- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.521
canım hadi hayırlısı bakalım diyetin...ben de diyete başlamıştım 72'den 67'ye düşmüştüm...hamilelik için gerçekten çok önemli.şuan mesela 70-71'im.iyiki kilo vermişim diyorum.
ben de öyle diyorum canım yaa, hamile kalana kadar ne versem kar... belki de tedavi gerekicek bebek için, o zaman zaten hormonlar falan kilo yapabilir. zayıflayabildiğim kadar zayıflasam en iyisi
HEY HEEEYYY HEEYYY HEY HEYY bütün kızlar nirdesiniz heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyygelin de iki çene yapak ben size hafta sonumu nasıl geçirdim anlatam
bu hafta sonumuuuu sök ör sök örle geçirdiimmkış geldi yeğenler ayacıklarına patik ister teyzeleri yeni model arayışındadır habire söküp örüp ipleri mafedeeeeerrr arkadaş bizim türklerde ne kaddem cimriymiş doğru düzgün şu model çok güzelmiş dediğinin hiçbiri ayrıntılı anlatımı yok dilini bilmediğim hatunlar anlatıp duruyo bizimkiler anlatmıyo tüm yaptıklarımı nette dağıtacam haa benim gibim madurlar faydalansın dört beş model denedim hafta sonu üç modelde kesinlik kazandı ip alıcam bugün ve örcem elifime güzel sıcasık patikler burdan da isterseniz ayrıntılı anlatacam kisme madurumda madurum dimesin anlicanız hafta sonu cebelleştim durdum modellerle
Deryacım bizlere inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzumBetsel doğum yapmış hayırlı olsun darısı bizim güllere olsun saskınanneeee kuzuumm herşey gönlünce olsun doğru vakitte ve zaman da sağlıklı sıhatli yavruların olsun inşalalh
Bugün nidense çok mutluyum acep niden :26: içim kıpır kıpır
ben de öyle diyorum canım yaa, hamile kalana kadar ne versem kar... belki de tedavi gerekicek bebek için, o zaman zaten hormonlar falan kilo yapabilir. zayıflayabildiğim kadar zayıflasam en iyisi
Canım inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz meleklerimize... Dnalar ilaçlarla düzeltilebiliyorsa bizim karyotipimiz bozuk çıksa da düzeltilebilir sanırım umut oldun bana inşallah canım inşallah dna hasar testini hiç istemedi bizden dr. bakalım bu testler çıksın ondan sonra belki şu anda bizim morfolojimizin %0 sayılarımızın düşük olma sebebini araştırıyorlar sanırım. Eşimde dr. a hiçbişey sormamış zaten henüz sıkıntımız olduğunu kabullenebilmiş değil sanırım. Allahım dualarımızı kabul etsin.
Arkadaşlar ne duası okuyorsunuz
Anlatırsanız bende okuyayım
Sanırım bugün şaşkınannenin dua günüymüş
hayırlı olsun diyetin kuzum.vereceğin kilolar sonra hamilelik kiloları olarak geri döner inş
bu ay hafiften yumurtladığını hissetmişsin cnm.ilişki de olmuş.ayy ne güzel hayatınız düzene girecek artık galiba tatlım
Kızlar nasılsınız?
beklenti doğum yapmış ne güzel allah uzun ömürler versin bebişine :))
benim moralim çok bozuk kızlar perşembe günü kontrolüm vardı..bebişim zayıfmış gelişim geriliği olabilir dedi doktor..aslında herşey çok güzel sağlıklı kıpır kıpır bebişim ama kollar ve bacaklar uzun 2 hafta önden gidiyor. 31 haftadaydım gittiğimde kafa ölçümü normal çıkıyor kol ve bacak 2 hafta ileri ama göbek bölgesi 1 hafta geri durumda..
ya bir de eken doğum riskim varmış ciğer geliştirici oldum önlem olarak ama çok korkuyorum. oğlum daha 1.600 dü o günden beri bebeğe faydalı ne varsa onlarla beslenmeye çalışıyorum pekmez-süt fln içiyorum sürekli..bana dua edin nolur biraz daha beklesin oğlum 1 ay sonra gittiğimde normale dönsün kilosu..
aslında babası da bende zayıf ve uzun boyluyuz genetik de olabilir bu durum ama yine de insan kendini kötü hissediyor.
hele ki çevreden aldığım tepkilere çıldırıyorum. yok besleyememişim çocuğu yok karnım ufacıkmış bilmem neymiş çıldırtıyolar resmen haliyle kafama takıyorum ister istemez..
ne bileyim bende durum bu işte..
aynen bn de cevizi falan çokk zor yiyorum,ağzımda büyüyo lokmalarcanım endişelenme,hamileliğin bu evresinde hafifte olsa rahatsızlık veriyor mideye,ben de başlarda yumurtasından,sütüne,peynirine,cevizine kdr herşeyi yedik ilk 1,5 ay.sonra bi iğrendim,pir iğrendim.şimdi ağzıma hala süt sokamadım,bikaç akşam içtim,şimdi yine içmiyorum,ceviz badem...yediğim zaman ağzımda döndürüyorum...Hiç yemek istemiyorum.
süper yaa çok sevindimcanlarım nasılsınız?
ben diyetisyene gittim bugüüün!vermem gereken 4.5 kilo yağ, almam gereken 3 kilo kas var yani spor beni bekler. evde bir alet var artık onu düzenli yapıcam. diyet listeme de yarından itibaren başlıyorum. inşallah güzelce uyabilirim ve sağlıklı kilolara inebilirim. zaten aman aman kilom yok benim de, diyetisyen de ne işin var dedi şakasına. ama bel çevreme kilo aldığım için ve vücut yağım fazla olduğu için hak verdi tabi ki. inşallah becerebilirim kızlar yaaaa...
