Sabredenler Kulübü 2012 :)

Şehir dışına gitsek daha fena ya ozaman gelir aylarca gitmez en güzeli yurt dışı Şaka bir yana öyle bir şey söz konusu değil canım çok şükür yine eşimi bayağı çektim kendime hanfendi hergün bıdıbıdı oğlunun başının etini yiyiyor önceden eşim hep yüzü asık gelirdi eve ama artık yapmıyor bunu çok çabaladım gidicem dedim eşyalarımı toplamaya kalktım gözünün önünde hatta eve gelmesine yakın eşyalarımı saklayıp ben de evde saklanıp öyle numara yatığım bile oldu deli divane elinde telefon evde dört dönerdi aç şu telefonu nerdesiiinnn aaaçç açççç gidiyorum dediğimde arkadan yapışır yalvarırdı ne olur gitme beni bırakma öyle öyle çektim kendime şimdi de o huylardan vazgeçti annesini bana şirin göstermeye çalışıyor o sevimsiz kadının nesini şirin göstermeye çalışıyorsa ıııyyy zorla anasını gözüme sokmaya çalışıyor sevmiyorum istemiyorum kendi de farkında benim okadından nefret etmem de eşimin de çok büyük payı oldu anne kelimesi ağzından düşmedi hiç evlendiğimizden beri boğuldum artık yani ben kız olduğum halde onların yaptığını yapmadım yaa benim annem bir tane toprağa bir tanede ele gelin verdi yine de o kadının yaptığını yapmadı evlenirken bile ağla ağla herşeyi burnumuzdan getiriyordu söylediğini hep diyorum ben zaten madem bu kadar kıymetli oğulların vardı alsaydın koynuna da vermeseydin kimselere. Amaaann güzelim sabahtan beri sizinde kafanızı şişirdim ama okadar doldum ki dayanamıyorum artık eşime böyle haykırmak istiyorum annenden nefret ediyorum yüzünü görmek istemiyorum tahammül edemiyorum diye ama maalesef söylenmiyor. Patlamama az kaldı ortalığı çok fena karıştıracağım bakalım neler olacaksa olacak artık

canım kızlar söylemiş, yapacaksın kocana nazını, baş başa, daha doğrusu 3 kişi yemeğe gideceksiniz, sen eşin bir de bebiş durmayacaksın evde, bakalım nereye geliyor o zaman k.valide. bazen biz de çok kuruyoruz kafamızda. benim halam ve babaannem herşeye karışırlar, olur olmadık laflar ederler, patavatsızlık yaparlar. isteme, söz zamanı, nişanda düğünde, öyle korktum ki, kendi kendime öyle kurdum ki herşeyi berbat edecekler diye. kendimi yiyip bitirdiğimle kaldım. hiç de birşey olmadı. söylediklerini duymadım, duyduklarıma kah cevap verdim kah es geçtim... sen de düşündükçe dayanamayacakmışsın gibi geliyordur ama Rabbim güç verecek sana, hakkından geleceksin eminim

Bu kadar düşünüp de üzülme. doğum zamanı annen de gelir, anneni de tembihlersin, korkak davranmasın, lafını esirgemesin diye. eşine de bir iki naz, bir iki cilve, başbaşa kalalım istekleriyle haleldersin evveallah. üzülme bu kadar.

selam kızlarr...
bugün doktora gittim,merak eden varmıııı

hoşgeldin, anlat bakalım...

Ben de öyle istiyorum bir yerlere gidelim farklı birşeyler yapalım şu zamana kadar zaten hep ailemle kutladım doğum günümü ya da hiç kutlanmadı. Bir de artık çocuk olacak çok zor baş başa birşeyler yapmak söylemeyi düşünüyorum eşime ama ne der bilmiyorum onun bildiği toplasın milleti başıma al sana doğum günü zaten belim çok zorluyor artık beni misafir kaldıracak durumda değilim kalkıp bi yemek yapmak bile öldürüyor beni basamıyorum ayaklarımın üstüne belimin ağrısından. Elim zaten hep karnımın üstünde o sıpa kendini unutturtmaz ki tepikleyip tepikleyip duruyor kuduruk anneemmm yerim onu ben herşeyim o benim Düşünüyorum ben de mi böyle olacağım acaba eğer ben de oğluma böyle yapacaksam allah alsın canımı oğlumu evlendirdikten hemen sonra diyorum

merhaba ben de aranıza yeni katıldım,umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur.Allah tamamına erdirsin.bizlere de dua et

AMİN İNŞALLAH....

hoşgeldin canım...

