- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.481
önceki aylardan farklı bir durumun var mı peki deryacım? göğüste fazla şişkinlik hassasiyet vs gibi...ya da başka birşey...
mevsim geçişleri regl düzenini etkileyebiliyor. inşallah senin bu 1 günlük gecikmen bebiştendirhayırlısı olsun...
inş cnm.sen test filan yaptın mı.yoksa bekleyecek misin biraz daha
günaydınlarr hanımlar, öğleden sonra okuldayım sabahtan kalkıp yarım kalan temizliği bitirdim, bir nevi bayram temizliği oldu aslında,
haftaya şöyle bir üzerinden alsam yeter
deryacımm inş güzel haberler bekliyorumm
sdtivecim kuzum temizlliğe gelen bayandan memnun olmana sevindim, Rabbim utandırmasın, gülerek kirlenin
egemcim maşallah 8 hafta olmuş bile annesi, Rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlımesilamda doğurdu
hepinizi öpüyorum tatlılarımmm
bir de şaşkınanne canım benim dualarımız seninle, Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek bizlere de inş.
HEY HEEEYYY HEEYYY HEY HEYY bütün kızlar nirdesiniz heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyygelin de iki çene yapak ben size hafta sonumu nasıl geçirdim anlatam
bu hafta sonumuuuu sök ör sök örle geçirdiimmkış geldi yeğenler ayacıklarına patik ister teyzeleri yeni model arayışındadır habire söküp örüp ipleri mafedeeeeerrr arkadaş bizim türklerde ne kaddem cimriymiş doğru düzgün şu model çok güzelmiş dediğinin hiçbiri ayrıntılı anlatımı yok dilini bilmediğim hatunlar anlatıp duruyo bizimkiler anlatmıyo tüm yaptıklarımı nette dağıtacam haa benim gibim madurlar faydalansın dört beş model denedim hafta sonu üç modelde kesinlik kazandı ip alıcam bugün ve örcem elifime güzel sıcasık patikler burdan da isterseniz ayrıntılı anlatacam kisme madurumda madurum dimesin anlicanız hafta sonu cebelleştim durdum modellerle
Deryacım bizlere inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumBetsel doğum yapmış hayırlı olsun darısı bizim güllere olsun saskınanneeee kuzuumm herşey gönlünce olsun doğru vakitte ve zaman da sağlıklı sıhatli yavruların olsun inşalalh
Bugün nidense çok mutluyum acep niden :26: içim kıpır kıpır
saskınanne cnm inşallah rabbim tez zamnda hayırlısıyla yollar meleğini
günaydınlarr hanımlar, öğleden sonra okuldayım sabahtan kalkıp yarım kalan temizliği bitirdim, bir nevi bayram temizliği oldu aslında,
haftaya şöyle bir üzerinden alsam yeter
deryacımm inş güzel haberler bekliyorumm
sdtivecim kuzum temizlliğe gelen bayandan memnun olmana sevindim, Rabbim utandırmasın, gülerek kirlenin
egemcim maşallah 8 hafta olmuş bile annesi, Rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlımesilamda doğurdu
hepinizi öpüyorum tatlılarımmm
bir de şaşkınanne canım benim dualarımız seninle, Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek bizlere de inş.
Canım renkdaşım,valla aslında bende nasıl durduğumu bilmiyorum.her an olacak gibi ağrılar var.gidip bakıyorum oldu mu diye ama yok. Sabah ola hayrola. Evde test de yok.iimdi nöbetçi eczane filan aramak lazım. Yarın testi alıp salı da test yaparım yasa iki test alıp birini yarın diğerini öbür gün yapıcaz.hala da ağrılar var.öyle işte. Birde negatif sonucu almamak için yapmıyorum aslında.
hoşgeldin bacımmm,ben de geçmişi okuyordum birileri gelene kadarne güzel yaa mutlu olduğun belli oluyor yazından da ,inşş hep böyle mutlu olursun.
herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorummmm
hepimiz mutlu olalım enerji sinerji yayalım bir birimizeayol haftaya güsel başlayalım ki güzel gitsin umudu ossun dimi içimiz de
eee ne ediyon bakem nasılsın kuzum
şaşkınannede gemiiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?