- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.501
çok şükür canım eccik daha iyiyim bugündün yumurtlama günümdü de değerlendirdik neyse ki
sen de ne var ne yok canım,patik örüyormuşsun,hamarat bayan
oooooooooooooo sizi gidileerr siziiiiiiiiiiiiveett kuzum yeğenciklerimin ayacıkları üşümesin diye kafayı üşütmek üzereyim bende de bir takıntı varki bir işin başına geçtimse en mükemmel hali nasıl oluyorsa illa öyle yapıcam yoksa içime sinmiyo bazen bu huyumu semiyom çok zora sokuyo beni ama ne yapim elimde değil
ewt çok iyi bilir o huyuama kötü bişi değil sonuçta ortaya en iyisini koymuş oluyosun,tabi o arada kafayı üşütmek de cabası oluyor
kızlar resmen iştahım kapandı,yemek yemekten zevk alamıyorumgünlük cevizimi bile zar zor yiyorum hiç kusmadım,midem çok bulanmıyo da ama ne biliim bi tuhafım acıkıyorum ama canım hiç bişey istemiyo sütümü falan içiyorum zorla,yaptığım beslenme programına da uyuyorum ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum valla güzel şeyler yemek istiyorum bayıla bayıla yediğim bi tek mandalina
anlatmadan edemicemm,geçen gün eski bir arkadaşımı aradım o da hamile hayırlıs olsuna aradım. üzüldüm ama,kızcağız normalde de çok zayıf biriydi.51 kg ile hamile kalmış,kız 3,5 aylık hamile ve tam 5 kilo vermişevet herkes alır bu tam tersine vermiş şimdi 46 kiloymuş.gerçi doktoru bebeğin gelişimi normal demiş ama kızcağız eriyor resmen.mide bulantısı ve kusmadan dolayı.ki bu arkadaş daha evlenmeden hamileliğe çok özenirdi.giydiği kıyafetleri hamil olsam nasıl olurdu diye bakardı,hamilelik çok güzel uzun sürse keşke derdi,şimdi hiç de memnun değil halinden.yaa işte neler var hayatta. her şey biz insanoğlu için.şükür ve sabır,keşke hakkıyla yapabilsek bunları...
hayalimduam geldi ama ben çıkıyomKuzuumm inşallah çok iyisindir özledims eni yaaa ne çok çene yapardık seninle şimdi denk gelmiyoruz acıktım gidem bişiler yiyem birazda dinleneyim hiç bişi yapmadım ama ossun dinlenem iyi gelir
hade öptüm sizi görüşürüüzz
hoşgeldin cnm :) burada hepimiz dert ortağıyız.biz de 2 yıldan fazladır deniyoruz.gen testi hakkında bi bilgim yok ama benim eşime de dna hasar testi yapıldı.sağlıklı sperm olmadığı için ilaç tedavisine başladık.sizin hakkınızda da hayırlısı olur inş
inşallah canım yaakuzuuu ne ediyon şikayetler başlamış yavaş yavaşinşallah seni çok yormadan geçer hepsi
varyaaa hafta sonu hepsini vuru izledim süper bir filmdi yaaa havuç en sevdiğim meyve oldu ondan sonraEn hoşuma giden sahnesi de bebeğin kafasına çorabını geçiriyo ya ona bittim yaa çok komikti böyle tavsiye edeceğin varsa başka alabileriimm Benden de sana bir iki tane daha tavsiye izledin mi bilmem ama ajan salt, wanted ve turist hepside ancelina appamın severim bu hatunu haa güzel filmleri var
aramıza hoşgeldin canım
benim de öyle iştahım kapanmıştı ve sonra kusmalar başladı...inşallah hafif atlatırsın.
ayy inşallah kusma olmaz yaa,allah yardımcımız olsun
canlarım nasılsınız?
ben diyetisyene gittim bugüüün!vermem gereken 4.5 kilo yağ, almam gereken 3 kilo kas var yani spor beni bekler. evde bir alet var artık onu düzenli yapıcam. diyet listeme de yarından itibaren başlıyorum. inşallah güzelce uyabilirim ve sağlıklı kilolara inebilirim. zaten aman aman kilom yok benim de, diyetisyen de ne işin var dedi şakasına. ama bel çevreme kilo aldığım için ve vücut yağım fazla olduğu için hak verdi tabi ki. inşallah becerebilirim kızlar yaaaa...
haftasonu 2 günü değerlendirdik bu arada, 13. ve 14. günlerdi.çok yoğun olmasa da hafif batma hissettim bu ay sağ kasığımda. inşalah çatlamıştır yumurtam kızlar yaaa. bebiş tutmasa bile, bu ay güzel atlattık kritik dönemleri inşallah gitgide daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?