Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım hakkında hayırlısı olsun umarım ilk seferde tutar ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..

Selam kızlar bugün ruh halim iyi değil. Pek iyi bir gece geçiremedim o yüzden sanırım sırtım belim çok ağırdı. Bel ağrımdan yakınıyordum şimdi bir de sırt ağrısı çıktı başıma doktor dikloronun jelini verdi belim için bir de magnezyuma başladım pazar gününden beri kullanıyorum ama hiçbir faydası yok son ayda ne yapacağım bilmem

ah canım benim aminn inş..

sırt ağrısı çok kötü geçen hafta kocişle ben çektik diclomec diye bi jel aldım eczaneden kötü kokmuyor hemde ağrıyı dindiriyor eğer ondansa çabuk geçer dikkat et ama sürünce sıcak tut havku falan koy atletin altından daha çabuk etki ediyor .. çok geçmiş olsun kuzu dikkat et

kuzular ben kaçıyom çok iş var unjttum bu gün cumaymış hesap çıkartmamlazım yetiştiremem lazım sabah listeleri tahsilat için..

haydi allaha emant olun... öptüm hepinizi...

canım benim de aklımda 2 yer var. biri devamlı gittiğim bayan doktorun kliniği diğeri de hş klinik, bu son gittiğim erkek doktorun kliniği. 3-4 ay sonra birine gidip 1 ay yumurta takibi+çatlatma iğnesi, sonra rahim filmi+aşılama, sonra tüp bebek sıraıyla ilerlemek istiyorum ama hangi merkeze gitsem bilemedim. belki ilk 2 si için kendi bayan doktoruma giderim. klomen+çatlatma iğnesi zor bir operasyon değil, kendi doktorum da halleder diye düşünüyorum. hem merkez evime çok yakın. yumurta kontrolü için işe giderken bile uğrayabilirim. tüp bebek için öteki merkeze giderim belki de, henüz karar vermiş değilim.

bebiş kendiliğinden gelirse tadından yenmez tabi ki kuzum ama pek öyle olacakmış gibi gelmiyor bana. çünkü artık benim yumurtlamamla ilgili de sorun başladı. 2-3 aydır çatlamıyor yumurtam. bu ay ne olacağı da 2-3 güne belli olur. bugün 12. günüm çünkü...

geçmiş olsun canım ya, bu hamilelerin ortak derdi galiba. sırt ve bel ağrılarını birçoğunuzdan duyuyoruz. inşallah ilaçlar iyi gelir de sıkıntıların biter tatlım ya. şimdiden düşünme son ayları, içinde bulunduğun ana bak sadece

Teşekkür ederim tatlım bel ağrım zaten vardı karın büyüdükçe sırt ağrısı da ortaya çıktı. Bir de kasılmalarım bugün çok sık oluyor korkuyorum :18: sabahları yürüyüşe çıkıyorum bugün zor yürüdüm kaç kez dinlendim çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi üstümde ağırlık var off dışarı da çıkmam lazım..

Sen neden aşılama için 3-4 ay bekleyeceksin canım?

canım burda sık sık anlatıyordum sorunlarımızı belki hatırlarsın. ben korunmayı bırakalı 10 ay oldu, ama bunun büyük bir kısmında yumurtlama döneminde sağlıklı ilişkiye giremedik biz. yani sorunsuz deneme yapılmış 10 ay değil o. o yüzden hemen tedaviye başlamak istemedim. biraz daha şans vermek istedim. hem fikren tedaviye daha da hazır olurum. mesela 2-3 aydır yumurtamın çatladığını hissetmiyorum dedim ya, hani bu kendimle ilgili bir düzensizlik. kendimle ilgili bir durum olunca tedavi olmak daha kolay geliyor. bir kaç daha bekleyip sonra tedaviye geçeceğim tatlım

anladım canım bence de iyi düşünmüşsün kendine şans vermek için belki gerek kalmayacaktır tedaviye ki inşallah öyle olur.. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey yolunda gider.. Rabbim tez zamanda dularımızı kabul eder de sizlerin de yüzünü güldürür inşallah.

slm cancağızlarım
ahsenelkasas tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki eminim burdaki arkadaşlarım da çok iyi anlıyordur.çünkü hepimizin derdi ortak.benim de senin gibi evlenmem problemliyidi.eşimle birbirimizi seviyoduk evlenmek için baya uğraş verdik.şimdi de bebiş için uğraş veriyoruz.zahmetsiz rahmet yok.demek biz istediklerimizi uğraş vererek elde etmek zorundayız imtihan dünyası ne de olsa.rabbim duamızı kabul edeceği güne kadar hepimize sabır versin inş

sdtive tatlım yine mübarek bir cuma günü ve yine dua günün.rabbim inş seni de daha fazla bekletmez kuzum.hiçbit tedaviye gerek kalmadan meleğine kavuşturur inş seni

eloserce canım aşılama kararı hakkında hayırlı olsun.inş ilk denemende bebişin tutunur.doktoruna ısınman herşeyin içine sinmesine çok sevindim.eşimin değerlerinde düzelme olura bizde aşılama veye tüp bebeğe gitmeyi düşünüyoruz.minikgelinden sonra bi umut da sen olursun inş bize

aleyyna canım sırt ve bel ağrıları hamişlerin ortak şikayeti.bi de erkek bebek bel ağrısı kız bebek kasık ağrısı yapar derler.senin bebiş de erkek ağrısı bele vuruyo.allah yardımcın olsun cnm.doktorun verdiği jel fayda eder inş

