- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.001
bu arada başka bir topikte bir arkadaş kendi durumunu yazmış,o anlattıkça ben hüngür hüngür ağlıyorum burda.
beterin beteri var kızlar, Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin hiç birimize,evladın da hayırlısını ve de ene önemlisi sağlıklısını nasip etsin inşşşşşşşş
huu huu nerelerdesiniz kızlarr.... toplaşalım
bu arada bugün hasta oldum sanırım son kez seviniyorum adet olduğuma
yeni BAT ı söyleyeyim 6 kasım çalışmalara başlayacağız tövbe tövbe :26:hadi gein bakimm
hoşgeldin canım.hadi o zaman sabah kendim için ettiğim duanın aynısını sana da diliyorum şimdiinş bu hafta kullandığın pedleri sonraki 9 ay boyunca hiç kullanmazsın
benim de adetim bugün yarın bitecek de sabah öyle dua ediyordum,umarım bi dahakine 9 ay sonra yeniden alırız pedleri elimize
hoşgeldin canım.hadi o zaman sabah kendim için ettiğim duanın aynısını sana da diliyorum şimdiinş bu hafta kullandığın pedleri sonraki 9 ay boyunca hiç kullanmazsın
benim de adetim bugün yarın bitecek de sabah öyle dua ediyordum,umarım bi dahakine 9 ay sonra yeniden alırız pedleri elimize
hoş geldin canım
Ben sabahtan beri buradayım canım asıl sen hoşgeldin
bugün evdeyiz bende buradaydımki kayıp ilanı verdim bizimkilere
bebişimiz nasıl sen nasılsın canım
İyiyiz çok şükür yarın kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu çok özledim.
Ayyy çok moralim bozulduu yaa valla sinirden ağlıyorum canım böyle patatesleri bezelyesi iyice kavrulmuş bezelye yemeyi çekti ne güzel kalktım yaptım uğraşıyorum yarım saattir zaten belim çok ağırıyor suyu biraz fazla oldu az sulu yapacaktım suyunu biraz çeksin kısarım dedm kısmaya bir gittim hep dibine tutmuş çok moralim bozuldu yaa eziyetle zahmetle birşeyler yapıyorum bir de böyle sarpasarınca okadar sinir oluyorum ki anlatamam
canım benimm bozma moralini sen, bebişini kucağına alınca bak nasıl da döktüreceksin yemekleri, ki zaten güzel yemek yapıyorsun da..
hepimizin başına geliyor böyle şeyler, sıkma canını lütfen, tabi senin yükün de ağır anlıyorum kuzum.. hassaslık da oluyor tabi.
evlerimiz yakın olsaydı yapardık beraberpratik bir şeyler yersiniz belki eşinle
bu bir ilandır
topikdaşlarımmm nerelerdesiniz... bulanlar bize bildirsin...
kısa ve öz olduama isim isim olmazdı sığdıramazdık onları
bende bebek düşünmeye başladım ilk zamanlarda artislik yapıp küçük paketlerde alıyodum,diğer tarafta kampanyalı paketler varken ben nası olsa uzun bi süre kullanmıcam diye kazıklanıyodumsonra baktım bebek falan yok,kampanyalı paketlerden alıyodum 2 ay kullanıyodum,şimdi de var evde yaklaşık 40 tane ped
neyse iyi zırvaladım nerde millet yaaaa,hayır haftasonu olduğu için diceem haftaiçi sanki çok farklıyız,hamile kalanlar topiği terketmesin de ne yapsın
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nörüyonuz ya labugün çookkk mutluyumm yafff poğaçalardan margarinle yapılanları hiç tutturamıyodum ilk defa tuttuuuuuuuuu
bu gazla varyaaaa pastane açmaya bilem kalkarım ben
ilanınızı okudum ve geldim şimdiye kadar kayıp olduğumun farkında değildim bir de baktım ki meğersem ben kayıpmışsım ya la
kısss onları bana gönder bari araya gitmesinhamile kalan bundan sonra elinde kalan pedleri hamile kalmayanlara göndersin bari eccik moral bulak en azında ped beleşe geldi diye heeeççç düşünmüyonzu bizi
canım benim allah razı olsunbakacağız artık eşim gelsn de biraz sonra gelir öpüyorum seni güzel bir hafta sonu geçirirsin umarım hoşçakal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?