- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.141
dün gelemem demiştim ama bir ben varım şimdi burada :)
sinhus, çok sevindim ne güzel tehlikeli bir durum yokmuş!
benim yemeğe gelecek misafirler yola erken çıkmış. sabahtan geliverdiler. apar topar bir kahvaltı hazırladık. tekrar yemege gelirlerse bakacağız. hayır o değil de gecenin dibine kadar zeytinyağlı pişsin diye uykusuz kaldım ona yanıyorum :)))
belim feci ağrıyor şu an. o yüzden tabakları topladım makineye bile yerleştiremedim. çünkü makinenin boşalması gerekiyoreğer yemeğe gelmeyeceklerse yavaştan yaparım zaten...
neyse uygun olursam ara ara bakarım buraya artık.
hadi bakalım kııss heyecan yaptım haaaaa aneemmm yarın inşallah bir pıt pıt sesi daha duyulacak topikimizdeyarın sabah 10:45 e aldım randevuyu
sinhus bacınızzzz yesin sizi yaaa ayyy kızlar cok duygusala bağladım ben ee ben geldim siz yoksunuz haydi gelin yahuuu
hadi bakalım kııss heyecan yaptım haaaaa aneemmm yarın inşallah bir pıt pıt sesi daha duyulacak topikimizde
geldim ya laaa gitcektim ama baktım çok masum duruyon eccik çene yapam didim
gitseydin senin evinin oralara gelır friedmannnnn diye bağıra bağıra bulurdum
gelemz kii gelemez kiii sinhus buraya gelemz kiiiiböle dirsem belkim gaza gelir çıkıp gelirsin ben de seni bir güzel ağırlarım
hacım her sabah alıştım kahve içmeden kendime gelemiyorum hergün de kahvemi kapatıyorum iş güç hallettikten sonra fincanı alıp falıma bakıyom gördüğüm tek şey ya yüreğim kabarmış oluyo yada kabarmamışçok detaylı fal bakıyom yani
egemnim pıt pıtlarımı duyulcakkkk anammmm ayy cok heyecanlı teline falan kaydet arada acar dinlersin kuzum aaa gercekten bak ne güzel fikir azcık buyuyunce bak dersin senın pıt pıtların ben buldum ben buldum
ahanda betselde gemiiiççç
betselde sesimi duydu teyy teyyy
ay tatlım okurken birden ay inşallah gelmezler akşama dedim sonra dedim kızım sanane belkı kız istiyordur ama ezıyet cekıyosun ya istemedım gelsinler
demek ki ben hamıle olsam kımseyı istemicem gelsinzeytinyağlına ne üzülüyon gelmezlerse uyu uykunu al sonra kalk misss gib yeeee
selam tatlişkolar.ayy bugün ben çok yoğunum yaa.akşama eşimin misafirleri var.Allahtan temizliğimi dün yapmıştım.bi tuvalet banyo var yıkanacak o kadar.sonra mutfağa girip hazırlıkları yapmam lazım
havada yağmurlu,bulutlu,karanlık insanın hiçbişi yapası gelmiyo emme el mecbur işte
sinhus kuzum gözünaydın tatlım çok şükür bi sorunun çıkmamış.Allahım inş bebişini emzirceğin günler gelir de tamamen kaybolur kist.
friedman tatlım senden naber kızzzzz...ayy benim batı 2 kasım yaparmısın bi zahmet amca kızı
selam tatlişkolar.ayy bugün ben çok yoğunum yaa.akşama eşimin misafirleri var.Allahtan temizliğimi dün yapmıştım.bi tuvalet banyo var yıkanacak o kadar.sonra mutfağa girip hazırlıkları yapmam lazım
havada yağmurlu,bulutlu,karanlık insanın hiçbişi yapası gelmiyo emme el mecbur işte
sinhus kuzum gözünaydın tatlım çok şükür bi sorunun çıkmamış.Allahım inş bebişini emzirceğin günler gelir de tamamen kaybolur kist.
friedman tatlım senden naber kızzzzz...ayy benim batı 2 kasım yaparmısın bi zahmet amca kızı
canım allah kolaylık versin ya,zamansız misafiri de hiç sevmem,yani akşam bekliyosam sabah gelmişse onu bile sevmemdün gelemem demiştim ama bir ben varım şimdi burada :)
sinhus, çok sevindim ne güzel tehlikeli bir durum yokmuş!
benim yemeğe gelecek misafirler yola erken çıkmış. sabahtan geliverdiler. apar topar bir kahvaltı hazırladık. tekrar yemege gelirlerse bakacağız. hayır o değil de gecenin dibine kadar zeytinyağlı pişsin diye uykusuz kaldım ona yanıyorum :)))
belim feci ağrıyor şu an. o yüzden tabakları topladım makineye bile yerleştiremedim. çünkü makinenin boşalması gerekiyoreğer yemeğe gelmeyeceklerse yavaştan yaparım zaten...
neyse uygun olursam ara ara bakarım buraya artık.
aaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn innşallah innşallaaaahhhhayyy canlarım yaa hepinize tşk ederim gercekten içten yazmışsınız ayyy ne kdr mutlu oldum seviyorum sizi bide benım dua günümmüş doğum gunum gibi sevindim çünküm bugun 13.günüm yumurtlama günlerim hemde dua günüm sanki bu sefer cok heveslendim heyecanlandım ilk defa yumurtlama günüme denk geldi Rabbim en yakın zamanda sağlıklı eli kolu düzgün evlatlar verir bizlere bu hasretimiz son bulur Allahım nerde varsa bebek hasretiyle yanıp tutuşanların kucaklarını boş bırakmaz bizi evlatsızlıkla imtihan etmez inşallah (Amin)
bacım pıt pıtlar kesin değil bi ihtimal duyanlar varmış..doktorum nprmalde kese kontrolu için çağırdı,kalp atışı için daha haftaya randevu vercekti ama belki duyarız yarın 6+2 yiz forumlarda okudum bu haftalarda duyan da var duymayan dahadi bakalım kııss heyecan yaptım haaaaa aneemmm yarın inşallah bir pıt pıt sesi daha duyulacak topikimizde
geldim ya laaa gitcektim ama baktım çok masum duruyon eccik çene yapam didim
egemnim pıt pıtlarımı duyulcakkkk anammmm ayy cok heyecanlı teline falan kaydet arada acar dinlersin kuzum aaa gercekten bak ne güzel fikir azcık buyuyunce bak dersin senın pıt pıtların ben buldum ben buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?