Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım hadi hayırlısı bakalım diyetin...ben de diyete başlamıştım 72'den 67'ye düşmüştüm...hamilelik için gerçekten çok önemli.şuan mesela 70-71'im.iyiki kilo vermişim diyorum.

ben de öyle diyorum canım yaa, hamile kalana kadar ne versem kar... belki de tedavi gerekicek bebek için, o zaman zaten hormonlar falan kilo yapabilir. zayıflayabildiğim kadar zayıflasam en iyisi

ben de öyle diyorum canım yaa, hamile kalana kadar ne versem kar... belki de tedavi gerekicek bebek için, o zaman zaten hormonlar falan kilo yapabilir. zayıflayabildiğim kadar zayıflasam en iyisi

canım aynen,zayıfla istersen,benim bi akrabam hamile kalmak için uğraşıyor şimdi,doktora gitmiş,o kadar kilolu olmamasına rağmen kilo ver demiş.Şimdi zayıflamaya uğraşıyor

tatlım beklenti doğum yaptı yazacaktın heralde betsel yazmışsın.Allah mı söyletti yoksam kııııııııııııızzzzzzzz

hayırlı olsun diyetin kuzum.vereceğin kilolar sonra hamilelik kiloları olarak geri döner inş
bu ay hafiften yumurtladığını hissetmişsin cnm.ilişki de olmuş.ayy ne güzel hayatınız düzene girecek artık galiba tatlım

Arkadaşlar ne duası okuyorsunuz
Anlatırsanız bende okuyayım
Sanırım bugün şaşkınannenin dua günüymüş

hepimiz derdimizin dermanını buluruz ve meleklerimize kavuşuruz inş tatlım.

dua günlerinde özellikle yaptığımız bi dua yok cnm.herkes içinden geldiği gibi dua ediyo.müminlerin günahsız ağızla birbirlerine yaptığı dua daha makbul oluyor biliyorsun.çoğu arkadaşımız hamile kaldı.

Kızlar nasılsınız?
beklenti doğum yapmış ne güzel allah uzun ömürler versin bebişine :))

benim moralim çok bozuk kızlar perşembe günü kontrolüm vardı..bebişim zayıfmış gelişim geriliği olabilir dedi doktor..aslında herşey çok güzel sağlıklı kıpır kıpır bebişim ama kollar ve bacaklar uzun 2 hafta önden gidiyor. 31 haftadaydım gittiğimde kafa ölçümü normal çıkıyor kol ve bacak 2 hafta ileri ama göbek bölgesi 1 hafta geri durumda..
ya bir de eken doğum riskim varmış ciğer geliştirici oldum önlem olarak ama çok korkuyorum. oğlum daha 1.600 dü o günden beri bebeğe faydalı ne varsa onlarla beslenmeye çalışıyorum pekmez-süt fln içiyorum sürekli..bana dua edin nolur biraz daha beklesin oğlum 1 ay sonra gittiğimde normale dönsün kilosu..
aslında babası da bende zayıf ve uzun boyluyuz genetik de olabilir bu durum ama yine de insan kendini kötü hissediyor.
hele ki çevreden aldığım tepkilere çıldırıyorum. yok besleyememişim çocuğu yok karnım ufacıkmış bilmem neymiş çıldırtıyolar resmen haliyle kafama takıyorum ister istemez..
ne bileyim bende durum bu işte..

inşallah canım yaa, gerçekten iyi giden şeylere ihtiyacım var...
kilo vermek moral olarak da bana iyi gelecek diye düşünüyorum...
önümüzdeki ay kısa bir y.dışı görevim var. bu aralar böyle oyalanırım, kafam dağılır

ah tatlım ya aslında sen cevabını veriyorsun işte, genetik olabilir bu durum..benim yan komuşunun bebeği var, 1-1.5 yaşında olmuştur şimdi. yeni yürüyor. onun da kolu ve bacakları uzun, çünkü annesi babası da zayıf ve uzun, hatta abisi de öyle. bence sizin bebiş de öyledir, üzülme sen...sağlıklı beslen yeter... hem bebeği beslemek bir yere kadar senin elinde, bir yerden sonra genetik. nasıl ki her annenin sütünün içeriği farklı, hamilelikte yaşadığı belirtiler farklı, gebelikte bebeğe olan etkisi de farklıdır bence. senden aldığı o kadardır. elaleme ne kulak asıyorsun, kimseye birşey beğendiremezsin bu konularda. zayıf derler, şişman derler, illa birşey bulurlar, illa kendilerini doğru çıkartırlar. hayırlısıyla sapasağlam, sağlıklı, normal kiloda doğacak bebişin. üzüldükçe o da üzülür, yapma...