Dualarım,sizlerle...Allah'ım bebek hasretiyle yanan tüm bayan arkadaşlarıma,akrabalarıma,arkadaşlarıma bu güzel mucizeyi tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah.

ikili testin güzel çıktıysa üçlüde de problem çıkacağını sanmıyorum doktorlar en çok ikiliyi önemsiyorlar bizim doktorumuz üçlüyü gerek görmedi. Benim sıpam da önde gidiyor aman insanın aklı karışıyor böyle olunca SAT a göre mi ultrasona göre mi takip etsem diye şaşırıyosun

suan patlama gibi bir luksun yok, olmamali da...onu daha en basta yapacaktin, sinirlari cizecektin, esini karsina alip konusup (ne kadar ciddi oldugunu da gistererek) bu isi noktalayacaktin...kayinvalidene hurmetinin sonsuz oldugunu, basinin ustunde yeri oldugunu ama bu sekilde devam ederse evliliginizin tehlikeye girecegini daha en basta soyleyecektin...
simdi durum farkli, bir sorumlulugun var, senin caninla, mutlulugunla, uzuntulerinle beslenen kucucuk bir can var...o yuzden patlamalari, haykirmalari bebisinin sagligini tehlikeye atma riski nedeniyle yapmamalisin...herseyin zamani var, insanin sagligi yerinde oldugu muddetce herseye care var...ama zamani gelince...

maşşallh kuzuna,
ben 2li testi yaptırmadım canım,direkt 3lüyü yaptırdım.ben şaşırmış durumdayım şu an,hangisini takip etmem lazım,sanrım ultrason doğruyu söylüyor.:26::26:

maşşallh kuzuna,
ben 2li testi yaptırmadım canım,direkt 3lüyü yaptırdım.ben şaşırmış durumdayım şu an,hangisini takip etmem lazım,sanrım ultrason doğruyu söylüyor.:26::26:

ultrasonda da totosu başka kafası başka göbüşü bambaşka gösteriyor mesela göbek kısmı gelişimine göre 10 gün erken gösteriyor doğumu başına göre 3-4 gün zaten gittikçe aşağı düşüyor 28 le başladık doğum tarihine şuan 23 teyiz bakalım birdahaki gidişte kaç gösterecek.

ozaman ultrason da yalaannnnn
son adete göre 2 mart-
ilk ultrason 9 mart
2-3 ultrason 7 mart gözüktü.

misamirim gelcek kusum ondan gelemiuyorum iki gündür bak şimdide gittim yemeklerimi yaptım geri geldim bulaşığı bırakıp ne olmuş bakim didim ayy kopamıyorum burdan akşama misafir var mutfakda bulaşık ben burda çene veriyom

sonuçların güzel çıkmasına sevindim kuzum nice güzel güzel haberler getiresin bize emi

ben bunların hepsini söyledim hepsini konuştum burdaki arkadaşlarım ne diyorsa hepsini uyguladım ama kocalarımız da iş yok daha önceden kayınvalideye de patladım ondan sonra sınırları çizdim ama karşındaki insan olması lazım ki anlasın kadın laftan anlamıyor hasta bence kliniğe falan yatması gerekiyor yaptıkları söyledikleri hareketleri çok tutarsız dengesiz. Ben yavrumu hep seviyorum konuşuyorum daha şimdiden onun mutlu olması için herşeyi yapıyorum ama malum gebelik psikolojisi gerçekten çok farklı küçücük şeyler bile çok büyük olabiliyor gözünde.

kuzular ezanda okunuyo artık ben kaçar hepiniz öpüyorum çookk mutlu olun emi buda ben size hediye

aleynam inşallah yarın senin için güzel olur başbaşa kalacak bir fırsat yaratırsın ve yalnız olursuunuuuuzzzz

son adete göre 2 mart-
ilk ultrason 9 mart

sen yine de ultrasonu dikkate al ben artık öyle yapıyorum mesela SATa göre 23 haftalığım ama ultrasona göre 24. haftaya girdim bile. Aman sağlıklı olsunlar da geride önde olmaları önemli değil ooyy ısırırım onların totolarını

Allah kolaylık versin gülüm,benim de misafirim pazar yarına.yemek,temizlik,alışveriş....hiçbişey yapılmadı daha...zor işim benim.:18::18:

inşallah güzel haberler veririm sizlere,ve güzel haberler duyrım sizlerden.

