Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya tatlım herkesin yerini bilmesi lazım. k.validen bizim yerimize bayram ziyaretini planlıyor, yok akşamdan gelirsiniz, çok 1 gün otelde kalırsınız yok şöyle yok böyle. ben de saçımı tarıyorum banyoda. seslendim bizim yerimize plan yapmayın, biz biliriz ne yapacağımızı diye. hiç de sevmem yapı olarak işime karışılmasını. zamanla daha da iyi tanıyacağız birbirimizi artık.

ailene bravo hakikaten, güzel söylemişler

biz ister istemez isimlerde kararsız kaldık,öyle olunca annemler bile neyde karar kıldık,ne düşünüyoruz kaçırıyorlar,dün kerem diyorduk,bugün mert ali,yarın belki de başka bir isim...Çünkü isim gerçekten zor seçiliyor.annemlere ne desek kabul,onlara gelince,BANA KALSA O İSMİ KOYMAYIN diyolar.

iyisini yapıyorsun tatlım, ben de gönüllerini kırmamaya özen gösteriyorum. Çok şükür bir tartışmamız olmamıştır pek. Onlar da zaten farklı olduğumuzun farkındalar. Eşinin elinden gelmez mi birşeyler o hazırlasa kendine, ya da dışardan söylese. Senin yapamaman normal artık.

işte o noktayı anlamıyorlar "onlara kalan birşey yok". onlara zamanında kalmış, kendi çocuklarının adını koymuşlar bitmiş. En fazzla söylenebilecek şey " şu isim de kulağa hoş geliyor, bir düşünün değerlendirin aklınızda bulunsun" vari şeyler olabilir.

Tatlım geçmiş olsun..

Ele karışmak çok zor yaa sıkılsan da patlasan da muhattap olmak zorunda kalıyorsun ya insan deli oluyor. Benim eşim de annemle arkadaş gibi bazen özeniyorum onlara ben de onun annesiyle öyleydim bir zamanlar keşke hep öyle devam etseydi. Şu saatten sonra zaten kimse kimseyi değiştiremez bizim nemrut kaygana değişse bile artık umrumda değil, bir kere nefret ettim kadından içim ölene kadar ısınmaz biliyorum. Çocuk doğunca bizimki de beni boğacak diye çok korkuyorum yüzsüz kadın çünkü istemediğimi sevmediğimi bildiği halde böyle yapıyorsa çocuk olunca iyice yüzsüzleşir. Eşinin farkında olması birşey ifade etmiyor ki güzelim benimki de herşeyin farkında bana karşı benim yanımda ama annesine karşı onun yanında gözüküyor. Zor işler yaa allah yardımcımız olsun.

aynen,şimdi olsaydı şu ismi koyardım,ben o ismi düşünmüştüm,kız olursa ismini aslı koyun ya da yok bilmem ne..Mete ismi kulağa hoş geliyor,güzel bence,onu koyun.Yok şöyle yapın,böyle yapın....

çok bunaldım çok,bunların yazınca,düşününce gelecekte beni,bizi neler bekliyor,endişeli ve biraz karanlığım..Tek aydınlığım bebeğim...Mert Ali'm.

