Sabredenler Kulübü 2012 :)

4 sene bekledikten sonra bir kızım olacak bu ne kadar güzel bi duygu anlatamam. İlk tüp bebek denemem Ankara anotolia ve hakan yaralı. Ve ilk denememde pozitif sonuç aldım ve şimdi 8 ay bitti. Bu güzel duyguyu Allah'ım tüm isteyenlere tattırsın. Dilerim her isteyene Allah'ım versin.

günaydın arkadaşlar hepinize...,
iyi pazarlar diliyorum herkese..
dün benim batımdı..
bu gün oldu hala gelen giden yok..
sizce ne kadar daha bekliyip test yapıyım..
ama her an adet olacakmış gibi ağrılarımda mevcut..
bilemedim şimdi ben..
test yapmayada korkuyorum o malum sonucu görmek istemiyorum..

nolucak bilmiyorum..
neyse gelişmeler olursa sizi haberdar ederim..
hepinizi öpüyorum..
mutlu pazarlar..

iyi pazarlar cnm.eğer adetin düzensizse bi kaç gün daha bekle istersen.düzenliyse hemen yap derim ben.inş güzel bi haber alırız senden tatlım.
tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelmiştir belki de

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Yeni gördüm topiğinizi ve bende aranıza katılmak istiyorum 4,5yıldır evliyiz ve benim eşimde sorun mevcut şimdi dr. gen testi istedi bakalım inşallah iyi sonuçlar çıkar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim......

canım aramıza hoşgelsin.. rabbim tez zamanda yüüznü güldürsün..

sabrından ve umudundan vazgeçme rabbim inş meyvesinş verecek tez zamanda...

iyi pazarlar cnm.eğer adetin düzensizse bi kaç gün daha bekle istersen.düzenliyse hemen yap derim ben.inş güzel bi haber alırız senden tatlım.
tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin gelmiştir belki de

Afetlerim genelde düzenlidir.yani hiç böyle gecikmedi.yani erken gelir ama gecikmez.bilmiyorumki bende bekliycem en azından salıya kadar.olmazsa salı günü yaparım artık.çarşamba da evlilik yıldönümümüz.güzel bi hediye olur herhalde eşime

canım aramıza hoşgelsin.. rabbim tez zamanda yüüznü güldürsün..

sabrından ve umudundan vazgeçme rabbim inş meyvesinş verecek tez zamanda...

Sağol canım inşallah Allahım umutlarımızı almasın.... İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize en kısa zamanda hayırlısıyla.
Bakalım internetten araştırdım biraz bu karyotip(gen) testi bozuk çıkarsa çocuk olmaz gibi şeylerle karşılaşınca umutsuzluğa kapıldım ama bilmiyorum doğru düzgün kimsede bilmiyor zaten bu testi çaresiz kaldım yani. Allahım dermansız dert vermesin kimseye...............

benim de iki gun gecikti, ancak idrar testleri negatif, kan testi yaptirmaya imkanim yok, yurtdisindayim...Hos, gebelik olsa coktan idrar testine coookk silik de olsa birseyler gorulurdu...muhtemelen mevsimsel benimki, havalar degisiyor ya surekli gunduz ilik gece soguk...insallah seninki gebeliktendir...ama senin yerinde olsam hemen test yapardim, boyle belirsilik insani daha cok demoralize ediyor...

deryacım, renkdaşımmm..bak şimdi ben de heyecanlandım. yapsan aslında yarın 1 idrar testi...

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

deryacım, renkdaşımmm..bak şimdi ben de heyecanlandım. yapsan aslında yarın 1 idrar testi...

Canım renkdaşım,valla aslında bende nasıl durduğumu bilmiyorum.her an olacak gibi ağrılar var.gidip bakıyorum oldu mu diye ama yok. Sabah ola hayrola. Evde test de yok.iimdi nöbetçi eczane filan aramak lazım. Yarın testi alıp salı da test yaparım yasa iki test alıp birini yarın diğerini öbür gün yapıcaz.hala da ağrılar var.öyle işte. Birde negatif sonucu almamak için yapmıyorum aslında.

hoşgeldin cnm :) burada hepimiz dert ortağıyız.biz de 2 yıldan fazladır deniyoruz.gen testi hakkında bi bilgim yok ama benim eşime de dna hasar testi yapıldı.sağlıklı sperm olmadığı için ilaç tedavisine başladık.sizin hakkınızda da hayırlısı olur inş

betsel peki tup bebek icin birsey soylenmedi mi size? asilamayi gec zaten, tamamen zaman kaybi, ancak biliyorsun tup bebek icin bir sperm bile yetiyor...sen daha once dusuk mu yapmistin acaba?

ayy inş cnm yaa :) yarın da gelmezse muhakkak yap test olur mu.inş pozitif görürsün tatlım

betsel peki tup bebek icin birsey soylenmedi mi size? asilamayi gec zaten, tamamen zaman kaybi, ancak biliyorsun tup bebek icin bir sperm bile yetiyor...sen daha once dusuk mu yapmistin acaba?

yok cnm hiç hamile kalmadım.eşimde sağlıklı sperm sayısı %0.o nedenle tüp bebek tutma ihtimali de düşük.tutsa bile ilerleyen aylarda düşebilrmiş.o nedenle önce spermlerin dnasını düzelticez inş.daha sonra mormal yolla gebelik olmazsa tüp bebek filan düşünüyoruz

canim cok sukur ki sperm varmis...azicik sabir, eminim mukafatini fazlasiyla goreceksin...

önceki aylardan farklı bir durumun var mı peki deryacım? göğüste fazla şişkinlik hassasiyet vs gibi...ya da başka birşey...
mevsim geçişleri regl düzenini etkileyebiliyor. inşallah senin bu 1 günlük gecikmen bebiştendir hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…