- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.161
selam tatlişkolar.ayy bugün ben çok yoğunum yaa.akşama eşimin misafirleri var.Allahtan temizliğimi dün yapmıştım.bi tuvalet banyo var yıkanacak o kadar.sonra mutfağa girip hazırlıkları yapmam lazım
havada yağmurlu,bulutlu,karanlık insanın hiçbişi yapası gelmiyo emme el mecbur işte
sinhus kuzum gözünaydın tatlım çok şükür bi sorunun çıkmamış.Allahım inş bebişini emzirceğin günler gelir de tamamen kaybolur kist.
friedman tatlım senden naber kızzzzz...ayy benim batı 2 kasım yaparmısın bi zahmet amca kızı
dun bende annemdeydim kahve içtik kapattım sonra annem alışverışe gitti falan benım kahve kaldı anneme dedim baksana şuna saat 7 gıbıydı annem ne dese bu saatte fal bakılmaz kıss dedim sankı falcısın ne sölicen sankı bak işte annem aaa göz var yüreğin kabarmış 3 tane yerden para gelcek dedi fal bitti dedim bak sankı saatlerce bakcan bu saatte bakılmazmış kendını ne sandıysa
kzı dün gece bu fikir benim de aklıma gelmişti.hamile kalırsam bebeğimin kalp atışlarını kaydeder sürekli dinlerim diyodum ama hayal işte...
sinhus, valla ben de pek de istemiyorum şu anda tekrar gelmelerini çünkü ayakta duracak bel kalmadı bendezaten hazır yemek isteyecektik, bir çorba yapıcam ama o bile gözümde büyüyor. halbuki evde çorba yok zaten :) insan son zamanlarda kimseyi istemiyor. evi temizleyemiyorum ya ondan da bunalıyorum. artık ayıp falan kusura bakmasın kimse keyfimden değil sonuçta.
betsel kolay gelsin sana da valla. ben de şimdi bir yandan oğlan karnımı tepiyor, bir yandan belim ağrıyor, hava kapalı. bir de üşüme geldi. hiiiç bir şey yapasım yok. herhalde abdest alıp namaz kılarım sonra da biraz belim dinlensin diye uzanırım diyorum. gece de nasıl yatmışsam bir ara feci bir ağrı ile uyandım. hem oğlan tepiyordu galiba çocuğu sıkıştırmışım. hem de karnıma bir kramp girmişti. anam dedim bu doğum sancısı falan olmasın! sonra geçti hemen demek ki ters yatmışım dedim. ondan sonra da zaten doğru dürüst uyudum denmez sağa sola dönmek ne büyük nimetmiş hakikaten! doğurayım şöyle bir gerine gerine yatarım inşallah, belim rahatlar diye plan yapıyorum :))))
neyse ben kalkıyorum artık biraz ayakalrımı falan uzatmak iyi gelecektir. sonra görüşürüz!
sinhus, valla ben de pek de istemiyorum şu anda tekrar gelmelerini çünkü ayakta duracak bel kalmadı bendezaten hazır yemek isteyecektik, bir çorba yapıcam ama o bile gözümde büyüyor. halbuki evde çorba yok zaten :) insan son zamanlarda kimseyi istemiyor. evi temizleyemiyorum ya ondan da bunalıyorum. artık ayıp falan kusura bakmasın kimse keyfimden değil sonuçta.
betsel kolay gelsin sana da valla. ben de şimdi bir yandan oğlan karnımı tepiyor, bir yandan belim ağrıyor, hava kapalı. bir de üşüme geldi. hiiiç bir şey yapasım yok. herhalde abdest alıp namaz kılarım sonra da biraz belim dinlensin diye uzanırım diyorum. gece de nasıl yatmışsam bir ara feci bir ağrı ile uyandım. hem oğlan tepiyordu galiba çocuğu sıkıştırmışım. hem de karnıma bir kramp girmişti. anam dedim bu doğum sancısı falan olmasın! sonra geçti hemen demek ki ters yatmışım dedim. ondan sonra da zaten doğru dürüst uyudum denmez sağa sola dönmek ne büyük nimetmiş hakikaten! doğurayım şöyle bir gerine gerine yatarım inşallah, belim rahatlar diye plan yapıyorum :))))
neyse ben kalkıyorum artık biraz ayakalrımı falan uzatmak iyi gelecektir. sonra görüşürüz!
ay gelmezler inşallah o zaman hem ne oöyle bacım hamiş kadınsız hem sabah kahvaltısı hem akşam yemeği otel mi hamiş olmasan başının üstünde yeri var git dinlen sen şurda bebişinin gelmesine ne kaldı bide akşama gelırlerse enerjı depolarsın benım en yakın arkadaşım hamişti ben 80 km lik yolu onu görmeye giderdim karnımı doyurur çaya kız derdi ya bizde yemek yıyoz ne bulursak onu yeriz yemeğe gelın derdi gitmezdım gider çayları ben hazırlardım bebişlerin kıyafetlerini ütüler gelırdım bak üzüldüm sana şimdi haydi durma buralarda bari
bi de sdtive diye seslen bacımsabahtan beri yok:44:
yaparım amca kızı sen iste zati sana akraba torpilide var hemen yaparımkısss akşama ne etcen eccik diyiverde bizde faydalanak
bi de sdtive diye seslen bacımsabahtan beri yok:44:
sinhus bacım sesini herkese duyurdun sanırsam sen fazla mı bağırdın acep
şu üstümüzde ki garını birgün sesi kısılırda bağıramaz olur inşallah yahu aaaaaaaaaaala burdan taaa nerelere bağırıyo eğer yokuş olmasın burdan avcılara kadar bağırır valla
eşim her hafta arkadaşlarıyla toplanıyo böyle sohbet amacıyla tatlım.fazla bişey yapılmasın diye anlaşmışlar.börek,tavuk göğsü,patates salatası yaparım onlara diye düşünüyorum.onlar burdayken ben de karşı komşuya geçicem.kendimize de bişeyler yapmayı düşünüyom ama daha onlara kararveremedim
eşim her hafta arkadaşlarıyla toplanıyo böyle sohbet amacıyla tatlım.fazla bişey yapılmasın diye anlaşmışlar.börek,tavuk göğsü,patates salatası yaparım onlara diye düşünüyorum.onlar burdayken ben de karşı komşuya geçicem.kendimize de bişeyler yapmayı düşünüyom ama daha onlara kararveremedim
sdtive gelemez sanırım toplantıları mı vardı eğitim mi var dediydi yaf hatırlamıyomda yoğun yaniperi gessin bağırda kıısss
kimi istiyonuz diyiverin sinhus çağıracak çabııkk bu fırsatı kaçırmayıınn
biraz daha bağırırsam yurtdışına kdr gitcek sesim elsal bilem gelcek bak görun
allah sabır versin bacım seni anlıyorum o kadar bağırmasa da bizim üst kattaki de bağırır kadının 5 çocuğu var,hepsi de küçük en büyüğü 8 yaşında çocukların hiç sesi gelmez ama kadın arada bi bağırır yeri göğü inletir
Valla bunlarda ailece o potansiyel var ses tellerini mi güçlendiriyolar niy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?