- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.561
bu arada tahlil sonuçlarım çıktı herşey iyide sadece hepatit b ye karşı vucudum sıfır dirençliymiş allah korusun en ufk bişeyde hemen kaparsın dedi bende sabah
kalktım sağlık ocakaına gittim az önce geldim aşı olayım diye aile hekimim tüp bebek doktorumla sınıf arkadaşmış dediki git önce doktoeunla görüş belki aşılama yapılacağın için hepatit b aşısının sakıncası olabilir dedi ama hamile kaldığında yaparız hemde bebeğin sarılık olmaz doğunca dedi
yarın doktoruma sorcam sabah 9,30 da muayenem var akşamda film çekileceğim şimidden dizlerim titriyor valla ne yalan söyleyim..
hatta az önce merkezi aradım ne yapmam lazım gelmeden önce dedim ona sorarken bile elim ayapğım çözüldü titredi yani..
offffffff neyse aç gidecekmişim anestezi alacağım için başkada bişi yok muş kızlarrrr ne olur dua edinde sorunsuz bu tüplerim açık çıksın filmde bende eiyorum sizde edin ..
hade kaçtım ben işlerimi bitirip kurtulayım... allaha emanet olun... öptüm hepinizi...
merhaba canım hiç korkma rahim filminden ben anestezisiz çektirdim.öyle korkulacak bişey değil..
ki seninki anesteziliymiş hiç hissetmeyeceksin..
bu arada tahlil sonuçlarım çıktı herşey iyide sadece hepatit b ye karşı vucudum sıfır dirençliymiş allah korusun en ufk bişeyde hemen kaparsın dedi bende sabah
kalktım sağlık ocakaına gittim az önce geldim aşı olayım diye aile hekimim tüp bebek doktorumla sınıf arkadaşmış dediki git önce doktoeunla görüş belki aşılama yapılacağın için hepatit b aşısının sakıncası olabilir dedi ama hamile kaldığında yaparız hemde bebeğin sarılık olmaz doğunca dedi
yarın doktoruma sorcam sabah 9,30 da muayenem var akşamda film çekileceğim şimidden dizlerim titriyor valla ne yalan söyleyim..
hatta az önce merkezi aradım ne yapmam lazım gelmeden önce dedim ona sorarken bile elim ayapğım çözüldü titredi yani..
offffffff neyse aç gidecekmişim anestezi alacağım için başkada bişi yok muş kızlarrrr ne olur dua edinde sorunsuz bu tüplerim açık çıksın filmde bende eiyorum sizde edin ..
hade kaçtım ben işlerimi bitirip kurtulayım... allaha emanet olun... öptüm hepinizi...
ahsenelkasas tatlım dua günümüş.rabbim gönlünün muradını versin inş
kuzum inş bi dahaki ay topiğe hamiş olarak gelirsin.rabbim biran önce meleğine kavuştursun seni.bizim de 29 ay oldu çalışmalara başlayalı cnm.senle ben en kıdemlileriyiz topiğin bu konuda.rabbim daha fazla bekletmesin inş
cnm benim ya bi bakarsın ben aşılamayla sende normal yolla hamiş kalırsında bu topikin tek tüp bebeği minik gelinini tek aşılama bebeği benim diğer herkesin doğal yolla olur...
kız ikimiz aynı ayda hamiş kalsan ne güzel olur haaa ikimizde bayağı oldu bekliyoruz gerçi benimkisi rekor oldu 26. ayımızı devirdik...
şubattada evlilik yıldönümünüz allahım yılbaşında hamile olarak girmek evimde oturup içkisiz eğlencesiz gürültüsüz ailemle yılbaşı geçirmek istiyorum neyalan diyim ne eğlencede ne gürültüde nede dışarı çıkmakta gözüm evde kocişim yanımda bebişim göbüşümde olsun ki inşallh kurban olduğum rabbim kısmet eder bu sevinci bana ve cümlemize başka bişi istemem ki sağlıklıcakla gelsin bebişlerimiz inş......
rabbim mücadelemizi boşa çıkarmasın güç kuvvet versin cnm..
bak ben ilk tedaviye başladığım dönemde altım millet patır patır hamile kalıyor ahanda bende hemen kalırım dedim amapco hastalığı yakamı bırakmadı ki hiç..
yinede bıkmayacam dedim bir ara bıkmıştım sebepsiz sinirim bozuluyor bağır çağır kıyamet kopartıyordum sonra fark ettim ki herkesi kırıyom..
dedim ki neden böyleyim apzımdan bilinçsizce sözcüklerin dökülmesine izin vermeyecem kontrolsüz hareket etmeyecem dedim
ve öyle yapınca sabrı öğrendim hemde çoook sabretmeyi...
demem o ki tedaviye takibe başladığında sabrını 3 katına çıkar tek silahın sabır olsun kuzu
toplaşın toplaşınn kuzularımmmmm herkes hoşgeldi sefalar getirdi... sesimimi duyup geldiniz kılzar.....
