- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.181
çağır çağır gelsin zati o uzun zamandır yok yaa yoksa bana mı öyle geliyo :26:
:
Valla bunlarda ailece o potansiyel var ses tellerini mi güçlendiriyolar niy
kızzz yarı ayrı ne uğraşcan yaptıklarından fazla yap al yarısı götur yahu
afiyet olsun kuzumm erkeklere de size de ama sizinkini daha güzel yap torpilli ossun
anaaam hoşgeldin kız,inşallah gelicek o günler de umutsuzluk haram,o yüzden umutsuz olmak yok
ya ne güzel bizde ki komşuların hiç sesi yok sankı bızım bınada kımse oturmuo bi tek ben varım gibi hissediyorum arada ses gelsin yahuu
sağol canım.bakalım ne yapıcam.sinhus senin dediğin gibi de yapabilirim ama 1 kg yufkam var.o da ancak onlara yeter biraz kalabalıklar da.kendimize poğaça yaparım belkim
inş cnm inş.hamişlerimizin duaları kabul olur inş
kızlar ben kaçıyorum şimcik arada uğramaya çalışcam yine tamam mı.kendinize iyi bakın
60gelsin geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiibacıııım hoşgeldin
kirada oturduğum evde benim de öyleydi,belanı arama bence
60 gelsinim geldiiii teyy teyyy
laa yürü bi gitt anaaa istediğin şeye bakan ne pissss iğreeennçç diksin bişi sen biliyon mu gece yatarsın bunların vır vır sesleri sabah kalkarsın aynı acaba nöbetleşemi uyuyolar diyom hiç sesleri kesilmiyoya ne güzel bizde ki komşuların hiç sesi yok sankı bızım bınada kımse oturmuo bi tek ben varım gibi hissediyorum arada ses gelsin yahuu
kuzularım çağırır da gelmem mi
yarım saat oldu eve gireli ses tellerim acıyor vallaöğleden sonra evdeyim şükür acıktımm nöff ne kadar mız mız olmuşum
özlemişim bu kalabalık halimizi,
nasılsınız bakalım anlatın özet geçiverin
bizim de akşama balık varakşama ne yapsam diye düşünenlere şiddetle tavsiye ederim
bizim de akşama balık varakşama ne yapsam diye düşünenlere şiddetle tavsiye ederim
cnm hg nasılsın ay senı görduğume cok sevındım
pazar gunu yedim ben bugun patlıcan yada taze yapcam cnm sen nerde oturuyordun istanbulda palamut bol ordayda bolsa bitmeden bol bolll yiyin bayağı bol dedim sanırsam
laa yürü bi gitt anaaa istediğin şeye bakan ne pissss iğreeennçç diksin bişi sen biliyon mu gece yatarsın bunların vır vır sesleri sabah kalkarsın aynı acaba nöbetleşemi uyuyolar diyom hiç sesleri kesilmiyo
hoşgediiiiiiinnnnnnnnn kuzuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
kısss bir belirti istiyorum yaşama dair hayır bazen diyrum yahu bunlar kocasıyladamı tartışmıyor ses geldin alttan üstten yandan yandakı yenı doğum yaptı bebek ağlama seslerı gelıodu sevınıyordum arada mutfaklarımız bitişik tencere mencere seslerı gelıo sevınıyorum delirdim sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?