- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.981
ben 2'li testi yaptırmadım canım,direkt 3lü test yaptırdım,kan testi yaptırdım,kansızlık başlamış,pekmez fln takviyeye başladım ben de.
Allah annelerimize uzun ömürler versin.
aminnn kuzum yaaa, nasıl özlemle bekliyorum tahmin edersin... inşallah burda bu duyguları hissetmeyen kimse kalmaz
haklısın aslında canım, dediğin gibi yaparım olmazsa...
kuzum benim k.validemler şehirdışında. bulundukları ilde eşimin çocukluk arkadaşının düğünü var. hem k.validemleri ziyaret edicez hem de düğüne katılıcaz işte. ama düğün pazar akşamıymış, çok yorgunluk olacak bizim için
Canım benim korkma allahın izniyle birşey çıkmaz. Bizim de pazar günü kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu umarım kistlerimiz kaybolmuştur.
offf ya yazdıklarım niye çıkmadı...
bu arada hepinize teşekkür ederiz teyzeleri...güzel sözleriniz için...bide cinsiyetini öğrenseydik iyiydi....
selamlar canım uzun zamandır görüşemedik,bebişinin doğum günü 2 mart gözüküyor,dikkatimi çekti.benim de 2 marttı fakat ultrasonda 7 mart gözüküyor.o yüzden hamileliği ben erken öğrendim ama beni geçtin maşallahh...Bebişin nasıl,kendini saklıyorsa utanıyordur kızın annesi....(bence kız seninki.)
evet canım bayadır,görüşemiyoruz...yok 2 mart değil 12mart...normalde sekiz olması gerekiyordu... her gittiğimde farklı çıkıyordu 1 ay önce 2si göründü dr yanlış ölçtü sanırım...şu anda 12si görünüyor oda normal sanırım çünkü ben 32günde bir adet oluyordum yani yumrtlamam 14ünde değilde 18inde olduğu için 8inde görünmesi gereken 12sinde görünüyor...ammada açıklama yaptım
he bide benim minik göstermiyor değil teyzesi,drumuz biraz gıcık söylemiyor...daha erken diyorcinsiyet için 10gün sonra gitçem hastaneye inş öğreniriz...
seninde sonuçların iyi çıkar inş tatlım...
anladım canım,oldukça karışıkmış.
Rabbi'm yavrularımıza sağlık versin inşallah.
inşallah canım,testim inşallah iyi çıkar...
Dikkat ediyorum canım,süt ve süt ürünlerini daha yeni yeni başladım,iki akşam yumurta yedim,peynir yedim fln.Ama gündüz yoğurt yediğim zaman bulantım başlıyor,neyseki sakız çiğniyorum,kusmuyorum.
Rabbi'm inşallah bugüzel duyguları sana da diğer arkadaşlarıma da nasip ederrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?