Sabredenler Kulübü 2012 :)

tam bir balık canavarıyım hergün olsa yerim hımmm canım istedi bak

kocişime diyeyim de haftasonına artıkım alır

ayyy ben de balığı çok severiim hafta sonu bizde balık yemeye mi gitsek acep :26:

bugün ki menüm belli dünden kalanlar bugüün çoook rahatım hiç bişi yapmicam bir tek salata

yoruldun mu kuzum misafirlerin çok muydu dün akşam yemekli misafir zahmetli oluyor yahu

3 kişi geldi kuzum kadın hamişdi bebişide sayarsak 4 kadın dediğimde bizler yaşında son iki haftası kalmış doğuma biraz içim burulur gibi oldu kızlar aynı dönemde hamile kalmışız oda ocak 26 da hamişle kalmış bende üçmüydü beş miydi ne hayırlısı ama öyle abartı biz üzüntüü yaşamadım sanırım bu aralar çocuk meselesini kesin aklımdan sildiğim içindir misafirin her türlüsü zor ama güzel oluyo yaaa yatınca tüm yorgunluğun gidiyo yeter ki kafa yorulmasın dimi

friedman yavru benı 23 ekim eklesene batı ağustoslarda kalmış gerçi eklesende bişey değişmeyecekte olsun

iyiyim cnm sen nasılsın bi gördum senı geri çıktın dedim belki kıss havadis vermeye geldi varmı değişiklik sende cnm

yok canım malesef
temmuz ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık malesef negtifle sonuçlandı..
şimdi dinlenmedeyiz..
eşim kür-vitamin-ilaç ne varsa içiyo..
yaptırmadğımız test kalmadı genetiklerde dahil herşey temiz. çıktı.

ocak tatilini bekliyoruz 2.tüp bebek denemesi için..

benden haberler böyle..

bu arada herkese merhaba kızlar

ayyy özlemişim sizi... valla yorgunluğum gitti

minik kuzumuz nasıl annesi
iyidir inşallah yarın 10:45 te randevu valla ablam da aynı,o da ingilizce öğretmeni allah kolaylık versin,yardımcınız olsun,ve allah sizlerden razı olsun,değerli öğretmenlerden
inşallah bizimkiler gibi bi komşu gelir de anlarsın:18::18:
pazar gunu yedim ben bugun patlıcan yada taze yapcam cnm sen nerde oturuyordun istanbulda palamut bol ordayda bolsa bitmeden bol bolll yiyin bayağı bol dedim sanırsam

ayy patlıcanı çokk severimm afiyet bal şeker olsun,60gelsin de yapcakmış ona da olsun evet cnm istanbuldayım palamut yapcaz zaten

merhaba hoşgeldin özlettin kendini hatırlıyorum seni hayırlısı olsun inşallah rabbim ocakta güldürür yüzünüzü

size eloştan haber getirdim faceden yazıştık test yapmamış dün eczane bulamadım didi bugün inşallah yapıcam didi akşama burdan haber vircek bize ama pek umutlu konuşmadı adet sancılarım başladı dedi inşallah bebek vardır

hadi ya üzüldm cnm ama genelde tüp bebek 1.de cok nadir tutuyor minikgelini bilirsin onunda 2.de tuttu inşallah sende de öyle olur cnm senin eşinin spermleri düşük diye hatırlıyorum cnm belkide tüp bebeğe gerek kalmadan tutar sen kafanı rahat tut yeter ki

merhaba hoşgeldin özlettin kendini hatırlıyorum seni hayırlısı olsun inşallah rabbim ocakta güldürür yüzünüzü

hoşbulduk canım..
iyi dileklerin için çok teşekkürler
uzun zamandır yazmıyorum topiklere bebek düşüneye başladığım ilk aylarda heyecanla topik topik geziniyordum
hangi topiğe girsem herkes hamile kaldı bi tek ben kalamadım
çektim elimi ayağmı bende

sen de hamişsin galiba Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..

ya bişey dicem elonun hani büyümüş yumurtası vardı o mu tuttu die düşünüyor orasını anlamadım ben ayyy inşallah vardır adet sancısı gibi sancıda oluyormuş hamişlerde belki onun kide odur

aa evet onu çok merak ediyodum,ayy inşallah gelmiştir bebiş yaa,adet sancısı oluyo normal o sancı var diye ümidi kesmek yanlış,bn kendi adıma söyliyim bence kesinlikle bat şöyle 1 hafta kadar geçmeden anlamak mümkün değil

kızlar namaza gidiyorum bi yere kaybolmayın

canım benim çok teşekkürler..
evet çok üzücü bi süreçti benim için ama geçti çok şükür..
umutları başka aylara taşıdık
yanlış merkez seçimi yaptık herşeyden önce çok aceleci davrandık eşimde bende..
ama oldu bi kere inş.bidahaki denemeye gerek kalmaz ama istanbul yolları görünüyo gibi bize.

canım eşimin değerleri evet düşük ama çokta değil toplamda 45 milyon sayısı var 2 hafta önceki sonuçlara göre..
ama çok yüksekte değil tabi..ilaçlar kürler inşallah daha da iyi olur...

amin inşallah topikle takılmakla alakası yok ben aralıktan beri burdan çıkmıyorum,bak kaldım sonunda denemede 10.ayda kaldım bn de,herşeyin bi zamanı var,hepinizin olcak sonra da inşallah güzel hamilelikler geçiriz hayırla ve sağlıkla doğururz

ay cnm gercekten neydi o halimiz umudumuz ekim umudumuz kasım gezdik durduk aaa banada gına geldi sonra bu topiğimiz açıldı kaldık burda birde her ay ay ates tablon ay akıntım burda biz bebek harici herseyden konuşuyoruz araya bebiş dualarını sokuyoruz yoksa stres oluyorsun gecekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…