60 gelsin,friedman,sinhus,egemn,raraavis,ruhsar,recsn,minikgelin,hayalimduam varsa unuttuğum arkadaşlarım sizler nasılsınız.hepinizi çok çok öpüyorum

amin tatlım ya, inşallah gerek kalmaz. ama hayatta herşey insanlar için. bak minikgelinden gördük bazen 1 spermin peşine düşüyoruz işte. ama Rabbim nasip edecekse onu da vesile kılıyor. bebek rahme yerleştikten sonra değişen birşey yok ki... o yüzden herşeye hazırlıklı olmak lazım hayatta. normal yolla bebk sahibi olamamak bir "başarısızlık" değil, bir sınav sadece. sabırla geçeceğimize inanıyorum. Rabbime teslimiyetimde bir eksiklik olmasın diye dua ediyorum. bedenimiz bile bize emanetken, vereceği evlat lütuf olacak. inşallah bizleri evlat hasretiyle ya da evlat acısıyla sınamaz

amin tatlım aminnn friedman bana kıyak geçiyor hep cumaları ayarlıyor ama bak tutturamadık bir türlü şaka şaka... kısmet herşey

Tabii ki başarısızlık değil allahtan gelen birşey sonuçta rabbim herşeyin en iyisini bilir herşeyde bir hayır vardır. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın son cümlene de tüm kalbimle amiiinnn diyorum canım..

kızlar herkes iyidir inşallah. eloserce güzel haberlerinin devamını bekliyoruz!
herkese tek tek selamlar. bugün pek iyi uyumadım. şimdi çok uykum var. gidp dinleneceğim biraz. çantamı hazırlamam lazım hafta sonu annemlere gideceğim bir kaç gün oradayım. herkese iyi günler!

kuzumm benimm ben dee :13: evet çoook özledimm gel de görüşelimmm

ben geldimm...

ayaklarım kopuyorr, ağrıdan nöbetçiydim ayakta dur, bağır çağırr nöfff uzattım ayakları ...
yemek yiyip dışarı çıkacağız kocişle

sdtive kuzumm bu mübarek cuma gününün hürmetine, sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.. yumurtalarımız çatlasın inş ve ve malum bebiş oluşsun

Allah razı olsun pericim benim hepimizin olsun o bebişler

Slm kızlar bu gece benim ıcın kötüydü gece 5 de wc ye gıttım kanamam var sabahı zor ettım doktora gıttım bsy yol cok hafıf bı kanama görülüyor bugun dınlen geçer dedı öyle oldu wc ye gıdnce hafıf gelıyor of o kanı gördüğüm an dünya basıma yıkıldı rabım kımseye yaşatmasın
Bu arada ultrason dan baktı kızım olacak ıns teyzoşlar:) öle ışte bu gece zordu sonu ıyı oldu cok şukur

Eloserce. Cnm tedavın hayırlı olsun ıcınde merkez sındıyse eşmin ol hamıle kalacaksın orada bende öyle oldu ) ılk denemede hamıle kalçan ıns .. Beklemek zor madde durum ıyıyım herkes başlasın tedavıye tabı ılk 8-10 ay denesın olmazsa öyle :)

stıve bacım ben hamıle kaldım ya mucıze onun ıcın sakın moral bozmak yok herkes farklı sınanıyor ben ınnıorumkı rabbım bol evlat ısteyenlerın kucağını boş bırakmaz

Bestel cnm ıyıyım sende ıyısın demı karşılaşmadık
60gelsın bacım yumurtlama zamanındamısın cok çalış bu ay hamıle haberı almak ıstıorum sızden onda göre:)

Raraavıs cnm bende ıns o çantayı hazırlarım cok korktum bugun ıns bıdaha yasamam kımseye yasamaz doktorum Hıç korkma dedı ama arada ağrım oluyor hafıf .. O an korkuyorum ıns bsy olmaz

selam teyzoşlar,biz geldik geçmişi okumadım umarım herkes iyidir...ben kuzucuğumun hareketlerini hissetmeye başladım artık net bi şekilde
çok güzel bi duyguymuş,rabbim inş burda bebek hasreti çeken arkadaşlarımada tez zamanda bu güzellikleri yaşatır...bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim...salı günüde randevumuz var,sabah 9da bize dua edin teyzoşlar,inş güzel haberlerle geliriz...öptük hepinizidualarımdasınız canlarımmmm kib...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…