aynen bn de cevizi falan çokk zor yiyorum,ağzımda büyüyo lokmalar
süper yaa çok sevindim inşallah güzelce verirsin kilolarını,sporunu aksatma,herşey bebek için
canım yaa,sıkma canını öyle densiz densiz konuşanlar oluyo,millet kıskanıyo mu nedir,bana da öyle acaip konuşan bi kişi oldu,hiç umursamadım valla..allahın izniyle kalır 1 ay daha,kilosu da normale döner inşallah..bol bol dua edelim rabbim hayırla ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallah

offf canım sıkılıyorrr....
eve gitmek istiyorummmmmm...
bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum daha,günlerdir içimde endişe var,ya şu an canlı değlse diye,sonunda söyledim sıkıntımı :18::18::18:

bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum daha,günlerdir içimde endişe var,ya şu an canlı değlse diye,sonunda söyledim sıkıntımı :18::18::18:

sakınn aklına getirme öyle şeyler,dua niyetine geçebiliyomuş (ne kadar doğru bilmiyorum),kötüyü çağırma,benim de aklıma geliyo kötü şeyler ama asla yer vermiyorum zihnimde hemen siliyorum,dua ediyorum ayetel kürsi okuyorum allahım sen büyüksün sen koru diyorum,çikolata yiyip uzanınca hissediliyomuş galiba,dene istersen

kaç kere denedim,olmadı canım,20.haftamdayım...daha bişicik yok,seğirmeler vardı,doktor çocuk kıpırdaması değil onlar dedii.

hamilelik oluştuğu andan itibaren annelik hisleri de gelişiyor. o nedenle de aşırı korumacı bir tavrınız oluyor,, devamlı endişelniyorsunuz. seninki de bu yüzden tatlım. ama egemn haklı, kötüyü çağırma. beebğinin iyi olmaması için hiç bir sebep yok

doğru söylüyorsun canım,bir de ultrasonda görünce daha da bağlandım,büyüdükçe bağlılığım,sevgim,daha da artıyor.Endişem de o yüzden.Birşey olmasından korkuyorum,gece de rüyalarımda görüyorum hep.Allah'ım korusun yavrularımızı.

sen hep dua et Allah korusun diye, ama unutma O'na teslimiz...bebek de aslında O'nun emaneti. içini ferah tutmaya çalış tatlım

kaç kere denedim,olmadı canım,20.haftamdayım...daha bişicik yok,seğirmeler vardı,doktor çocuk kıpırdaması değil onlar dedii.
ama herkes önce öyle hissettiğini söylüyo,sen doktorun lafına bakma o neyi kastettiğini anlamamıştır,bebek değilse neymiş o zaman

aynen bn de her gördüğümde daha da katlanıyo bişeyler çok değişik bişeymiş hakkaten,bn de hep rüyamda görüyorum kanamam olduğunu:18: çarşamba randevum var yine geçen hafta işe gittim,bgn de temizlikle geçti,yarın da ablamla buluşcam saçlarımı kestircem öyle geçer,sonra gelsin çarşambaaa bu sefer çabuk geldi ohh bee

sabırsız kuzucuklarım benim yaaa. nasıl geçireceksiniz acaba siz 40 haftayı bakmayın böyle dediğime, bir hamiş kalsam sizden beter olurum emin olun

haftasonu temizliğe gelen kadın bile, Allah size de bir evlat nasip etsin diiyp durdu. yan komşunun bebek arabası kapının önünde duruyor. onu görüp "kapının önüne kadar gelmiş, sizi bekliyor" dedi kadın inşallah dedim ne diyeyim

kızlar dedim ya bu ay yine çok sancı hissetmedim diye yumurtlamada, önceki aylar hiçbirşey hissetmiyordum. bu ay ortalama birşey hissettim, ne eskisi kadar çok, ne de h,ç, arada yani. ama eğer ovulasyon olduysa bu ay bat 28 ekim falan. yani bayramın 3. ya da 4. günü... bakalım neler olacak. eşimin babasının memleketine gitmeyi planlıyoruz 1 gecelik, inşallah olmam da oralarda pedle falan uğraşmam

Tşk ederim canım bende yapıyorum öyleyse şaşkınannecim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…