- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.021
belki tutmuştur ovulasyondan 3 gün önce yapılan ilişkideki spermler yaşıyormuş ovulasyonda
15 aylık evliyim ben. daha yeni yani. ama eşim de ben de öyle çok genç değiliz bebek olsun istiyoruz işte. yaklaşık 2-3 aydır deniyoruz sanırım ama tarihler falan hep hikaye hiç denk gelmiyor. Eğer şimdi hcg düzenli şekilde yükselirse kesinlikle bütün bebek sahibi arkadaşlarımın dediği şey olacak. tarihe falan bakmadan, kafaya da takmadan oluyormuş bu iş diyeceğim :) çünkü bu ay hiç tarih olayı falan tutmadı yine.
güldürdün beni yaw...
ben de rüyamda 7 sayısını gördüm.7.evlilik ayımız geçti.Belki 7.denememizdedir.Ama umarım öyle değildir inşallah;Şubat ayı 4.denemem.:18::18:
kızlar nettekı avulasyon gunune fılan kanmayın hesaplayıcılara keısn sonuç vermıyor. en ıyı sonuç doktora gıdıp belırlemek ulturasyonda gozukuyor ve doktor bugun hamıle kalabılırısn dıyor.ayrıca adetınız bıttığı gunden ıtıraben 1gun arayla ve sperm kalıtesını duşurmemek içn ılışkıye gırın.10gun fılan yada 1 hafta o zaman daha ıyı sonuç alırsınız.dıger gunlerde gırersenız işi şansa atmazsınız.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum
hattaa;ANAAA yumurtladım...olcak şimdi.En yakın ne zamansa biz ona yoruyoruz tabihatta utanmasan 7 sn sonramı acaba diyceksin dimi
[/COLOR]
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum
cnm yumurtan belk çatlamamaıştır dedin ya ovulasyon demek yumurtlamak demek ozamanda çatlamıyormu yani.. şimdii akıntı zamanı ben yumurtladım sonrasında onlar çatlayabiliyormu..benim iki gündür acaip belimve bacagım agrıyor gögüslerimde felaket agrıyor..of yine kafamda deli gibi kurmaya başladımEn yakın ne zamansa biz ona yoruyoruz tabihatta utanmasan 7 sn sonramı acaba diyceksin dimi
Evet haklısın nette 14. gün yazıyor ben 16.gün gittim mesela doktor 2 gün sonra çatlar dedi. yani 18 . gün belli olmuyo.
Minik gelin belki daha yumurtan çatlamamıştır bile.
KIZLAR DEĞERİM 236 YA YÜKSELMİŞ
kızlaaaaarrr sonuç 50.69 inanamıyorruuumm ağlıyoruummmm
canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değilinş cnm inş 14-15 de ovulasyon oldu emin sayılırımmmm 1 de ilişki oldu bi ihtimal belki tutmuştur.. umarım yarın çift çizgiyi görürümde üzüldügüme üzülürüm:)
kısmet biz eliizden geleni yapoıyoruz rabbim nasip etmiştir inş:)
sen dikat et 1 gün arayla ovulasyon testi yapsanda yapmasanda düzenli ilişkiye gir cnm bnm..
Ayyyyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun Allah tammaına erdirsin inş.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah bir aksilik çıkmaz değerim düşük çünkü 3 gün sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş Eşim havalara uçtu patikleri görünce evin içinde hoplaya zıplaya koşuşturdu sarılıyor öpüyor beni çok sevineceğini düşündüm ama bu kadar büyük tepki inanın beklemiyordum avaz avaz bağırdı yaaa inanamıyorum
hattaa;ANAAA yumurtladım...olcak şimdi.
Adetli olmasam kaptırırdım kendimi ama kırmızılar mevcut.
hmm canım ama 2-3 aydır ıstıyormuşsunuz.helekı daha once korunmak için ılaç ıçtıysen 1sene fılan olmuyormuş.yumurtalıklar anca duzene gırıyormuş.doktora gıttın mı kımısınde hemen korunduğu için yumurtalıklar yağ bağlıyormuş.eyer adetın duzenlıyse hıç takma mutlaka olur .yanı daha yumurtalık kaynaşacak.
Canım bak ben söylemiştim sana değil mi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin....Çoook sevindimmmm..
Aleynaaaaaa canımmm çooooık tebrikederim ay çok heyecanlı yaaa darısı başımıza inşallah.Allah tamamınaerdirsin canımsağlıkla kucağına al inşallahhh..Ya bişey soracam senin idrar testinde çıkmadı mı hiç silik milik kanda 50 çünkü????merak ettim dee.
en azından senin eşin yumurtlama konusunda bilgi sahibi.Yumurtladım diyosun ya eşim bide bana kızıyor ne zaman yumurtladığını nasıl bilmezsin diyor tavukmuyum ne biliyim ben diyorum
sen beni unuttunnaber minikim çalışmalar nasıl gidiyor inşallah tutacak bu ay.benim "acaba var mı" dönemim başladı bacım.vücudumu dinlemelerim başladı:))yani huni takıp gezme dönemi
daha erken cnm sen 15inden önce ovulasyonun olmas gibime geliyo ama bellide olmas tabi :)düzenl ilişki yap yinede:)canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil
naber minikim çalışmalar nasıl gidiyor inşallah tutacak bu ay.benim "acaba var mı" dönemim başladı bacım.vücudumu dinlemelerim başladı:))yani huni takıp gezme dönemi
canım yüreğini ferah tut.iki üç güne kadar katlanarak artar inşallah kan değerlerin.yine denersin biraz zaman geçsin.GEç döllenme diyerek düşün.dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Kızlar 50.69 çok mu düşük gerçekten daha BATım ya bugün ya da yarındı
dün gece ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Kızlar 50.69 çok mu düşük gerçekten daha BATım ya bugün ya da yarındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?