Sabredenler Kulübü 2012 :)

kaldıramıyorum 5 yılda bitirmeyi çok üzüldüm ooff kafam allak bullak başama ağrı girdi sabahtan beri düşün düşün başka şeylere bakamıyorum

canım benim bunda utanacak bir şey yok ve lütfen kendine bu kadar haksızlık etmee

kendini bununla kıyaslama olur mu? yüksek lisansını da yaparsın, araştırma görevlisi olup oradan doktorana da devam edebilirsin...

nasip de varsa her şey oluyor biliyorsun sen

kuzum benim hiiç okumamış oldum ben bunları...

kuzucuklar napıyorsunuz valla gecmişi okuyamadım egemni gördum bi kesesini görmüş cnm hayırlısıyla artık devamı gelir inşallah
cuma gunu kırmızılarım geldi ay ağrısı öldurdu benı dedim bi hamile kalsamda Allahın izniyle 9 ay kurtulsam her ay doğum sancısı gibi ağrım oluyor 1 gun benden hayır olmuyor nys haftasonu gezdım bırazda rahatladım cuma gecesi korku filmi izledim anammm uyuyamadım wc ye bilem gidem adamı kapıda beklettim off ben hiç korku filmi izleyemem ya bugun evde nasıl durcam dıye düşünürken şimdi alıştım biraz daha rahatım yarın yokum annemın hastane işleri var onun yanında gitcem bende adetim bitincede şu gögüsümü göstercem yanı drumlar bu bende şimdide ağzık cene çalam dedim kimsecikler yok kib görüşürüz

bak friedmanı gördum şimdi çıkmadan yazam dedim kısss bak gelır döverım senı dunyanın sonu değil ya Allah sağlık versin gerisi gercekten boş anam ne olmuş napcan ölüm yok ya sonunda dert ettiğin şeye bak sağlısın huzurlusun daha ne olsun takma bu kafana gelir döverim seni

üfffffffff niye kimse yok yaa,burda kimse olmayınca günüm sıkıcı geçiyor. yapıcak bir sürü şey var hiç birini yapasım yok.
benim de kasık sancılarıyla başım belada kırmızılar da bi geldim diyor bi yok şaka yaptım diyor anlamadım gitti
neyse görüşürüz kıslarrrrrr

ahh canım yaa için içini yer biliyorum,yapıcak bişey yok tatlım,rabbim yar ve yardımcın olsun
amin kuzum amiinn

çok ama çok iyisin kuzum çok sağol bir nebze olsun rahatladım gibi alanımla alakalı kitaplar almaya başladım kendimi iyice geliştiricem bu süreçde inşallah isteediğim yere ulaşırım dua et bana olur mu kuzum

valla şuan kafama vurdun gibi hissettim bak doğru söylüyosun kuzum aslında haklısınız ama bir soruyla koca bir yılın gitmesi insanı çok üzüyo hayırlısı artık olan oldu ne yapalım sonrasına bakıcaz

kızacaktım sana ama neyse kızlar aklını başına getirmiş...okul ders dediğin nedir canım ya, çalışır verirsin bir dahakine. Hele utanmak ne demek?! Bu senin hayatının, okumanın zorluğunu da çekecek olan sensin, mezuniyetin keyfini sürecek olan da... kimseye dert anlatmak zorunda değilsin yani kuzum. bence gönül rahatlığıyla söyle, ama istemiyorsan kimsenin de bilmesi gerekmiyor yani.

çok karın ağrım vardı benim de, ilaç içtim. o da kanamayı da kesti...ay sinir oluyorum ya...

egemn canıımm tebrik ederim seni..
rabbim tamamına erdirsin inşallaah..
bize de nasip etsin kısa zamanda..
oohh maşşallah haberi almış keseyi bilem görmüş..
ben epey bi geri kaldım
bi ara pc bozuldu zaten giremdemim.
oyuna dadandım zaten ki vaktimin çoğunu alıp götürüyor...
o yüzden nadiren giriyorum..
bende de hiç bi gelişme yok her zamanki gibi..
aşılamiçin bekliyorum ama daha çok beklerim herlade..
sorumsuz sevgili kocam yüzünden..
1 aydır çabalıyorum bütün tahlillerimiz filan yapıldı.
sadece ssk dan onaylı hizmet dökümü alınacak..
ve 1 aydır onu bekliyorum gidip 15 dk da alıcak..
ama nerdeeeee..
artık 2 plana itiliyorum gibi gelior bana..
hep işi bahane ediyor..çok yoğunum çıkamam biliosun filan,
üstelik bu iş eşimin kendi eşi.
taamam tek başına patorn değil ama dile getirse bu durumu eminim anlayış görecektir.
ama biz daha kendimize zaman ayırmıyoruzki bide çocuk istiyoruz.
bi işimizi zamanında yapmıyoruz..ooofff offf işte böyle..
ben çabalayıp duruyorum ama karşımdaki umursamaz davranınca sinirlerim bozuluyooooo

