Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm ben normal wc şey kullanıyorum klazet için ama normaldede süper oluyo şu yapıştıtılıyor ya mr muscle nin her kutuda 3 tane var dikdörtgen şeklinde bi ürün wc nin şifon çekince suyun en çok aktığı yere yapıştıurıyorum onu ama yapıştırmadan önce oranın kuru olması lazım hem mis gibi kokuyor hem suda yavaş yavaş eriyor hijyenik bişi ayrıoca nette resmini bulursam gönderem du sana ben 3 kokulusunu da kullandım okyanuslusu. fresh bi koku. birde lavanta valla şiddetle tavsiye ederim...

aminn inş cnm hayırlısı olurxsa sizlerin duasıyla olur zaten....

canım reflü rahatsızlığı da boğazı tahriş edip, yalancı boğaz ağrısı yapıyor biliyorsun değil mi? benim başıma gelmişti de ordan biliyorum. bademciklerim şişmez hiç, bir dönem boğazımın ağrısı geçmedi hiç. sonra diğer reflü şikayetlerim başlayınca anladım. ama sen eminsem bademciklerin olduğuna, bu söylediğime hiç takılma...

sabır güzel birşey vallahi, seni tebrik ediyorum
canım ben aslında eve gidip yatmam gerekecek kadar kötüyüm, başım da ağrıyor, bütün kemiklerim de...parol aldım ama bana mısın demedi. fakat yarım saat sonra bir toplantım var çıkmam mümkün değil.

bildim kuzum o ürünü ama klozet için değil ya onu biz kullanmıyoruz normal olanı kullandığımız için klozetim pek bir ak pak duruyo

ayyy herkes geldi ama benim gitmem lazım kıslar öptüm hepiciniz beni özleyin emi yada geldiğim de özlemiş gibim yapın hadi öptüm hepinizi

seven days i ben de izledim süpper bi film! dün de eşimle izledik süper bi aksiyon filmi "hepsini vur" mutlaka izle,bizim senle film tarzımız pek uyumlu uçuş planı da bnm aklımda kalsın

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm hemen yarın sabah ilk idrarla test yapıyosunnn hakkında hayılısı olsun canım.ben de bat günü sürekli tuvalte gidip kontrol ediyodum kendimi normalde adet öncesi kuruluk yaşarım bu ay,bat günü daha azdı ama vardı yinede şimdilerde daha fazla bgn 6 haftalık olduk herkese selaaaaaammmm bu arada çok başım ağrıyoooooooooooooooo

ben mert ali'de eminim artık kızlar yaa hayırlısı olsun inşallah

bence çok güzel hem anlamlı söylenişi zor değil..ben bi de şeye dikkat ederim isimde mesela yetişkinken de kullanılabilsin bi isim.ilaydayı falan o yüzden pek sevmem sadece bebek veya çocuk ismi gibi geliyo ayy bnmki ne olcak acaba çok heyecanlı yaa,bu hamilelik işi çok heyecanlı,çok keyifli,ben çok sevdim bu işi rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhh

ayy canımm benimm,sen de o heyecanı yaşayacaksın cinsiyeti öğrendikten sonra hayırlısıyla inşallah.
Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.

kuzular ben kaçıyoreee koli bantı geldi 30 koli onları teslim alayım müşterimin arabaıda geliyor ona yükletip teslimatımıyapayım geri gelemem sanırsam elemanlarımız hep işten çıktı yoğunluk olunca macbur yardıma gidiyorum.... hadi kaçıyorum öptüm sizleri....

kolay gelsin canııııımmm

KOLAY GELSİN CANIMM
hayırlı haberlerle buluşalım inşallah.

Teşekkür ederim kızlar hepinize.. Şeker yüklemem de yapıldı çok şükür bir problem çıkmadı.
Hayalimduam umarım senin de test sonuçların güzel çıkar canım, hakkınızda hayırlısı olsun..

Rabbim en kısa zamanda başta buradaki arkadaşlarımın olmak üzere tüm isteyenlerin göbüşlerini bebişle doldurur inşallaaahhh

nasılsınız kızlar.evimi temizledim.ancak gelebilme fırsatım oldu.

amiinnn canım benim.ne güzel dua etmişsin.inş bi dahaki aya ped alma greği duymambiraz imkansız gibi görünüyo ama olsun hayali de güzel

kızlarr yardımınıza ihtiyacım var....
olumlu ya da olumsuz MERT ALİ ismi nasıl sizce_?

çok güzel bi isim düşünmüşsün tatlım.iki isim koymayı seviyorum bende senin bulduğun ismler de birbirine yakışmış.adıyla büyüsün inş

amin kuzum inş hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
bu arada geçmiş olsun tatlım.bugünlük hiç bi iş yapma istersen.dinlen.dinlenmezsen hastalığının şiddeti daha da artabilir.diğer günler haftasonuna kadar yavaş yavaş halledeersin işlerini..

selamm kuzucum... Rabbim şifalar versin inş canım benim. belki size gelir kayınvaliden de bizimle olursun kuzum
kırmızılar gitsin çalışmalara devam :26:
duana aminn diyorumm...

slm cnm .sağolasın.

sinhus cnm inş bi sorun çıkmaz güzel haberlerle gelirsin
egemn,hayalimduam bebişlerinizden güzel haberler alırsınız inş.aleyyna tatlım bebeğinin kistlerinin gitmesine sevindim.diğer sorun da allahın izniyle halolour inş
friedman cnm sana da kolay gelsin

oh oh gözün aydın çok sevindim:)

betsel canım bgn de dua günün sanırım rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahh,tez zamnada yollasın meleğini

oh oh gözün aydın çok sevindim:)

betsel canım bgn de dua günün sanırım rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahh,tez zamnada yollasın meleğini

Teşekkür ederim canım.. Sen ne durumdasın bulantıların başladı mı :26:

kıslaarr mercimek çorbam ince oldu yaf acaba un çırpsam ve şöyl ebir kaynatsam nasıl olur kıvam bulur mu tadı değişirmi acaba bilgisi olan var miii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…