kızlar doktora gittim ultrason istedi ufacık iyi huylu nurtopu gibi kistim çıktı fiber kist die bişey ama hiç önemli değil dedi ilaça gerek yok emzirdikçe gececek dedi inşallah o zamanlarda gelir ultrasoncu kadında dediki vucut gebelik istiyor gögüs emzirmek istiyor sinyallerini veriyor dedi yaşında gelmiş dedi bende zaten düşünüyoruz ama düşünmekle olmuyor dedim yani içim rahatladı her kadının senede bir kontrole gelmesi gerek zaten dedi sende gel dedi ultrasoncu kadındı cok şükür utanıyorum ya kadında sğlsun 20 dk falan baktı gözden bişey kaçırmim dıe arada huylandıkça gülmeye başladım eşim kapıda tabi kapıyıı vur eşim nasıl nie geç kaldı bişey mi çıktı diye kadın dedi yenimi evlisiniz yok dedim korkmuştur ayyy adam rezil etti beni nysm sonuç iyi çıktı ohh çok şükür aman aman sürekli kontrol edin kızlar hatta vaktiniz olduğunuz zaman birde gösterin ben bayağı tırsmıştım
şimcik herkese tek tek unutmadan okuyabilğimi yazılarınıza cvp yazmaya calışacağım
recsn bebişini görememişsin cnm valla bende merak ediyorum ama içimden kız gibi geçti sağlıklı hayırlı olsunda önemli değil gerçi ilk bebişin nasılsa
60 gelsinim kuzum iyi dileklerini aldım tşk ederim dediğin çıktı ve bişey cıkmadı
sdtive gecmiş olsun cnmm bol bol c vitamını al bu seneki grip ağır geçıo valla aman dikkat
raravis cnm bebişin Allah öyle içgüdüsel bişey verir ki bak tutmuş altını bile alıyor olursun bende korkuyordum gecen bebek bakmaya gittim 3 gunluk ve 2kilo80 gramdı kucağıma aldım uyudu kucağımda yatağına yatırdım annesı emzırmek istiyince aldım verdim ki hiç ellemem kucuk bebekleri valla şimdi olsa bende yaparım diorum
egemn cnm çarşambayı beklıyon ya bak p.tesi bitti bilem kaldi 1 guncuk inşallah guzel hbrler vercen bize buarada yarın olmana üzüldüm merak etmenede sevindim
hayalimduam kısss sizde hastanede cart die isim bu die söyleyın ne her seferınde soruyon muhabbet ettiriyon daha düşünmedik de gec git çarşamba inşallah senınde sonuçların guzel gecer uzun zamandır da denk gelemedik senınle
eloserceyı okudum telden ama anladım hamiş olabılırmı dıe inşallah inşallah bebişin vardır cnm test yapcakmış ama ne testi anlaamdım gebelik testimi
betselim evını temızlemiş onu gördum güle güle huzurla kirlet cnm
friedman suların gelmiştir inşallah yoksammmmm kibarını sölim mahfoldunnn
aleyna ve ahselnakasasa slmlar unuttum mu kimseyi düşünüyom bulamıyorum unuttuğum varsa affola kendinize iyi bakın hatunlarr yarın geleceğummm

eşim doğru dürüst birşey yemedi ben de öyle bu akşamı atlattık. sırada yarın var. eski ev sahibimiz ki kendileriyle hukukumuz iyi burada işleri var diye geliyorlarmış. biz de eve çağırmazsak içimiz rahat etmeyeceğinden ısrarcı olduk bir yemeğe alalım diye. şimdi eşim sağolsun markete gitti birşeyler alacak. çorbayı o yapacak. ben de zeytinyağlı ana yemek diye de dışarıdan söyleriz dedik durumumu anlayışla karşılarlar nasıl olsa.

sormayın bu isim işinde benim de istemediğim bir olay var aslında. ben baştan beri çocuğa tek isim koyma taraftarıyım. her yerde uzun uzun çocuklara eziyet gibi oluyor. ama galiba mecburen iki isim koyacağım. bir tane kayınpedrin talebi olmuş. bana hiç demedi. aslında kayınvalidem de koyulmasını istemeyecek gibime geliyor ama eşime ara ara söylemiş. şimdi koymazsam çiğlik olacak gibime geliyor sırf hatır için koyulacak mecbur. ben de kendi istediğim bir isim düşünüyorum işte onu ekleyeceğim ve büyük ihtimal ben tek isimle çağıracağım çocuğu. yani tamamen hatır için gereksiz bir ismi olacak. ama işte içim rahat etmiyor. eşim koymazsak kimse birşey demez diyor ama anlıyorum ki o da koyulsun istiyor. bir yandan da böyle bir rüya görsem bir isim duysam rüyamda diye bekliyorum halen daha. o zaman ben rüyamda gördüm derim olayı bitiririm. dur bakalım ne olacak çocuğun ismi :) neyse kızlar ben yarın gelemem herhalde bu gidişle.herkese iyi akşamlar

