- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.421
kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....
doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar
doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte
bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda
Canım hakkında hayırlısı olsun umarım ilk seferde tutar ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..
Selam kızlar bugün ruh halim iyi değil. Pek iyi bir gece geçiremedim o yüzden sanırım sırtım belim çok ağırdı. Bel ağrımdan yakınıyordum şimdi bir de sırt ağrısı çıktı başıma doktor dikloronun jelini verdi belim için bir de magnezyuma başladım pazar gününden beri kullanıyorum ama hiçbir faydası yok son ayda ne yapacağım bilmem
cnm benim gittiğim emrkez özel hatta sormulştum sana ankara merkezli diye..
bu sabah gittim muayene ettiler adetin 2, günü diye kan aldılar 200 tl verdim muayene ve tahlil için özel diye ..
rahim filmimi tüp bebek soktoru kendisi çekecek özel bi yerden randevu aldılar benim için anestezili olacak 650 tl miş film çünki ben sorunluyum daha önce çekemeilder inş tüpşerde sorun çıkmaz ise 10 tane iğne olmamgerekşiyor iğneleri indirimkli merkez tedarik ediyor benim için 200 tl 10 adedi eczanede 300 tl miş
aşılamada 600 tl tutacak sperm yıkama işlemi falan hepsini kendileri yapacaklar aşılama yapılacağı gün eşim benden önce gidecek verecek onlar sperm yımama işlemini orda yapıyolarmış hazır olunca hebr verecekler ben gidecem orda işlemi yapacaklar..
bakalım filmin çekilecği ay hamile kalma olayı şu yüzdenmişsordum onuda film çekilmeden önceki zaman korunmak lazım geliyomuş çünki hamilelik oluşursa film zararlı ışık saçtığı için bebeğe zarar veriri düşürürümüş ama filmden sonra bişe olmaz dedi doktor..
kendi doktorumuarayıp sordum hepsinden haberim var doktorun beni aradı dedi önce aşılama dene belkide o kadar para harcamana gerek kalmaz dedi bende güvendim samimiyuetlerine ve sıcaklıklarına eşimde para önemli değil dedi gereken ne varsa yapalım dedi öyle... inş bende tek aşıöamada tutar sendede gerek kalmaz aşılama kuzum bebişin gelir sana...
Canım hakkında hayırlısı olsun umarım ilk seferde tutar ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..
Selam kızlar bugün ruh halim iyi değil. Pek iyi bir gece geçiremedim o yüzden sanırım sırtım belim çok ağırdı. Bel ağrımdan yakınıyordum şimdi bir de sırt ağrısı çıktı başıma doktor dikloronun jelini verdi belim için bir de magnezyuma başladım pazar gününden beri kullanıyorum ama hiçbir faydası yok son ayda ne yapacağım bilmem
geçmiş olsun canım ya, bu hamilelerin ortak derdi galiba. sırt ve bel ağrılarını birçoğunuzdan duyuyoruz. inşallah ilaçlar iyi gelir de sıkıntıların biter tatlım ya. şimdiden düşünme son ayları, içinde bulunduğun ana bak sadece
Teşekkür ederim tatlım bel ağrım zaten vardı karın büyüdükçe sırt ağrısı da ortaya çıktı. Bir de kasılmalarım bugün çok sık oluyor korkuyorum :18: sabahları yürüyüşe çıkıyorum bugün zor yürüdüm kaç kez dinlendim çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi üstümde ağırlık var off dışarı da çıkmam lazım..
