak iyi olurmuş.küçük bi tedaviyle tüp bebek yapıldığında ilk denemede tutuma ihtimalini artırıyormuş kuzum
unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmayın canlarımöpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?