- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.821
canım merhaba günaydın. allah tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına alasın inşallah darısı da bizlere olsun... canım ben ikizler burcundayım ve ablamda ben burcumdan memnunun çevremdekiler de der hep biaz duygusallığımdan yakınıyorum ama o da kadına yakışıyor
kızzz eşim ikizler çok tatlı :))) aşırı duygusal ama aşırı inatçı birşeye hayır dedimi tövbe dönmez
yaa kızlar yaa bebeğin burcu ya boğa yada ikizler oluyo ve ben ikisine de illet olurumaranızda var mı eşi veya kendi boğa,ikizler olan? hiç ısınamıyorum yaa nolur iyi şeyler söyleyin:44:
günaydın canım..çok teşekkür ederimGünaydın kızlar...
egemncim keseyi görmüşsün,Rabbi'm nazarlardan korusun sizi.
canım o kadar çok işim var ki, yazmadan çıkmak istemedim ama... öncelikle günaydın
benim eşim boğa ve ben boğa burcu bir bebeğim olmasını çok istemiştim, kısmet olmadı. ben ne kadar boğa burcu inanı tanıdıysam hepsi dürüst, sıcak ve keyifli insanlardı. Benim eşim boğa burcu, en yakın kız arkadaşım boğa burcu, başka yakın dostlarımız da var. bence çoook güzel bir burçtur boğa. ekşisözlükten oku bak, tam anlatıyorgörümcem de ikizler, onu da çooook severim. çok iyi bir insandır, geçimi kolaydır. uysaldır... bence şanslısın bu anlamda
şimdi gitmem lazım, herkesi öpüyorum
selamlar sdtiveccimmmm nasılsınnnnn
merhaba güzel bayanlar,teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
eşim dışarı çıktı gelir şimdi bi slm vereyim dedim...sağlık ocağına gitcez beraber,sonrada 3lü test sonuçlarımı alıcaz gidip...özel hastaneye gidip gitmemekte kararsızım cinsiyet için....egemn,tebrik ederim canım keseyi görmüşsünpıt pıtlarını da duyarsın inş canım...bu arada boğayla,ikizler burcundan bahsetmişsin...eşim boğa burcu gerçekten çok merhametli ve duygusal bi insan,bende ikizlerim tam bulmuşuz birbirimizi
evet ağır vasıta oldum hakkaten. ama dün yol çok boştu şükür rahat rahat gittim. hatta hız bile yapmışım bir ara ibreye bir baktım amanın! hemen yavaşladım kendime çok kızdım tehlikeli iş yaptım diye...dediğin gibi çevre yolu daha rahat. hem senin gezmeye gideceğin vakitler mesai başlangıcı ya da bitişi olmazsa yoğunluk da olmaz diye düşünüyorum. hem sen şimdi ağır vasıta sınıfına da geçtin sayılır, sağdan git
Annene ve sana geçmişler olsun! Geç olsun güç olmasın, cinsiyetini de öğrenirsiniz nasıl olsa :)günaydın teyzoşlar,biz geldikkkk...herkes iyidir umarım...ben kaç gündür hastanelerin yolunu tutuyorum...giremedim bitürlü...
cuma günü,annem rahatsızdı onla gittim hastaneye...cumartesi kaynanam geldi tam yazıyodum çıkmak zorunda kaldım...dünde acillik oldum fena midem ağrıyodu duramadım ağrıdan gittim...tahlil falan yapıldı,kanımda enfeksiyon varmış dr ben sana bişey yapamam hamilesin dedi...enfeksiyon için ilaç verdi bol bol dinlen dedi,mideme ilaç verdi...ama almadım,güvenemedim... bugünde sağlık ocağına gittim kontrole kan verdim,yarın sonucu alıp hemşireme göstericem,hem bebeğimi kontrol etcekmiş,hemde tahlillerime bakcakmış...dünkü tahlilleri göstercektim unuttum yarına kaldı artık...yarın 3lü testimin sonucunuda alıcam,inş iyi çıkar...eşimde evde yarın uğrayamam sanırım...özele de gitmicem sanırım,cinsiyeti geç öğrencez...çünkü dünde ultrasona girdim,yarında giricem ultrasona sağlık ocağında zararı olur diye korkuyorum...bizden haberler böyle teyzoşlar...aeo...dualarımdasınız...öptük hepinizi....
