- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.201
merhaba canımmm çok teşekkür ederim..
nasılsın
menümüz aynıymış bende de patlıcan var bügün bir de ezogelin çorbası yapayım sıcak sıcak ayy hergün düşünmek ne zorr...
yoruldun mu kuzum misafirlerin çok muydu dün akşam yemekli misafir zahmetli oluyor yahu
tam bir balık canavarıyım hergün olsa yerimhımmm canım istedi bak
kocişime diyeyim de haftasonına artıkım alır
yoruldun mu kuzum misafirlerin çok muydu dün akşam yemekli misafir zahmetli oluyor yahu
bizim burda günlük güneşlik hava hadi bende mercmek yapayım iyice aynı olsun
iyiyim cnm sen nasılsın bi gördum senı geri çıktın dedim belki kıss havadis vermeye geldi varmı değişiklik sende cnm
kıss ona bişey olmaz yorulmaz çenesiyle misafirleri yormuştur
kuzularım çağırır da gelmem mi
yarım saat oldu eve gireli ses tellerim acıyor vallaöğleden sonra evdeyim şükür acıktımm nöff ne kadar mız mız olmuşum
özlemişim bu kalabalık halimizi,
nasılsınız bakalım anlatın özet geçiverin
iyidir inşallahayyy özlemişim sizi... valla yorgunluğum gitti
minik kuzumuz nasıl annesi
inşallah bizimkiler gibi bi komşu gelir de anlarsınkısss bir belirti istiyorum yaşama dair hayır bazen diyrum yahu bunlar kocasıyladamı tartışmıyor ses geldin alttan üstten yandan yandakı yenı doğum yaptı bebek ağlama seslerı gelıodu sevınıyordum arada mutfaklarımız bitişik tencere mencere seslerı gelıo sevınıyorum delirdim sanırsam
pazar gunu yedim ben bugun patlıcan yada taze yapcam cnm sen nerde oturuyordun istanbulda palamut bol ordayda bolsa bitmeden bol bolll yiyin bayağı bol dedim sanırsam
yok canım malesef
temmuz ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık malesef negtifle sonuçlandı..
şimdi dinlenmedeyiz..
eşim kür-vitamin-ilaç ne varsa içiyo..
yaptırmadğımız test kalmadı genetiklerde dahil herşey temiz. çıktı.
ocak tatilini bekliyoruz 2.tüp bebek denemesi için..
benden haberler böyle..
bu arada herkese merhaba kızlar
böyle yağmurlu kapalı havaları seviyorum. yoksa bende sorun m uvar
yok canım malesef
temmuz ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık malesef negtifle sonuçlandı..
şimdi dinlenmedeyiz..
eşim kür-vitamin-ilaç ne varsa içiyo..
yaptırmadğımız test kalmadı genetiklerde dahil herşey temiz. çıktı.
ocak tatilini bekliyoruz 2.tüp bebek denemesi için..
benden haberler böyle..
bu arada herkese merhaba kızlar
merhaba hoşgeldin özlettin kendini hatırlıyorum senihayırlısı olsun inşallah rabbim ocakta güldürür yüzünüzü
size eloştan haber getirdim faceden yazıştık test yapmamış dün eczane bulamadım didi bugün inşallah yapıcam didi akşama burdan haber vircek bize ama pek umutlu konuşmadı adet sancılarım başladı dedi inşallah bebek vardır
size eloştan haber getirdim faceden yazıştık test yapmamış dün eczane bulamadım didi bugün inşallah yapıcam didi akşama burdan haber vircek bize ama pek umutlu konuşmadı adet sancılarım başladı dedi inşallah bebek vardır
hadi ya üzüldm cnm ama genelde tüp bebek 1.de cok nadir tutuyor minikgelini bilirsin onunda 2.de tuttu inşallah sende de öyle olur cnm senin eşinin spermleri düşük diye hatırlıyorum cnm belkide tüp bebeğe gerek kalmadan tutar sen kafanı rahat tut yeter ki
hoşbulduk canım..
iyi dileklerin için çok teşekkürler
uzun zamandır yazmıyorum topiklere bebek düşüneye başladığım ilk aylarda heyecanla topik topik geziniyordum
hangi topiğe girsem herkes hamile kaldı bi tek ben kalamadım
çektim elimi ayağmı bende
sen de hamişsin galiba Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..
hoşbulduk canım..
iyi dileklerin için çok teşekkürler
uzun zamandır yazmıyorum topiklere bebek düşüneye başladığım ilk aylarda heyecanla topik topik geziniyordum
hangi topiğe girsem herkes hamile kaldı bi tek ben kalamadım
çektim elimi ayağmı bende
sen de hamişsin galiba Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?