- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.221
valla kuzum o tutmuş olabilir gibi geliyor bana inşallahta tutmuşturya bişey dicem elonun hani büyümüş yumurtası vardı o mu tuttu die düşünüyor orasını anlamadım ben ayyy inşallah vardır adet sancısı gibi sancıda oluyormuş hamişlerde belki onun kide odur
aa evet onu çok merak ediyodum,ayy inşallah gelmiştir bebiş yaa,adet sancısı oluyo normal o sancı var diye ümidi kesmek yanlış,bn kendi adıma söyliyim bence kesinlikle bat şöyle 1 hafta kadar geçmeden anlamak mümkün değil
kızlar namaza gidiyorum bi yere kaybolmayın
canım benim çok teşekkürler..
evet çok üzücü bi süreçti benim için ama geçti çok şükür..
umutları başka aylara taşıdık
yanlış merkez seçimi yaptık herşeyden önce çok aceleci davrandık eşimde bende..
ama oldu bi kere inş.bidahaki denemeye gerek kalmaz ama istanbul yolları görünüyo gibi bize.
canım eşimin değerleri evet düşük ama çokta değil toplamda 45 milyon sayısı var 2 hafta önceki sonuçlara göre..
ama çok yüksekte değil tabi..ilaçlar kürler inşallah daha da iyi olur...
iyidir inşallahyarın 10:45 te randevu valla ablam da aynı,o da ingilizce öğretmeni allah kolaylık versin,yardımcınız olsun,ve allah sizlerden razı olsun,değerli öğretmenlerden
inşallah bizimkiler gibi bi komşu gelir de anlarsın:18::18:
ayy patlıcanı çokk severimm afiyet bal şeker olsun,60gelsin de yapcakmış ona da olsunevet cnm istanbuldayım palamut yapcaz zaten
sinhus düzelttim kuzum tarihini
merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar
merhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar
tebrik ederim hayırla kucağına almayıda nasip etsin rabbimmerhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar
bugun gercekten cok bağırdım ne guzel eskıler bılem geldı mınıkgelın hg
acıkktıımmmbirazcık ne bulursam yiyeyim de geleyimm olur mu dayanamayacağım da
çok geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar. çok uzun zamandır uğramıyordum kk forumuna. tanıyan arkadaşlar biliyolar evlendiğim andan itibaren hep çocuk istedim ama önce olmadı sonra da rahatsızlandım vs. hepsini atlattım çok şükür. bende mutluluğumu paylaşmak istedim tam olarak beş haftalık hamileyim. dilerim herkes bu mutluluğu yaşar
acıkktıımmmbirazcık ne bulursam yiyeyim de geleyimm olur mu dayanamayacağım da
tebrik ederim hayırla kucağına almayıda nasip etsin rabbim
bacuuu az bağır bu sese ihtiyacımız var bak sen bağırdıkça geliyolar sesin kısılır sonra bağıramazsın kisme gelmez ona göre
hadi karnını doyur şekerim ben de biraz önce hep yazdım hem yedim diyecem ama benden çok sğa sola yedirdim ne kaddemde pasaklıymışsım yaf
minikgelin az önce kalbimden geçtin yemin ederim,hoşgeldin,nasılsın bebiş nasıl
slm kızlar nslsınız :)ben iyi sayılırım ara ara bulantı kusma baş agrısı yuvarlanıp gidiyoruz her kustugumda mutlu oluyorum rabbim bana o anları yaşattıgı için:)pskopat oldum acı çekmekten hoşlanıyorum:):):)
cinsiyetini ögrenemedik catlıycam meraktan:)
iki test sonucunu aldım sorun çıkmadı çok şükür:)
iş ev iş ev arası git gel yapıyorum cok şukur:)
bu arada asunayy cnm 45 milyon spermle aşılama neden denemiyorsun ben senin yerinde olsam tüp bebek yapmazdım ..cogu arkadaşım aşılama yaptılar sperm sayısı düşük diye hepside ilk denemesinde hamile kaldı inan...bence sayı çok iyi düşün sende 45 milyon sperm varken bizde 1 tane bile yok...şanslısın belkide hiç bşye gerek kalmadan bebiş gelcekkkk azospermi oolupta hamile kalanlar bile oluyor inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?