Sen neden aşılama için 3-4 ay bekleyeceksin canım?
canım burda sık sık anlatıyordum sorunlarımızı belki hatırlarsın. ben korunmayı bırakalı 10 ay oldu, ama bunun büyük bir kısmında yumurtlama döneminde sağlıklı ilişkiye giremedik biz. yani sorunsuz deneme yapılmış 10 ay değil o. o yüzden hemen tedaviye başlamak istemedim. biraz daha şans vermek istedim. hem fikren tedaviye daha da hazır olurum. mesela 2-3 aydır yumurtamın çatladığını hissetmiyorum dedim ya, hani bu kendimle ilgili bir düzensizlik. kendimle ilgili bir durum olunca tedavi olmak daha kolay geliyor. bir kaç daha bekleyip sonra tedaviye geçeceğim tatlım
anladım canım bence de iyi düşünmüşsün kendine şans vermek için belki gerek kalmayacaktır tedaviye ki inşallah öyle olur.. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey yolunda gider.. Rabbim tez zamanda dularımızı kabul eder de sizlerin de yüzünü güldürür inşallah.
slm cancağızlarım
ahsenelkasas tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki eminim burdaki arkadaşlarım da çok iyi anlıyordur.çünkü hepimizin derdi ortak.benim de senin gibi evlenmem problemliyidi.eşimle birbirimizi seviyoduk evlenmek için baya uğraş verdik.şimdi de bebiş için uğraş veriyoruz.zahmetsiz rahmet yok.demek biz istediklerimizi uğraş vererek elde etmek zorundayız imtihan dünyası ne de olsa.rabbim duamızı kabul edeceği güne kadar hepimize sabır versin inş
sdtive tatlım yine mübarek bir cuma günü ve yine dua günün.rabbim inş seni de daha fazla bekletmez kuzum.hiçbit tedaviye gerek kalmadan meleğine kavuşturur inş seni
eloserce canım aşılama kararı hakkında hayırlı olsun.inş ilk denemende bebişin tutunur.doktoruna ısınman herşeyin içine sinmesine çok sevindim.eşimin değerlerinde düzelme olura bizde aşılama veye tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz.minikgelinden sonra bi umut da sen olursun inş bize
aleyyna canım sırt ve bel ağrıları hamişlerin ortak şikayeti.bi de erkek bebek bel ağrısı kız bebek kasık ağrısı yapar derler.senin bebiş de erkek ağrısı bele vuruyo.allah yardımcın olsun cnm.doktorun verdiği jel fayda eder inş
60 gelsin,friedman,sinhus,egemn,raraavis,ruhsar,recsn,minikgelin,hayalimduam varsa unuttuğum arkadaşlarım sizler nasılsınız.hepinizi çok çok öpüyorum
amin tatlım ya, inşallah gerek kalmaz. ama hayatta herşey insanlar için. bak minikgelinden gördük bazen 1 spermin peşine düşüyoruz işte. ama Rabbim nasip edecekse onu da vesile kılıyor. bebek rahme yerleştikten sonra değişen birşey yok ki... o yüzden herşeye hazırlıklı olmak lazım hayatta. normal yolla bebk sahibi olamamak bir "başarısızlık" değil, bir sınav sadece. sabırla geçeceğimize inanıyorum. Rabbime teslimiyetimde bir eksiklik olmasın diye dua ediyorum. bedenimiz bile bize emanetken, vereceği evlat lütuf olacak. inşallah bizleri evlat hasretiyle ya da evlat acısıyla sınamaz
Günaydın yavru ceylanlarııııııııııımmmmmmmgününüz çoook güzel ossun emiii
Periii kuzuumm bu sabah aklımdan geçtin dün hiç gelmedi acaba nerde diye aneemm sabah baktım gelmiçsin yazmış gitmişsinSeninle sanki yıllardır konuşmuyorum gibi hissediyorum kendimi özledim valla kuzumuu
ben geldimm...
ayaklarım kopuyorr, ağrıdan nöbetçiydim ayakta dur, bağır çağırr nöfffuzattım ayakları ...
yemek yiyip dışarı çıkacağız kocişle
sdtive kuzumm bu mübarek cuma gününün hürmetine, sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.. yumurtalarımız çatlasın inş veve malum bebiş oluşsun
kızlar herkes iyidir inşallah. eloserce güzel haberlerinin devamını bekliyoruz!
herkese tek tek selamlar. bugün pek iyi uyumadım. şimdi çok uykum var. gidp dinleneceğim biraz. çantamı hazırlamam lazım hafta sonu annemlere gideceğim bir kaç gün oradayım. herkese iyi günler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?