- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.841
Kızlarr nasılsınız?
ben bugün evdeyim biraz temizlik yapayım dedim ama nefes nefese oturuyorum şuanda hiçbişey de yapamadım nolcak bnm bu halim ya :) raavis cnm sende öyle misin yoksa benimki tembellikle hamilelik karışımı bişey mi?
bugün görümcem gelicek bana şimdiden stres bastı görümce görünceye kadar sevilirmiş ya benimki de o hesap :))
aslında çok severdim onu bi ablam oldu diyodum ama çok ikiyüzlülüğünü gördüm bugüne kadar şimdi açıkçası hormonlarında etkisiyle kendimi tutamam diye korkuyorum..ne olursa olsun evime gelmiş bir kişiyi kapımdan mutsuz göndermek istemem
allah verede ağzını açıp dedikodu yapmaya kalkmasa bari:)))
canım ne güzel program yapmışsın kendine,çok da iyi yapmışsın.devam edebildiğin sürece yap bence.vitamin açısından ne alsan kar sonuçta.hele ki süt en gerekli gıda alman gereken.biliyorsundur belki hamilelikte bebek bulamadığı zaman kalsiyumu annenin dişlerinden bile aldığı için,gebelikte veya doğum sonrasında dişlerde zayıflama veya çürüme olabiliyor.bunu önlemek için de mümkün olduğunca süt içmek gerekiyor.spora da dediğin gibi çok yüklenmemek gerek.ben gebeliğimde pilates yapmayı çok istemiştim ama,benimki zaten riskli olduğu için hiç yapamamıştım.bi ebru şallı gibi hamile olmak fena olmazdı sanırsam
Allah dularımı kabul etti kızlar gelmedi nemrut kadın Çok şükür. Dün de gittik oraya vıcık vıcık hareketler iğrençti Eltimin annesi gitmiş de çok mutluydu o yüzden. Kadını ne yaptı etti kaçırdı en sonunda duramadı kadın zavallı dayanamadım eşime de söyledim annen çok mutluydu dedim kadını yolladı evden rahat etti anlattım hep kadına yaptıklarını çok üzüldü çok morali bozuldu eşimin. Aman neyseeeAyyy kızlar pazar günü oğlumu göreceğimmm az kaldı çok özledim kuzumuuu bakalım kaç gram olmuş annesi yesin o totosunuuuu
Kızlarr nasılsınız?
ben bugün evdeyim biraz temizlik yapayım dedim ama nefes nefese oturuyorum şuanda hiçbişey de yapamadım nolcak bnm bu halim ya :) raavis cnm sende öyle misin yoksa benimki tembellikle hamilelik karışımı bişey mi?
bugün görümcem gelicek bana şimdiden stres bastı görümce görünceye kadar sevilirmiş ya benimki de o hesap :))
aslında çok severdim onu bi ablam oldu diyodum ama çok ikiyüzlülüğünü gördüm bugüne kadar şimdi açıkçası hormonlarında etkisiyle kendimi tutamam diye korkuyorum..ne olursa olsun evime gelmiş bir kişiyi kapımdan mutsuz göndermek istemem
Allah dularımı kabul etti kızlar gelmedi nemrut kadın Çok şükür. Dün de gittik oraya vıcık vıcık hareketler iğrençti Eltimin annesi gitmiş de çok mutluydu o yüzden. Kadını ne yaptı etti kaçırdı en sonunda duramadı kadın zavallı dayanamadım eşime de söyledim annen çok mutluydu dedim kadını yolladı evden rahat etti anlattım hep kadına yaptıklarını çok üzüldü çok morali bozuldu eşimin. Aman neyseeeAyyy kızlar pazar günü oğlumu göreceğimmm az kaldı çok özledim kuzumuuu bakalım kaç gram olmuş annesi yesin o totosunuuuu
Kızlarr nasılsınız?
allah iyiliğini versin emii kıısssgörümce görünceye kadar seilirmiş tuttum bu sözü
kuzuumm sen artıkım son aylardasın ağırlaşırsın tabikide zorlanırsın kolaymı bir can taşıyorsun için de yapacağını yavaaş yavaş yap yorma hiç kendini kuzu
"görümce görünceye kadar sevilirmiş" bunu yeni duyuyorum.bana da daha nişanlanırken "iki eltinin çamaşırı bir ipte kurumazmış" dikkat et demişlerdi,bayaaa düşünmüştüm ne demek istedi acaba diye ama sonradan anladım.hakkaten de kurumuyormuş
bunu diyen de kim tahmin edin; tabiki görümcem
canım, hadi sizin karnınız burnunuzda da ondan yorulmanız gayet normal,valla ben bu halimle bile,eve gidip direkt tv karşısına uzanıyorum biraz dinleyenim sonra kalkarım diyorum,bi daha da oturduğum yerden kalkamıyorum.evimle işim arası 10 dk.lık yürüme mesafesinde.düşün yani o mesafeyi yürüdüğüm için yoruluyorum eve gider gitmez kendimi koltuğa atıyorum resmen
temizlik yapabiliyorsun ne mutlu sana! ben sabahtan yalandan mutfağı süpürdüm, nefes falan yetmiyor. telefon konuşurken yürümek gibi bir huyum var nefes nefese kalıyorum her seferinde. ama ben uyku açısından şunu gözlemledim. uyudukça uyuyuyorum. bugün geç kalktım şimdi acayip uykum var. gece uykuları çok rahat olmadığındandır belki ama erken kalktığım günler daha bir idare edebiliyorum ve de daha erken yatabiliyorum sanki. ben hiç yürüyüş yapmıyorum hareketsiz kaldıkça iyice hantal oluyorsun sanki. ama tek başıma yürümekten korkuyorum biraz ne bileyim bir kramp girse falan ne yaparım diye. daha da vaktimiz var sanki iyice ağırlaşınca ne yapacağız bilmiorum
benim ne görümcem ne eltim var şanslı mıyım neyimbir ihtimal eltim olabilir sadece ama o da kaynım evlenmeyi hiiiiiiiç düşünmüyor o yüzden uzak bir ihtimal. kısmet tabii. yalnız görümce olayı hakkaten değişik galiba. bilemiyorum bazıları çok şikayetçi bazıları da çok memnun olabiliyor. ben de görümceyim ya elimden geldiği kadar yardımda bulundum özellikle bekarken şimdi ayn şehirde değiliz. yoksa yine birbirimize yardım ederiz. ama düşünüyorum mutlaka ben de gelini sinir edecek şeyler yapmışımdır. garanti yani :) kasten olmasa da olabilir. çünkü insan gelin olunca anlıyor, eşinin ailesinden gördüğün bazı şeylere hiç tahammül edemeyebiliyorsun...
"görümce görünceye kadar sevilirmiş" bunu yeni duyuyorum.bana da daha nişanlanırken "iki eltinin çamaşırı bir ipte kurumazmış" dikkat et demişlerdi,bayaaa düşünmüştüm ne demek istedi acaba diye ama sonradan anladım.hakkaten de kurumuyormuş
bunu diyen de kim tahmin edin; tabiki görümcem
oooooohhhhhh maşallah kuzuma çok iyi olmuş sevindim kııssss belkimde eltinin annesi vardı ondan gelmedi kimisi gidersem dedikodumu yapacaklar der gitmezbizde buna halk arasında insan kendini bilmek kadar arif olamaz dirik
özlü sözlerinize devam kıslaarr
ama ben kaçar öptüm nanaktan hepicinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?