Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim geçmiş olsun.... Rabbim korusun, evet bilirim onun ne demek olduğunu Rabbim yaşatmasın canım benim...

maşaallah kuzum, sağlığınız yerindeymiş, çoook ama çook sevindim... demek bir prenses geliyorr

evet bu ay çalışmalara başladık canım. :26: hayırlısı Rabbimden...

canım benim maşallah nazarlar değmesin, eminim tarifsiz bir duygudur, Rabbim bizlere de nasip eder inş.

salı günü içinde şimdiden Rabbim yardımcınız olsun, dualarımdasınız. cinsiyeti de belli olur belki

Kızlarr deri mont almayı düşünüyorduk eşime, ayyy o nasıl fiyat öyle... biz hakiki deri istemiyorduk ne bilelim, demesin miki bize 1,5 milyar

evet hakiki deriler çook pahalı da birden afalladım...

cnm cok gecmis olsun. elh kizin iyimis onemli olan o zaten. bak ogrenmisinde cinsiyeti kizin sabredememis bilsinler hemen beni demis:) ben hala ogremedim catliyorummm

hepinize günaydıııınnn bgn anneciğimi göremeye gitcem inşallah zaten pek gelen de olmaz herkesin işi oluyo haftasonu..eloserce bacııııımm çok heyecanlandım valla inşallah hemencik gelir bebiş,aşılama yapıldığı gün haber ver senin dua günün ilan edelim

günaydıınn, günayydıımm güü-nay-dıın

seda sayan gibi oldu

güzel bir haftasonu olsun bize... hepimize... bende bugün temizlik yapacağım, sonrasında ne olur bilemem

bir de akvaryumumuzu büyütüyoruz, oldukça büyük bir akvaryum aldık bakalım eşimle onunla da uğraşırız...

.... öpüyorum sizii

canımm benim hakkında hayırlısı olur inş. ne güzel doktorlarda ilgiliymiş belki de sana nasipli gelir bu merkez dualarım seninlee canım benim

Rabbim inş bu ay miniğini sana gönderir hayırlısıyla..

kolay gelsin cınım

canım geçmiş olsun,çok şükürki birşeyi yokmuş yavrunun...Kızın eve bereket,huzur,sağlık getirir inşallah.

ayyy canımmm inşallah sen de bugünlerin acısını bebeğine kavuşarak çıkartırsın...Rabbi'm inşallah ilk denemenizde nasip eder sana.

Canııımm çok geçmiş olsun umarım birdaha tekrarlamaz. O kanı gördüğün andaki duygularını tahmin edebiliyorum çok feci bir duygu. Şimdiki gebeliğimde bile hala rüyama giriyor kan geldiğini görüyorum ağlıyorum hep. Çok şükür ki sağsağlim bu zamana geldik, inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Öpüyorum seni tatlım kendine çoookk dikkat et.

Bu arada selaaamm kızlaarr herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..

ayyy kuzum benim haber vermem mi adım adım burda yazacam size herşeyimi başka dertleşecek kimim var ki...

canımm benim hakkında hayırlısı olur inş. ne güzel doktorlarda ilgiliymiş belki de sana nasipli gelir bu merkez dualarım seninlee canım benim

Rabbim inş bu ay miniğini sana gönderir hayırlısıyla..

cnm benim çok sağol allah razı olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş...

amin inş. cnm rabbim kimsenibn kucağını boş bırakmasın....

Betsel cnm ıyıyım sende ıyısın demı karşılaşmadık

iyiyim allaha şükür tatlım.bebişin seni korkutmuş ama çok şükür ki atlatmışsın tatlım.geçmiş olsun.cinsiyetini de öğrenmişsin prensesin olcak demek
tatlım bebek günceleri var biliyor musun.madem cinsiyetini de öğrendin.onlardan al tatlım.bebişine kavuşmak için birsürü yoldan geçtin.günceye bebişinin ultrasyon fotolarını da koyarsın.içinden gelenleri yazarsın.prensesin büyüyünce okur.ona kavuşmak için ne zahmetler çektiğini anlar.tabi naçizane bi fikir bu.çünkü eğer birgün hamile kalırsam hayallerimden biri bu.inş nasip olur bana da

canım geçmiş olsun, neyse ki devam etmemiş... bu arada kızın olmasına çok sevindim Rabbim nasip ederse ben de kız istiyorum yaaa. tabi bu kadar bekledikten sonra kız erkek farketmez ya kuzenim ikinci bebeğine hamile kalmış. benim düğünümde ilkine hamileydi, kazara olmuş ikinci, öyle demiş...Allahım işte kısmet edeceği zaman veriyor bir şekilde...içim buruldu...