Allah sağlıkla tamamına erdirsin! ben ilk keseyi gördğümde çok ablak haldeydim. ay şimdi hatırladım. adet söktürücü kullanmadan önce kan testi yapalım demişti doktor da değer yüksek çıkınca alttan ultrasonla bakmış görmüşlerdi. 3 haftalık falan demişti doktor :)yettim kızlaaaaarrrkeseyi gördük çooookk datluuuuuu 9 mm,5 haftalıkmış,herşey gayet sağlıklı ve normalmış,10 gün sonra bi daha çağırdı,kalp atışları için 10 gün sonra daha ileri bi tarih vericem dedi..nasıl beslenmem gerektiğini,nelere dikkat etmem gerektiğini söyledi...allahım hepinize nasip etsinnnn innşaallaaaaahhhh
ne güzel yakınlarında öyle annen anneannen. başka türlü vakit geçmek bilmiyor çünkü son zamanlardacnm bnmm ne güzell bebişin kendini belli etmiş 10 gün sonra kalp atışlarını da duy onun tadı daha bir başka :)) sağlıkla büyüsün bebişin içerde cnm ve sağlıkla gelsin sana..
kızlar sizde ne var ne yok? giremiyorum pek evde olmuyorum genelde..anneannemlerle çok yakın oturuyorum 1 sokak var aramızda:)) annem de burda bütün günümü onlarla geçiriyorum eve gelince okuyorum yazdıklarınızı ama kimse olmuyor maalesef :))
ya canım dert etme lütfen. Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın okul uzamış da ne olmuş? sanki okulu bitirip ev geçindirmeni mi bekleyen vs. var? hem düşün tıp öğrencilerine onların ki hiiç bitmiyor. bir de uzattılar mı oo 8 sene de okulu bitiren var. boşveeer çift dikiş sağlam eğitim olur de gül geç :)kızlaarr aöf sonuçlarının açıklanmasıyla geri sistemden kaldırılması bir oldu ama ben bir dersten BİR soruyla kaldımsabahtan beri ağlıyorum çok üzüldüm çok başarısız olduğumu düşünüyorum bu halde master düşünüyorum master benim neyime hem aöf lisin hem sınıfda kaldın başarısızsın sen demekten kendimi alıkoyamıyorum çok zoruma gitti ben bunu kimseye diyemem ailem hepsi sınıftan geçtim mezun oldum gözüyle bakıyo ama ben onlara şimdiye kadar sınıfda kalmadım ama bu yıl bir yıl uzattım okulu nasıl derim diyemem yapamam kendimi çok kötü hissediyorum çok çaresiz gibi hissediyorum kendimi bir de aöf neden geri sonuçları sistemden kaldırdı anlamadım keşke bir mucize olsada geçmiş görünsem dersten amaa nerdeee ooooooofffffffff içim çok doluu çok canım sıkılıyo birde yarım dönem okuyacam sanıyodum kredili sistemde ama iki dönemmiş ve ikinci bir dersle birlikte artık hiç umudum kalmadı
ahsenelciğim bacımm rabbim gönlündekileri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin,tez zamanda yollasın meleğini güzel allahım
cızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nasılsınız bakeemmm
buguunnnn ahsenelin dua günü Rabbim herşeyin en güzelini hayrla versin sana inşallahhh
betselim gemiçç hepimizi tek tekk dormuşş kibar arkadaşım beniimmgüzel dileklerin için safool kuzum ruh halimi çabık değiştirdim bugün gayet iyiym ders çalışıyom yani düşün o kaddem kafam rahat nede olsa 1 ders kpss ye hazırlanacaktım bu bir yıl eee bir derside arada götürüsün be selda didim kendime vee öyle yapcem bakalım hayat bize nileerrr niler getircek :26:
sdtive kuzum karışık duygulardasın ne yapıcanı bilmiyosun sanırım inşallah doğru bir karar verirsin. Ben senin için ilk önce korun diyodum ama şimdi eğer bebek fikri olmicak aklımda ve öylece devam edicem dyosan korunmamak elbetteki daha iyi ve kim bilir bir mucize olur çünkü dilerse Rabbim mucizeleri yaratabilirİçimde bir his hep seininle ilgili güzel şeylerin olacağını söylüyo içini ferah tut kuzuu bizi duyan işiten biri var elbet birgün karşılığını gönderecek
ahsenelkasas'ın dua günüymüş şimdi gördüm Rabbim en güzel iyilikleri en güzel zamanlard anasip etsin sana inşallah!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?