hoş gelmiş benim kuzuumm maşaallah çok şükür Rabbime. o da olacak inş bebişini emzirirken yine konuşur hatırlarız bu günü
çook öpüyorum ben arkadaşımı

canım geçmiş olsun, inş ilerlemeden hemen geçiverir, kuşburnu çayı da iyi gelecektir sen bilirsin

kayınvalide konusu da benim duruma benziyor seninki de canım... çok şükür iyiler ama... ben de tam tersine hiiiçç fikir beyanetmiyorum çünkü kendi bildiğini yine yapıyor...

yeri geldikçe söylerim çırpındıkça yorulduğumu anlayınca ne yapıyorsa tabi belli başlı şeylerde onaylarım geçerim ne yapayım böylece kafam da rahat oluyor...

neyseki hiç bize karışmaz, belki de okumamış olsam yani yanlış anlaşılmasında işim gücüm olmasa sanki karışır gibime geliyor. ama şimdi eşimde bende işimizde gücümüzde herkesin düzeni ayrı devam ediyoruz işte... ama çok şükür ki iyi olmamızı hep ister o kadar...

s.a. bu ay ikinci aşılamamı oldum. inşaAllah perşembe günü test yaptıracağım. ne olur dua edin arkadaşlar. inşaAllah pozitif çıkar. Rabbim bu kulunu da güldürür(amin) benim dualarım da tüm dileyenler için. Rabbim hayallerimizi gerçek eylesin hayırlarla inşaAllah.. SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!....

s.a. bu ay ikinci aşılamamı oldum. inşaAllah perşembe günü test yaptıracağım. ne olur dua edin arkadaşlar. inşaAllah pozitif çıkar. Rabbim bu kulunu da güldürür(amin) benim dualarım da tüm dileyenler için. Rabbim hayallerimizi gerçek eylesin hayırlarla inşaAllah.. SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!....

Umarım bulanmaz ya da hafif atlatırsın canım öpüyorum seni iyi akşamlar.
ay inşallah cnm yaa,hatırlıyorum seni resmen isyanlardaydın çok zormuş:26:
canım benim de 8.haftada başladı ve 15.haftaya kadar sürdü.Hala da tiksintili olduğum şeyleri yediğimde anında çıkarıyorum...İnşallah sen hafif atlatırsın.
inşallah cnm,bayağı da sürmüş senin de bakalım,inş.olmaz

allah yardımcın olsun hayırlı zaman gelmiştir inşallah.rabbim inşallah yüzünü güldürür hayırla ve sağlıkla göndermiştir meleğini sonucu bizlerle de paylaş olur mu

hepinize günaaaaayyydıııııııııınn sinhus bacııııııımm çooook sevindim,hadi gözün aydın bişey çıkmamış,hastalık zor rabbim bütün hastalara acil şifalar versin inşallah ayrıca bgn buralarda olmaya çalışıciimm çünküüü evdeyim,kuaför doluymuş,teee haftaya salıya randevu alabildim anca ama evde de işim var kışlıkları çıkarıcam,görüşürüüüüüüüzzzzz

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus(sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın kuzucuklarıııııııııımmmmmmmmmmmmmmm Gününüz aydın ve bereketli geçsin inşallah

Sinhuuuuuuuuuuusssssssssss bacıııııımm gözünaydıın kıs bişi yokmuş bak ne güzel darısı memiktoların istediği süt üretimine ossun

sinhus bacıııım dua gününmüş hadi bakalım inşallah rabbim tez zamnada yollar meleğini,daha fazla bekletmez,herşeyi gönlüne göre versin güzel allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…