- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.061
ya unutur muyum hiiiç unutmadım ama aynı anda bir kaç internet sayfasında bir kaç şey yapmaya çalışınca böyle oluyor işte.
eşime hediye bir navigasyon cihazı almıştım. haritası bir cins çıktı. bazı yerleri bulamıyor salak şey. onunla ilgili forumlara falan bakınıyordum. bir yandan da kurutma makinesi modellerine bakınıyordum derken ooo beyin çorba oluyor.
e sular gitmiş senin de inşallah gelir çabucak. misafir geleceği gün böyle şeyler olmasına ifrit olurum ben de.
KIZLARRRR
ben geldim geçmişe çok bakamadım umarım herkesin herşeyi yolundadır...
ben sökütücü içtim bitti hala adet olmadım olmadığım gibi adet belirtisi bilem yok
kuruluık yok tam tersi arada oldum sanıp yıkarı çıkıyom akıntı ama değişik bişi
şimdide nette araştrıdım bu ilacı içip adetini bekleyip adet olamayıp test yapımnca hamiş çıkan var
şimdi şaştım kaldım bende kasığımda arada az sancı oluyor adet geldi diyom kalkıp wc çıkoyom yok birde 1 haftafır kocişi yaklaştırmıyom adet gelmek üzere o işi şey ederken
adetim gelirse olmaz diyip adamı erteledim ha bire..
ya birde doktor bana söktürücü verdi ya ben de bekledim belki yumoşum çatlarsa diye 5 gün sonra içmeye başladım acaba diyorum
ama şaştım kaldım yine yaaa
heveslenmek pek tarzım değil az çok tanıyorsunuz beni ama..
kk da tarlusal kullanıp adet olamayanlar topikine baktım 2 kişide benim gibi pco lu ve kullanıp adet olmayıp hanile olduklarını öğrenmişler..
allahımmmm hayırlısından banada bi süpriz evlat nasip etsin inş...
amanda çok konuştum gıııııı çenem düştü...
şöyle bir dinleneyim
gerçi çoook acıktımm... bir şeyler atıştırıp gelirim inş.
sdtivecim hoş geldin kuzumm.. yokluğun hissediliyordu
saati nette yazıyo canım ve saat birde gelecek yazıyodu şimdi baktım üç yazıyoinşallah geç kalmaz daha fazla canım çok sıkıldı yaa inşallah gelir
sormaya deli oldum allahtan farkettim ne var ne yok su doldurdum ama olmuyo işte musluktan aktığı gibi yemek yapacam dolu bulaşık çıkacak bilmem ne bilmem ne offf mutfak küçük diye makinada almadımdı olsa en azından bulaşık kiri ortadan kalkar bu evden taşınırsam mutfağında at koşturacağım genişlikte bir evde oturacam
heveslendirmek istemem ama aynı ilaç olup olmadığını bilmiyorum yalnız bir arkadaşım da adet söktürücü kullanırken gebe kalmıştı. ben d eyanlış hatırlamıyorsam bu gebelikte oldum diye wc ye gidip bol akıntıyla karşılaşıyordum. hadi hayırlısı!!!
...
güzelmiş isim :) ama daha değişiyor zaman geçtikçe. ben daha kesin karar vermeedim bile. bebe doğacak ne diycez biz buna :)))
hadi yaaaanammmm pek sevindirik oldum şimdi gıııııı du 3-4 güne olmazam kan testi vereyim
evet az önce oldum sandım wc gittim bi baktım çok akıntı tık tok adet öncesi kuruluk olması lazımken oda yok ne bilim hayırlısı olsun ..
söktürücü ilaç tek çeşit zatren cnm arkadaşında onu içmiştir....
KIZLARRRR
ben sökütücü içtim bitti hala adet olmadım olmadığım gibi adet belirtisi bilem yok
şimdide nette araştrıdım bu ilacı içip adetini bekleyip adet olamayıp test yapımnca hamiş çıkan var
şimdi şaştım kaldım bende kasığımda arada az sancı oluyor adet geldi diyom kalkıp wc çıkoyom yok birde 1 haftafır kocişi yaklaştırmıyom adet gelmek üzere o işi şey ederken
ya birde doktor bana söktürücü verdi ya ben de bekledim belki yumoşum çatlarsa diye 5 gün sonra içmeye başladım acaba diyorum
kk da tarlusal kullanıp adet olamayanlar topikine baktım 2 kişide benim gibi pco lu ve kullanıp adet olmayıp hanile olduklarını öğrenmişler..
hadi yaaaanammmm pek sevindirik oldum şimdi gıııııı du 3-4 güne olmazam kan testi vereyim
evet az önce oldum sandım wc gittim bi baktım çok akıntı tık tok adet öncesi kuruluk olması lazımken oda yok ne bilim hayırlısı olsun ..
söktürücü ilaç tek çeşit zatren cnm arkadaşında onu içmiştir....
KIZLARRRR
su doldurdum evde ne var ne yok herşeye ama yinede böyle giderde akşamda gelmezse diye sıkıntı yapıyorum bakalım hayırlısı yaah tatlım hoşbuldum ama pek de sağlıklı gelemedim ben
bütün eklemlerim ağrııyor, başım da ağrıyor ve inanılmaz halsizim. üşüdüm mü uykusuzluktan mı oldu bilemiyorum ama tadım yok yani
izin alıp eve kaçmak akıma geliyor da işler de var. ne yapsam bilemedim
hay Allah ya, bu akşam mı geliyolar? yemeğe mi?
acaba gidip ucuz yollu su falan mı alsan
ay inşallah öyle güzel mutfaklı ev nasip olur. ben istanbuldayken gezdiğim çoğu ev kutu gibi mutfaklıydı ve sinir olmuştum. ne bu ya bir kadın en şok mutfakta zaman harcıyor bit gibi yapmışlar diye. şimdi oturduğum evin mutfağı kocaman şükür. uzun tezgah da var. ama bazen yetmiyor. gerçi ben biraz üstünü doldurdum herşeyi rahat alayım diye. bazen kaldırasım gelmiyor değil hani :)
canım vallahi iyi sabırlısın. hala 3-4 gün bekleyim de öyle gideyim diyorsun. ben şimdi doktorun kapısındaydım herhaldeinşallah ediğin gibi süpriz bir gebelik oluşur. ne güzel olur yine boğazların şişti demek. sen biraz sık mı hasta oluyorsun yoksa bana mı öyle geliyor kuzum ya? geçmiş olsun. ben de şifayı kapıyor gibiyim. eve gitmek istiyorum ama amirim izin verir mi bilmiyorum.
ben de cumartesi günü için kadın ayarladım. gelecek inşallah. öncesinde benim de evi toparlamam lazım
kızlar artık çıkmam lazım. ne namaz kıldım ne birşey yaptım markete gidip biraz malzeme alsam iyi olacak. belim ağrıyor hiç canım istemiyor dur bakalım evde yemek uydururum belki. herkeslere iyi günler!!!!
adet öncesi 2-3 gün öncesinde kuruluk oluyordu,sonra adetim geliyordu ama canım benim de akıntım vardı,halen de var.
hımmmm anam ben eve giderken 2 test alayımda yapayım bari... bak şimdik meraklandırdınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?