- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.981
öyle cnm öyle hayırlısıı spermler 72 saat canlı kalıyor diyorlar beli ozaman azcık umduum olabili 13. deilişki oldu 14-15 de olmadıbakalım yine beklemeye gecmek üzereyim
huuu huuu ben geldiimm
nasılsınız kızlarr...
hamişlerimizi tebrik ediyorumm çok sevindimm yaaa
yakaladım seniiiiiiiiiiiiinerelerdesin sen yoksun hiç sesin soluğun çıkmıyor ne var ne yok. Ben yarın çalışmalara başlıyoruumm
tabii tam yumurtlama dönemime misafirimde geliyooo
ben de tam sana yazıyordum tatlişiimmm
okuldaydım eve gel yemek yap oarayı burayı topla derken ancak gelebildim bacım..
çalışmalara bugün başlayabiliriz bizen önemli zamanlar boş geçecek yahu üzülüyorum
hoşgeldin canım :)
ben kırmızı kart yedim yine de iyiyim
başla başla sakın bırakmabakarsın tutar Hem memleket havası yarar belkii ve bebiş gelir inşallah
AH CANIM onu bırde bana sor ben hamıleyım dıye gıttım 2. gebelığım ılk gebelığım 22 haftalıkken sonlandırıldı.umutla gıttım kese yok dedı.dış gebelık dedı deger yuksek dedı beynımden vuruldum. hafta sonra geleyım tekrar ulturasyon yap dedım .hayır dedı dış gebelıkse dk sonra ölsen ben sorumlu degılım dedı cıldıttı benı.alttan ulturasyon ıstemıyorum deıdm.kızdı. sonuç alttan baktı ve tmm bebeğin buırda dedı şuanda 33+3 haftalık hamıleyım.darısı başına canım.o alttan bakma işleri falan beni cok geriyor. korkuyorum hic yaptırmadıgım seyler diye :| umarım ona gerek kalmadan ultrasound'la goruverir...
fermicimmm hamiş oluncaberaber uçalıımmm
AH CANIM onu bırde bana sor ben hamıleyım dıye gıttım 2. gebelığım ılk gebelığım 22 haftalıkken sonlandırıldı.umutla gıttım kese yok dedı.dış gebelık dedı deger yuksek dedı beynımden vuruldum. hafta sonra geleyım tekrar ulturasyon yap dedım .hayır dedı dış gebelıkse dk sonra ölsen ben sorumlu degılım dedı cıldıttı benı.alttan ulturasyon ıstemıyorum deıdm.kızdı. sonuç alttan baktı ve tmm bebeğin buırda dedı şuanda 33+3 haftalık hamıleyım.darısı başına canım.
ben bu ay o haldeyim işte.benim adetim düzensiz olduğu için her geçen gün ayrı bir stres oldum. iki kere idrar testi yaptım ikisinde de bir şey çıkmadı. bugün de doktora niye adet olamıyorum diye gittim hcg pozitif dediler. Ama bu ay dediğim gibi hiç olmadığı kadar göğüs büyümem oldu benim. resmen en az bir beden büyüdüler. Allah hayırlısını sana da bana da kim istiyorsa nasip etsin!Reglime bi kaç gün kaldı sinir stres oldum yine.Acabamı diye kendimi dinliyorum öyle belirti varmı diye oysaki her ay zaten bütün belirtiler psikolojik olarak oluyo.Aklımı bi türlü dağıtamıyorum benim durumumda olan varmııııııııııı
tebriikkkkkkkllllllllllllerrrrrrrrrrrrrrrrr canım yaaa;çok sevindim.....:118::118:kızlaaaaarrr sonuç 50.69 inanamıyorruuumm ağlıyoruummmm
biz çok güçlüyüz tatlımm değil mi?
bende çalışmalara başlasam iyi olacak yolumuz uzuunnn
a o neredeki doktor oyle? nasıl strese sokmus seni! Ben de şimdi ankara'da doktor da bakınıyorum. gerci bugun gittigim hanım hos bir hanımdı buna da devam edebilirim. Birde Şelale özmen'i çok tavsiye ediyor benim iki arkadaşım onunla doğum yaptı. Ne bileyim önce şu ikinci hcg değeri ne olacak ona bakalım ona göre de gerisini düşünmem gerekecek galiba. Ya da geç gelen kırmızılarla bu ay da hüsranla bitecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?