- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.001
oluuurr nede olsa herşeyimiz aynı gidiyor bir bu ay sen de aksilik olacak ben de olmayacak sandımdı oda aynı oldu ama ossun beeeeee herşeye rağmen bebek sahibi olucaz bizlerde
esracım .. şu an için ben varım.. ama kendime inanamıyorum.. yani eğer hamile değilsem ve bu bellirtileri benim beynim yapıyorsa gercekten kendimden korkuyorum.. :))) nasıl kendime bukadar acı yaratabilirim ki? bukadar kasık ağrısı ve bel ağrısı hemde nerdeyse yerğimden kalkamıycak kadar?? bunu ben mi yapıyorummm((
yaa lütfeeen hamile kalanlar söylesin anlatsın gün ve gün belirtilerini
cok gecmiş olsun. Ben de şimdi hep oyle dua ediyorum zaten Allah'ım sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar ver diye. Ama yine de işte böyle umutlanıyoruz. ben bu ay idrar testlerinde bir şey olmadığı için umutsuzlanmıştım ama şimdi bu hcg kafamı karıştırdı. Bakalım cumartesi ne olacak sonuç? Birde yaşım daha ilerlemeden çoluk çocuk sahibi olayım diyorum sonra onların enerjisine yetişemem valla. :)evt ondan sonra adımımı atmadım:) şaunkı doktorum cok ıyı cokda anlayışlı.bayandı o gıttığım bayan kaıdn doğumculardan nefret edıyorum.bende samsundayım .hayırlısını ıste canım herşey allahtan.bak benım ılk gebelığım evlenır evlenmez 1ayın sonunda hamıle olduğumu öğrendım ama sonu guzel olmadı 5.5 aylık doğum yaptım.özurlu olduğu için.
ben de ben de..... her ay midem bulanıyor başım dönüyor herşey oluyor yani.Birtek adete yakın kuruluk oluyoronuda tutturursam tam olacak:))Kafamı dağıtamıyorum bir türlü ya çıldırmak üzereyimmmmmmm...esracım .. şu an için ben varım.. ama kendime inanamıyorum.. yani eğer hamile değilsem ve bu bellirtileri benim beynim yapıyorsa gercekten kendimden korkuyorum.. :))) nasıl kendime bukadar acı yaratabilirim ki? bukadar kasık ağrısı ve bel ağrısı hemde nerdeyse yerğimden kalkamıycak kadar?? bunu ben mi yapıyorummm((
Canım senin pozitif çıkmış işte .Değerin Kaç olduğunu öğrenirsin yarım 2 gün sonrada bi kan testi daha inş ikiye katlanır.Sağlıklı bi gebelik başlar sevin biraz.İnş güzel haberlerle gelirsin.ben bu ay o haldeyim işte.benim adetim düzensiz olduğu için her geçen gün ayrı bir stres oldum. iki kere idrar testi yaptım ikisinde de bir şey çıkmadı. bugün de doktora niye adet olamıyorum diye gittim hcg pozitif dediler. Ama bu ay dediğim gibi hiç olmadığı kadar göğüs büyümem oldu benim. resmen en az bir beden büyüdüler. Allah hayırlısını sana da bana da kim istiyorsa nasip etsin!
kızlaar yaa daha öncede demiştim ya annem beni rüyasında gördü diye yine görmüş elimde kocaman zarf bir sürü para dağıtıyomuşumayyyy böyle olunca çooooookkkkkkkk umutlanıyorum yaaa annem beni rüyasında gördükçe o görünce güzel şeyler oluyoda
iyiyim canım bende oturuyorum öyle napıyım. belki daha yumurtlaman olmamıştır her ay aynı olmuyorkimal gibi oturyorum bacım çok üzüldüm yaaaa neden çift çizg çıkmadııı of zaten belliydi 14-15. ovulasyon günlerimde acaip şeffaf uzayan akıntım vardı ama ne kocam yanımdaydı nede ben evdeydimmm..bnde şans yok gecen ayda tam tutturamadık bu ayda ovulasyon testiini boşunamı aldım yaf
sen neyapıyosun nslsn bakim:)
adetin geçti mi ??
idrar testi yap istersen?
cok gecmiş olsun. Ben de şimdi hep oyle dua ediyorum zaten Allah'ım sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar ver diye. Ama yine de işte böyle umutlanıyoruz. ben bu ay idrar testlerinde bir şey olmadığı için umutsuzlanmıştım ama şimdi bu hcg kafamı karıştırdı. Bakalım cumartesi ne olacak sonuç? Birde yaşım daha ilerlemeden çoluk çocuk sahibi olayım diyorum sonra onların enerjisine yetişemem valla. :)
iyiyim canım bende oturuyorum öyle napıyım. belki daha yumurtlaman olmamıştır her ay aynı olmuyorki
geçmedi tatlım adetim, henüz 7 günüm var
Bir keresinde bende yaşlı bir kadın gördüm dilenci gibiydi 3 kere tarak veriyordumona.Sonra o bana tarağı geri veriyordu tam arkasını döndüğünde Hızır(as) olduğunu anlıyordum.Oda dönüp gülümsüyordu.Ve müjde yakında erkek bebeğin olacak dedi. Bu rüyayı göreli bir kaç ay oldu.Tekrar görürsem yakın zaman ne zaman tarih verirmisin diycem
belki tutmuştur ovulasyondan 3 gün önce yapılan ilişkideki spermler yaşıyormuş ovulasyondaakıntım bittii malesefff yinede yaırn test yapcam inşşş tuturmuşumdur bu sefer
hamileleri tebrik ederim kızlarrr.ne güzel haberlerle başlamış bugün.darısı başımıza inşallah hayırlı zamanda arkadaşlar.ohhhh umutlanıyorum bende.gerçi uzun süredir bekleyenler hamile kalınca daha çok umutlanıyorum.ama eskilerden ses seda yok galiba
kımısınde ıdrarda cıkmıyor ama .bende hemen cıkar 3-4 gun gecsın tmm.benım eltımde 2ay fılan olunca cıkıyor bır tek kan testınde cıkıyormuş.ben gecenlerde bır test duydum ama ne olduğunu bılmıyorum ılışkıye gırdın aradan bellı gun yada saatmı gecınce o tetsı yapınca hmen hamıle kalıp kalmadığını gosterıryormuş.işh hayırlı sonuç alırsın.kaç senelık evlısın canım ve ne zamndan berı cocuk ıstıyorsun.
Evet hamile haberi olunca kendimizinmiş gibi seviniyoruz gerçekten umudumuz artıyor.Dediğin gibi hele bide uzun zamandır bekleyenlerimn olunca insan daha çok seviniyo.Bende o uzun süredir bekleyenlerdenim. 4 yıl olacak nerdeyse
Evet hamile haberi olunca kendimizinmiş gibi seviniyoruz gerçekten umudumuz artıyor.Dediğin gibi hele bide uzun zamandır bekleyenlerimn olunca insan daha çok seviniyo.Bende o uzun süredir bekleyenlerdenim. 4 yıl olacak nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?