- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.441
Slm kızlar bu gece benim ıcın kötüydü gece 5 de wc ye gıttım kanamam var sabahı zor ettım doktora gıttım bsy yol cok hafıf bı kanama görülüyor bugun dınlen geçer dedı öyle oldu wc ye gıdnce hafıf gelıyor of o kanı gördüğüm an dünya basıma yıkıldı rabım kımseye yaşatmasın
Bu arada ultrason dan baktı kızım olacak ıns teyzoşlar:) öle ışte bu gece zordu sonu ıyı oldu cok şukur
selam teyzoşlar,biz geldik geçmişi okumadım umarım herkes iyidir...ben kuzucuğumun hareketlerini hissetmeye başladım artık net bi şekilde
çok güzel bi duyguymuş,rabbim inş burda bebek hasreti çeken arkadaşlarımada tez zamanda bu güzellikleri yaşatır...bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim...salı günüde randevumuz var,sabah 9da bize dua edin teyzoşlar,inş güzel haberlerle geliriz...öptük hepinizidualarımdasınız canlarımmmm kib...
Slm kızlar bu gece benim ıcın kötüydü gece 5 de wc ye gıttım kanamam var sabahı zor ettım doktora gıttım bsy yol cok hafıf bı kanama görülüyor bugun dınlen geçer dedı öyle oldu wc ye gıdnce hafıf gelıyor of o kanı gördüğüm an dünya basıma yıkıldı rabım kımseye yaşatmasın
Bu arada ultrason dan baktı kızım olacak ıns teyzoşlar:) öle ışte bu gece zordu sonu ıyı oldu cok şukur
kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....
doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar
doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte
bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda
günaydıınn, günayydıımm güü-nay-dıın
seda sayan gibi oldu
güzel bir haftasonu olsun bize... hepimize... bende bugün temizlik yapacağım, sonrasında ne olur bilemem
bir de akvaryumumuzu büyütüyoruz, oldukça büyük bir akvaryum aldık bakalım eşimle onunla da uğraşırız...
.... öpüyorum sizii
canım geçmiş olsun,çok şükürki birşeyi yokmuş yavrunun...Kızın eve bereket,huzur,sağlık getirir inşallah.Slm kızlar bu gece benim ıcın kötüydü gece 5 de wc ye gıttım kanamam var sabahı zor ettım doktora gıttım bsy yol cok hafıf bı kanama görülüyor bugun dınlen geçer dedı öyle oldu wc ye gıdnce hafıf gelıyor of o kanı gördüğüm an dünya basıma yıkıldı rabım kımseye yaşatmasın
kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....
doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar
doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte
bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda
hepinize günaydıııınnnbgn anneciğimi göremeye gitcem inşallah zaten pek gelen de olmaz herkesin işi oluyo haftasonu..eloserce bacııııımm çok heyecanlandım valla inşallah hemencik gelir bebiş,aşılama yapıldığı gün haber ver senin dua günün ilan edelim
canımm benim hakkında hayırlısı olur inş. ne güzel doktorlarda ilgiliymiş belki de sana nasipli gelir bu merkezdualarım seninlee canım benim
Rabbim inş bu ay miniğini sana gönderirhayırlısıyla..
canım geçmiş olsun,çok şükürki birşeyi yokmuş yavrunun...Kızın eve bereket,huzur,sağlık getirir inşallah.
ayyy canımmm inşallah sen de bugünlerin acısını bebeğine kavuşarak çıkartırsın...Rabbi'm inşallah ilk denemenizde nasip eder sana.
Betsel cnm ıyıyım sende ıyısın demı karşılaşmadık
selam teyzoşlar,biz geldik geçmişi okumadım umarım herkes iyidir...ben kuzucuğumun hareketlerini hissetmeye başladım artık net bi şekilde
çok güzel bi duyguymuş,rabbim inş burda bebek hasreti çeken arkadaşlarımada tez zamanda bu güzellikleri yaşatır...bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim...salı günüde randevumuz var,sabah 9da bize dua edin teyzoşlar,inş güzel haberlerle geliriz...öptük hepinizidualarımdasınız canlarımmmm kib...
Kızlarr deri mont almayı düşünüyorduk eşime, ayyy o nasıl fiyat öyle...biz hakiki deri istemiyorduk ne bilelim, demesin miki bize 1,5 milyar
evet hakiki deriler çook pahalı da birden afalladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?