biz de kalkalım babamıza yemek hazırlayalım babamız bize bugün balık getirecek çok şükür balık ve et tüketmeye başladım. Hepinizi öpüyorum kuzular kendinize iyi bakın seldacım güzel dileklerin için de teşekkür ederim. Kolay gelsin misafir ağırlayacaklara

rabbim inşallah bu tedavi ile senin de yüzüün güldürür!!!

ben artık dua gününe bakmıyorum bile kızlar. hepiniz aklımdasınız hep dua ediyorum. insan dopum anında panikleyip unutuyor diyorlar ama inşallah doğum zamanımda sizlere dua edeceğim hepiniz bebişlerinize kabuşursunuz!
sana da hayırlı günler! o az kalan kişiler de inşallah sıradan hamiş kalacak!

oh sonucun yine güzel çıkmış. maşallah! devamını bekliyoruz :)

ah canıım. yazdıklarını hp okudum. Valla imtihan olmuş seninki. aman ne bileyim işte konuşması kolay. ama eşinin kesin sınırlar koyması şart. esasen bence eşin de diğer oğlu da sınırlarını ve tavırlarını belirginleştirse belki de o da mecbur kalıp kendine çeki düzen verir. Hamileyken hiç üzülüp sıkılmayayım diyorsun ama işte böyle gerekli gereksiz herşey yüzünden stres yapıyorsun. zaten hormon değişikliği,bel ağrısı mide bulantısı bilmem ne yetmiyor gibi. Sonra da dediğin gibi minikler içeride tepinip duruyor. kesinlikle bizim stresimizden onlar da kasılıyor. doğunca da huysuz bu çocuk diyecekler. halbuki biz onu geriyoruz istemeden
neyse en güzeli herşeyi sallayabildiğin kadar sallamak. yoksa olmuyor bu hayatta. Allah içine ferahlık versin. bu problemine de güzel bir çözüm nasip etsin inşallah!
son adete göre 2 mart-
ilk ultrason 9 mart

ultrason yalan olabiliyor bence de. ama şunu unutmaman lazım mesela bende öyle oluyor benim sat 13 şubat ama doktorların ve ultrasonun beklediği yumrtlama tarihinden geç yumrtladım ben. doktorla en son gittiğimde konuşunca kadın bebeğin geri olmadığını anladı. yoksa sat a göre bebek biraz geri falan diyorlar. aslında sen de mhtemel gebe kalma tarihini bilirsin şöyle bir geçmişe gidersen. ben mesela tahmin ediyorum az çok. bana önce yumurtlamamışssın dediklerinden 13-14-15. günler falan değildi benim hamile kalışım. ona göre de diyorum muhtemelen işte ilaç falan kullandım ondan sonra yumrtlama oldu diye :)

off kızlar bugün evde temizlik var biliyorsunuz. Allah'tan ben bazı işleri önceden yapmışım bugün hiç halim yok. şu an uykudan ölüyorum mesela. bir de midem bulanıyor ki güya yemek yedim ama geçmedi de ben tekrardan ilk aylara dönüyorum bazı günler. mide bulantısı tiksintiler vs. çok şükür teyze çoğu işi halletti tahminimden daha hızlı gittik yani bugün. artık bir kaç hafta sonra da bir başkasını denemek için alıcam mecbur çünkü bu teyzenin talibi çok ayarlamakta sıkıntı çekiyor. dua edin de iyi biri olsun beni pişman etmesin eve aldığıma. şimdilik bu kadar benden. gidip namaz kılayım azıcık da midemin bulantısını geçirecek birşeyler atıştırayım ne bulursam artık!

canım anlattıkların aynı benim uyuz kaynana
oğlu yokken atar tutar oğlu gelir amannn canım oğlum...vs
beni arar anlatır anlatır oğlum duymasın der tamam derim kendi anlatır sonra
bana defalarca kısır dedi diyetteyim deyince obezlerin çocuğu olmazmış dedi ki benim anormal bir kilom bile yok
hastayım dedim geçenlerde oğluma iyi bak bulaştırma dedi
sayısız defa bağırdım her seferinde lafı yedi ama yüzsüzzzz devam etti. annemle bozmuş kafayı annem diyorum beni annenden çok seveceksin diyor ne münasebet sen kimsin benim anneme hiç bişey olmasa bile 9 aylık borcum var
babamın bir durumu vardı duymuş kimse duymasın dedim koca dünyaya yetiştirdi işte böyle bir pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…