Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlaaaaarrr sonuç 50.69 inanamıyorruuumm ağlıyoruummmm

Canım tebrik ederiiiiiiiimmmmmmm allahım hayırla kucağına almak nasip etsin ay eşine süprizin çok hoş olacak ne güzel yaaa bu ay hep hamile haberleriyle başladık allahım nolur listemizdekiler hep hamile olsun noluuurr
kızlar giremedim gündüz ya.hamileler mi var?

evet canım cadicuk ve AleyynA hamileee

kızlarrrrrrr malesef ovulasyon testinde çift çizgiyi bugunde göremedim 17. günümdeyim gecen ay 16-17 de pozitifti ...ama ovulasyon akıntım 16 sında gelmiştii..
bu ay 14-15 de ovulasyon akıntım geldii ama evde olmadıgımdan test yapamdım ilişkide olmadı kesin kaçırdım yaaaaa çok üzgünümmmm 13 -16 ovulasyon günlrinde pressed kulandım moralim bozuk tuuturamadım diye... sizce yarın yine preseed kulanayımmı ..yani 13-16-18-20 de kulansammı yoksa boşuna kulanıpta ziyan etmyeyimmi preseedıbugun heycanla yaptım ovulasyon testini ama fos çıktı
hani bi umut belki yaırn çift çizgi görürüm diycem ama ovulasyon akıntım bittii krem şeklinde kesik akıntım var ne şansızım yahu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aleynaa ve caducuk hamilemi heyo heyoooooooo çok sevindim kızlar sarısı biz bekleyenlere..
şimdi sizi soru bombardımanına tutcam:)
bu ay hangi günlerde ilişki yaptınız.. bide belirtileriniz nelerdi:)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu [/TD]
[TD]8 şubat[/TD]
[TD]28.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
minikgelin napıyosun canım

mal gibi oturyorum bacım çok üzüldüm yaaaa neden çift çizg çıkmadııı of zaten belliydi 14-15. ovulasyon günlerimde acaip şeffaf uzayan akıntım vardı ama ne kocam yanımdaydı nede ben evdeydimmm..bnde şans yok gecen ayda tam tutturamadık bu ayda ovulasyon testiini boşunamı aldım yaf
sen neyapıyosun nslsn bakim:)

anaaaaaaaaa misafirim gelecek salı çarşambe peşembe ve cuma kalacakkkk benim işimi göremicem mi yaniiii bugün kızlar 17 ve 22 si arası sıkı çalış dediler ve misafir gelecek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff

şasn bacım şasn 4 gözle bekliyourm her ay ovulasyon zamanım bşy çıkıyor bu ayda olmadıı canım sıkıın şuanda.. sen en azından evindesin kocanda yanında gece yapp cnmmm

hanımlar bana akıl verin lutfen. hcg testi pozitif cikmiş. ama ne rakam çıkmış soramadım eşime. iki gün sonra tekrar test yaptıracagız cunku doktor ben bir sey gormuyorum dedi. bir kimyasal gebelik yasamıstım bu da mı oyledir acaba yoksa doktor da cok erken falan diye gormemis olabilir mi? goguslerim hic buyumedikleri kadar buyuduler gunlerdir kramplarım var. of ya ne zor işmiş bu iş!

Son düzenleme:

gebeliğin erken dönemlerinde zaten kese görünmez...
iki gün sonra tekrar test yaptır...
sonucunu kesin öğren..
doktor ona göre yorum yapar...
kimyasal gebelik bebeğin tutanaması erkenden düşmesi...
ki adetle gidiyor zaten...
hcg değerleri önemli...
korkmana gerek yok...
ama doktora git...
hcg değerlerinin düşük rakam olması öenmli değil önemli olan değerin 2 günde 2 katına çıkması...

bu arada diğer arkadaşlar da dahil gebe arkadaşlarımı tebrik ederim.....

şasn bacım şasn 4 gözle bekliyourm her ay ovulasyon zamanım bşy çıkıyor bu ayda olmadıı canım sıkıın şuanda.. sen en azından evindesin kocanda yanında gece yapp cnmmm

artık birşey düşünücez mecbur yapacam yaa bebeği ertelemek istemiyorum ben Seni şuan çok iyi anlıyorum ama bu engellerde de vardır bir hayır yaa bizim şer sandiklarımız da hayır hayır sandıklarımızda şer vardır inşallah bizim de yüzümüz gülecek. Ben topikde hamile gördükce umutlanıyorum ne güzel bu ay iki tane var inşallah dah da artar

ya evet bu kimyasal gebelik işinden korkuyorum zaten.gecen sefer ilaç kullandıgım ve hamilel olmamam gereken bir donemdi diye cok uzulmemiştim ama bu ay su an cok strese girdim. ustune bir de bugun cok fena grip oldum ilac da alamıyorum korkudan anca parol... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Hem saglıklı hem guzel ahlaklı cocuklar verir insallah! Zaten O bir hayat yaratmak istediginde gerisi hep boş olacak. Bakalım bize de bu ay nasip edecek mi?

benımde testım pozıtıf cıkmıştı. ama kese ulturasyonda gozukmedı kucuk olduğu için doktorda sağ olsun korkuttu benı dış gebelıkd ıye.alttan ulturasyonla baktı ekse gozuktu bızde derın bır nefes aldık.

öyle cnm öyle hayırlısıı spermler 72 saat canlı kalıyor diyorlar beli ozaman azcık umduum olabili 13. deilişki oldu 14-15 de olmadıbakalım yine beklemeye gecmek üzereyim

o alttan bakma işleri falan beni cok geriyor. korkuyorum hic yaptırmadıgım seyler diye :| umarım ona gerek kalmadan ultrasound'la goruverir...

hayırlısı cnm şubatta anne olursun inşşş hayırlısıyla:)
inşallah miniğim sen yumurtlmayı mı kaçırdın ??

korkma....
insan neyden korkarsa o geliyo başına..
dualarına kocaman AMİN diyorum..
her şeyin hayırlısı......
İnşallah nasip eder...
İNŞALLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…