3,5 atıyor bi taraflarım film çektirme sonrası korkusu, heyecanı ve endişesi ile...
nörüyonuz cızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr ben koca kıçımı yeni koydum yereev temizliyorum sabahtan beri misafirimin gelme ihtimali var henüz belli değil bebişleri olduğu için ha diyince çıkıp gelemiyolar bakalım araba bulabilirlerse akşama gelebilirler o yüzden hazırlıklı olam didim birazdan da kalkıp poğaça yapceeem hamurumu yoğurdum gel beni pişir diyiii ama eccik dinlenem sizlere bakem didim kıızzz eloş allah göbüşünü bebişle doldursun emi duygulandım yazdığını okuyunca kocana dediklerini okuyunca
canım ben se sabırsız bir insandım. ama bu korunmayı bıraktıktan sonra eşimde başlayan performan anksiyetesi problemi ve bu problem sonucu yaşanan erksiyon bozuklukları bana sabrı öğretti. eşimle mücadele ede ede olgunlaştım resmen. ilk zamanlar nasıl olur diye ğlar bağırır çağırırdım. bir psikologdan yardım almaya başladıktan sonra ne kadar yanlış hareket ettiğimi anladım. psikoloji ve aslında beyin, düşünce öyle güçlü ki, bizi hasta da edebiliyor, iyileştirebiliyor da... eşimin o dönem yaşadığı sıkıntılar psikolojikti ve ben ona iyileşmesi için bir süre yardım edemedim. sonra sabretmeyi, daha farklı davranmayı öğrendim. eşimde bu sıkıntılar yaşansın istemezdi sonuçta, demek ki elinde olmayan şeyler var. pazar günü oynaşırken bir ara baktım konsantrasyonu bozuldu, kafasında yine "acaba sıkıntı olacak mı" düşüncesi var. direk erksiyonu bozuldu, hemen anladım zaten. önemli değil dedim, kalktım mutfağa gittim biraz iş yaptım. kafam dağıldı, yeniden odaya gittim, eşimin surat 5 karış, duvara bakıp düşünüyor, "seni üzgün görmeye dayanamıyorum, lütfen üzülme dedim" sarıldım, önemli değil, olabilir bunlar dedim. sen yeterli sağlıklı bir şekilde yanımda ol dedim. baktım öyle sarılıp öperken hooop olan olmuşsabretmek, kafanın rahat olması her konuda çok önemli. iyi şeyler düşünmek de çok yararlı...
bizler de iyi şeyler düşünelim, bebeişimizin olacağına inananalım, herşey daha güzel olacaktır
canım ben se sabırsız bir insandım. ama bu korunmayı bıraktıktan sonra eşimde başlayan performan anksiyetesi problemi ve bu problem sonucu yaşanan erksiyon bozuklukları bana sabrı öğretti. eşimle mücadele ede ede olgunlaştım resmen. ilk zamanlar nasıl olur diye ğlar bağırır çağırırdım. bir psikologdan yardım almaya başladıktan sonra ne kadar yanlış hareket ettiğimi anladım. psikoloji ve aslında beyin, düşünce öyle güçlü ki, bizi hasta da edebiliyor, iyileştirebiliyor da... eşimin o dönem yaşadığı sıkıntılar psikolojikti ve ben ona iyileşmesi için bir süre yardım edemedim. sonra sabretmeyi, daha farklı davranmayı öğrendim. eşimde bu sıkıntılar yaşansın istemezdi sonuçta, demek ki elinde olmayan şeyler var. pazar günü oynaşırken bir ara baktım konsantrasyonu bozuldu, kafasında yine "acaba sıkıntı olacak mı" düşüncesi var. direk erksiyonu bozuldu, hemen anladım zaten. önemli değil dedim, kalktım mutfağa gittim biraz iş yaptım. kafam dağıldı, yeniden odaya gittim, eşimin surat 5 karış, duvara bakıp düşünüyor, "seni üzgün görmeye dayanamıyorum, lütfen üzülme dedim" sarıldım, önemli değil, olabilir bunlar dedim. sen yeterli sağlıklı bir şekilde yanımda ol dedim. baktım öyle sarılıp öperken hooop olan olmuşsabretmek, kafanın rahat olması her konuda çok önemli. iyi şeyler düşünmek de çok yararlı...