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun,darısı başına inşallah ahh canım yaa bu süreç çok yıpratıcı olduğu için eşin yorgundur belki de gerçekten,sabırlı olmaya çalışın inşallah bir an önce aşılamanı olursun ve tutar dualrım sizlerle

canım, egemen haklı, bu süreç biraz yıpratıcı, eşin de nasıl desem isteksiz değil ama garip bir psikoloji ile kareket ediyordur. aslında bütün zorluğu tecrübe edenler kadınlar, hormonu biz alıyoruz, işlemler bize yapılıyor ama erkekler strese giriyor nasılsa. eşin isteyerek gitsin bırak, tatsızlık olmasın. ama tabi aklındakini de söyle açıkça. eğer ihmal edildiğini düşünüyorsun derdini anlat...
ayrıca derryaaaa yaaa ben çok üzgünüm yaa, biricik aleximizi, kralımızı gönderdiler

canım kahve siyah akıntım oluyor demişsin adet sökülmeden önce. bana bir kere doktorum herkesin adeti farklı şekilde gelir dedi hatta senin durumundan örnek verdi . senin dr un ne dedi endişelendirmene gerek durum yok gibi geliyor. rahim ağzında yara var demiştin yanlış hatırlamıyorsam benim arkadaşında vardı ilk ayında hamile kaldı. biz çok istedikçe her şeye kafa yoruyoruz gelmiyo bir türlü velet:)

selam kızlar.ben evime geldim.

egemn cnm keseyi görmüşsün çok sevindim darısı kalp atışlarına inş

friedman tatlım kızlar yeterince kızmış sana benim tekrarlamama gerek yok heralde kaldığın dersi de verirsin sen cnm.rabbim başka dert vermesin.alestende güzel puan alacağına inanıyorum

sdtive kuzum kırmızıların gelmiş galiba.inş tekrar bebek düşünmeye başladığın aydan itibaren bi daha 9 ay gelmezler

recsn,hayalimduam,minikgelin,ruhsar,raraavis,aleyyna maaşallah sizlerden ve bebişlerinizden güzel haberler alıyoruz inş 9 ayın sonunda sağlıklı haberlerinizi alırız

ayrıca aleyyyna cnm kayınvalidene yuh diyorum allah ıslah etsin,içine allah korkusu ,vicdan versin.sana da büyük sabırlar diliyorum cnm.

60 gelsin tatlım geçmişi okudum maaşallh hep gezmeye gidiyorum yazmışsınoh bi güzel stres atıyosun kuzum tadını çıkar.bu ay çalışmalara başlıyomuşsunuz.bebişten dolayı daha gezemezsin belkim

sinhus cnm sen nasılsın.göğsündeki bişeyden bahsetmişsin.ben orayı kaçırmışım.daha önce geçmişte ya okumadım ya da okuduğumu unuttum.geçmiş olsun tatlım

ezo01 hoşgeldin topiciğimize tekrar cnm.dna hasar testinden bahsetmişsin cnm.biz yaptırdık ama benim eşim de sorun vardı o nedenle doktor istedi o testi.sen de bi doktorla konuş istersen.bi problemniz yokmuş ama belki isterse testi.hem tüp bebek yaptımadan önce de bu testi yaptırmak iyi olurmuş.küçük bi tedaviyle tüp bebek yapıldığında ilk denemede tutuma ihtimalini artırıyormuş kuzum

unuttuğum arkadaşım varsa kusura bakmayın canlarım öpüyorum hepinizi

ayy evet yaa ben de çok üzüldüm bu şekilde gitmesine

ahh düşünceli arkadaşım herkese de yazarmış çok teşekkür ederim rabbim enn yakın zamanda sana da nasip edicek innşallaaaaahhhh,dualarım seninle

kızlar günaydınn bgn evdeyim ben daha doğrusu bu hafta hep evdeyim yalnız bırakmayın topikimizi

yaa kızlar yaa bebeğin burcu ya boğa yada ikizler oluyo ve ben ikisine de illet olurum aranızda var mı eşi veya kendi boğa,ikizler olan? hiç ısınamıyorum yaa nolur iyi şeyler söyleyin:44:

yaa kızlar yaa bebeğin burcu ya boğa yada ikizler oluyo ve ben ikisine de illet olurum aranızda var mı eşi veya kendi boğa,ikizler olan? hiç ısınamıyorum yaa nolur iyi şeyler söyleyin:44:

canım merhaba günaydın. allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alasın inşallah darısı da bizlere olsun... canım ben ikizler burcundayım ve ablamda ben burcumdan memnunun çevremdekiler de der hep biaz duygusallığımdan yakınıyorum ama o da kadına yakışıyor

kızzz eşim ikizler çok tatlı :))) aşırı duygusal ama aşırı inatçı birşeye hayır dedimi tövbe dönmez

kuzumm benim ince düşünceli arkadaşımm... böyle arkadaşlarımın olması çok güzell teşekkür ederim canım benim :13:

evet çalışmalar başlayacak kısmetse bugün yarın hasta olmam gerekiyor :26: hiç belirti hissedemiyorum inş gecikmez... :44:

sen nasılsın canım, görüşemedik ne zamandır. sağlık durumları nasıl kuzum, merak ettim çok öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…