Sabredenler Kulübü 2012 :)

Selam kızlaaarrr nasılsınız bakalım. Kadın gelmişti temizliğe salı günü, yetiştiremedi ogün bugün yine geldi valla bayıldım kadına süper temizliyor bütün evi döktü köşe bucak girilmedik yer bırakmadı. Bugün ütülerimi de yaptı ben de yerleştirmekten yoruldum sanki bütün işi ben yaptım belim çok ağırdı. Diğer aldığım kadını hiç beğenmedim üstten temizleyip gitmişti bir de bütün evi ben topladım işini bitirdikten sonra da herşeyi tekrar yerine ben koymuştum mahvolmuştum ogün. Canım mercimekli köfte çekmişti bir de daha önceden tavuklu könbe üst komşum yapıyor çok güzel oluyor. Kadın şimdi allah razı olsun ikisini de yapıyor bana

canım yaa ne güzel maaşallah
ben de haftaya ctesi ilk defa kadın alıcam eve. ben yardıma gelen kadına nasıl davranılır onu bile bilmiyorum kovaları temizlik malzemelerini falan önüne mi koyacağım. iş planını nasıl yapacağım, hiç bilmiyorum. o yüzden annemi de çağırıcam, o yol gösterir bana

geldiği zaman merhaba de tanışma faslı sonra sorarsın nereden başlamak istersin diye bezlerin hepsini çıkar banyoda hangisini kullanmak isterse kullanır deterjanların yerini göster valla biz samimi olduk o bi yandan işini yaptı bi yandan muhabbet ettik. Anneni çağıracak bi durum yok aslında ama tabii ki sen bilirsin. Bu arada mercimekli köftemle könbem geldi harika olmuş koydum önüme koca tabakları yiyiyorum 65 kilo olmuşum 9 kilo aldım daha şimdiden yandıımmm yaaa

ya ne biliyim belki yanlış yönlendiririm kadını diye tereddüt ettim. benim yer bezlerim, duvarlarımı sildiğim bezler, cam bezlerim falan ayrıdır hep, yani çoğumuzun da öyledir herhalde. kadına bunu anlatmam lazım. gerçi ben her seferinde bezlerimi makinaya atıp 15 dakika çamaşır suyuyla yıkarım, karışsa da sorun olmaz ama olsun... bir de çok farklı deterjan kullanmam. amwayin loc diye bir ürünü var ya belki biliyorsundur onu kullanıyorum. o çok amaçlı, yere de koltuklara da kullanılıyor. kadına da anlatmam lazım bunları... inşallah ben de memnun kalırım ya. bu seferinde evde olucam ama asıl amacım haftaiçi ben yokken gelmesi ve haftasonlarımın bana kalması. umarım gözüm tutar kadını

bu arada benim bile canım mercimekli köfte istedi, ben de çok sevrim. sen benim yerime de ye tatlım, afiyet olsun

Tereddüt etmene gerek yok anlat işte bunların hepsini. Locu biliyorum canım, ama yine de çamaşır suyu gibisi yok. Benim de hepsi ayrı bezlerimin. Umarım memnun kalırsın canım gönlüne göre olur. Tamam tatlım yerim ben senin yerine de

zaten evimde iki tane deterjan var sayılır biri loc diğeri çamaşır suyu

kızlar çok özür dilerim yaaa
işyernde masamdan ayrılmak zorunda kaldım,sayfam açık kalmış...

hadi bakalım öyle olsun, affedildin

Canım sen bilirsin ama çamaşır suyuyla sildir camlarını süper oluyor hiç buğu kalmıyor.

ben camlara mikrofiber cam bezi kullanıyorum, çamurunu pervazlarını falan deterjanla sildikten sonra sadece suyla nemlendirdiğim cam bezini kullanıyorum. o da pırıl pırıl yapıyor.

uff ya akşam gidip valiz hazırlamam lazım, 2 gün için bile olsa uğraştırıyor işte

niye korkuyorsunki tatlım 2li testin iyi çıkmamış mıydı? bazen 3lü test yapmıyorlar bile bildiğim kadarıyla. sen gönlünü ferak tut, iyidir oğluşun

Allah annelerimize uzun ömür versin, ben çok korkuyorum anneme birşey olucak diye o benim canımm

ben 2'li testi yaptırmadım canım,direkt 3lü test yaptırdım,kan testi yaptırdım,kansızlık başlamış,pekmez fln takviyeye başladım ben de.
Allah annelerimize uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
ben 2'li testi yaptırmadım canım,direkt 3lü test yaptırdım,kan testi yaptırdım,kansızlık başlamış,pekmez fln takviyeye başladım ben de.
Allah annelerimize uzun ömürler versin.

anladım kuzum, testin iyi çıkar Allahın izniyle, sen de pozitif düşün. ihamal etme iç pekmezini, kuru üzüm falan da yiyebilirsin, işyerine al, şu koyu renkli büyük olanlardan.

canım ben de mikrofiber kullanıyorum camlarıma ama temizlikçiye verilmez o öyle deterjan sürmek istemediğin bezleri hiç çıkarma ben öyle yaptım normal eski usul sildir camlarını çamaşır suyuyla. onlar öyle pervazlara ayrı cama ayrı kullanmıyorlar. Nereye gidiyorsun yine bitmiyor senin seyehatlerin

haklısın aslında canım, dediğin gibi yaparım olmazsa...
kuzum benim k.validemler şehirdışında. bulundukları ilde eşimin çocukluk arkadaşının düğünü var. hem k.validemleri ziyaret edicez hem de düğüne katılıcaz işte. ama düğün pazar akşamıymış, çok yorgunluk olacak bizim için

anladım kuzum, testin iyi çıkar Allahın izniyle, sen de pozitif düşün. ihamal etme iç pekmezini, kuru üzüm falan da yiyebilirsin, işyerine al, şu koyu renkli büyük olanlardan.

inşallah canım,testim inşallah iyi çıkar...
Dikkat ediyorum canım,süt ve süt ürünlerini daha yeni yeni başladım,iki akşam yumurta yedim,peynir yedim fln.Ama gündüz yoğurt yediğim zaman bulantım başlıyor,neyseki sakız çiğniyorum,kusmuyorum.

Rabbi'm inşallah bugüzel duyguları sana da diğer arkadaşlarıma da nasip ederrr.

aminnn kuzum yaaa, nasıl özlemle bekliyorum tahmin edersin... inşallah burda bu duyguları hissetmeyen kimse kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…