maaşallah maaşallah amin canım amin, inan sabırsızlanıyorum bunalrı yaşamak için

Kızlarr deri mont almayı düşünüyorduk eşime, ayyy o nasıl fiyat öyle... biz hakiki deri istemiyorduk ne bilelim, demesin miki bize 1,5 milyar

evet hakiki deriler çook pahalı da birden afalladım...

aa o da ne fiyat öyle yaaa...biz geçen sene eşimle ikimiz almıştık asrın deriden, çok da beğenerek aldık, bayağa da kaliteli ve şıklar. ikisine toplam 700-800 gibi birşey verdik. deriden ve derimod resmen kazıkçı. baştan çok yüksek fiyat geçiriyorlar, sonra %50-%70 indirim. oraladan alma sakın tatlım

canlarım bu arada bugün yardımcı kadın geldi temizliğe. Rabbim utandırmasın sonra ama çok beğendim. içime de çok sindi. evli barklı iki çocuklu kendi düzgün ailesi olan bir kadın. her yere gitmiyormuş zaten. devamlı gittiği 4-5 aile varmış. bana da düzenli gelecek bundan sonra kısmetse. inşallah maddi olarak da yetiştirebilirim. pazartesi de diyetisyene başlıyorum ya, kendi harcamalarım arttı bayağa

iyi geceler
ben de 6 aydır sabırla bekliyorum güzel haberi. ilk ay bırakınca sanki hemen olacakmış gibi güçlü bir his vardı içimde. o kadar güveniyodum ki etrafımda görüştüğüm kız arkadaşlarıma heyecanla bahsediyodum. diyetler, folik asitler gırla gidiyodu. ilk ay olmayışı hayal kırıklığı yaşattı. sonra 2,3,4 derken geçen gün doğru düzgün sayayım dedim 6 ay olmuş. bir yandan kendime kızıyorum yıllarca hiiç çocuğu olmayanlar var seninki de ne nların yanında diyorum, bir yandan da Allah'ım bi hata mı yaptık acaba eşimle günah mı işledik diyorum. öyle karmaşık duygularım var. geçen ay adetim bir güncük sadece gecikti nasıl ağladım. o bir güne bile kendimi kandıra kandıra ümitler yığmışım. diğer taraftan korunmayı bıraktığımı bilen arkadaşlarım sürekli haber bekliyorlar ve hissettiyorlar. biraz da bu ağırıma gidiyor. salaklık edip niye söylediysem. sanırım kadınlar genelde böyle hemen her şeyi sevdikleriyle paylaşmak isterler. ama bu her zaman doğru olmuyormuş. şimdi dersimi aldım. benim durumumda olanlarla bu duygularımı paylaşarak belki yüreğim serinler dedim...

bayanlar her ay adet günlerinizi yazın ve aklınızı başka seylere verin bende 1 sene bekledim 1 sene içinde 1 kimyasal gebelik yaşadım 6 ay sonra hiç ummadığım anda hamile kalmısım ama o ay kendime dedim ki hiç düşünmeyeceğim dedim kendimi el işlerine dikişe suna buna verdim adete 2 gün kala ateşim çıktı gibi oldu ki bu hayatımda hiç olmamıstı bi tuhaflık var dedim bi test yapayım dedim öğlen 2.çizgiyi gçrdüm inanmadım aman dedim.akşam üstü aklıma geldi gene yaptım ve yine cıkınca yarın kan testine baktırdım hamileymişim.şimdi 4.5 aylık kızım olacakmış nasipse allah isteyen herkese nasip etsin.bol dua ve aklınıza hiç getirmediğiniz anda oluyor arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…