Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaparım amca kızı sen iste zati sana akraba torpilide var hemen yaparım kısss akşama ne etcen eccik diyiverde bizde faydalanak

en önemlilerini söylemiş işte dah ne ossun kızııımmm kahveninde bir saati var o saatten sonra bakarsan tersi çıkarmış

ay gelmezler inşallah o zaman hem ne oöyle bacım hamiş kadınsız hem sabah kahvaltısı hem akşam yemeği otel mi hamiş olmasan başının üstünde yeri var git dinlen sen şurda bebişinin gelmesine ne kaldı bide akşama gelırlerse enerjı depolarsın benım en yakın arkadaşım hamişti ben 80 km lik yolu onu görmeye giderdim karnımı doyurur çaya kız derdi ya bizde yemek yıyoz ne bulursak onu yeriz yemeğe gelın derdi gitmezdım gider çayları ben hazırlardım bebişlerin kıyafetlerini ütüler gelırdım bak üzüldüm sana şimdi haydi durma buralarda bari

yerim onun tekmelerini ben :) e az kaldı artık o da dayanamıyo.çıksam da annem de ben de rahat rahat yatsak diyo.

helal valla,keşke herkes senin kadar düşünceli olabilse

şu üstümüzde ki garını birgün sesi kısılırda bağıramaz olur inşallah yahu aaaaaaaaaaa la burdan taaa nerelere bağırıyo eğer yokuş olmasın burdan avcılara kadar bağırır valla

yaparım amca kızı sen iste zati sana akraba torpilide var hemen yaparım kısss akşama ne etcen eccik diyiverde bizde faydalanak

eşim her hafta arkadaşlarıyla toplanıyo böyle sohbet amacıyla tatlım.fazla bişey yapılmasın diye anlaşmışlar.börek,tavuk göğsü,patates salatası yaparım onlara diye düşünüyorum.onlar burdayken ben de karşı komşuya geçicem.kendimize de bişeyler yapmayı düşünüyom ama daha onlara kararveremedim

bi de sdtive diye seslen bacım sabahtan beri yok:44:

sdtive gelemez sanırım toplantıları mı vardı eğitim mi var dediydi yaf hatırlamıyomda yoğun yani peri gessin bağırda kıısss

kimi istiyonuz diyiverin sinhus çağıracak çabııkk bu fırsatı kaçırmayıınn

şu üstümüzde ki garını birgün sesi kısılırda bağıramaz olur inşallah yahu aaaaaaaaaaa la burdan taaa nerelere bağırıyo eğer yokuş olmasın burdan avcılara kadar bağırır valla

allah sabır versin bacım seni anlıyorum o kadar bağırmasa da bizim üst kattaki de bağırır kadının 5 çocuğu var,hepsi de küçük en büyüğü 8 yaşında çocukların hiç sesi gelmez ama kadın arada bi bağırır yeri göğü inletir

afiyet olsun kuzumm erkeklere de size de ama sizinkini daha güzel yap torpilli ossun

kızzz yarı ayrı ne uğraşcan yaptıklarından fazla yap al yarısı götur yahu

evet dün söylemişti hatırladım..evet perihan gelsin,aleyna gelsin,ruhsar_86 gelsin.....................

kızzz yarı ayrı ne uğraşcan yaptıklarından fazla yap al yarısı götur yahu

biraz daha bağırırsam yurtdışına kdr gitcek sesim elsal bilem gelcek bak görun

çağır çağır gelsin zati o uzun zamandır yok yaa yoksa bana mı öyle geliyo :26:

Valla bunlarda ailece o potansiyel var ses tellerini mi güçlendiriyolar niy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…