haftasonu 2 günü değerlendirdik bu arada, 13. ve 14. günlerdi.çok yoğun olmasa da hafif batma hissettim bu ay sağ kasığımda. inşalah çatlamıştır yumurtam kızlar yaaa. bebiş tutmasa bile, bu ay güzel atlattık kritik dönemleri inşallah gitgide daha iyi olacak
canım yaa,sıkma canını öyle densiz densiz konuşanlar oluyo,millet kıskanıyo mu nedir,bana da öyle acaip konuşan bi kişi oldu,hiç umursamadım valla..allahın izniyle kalır 1 ay daha,kilosu da normale döner inşallah..bol bol dua edelimKızlar nasılsınız?
beklenti doğum yapmış ne güzel allah uzun ömürler versin bebişine :))
benim moralim çok bozuk kızlar perşembe günü kontrolüm vardı..bebişim zayıfmış gelişim geriliği olabilir dedi doktor..aslında herşey çok güzel sağlıklı kıpır kıpır bebişim ama kollar ve bacaklar uzun 2 hafta önden gidiyor. 31 haftadaydım gittiğimde kafa ölçümü normal çıkıyor kol ve bacak 2 hafta ileri ama göbek bölgesi 1 hafta geri durumda..
ya bir de eken doğum riskim varmış ciğer geliştirici oldum önlem olarak ama çok korkuyorum. oğlum daha 1.600 dü o günden beri bebeğe faydalı ne varsa onlarla beslenmeye çalışıyorum pekmez-süt fln içiyorum sürekli..bana dua edin nolur biraz daha beklesin oğlum 1 ay sonra gittiğimde normale dönsün kilosu..
aslında babası da bende zayıf ve uzun boyluyuz genetik de olabilir bu durum ama yine de insan kendini kötü hissediyor.
hele ki çevreden aldığım tepkilere çıldırıyorum. yok besleyememişim çocuğu yok karnım ufacıkmış bilmem neymiş çıldırtıyolar resmen haliyle kafama takıyorum ister istemez..
ne bileyim bende durum bu işte..
tatlım beklenti doğum yaptı yazacaktın heralde betsel yazmışsın.Allah mı söyletti yoksam kııııııııııııızzzzzzzz
offf canım sıkılıyorrr....
eve gitmek istiyorummmmmm...
bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum daha,günlerdir içimde endişe var,ya şu an canlı değlse diye,sonunda söyledim sıkıntımı :18::18::18:
sakınnaklına getirme öyle şeyler,dua niyetine geçebiliyomuş (ne kadar doğru bilmiyorum),kötüyü çağırma,benim de aklıma geliyo kötü şeyler ama asla yer vermiyorum zihnimde hemen siliyorum,dua ediyorum ayetel kürsi okuyorum allahım sen büyüksün sen koru diyorum,çikolata yiyip uzanınca hissediliyomuş galiba,dene istersen
offf canım sıkılıyorrr....
eve gitmek istiyorummmmmm...
bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum daha,günlerdir içimde endişe var,ya şu an canlı değlse diye,sonunda söyledim sıkıntımı :18::18::18:
hamilelik oluştuğu andan itibaren annelik hisleri de gelişiyor. o nedenle de aşırı korumacı bir tavrınız oluyor,, devamlı endişelniyorsunuz. seninki de bu yüzden tatlım. ama egemn haklı, kötüyü çağırma. beebğinin iyi olmaması için hiç bir sebep yok
doğru söylüyorsun canım,bir de ultrasonda görünce daha da bağlandım,büyüdükçe bağlılığım,sevgim,daha da artıyor.Endişem de o yüzden.Birşey olmasından korkuyorum,gece de rüyalarımda görüyorum hep.Allah'ım korusun yavrularımızı.
ama herkes önce öyle hissettiğini söylüyo,sen doktorun lafına bakma o neyi kastettiğini anlamamıştır,bebek değilse neymiş o zamankaç kere denedim,olmadı canım,20.haftamdayım...daha bişicik yok,seğirmeler vardı,doktor çocuk kıpırdaması değil onlar dedii.
doğru söylüyorsun canım,bir de ultrasonda görünce daha da bağlandım,büyüdükçe bağlılığım,sevgim,daha da artıyor.Endişem de o yüzden.Birşey olmasından korkuyorum,gece de rüyalarımda görüyorum hep.Allah'ım korusun yavrularımızı.
ama herkes önce öyle hissettiğini söylüyo,sen doktorun lafına bakma o neyi kastettiğini anlamamıştır,bebek değilse neymiş o zaman
aynen bn de her gördüğümde daha da katlanıyo bişeyler çok değişik bişeymiş hakkaten,bn de hep rüyamda görüyorum kanamam olduğunu:18: çarşamba randevum var yinegeçen hafta işe gittim,bgn de temizlikle geçti,yarın da ablamla buluşcam saçlarımı kestircem öyle geçer,sonra gelsin çarşambaaa bu sefer çabuk geldi ohh bee
hepimiz derdimizin dermanını buluruz ve meleklerimize kavuşuruz inş tatlım.
dua günlerinde özellikle yaptığımız bi dua yok cnm.herkes içinden geldiği gibi dua ediyo.müminlerin günahsız ağızla birbirlerine yaptığı dua daha makbul oluyor biliyorsun.çoğu arkadaşımız hamile kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?