- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.401
raavis canım kolaylıklar diliyorum sana kuzum, Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.
egemn size de geçmiş olsun kuzum, inş hemen iyileşirsiniz..
ayy kimselerr yok kendi kendime kaldımbir gören olsa kendi kendine konuşuyor hayırdır der yahu
ben kaçtımmmm
iyi gecelerrr
bir de sdtive cim hiç gelmemiş bugün merak ettim, gerçi iş yoğunluğu vardı değil mi...
sinhusum, betselim ve diğerleri öpüyorum herkesi, seldacımmm hiç den gelemiyoruz bu aralarr
Cnm sen neden tup bebek yaptırcan sebebınız ney..
Hoş benle aynı gun transferi olan bı kız vardı ıkı senedır olmamış cocukları ve ne kadında ne erkekte sorun yokmuş tup bebek doktoru 1 sene daha bekleyın demıs ama sabırsızlığından bekleyememıs ..
ahsenelkasas canım yazdıklarını okudum ama çook üzülerek, evet bazen bu duygular sırtımıza her günden daha fazla yükleniyor, taşıyamaz hale geliyoruz,
ve bir şekilde içimizi döküyoruz...
elbette biliyoruz sağlıklıyız ve çok şükür diyoruz.. ama ... işte hep amalarımız olabiliyor... ben de senin buraya yazıp bir nebze gönül ferahlığı duyduğunu hissediyor ve hak veriyorum kuzum...
bak yarın hamiş kalınca tebessüm edeceğiz okuyup
eloserce,inş hakkınızda hayırlısı olur canım.bence tedavide en önemli şey iyi bir doktora denk gelmek ve doktora kanının ısınması.öyle olunca baştan morali iyi oluyor insanın,inş sonucu da çokkkk güzel olur.
sdtive canım,senin de hakkında herşeyin en hayırlısını versin rabbim,ben sana nedense hep ikiz bebek için dua etmek istiyorum, kendim gibiinşşş rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı ikiz evlat nasip eder sana
kuzular tüp bebek merkezinden geldim şimdik....
doktora 2 yılda görüğüm tedavinini doayasını verdim yaşadıklarımı birbir dinlediler... allahım bir sağlık kurumunda doktarundan hemşiresine seni özel hissettiriyorlar
doktar çok sıcak cana yakın herşeyi dinledi not etti ilgi alaka süper dediki hiç aşılama yapıldımı dedi yok dedim filmim çekilemedi ki dedim anlattım film çekilirken yaşadıklarımı ve ardından olanları anlattım çekilemedim dedim tamam dedi sana anestezi ile film çektirelim dedi iğnelerimide verdiler bu arada yarın başlıyorum çarşambaya kontrole gidecem yumoşlara bakılacak hemde filmim çekilecek... vakit kaybetmemek için hepsini bu ay yapacaklar öyle işte
bundan sonrakileri adım adım size yazarım orda kabloısuz ağda var giderken laptopumu götürürrüm aşılamada 2 saat yatacakmışım orda
eloserce,inş hakkınızda hayırlısı olur canım.bence tedavide en önemli şey iyi bir doktora denk gelmek ve doktora kanının ısınması.öyle olunca baştan morali iyi oluyor insanın,inş sonucu da çokkkk güzel olur.
sdtive canım,senin de hakkında herşeyin en hayırlısını versin rabbim,ben sana nedense hep ikiz bebek için dua etmek istiyorum, kendim gibiinşşş rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı ikiz evlat nasip eder sana
canım, hadi hayırlısı olsun...
bu topikte ilk aşılamayı ben yaptıracağım galiba diyordum kiiii, sen birinci oldunyolları aç bakalım elifim, ben de arkandan geleceğim yeni yılda... filmle aşılama aynı ay oluyormuş demek öyle mi... bazen rahim filmi çektirenlere korunun diyorlardı, öyleyse bu çok da gerekli değil. inşallah ilk aşılama tutar kuzum da tüp bebekle uğraşmanız gerekmez. maddi olarak daha zorlayıcı ya tüp bebk o açıdan diyorum. gelişmeleri çok merak ediyorum, kablosuz net olduğu iyi olmuş
canım fiyat olarak ne çıkardılar, benim de bir fikrim olsun diye soruyorum
amin kuzum amin, annemin arkadaşı da falda ikiz görmüş. belki de doğal yoldan olmaz da yardımcı yollara, aşılamaya falan geçersek olabilir ikiz. yoksa benim ailemde ikiz yok hiç. ama ikiz bebk de çok zor, bebklikleri de büyümüş halleri de zor. Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?