bizler de iyi şeyler düşünelim, bebeişimizin olacağına inananalım, herşey daha güzel olacaktır
ohh ellerine kollarına sağlık kuzum..eşimde duygulandı söyledikleri gözleri doldu ama ben metanetimi korusum sonra gittim çamaşır asarken bıraktım gözyaşlarımı..
kolay değilmiş anne olmak bebe olmak rabbim kolaylaştırsın mucizesini göstersin hepimize....
geçen hafta adana mob. fuarında bebek odaları gördük beğendik hoş adanadaki tüm bebek mobilyacıları müşterimizde böyle baktık beğendik ben şu olsun dedim o bu olsun dedi muhabbet yaptık kendimizce...
benim evide bi temizleyen olsa yok demem valla bu arada...
ev serme işini bayram ertesi yapacam kısmetse çünki temizlik için çağırdığım abla ya ulaşamdım bayram öncesi bana aşılama yapılır ise dinlenmem lazım gelir
bayramda bunun için müthiş bir bahane yani..
maşallah sen poça börek çörekte hamaratsın ben pek beceremem öyle hamur işlerini...
en güzel yaptığım tencerede kek
Allah gönlüne göre versin inşalah sen de sağlıkla sihatle bir bebek sahibi olursunAllah muhabbbetinizi arttırsın:)bana da dua edin lütfen bende 25 aylık evliyim bu zamana kadar da olmadı korunmadığım halde.bende hayret ederdim istemeyen kişilerin hemen oluyo ben bu kadar istiyorum neden olmuyo diye ama kader bu nasipse olur.sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden,geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı malesefbu ayda aşılama yapılacak ama eşim pek oralı olmuyo korktu bu işlerden.iğne yapılmadan önce rahim filmi,tahlil,spermioğram testi felan derken çok korktu.çok şükür ikimizde de bi sorun yok ama rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum.Allahım hepimize nasip etsin inşallah isim olarak sizede dua edicem.
dua ve muhabbetle..
kıss inşallah bişi olmaz derin derin nefes al üçe kadar say sonraaaaa bağırrr bişi kalmaz içindene güzel motive ediyom dimiinşallah bize daha da güzel haberlerle gelirsin kuzuu
Allah muhabbbetinizi arttırsın:)bana da dua edin lütfen bende 25 aylık evliyim bu zamana kadar da olmadı korunmadığım halde.bende hayret ederdim istemeyen kişilerin hemen oluyo ben bu kadar istiyorum neden olmuyo diye ama kader bu nasipse olur.sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden,geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı malesefbu ayda aşılama yapılacak ama eşim pek oralı olmuyo korktu bu işlerden.iğne yapılmadan önce rahim filmi,tahlil,spermioğram testi felan derken çok korktu.çok şükür ikimizde de bi sorun yok ama rabbim ne zaman nasip eder bilmiyorum.Allahım hepimize nasip etsin inşallah isim olarak sizede dua edicem.
dua ve muhabbetle..
herüfüfnü zorla yoldan çıkartmışsın bacım sende
ohhh iyi yapmışsın önemli olan cinsellik yatak değil dedi kocişte bana yara tedavimde biliyorsun nerdeyse 2 ay ilişki olmadan geçirdik üzülüyorum diye sen yanımda ol varsın cinselliğe tatil verelim benim için değerli olan sensin dedi 3-5 dk lık alacağım zevk le kendini sakın kıyaslama dedi gerçekten acaip moral oldu bana..
sende ne güzel destek olmuşsun rabbim şifasını versin tez zamanda herkesin...
işveli cilveliii kuzuuumm
seviyorum kız seni valla çok sabırlı ve düşünceli davranıyosun hep ah seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah bebişinde olurda anneeemmm sen ne düşüncelisin diye öüpü koklar seni
eksik olmayın, Rabbim dualarınızı, dualarımızı kabul eder inşallah. size de tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlar nasip eder
çook fenayımdır, elimden kimse kurtulamazevlilikte cinsellik çok öenmli ama elbette herşey değil. anlaşamadığın, yanında mutlu olmadığın, göğsünde yatarken huzur bulmadığın adamla yatakta oynaşsan neye fayda?! eşin de çok güzel konuşmuş...
gerçek adımın anlamı da işve cilve demek zaten
ben de seni, sizleri seviyorum kuzucumevladıma bu kadar düşünceli olur muyum bilemiyorum, beni çok beklettiği ve muhtemelen çok üzerine düşeceğim için canından bezdirebilirim de o sıpa bir gelsin de, bakıcaz duruma göre
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn du bağıram içimde kalmasın bişicikler....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?