- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.541
ah tatlım ya aslında sen cevabını veriyorsun işte, genetik olabilir bu durum..benim yan komuşunun bebeği var, 1-1.5 yaşında olmuştur şimdi. yeni yürüyor. onun da kolu ve bacakları uzun, çünkü annesi babası da zayıf ve uzun, hatta abisi de öyle. bence sizin bebiş de öyledir, üzülme sen...sağlıklı beslen yeter... hem bebeği beslemek bir yere kadar senin elinde, bir yerden sonra genetik. nasıl ki her annenin sütünün içeriği farklı, hamilelikte yaşadığı belirtiler farklı, gebelikte bebeğe olan etkisi de farklıdır bence. senden aldığı o kadardır. elaleme ne kulak asıyorsun, kimseye birşey beğendiremezsin bu konularda. zayıf derler, şişman derler, illa birşey bulurlar, illa kendilerini doğru çıkartırlar. hayırlısıyla sapasağlam, sağlıklı, normal kiloda doğacak bebişin. üzüldükçe o da üzülür, yapma...
aynen bn de cevizi falan çokk zor yiyorum,ağzımda büyüyo lokmalar
süper yaa çok sevindiminşallah güzelce verirsin kilolarını,sporunu aksatma,herşey bebek için
canım yaa,sıkma canını öyle densiz densiz konuşanlar oluyo,millet kıskanıyo mu nedir,bana da öyle acaip konuşan bi kişi oldu,hiç umursamadım valla..allahın izniyle kalır 1 ay daha,kilosu da normale döner inşallah..bol bol dua edelimrabbim hayırla ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize inşallah
,aneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm valla ben de farkında değilim haa allah söyletti sanırım inşallah darısı sana kıızzz
merak edenlere ilginenlere herkese çookk teşekkürler..
ama malesef arkadaşlar..
malesef bebiş yok..
test almak için eczaneye giderken hissettim bişeler..
ve malum son..
bu seferde olmadı..
napalım Rabbimin vardır bir bildiği..
oooff ooofff o kadar mutsuzum kiii..
kendime kızıyorum bazen neden bıraktım ki sigarayı..
yakardım şimdi bi tane.. o yanardı benimde mutsuzluklar..:2::2::2::2:
merak edenlere ilginenlere herkese çookk teşekkürler..
ama malesef arkadaşlar..
malesef bebiş yok..
test almak için eczaneye giderken hissettim bişeler..
ve malum son..
bu seferde olmadı..
napalım Rabbimin vardır bir bildiği..
oooff ooofff o kadar mutsuzum kiii..
kendime kızıyorum bazen neden bıraktım ki sigarayı..
yakardım şimdi bi tane.. o yanardı benimde mutsuzluklar..:2::2::2::2:
kızlarr ben hala evde fatura kesiyom mesaideyim yane anlayacağızınız...
baktım şöle bi doğum yapan bile varmış ohhh valla biz daha bi taneyi karnımıza koyamadık millet çıkarmaya başlamış...
rabbim hepimize sağlıklı beb,işler sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inş..
bu gün 6 tüp kan verdim bütüüüün testlerim yapıldı doktora göstercez yarın kocişte semen test yaptırcak bu arada bana hepatit b aşısı vurulman lazım dedi koktum bağışıklığım sıfırmış...
yarın aşımı olacam diğer gün hem yumoş kontrolü hemdee hsg var içim bulanıyor korkudan inş. herşey iyi geçecek....
neyse öptm herkesi byyy
kızlarrrrrrrr napıyorsunuz biraz mutluyum 4 kilo verdim ohhhhh :))))))
bu ay adetim ağrısız geçti inanamadım çok azıcık ağrıdı normalde ben ayağa kalkamazdım şaşırdım
dün ders yoktu evi temizledim yoruldum siz neler yaptınız bakiim
oh oh maaşallahben de bugün itibarı ile diyete başladım. inşallah zayıflayacağım ben de
ben aynı işte kuzum ya çalışıp duruyorum, bayramı bekliyorum dinlenebilmek için...
ah kuzum ya, keşke sigaranın öyle etkisi olsa ama yok, aksine yeni dertler ekliyor insana.
kısmet değilmiş diyor insan ama içten o kadar çok üzülüyor ki...iyi bilirim kuzum hepsini... ama yapabilecek birşey yok, Allah ömür ve sağlık verdikçe bebk için elimizden geleni yapıcaz. herkesin bir mücadelesi var hayatta bizimki de bu demek. kedni adıma konuşıyım, eşimle anlaşıyorum, ailemle aram çok iyi, iş bulma sıkıntısı çekmedim, maddi sıkıntı çekmedim, önemli bir sağlık sıkıntım yok, ailemin de yokRabbim öyle çok şey vermiş ki şükredecek, bebek için uğraşsam ne olur? keşke ömrümdeki tek zorluk tek imtihan bu olsa... Bugünüm için milyonlarca şükür Rabbime...bu zavallı kuluna neleri nasip etti...
ah canım ya kolay gelsin sana yaa...
ben inanıyorum kuzum herşey güzel geçecekben 6 tüp kan versem bayılırdım herhalde sana maaşallah merakla gelişmeleri bekliyorum ben... senin yumoşlar iğneyle mi büyüyor şu an yoksa klomen türü hapla mı?
bu arada tahlil sonuçlarım çıktı herşey iyide sadece hepatit b ye karşı vucudum sıfır dirençliymiş allah korusun en ufk bişeyde hemen kaparsın dedi bende sabah
kalktım sağlık ocakaına gittim az önce geldim aşı olayım diye aile hekimim tüp bebek doktorumla sınıf arkadaşmış dediki git önce doktoeunla görüş belki aşılama yapılacağın için hepatit b aşısının sakıncası olabilir dedi ama hamile kaldığında yaparız hemde bebeğin sarılık olmaz doğunca dedi
yarın doktoruma sorcam sabah 9,30 da muayenem var akşamda film çekileceğim şimidden dizlerim titriyor valla ne yalan söyleyim..
hatta az önce merkezi aradım ne yapmam lazım gelmeden önce dedim ona sorarken bile elim ayapğım çözüldü titredi yani..
offffffff neyse aç gidecekmişim anestezi alacağım için başkada bişi yok muş kızlarrrr ne olur dua edinde sorunsuz bu tüplerim açık çıksın filmde bende eiyorum sizde edin ..
hade kaçtım ben işlerimi bitirip kurtulayım... allaha emanet olun... öptüm hepinizi...
canım sen cesur kadınsındır yaaa, korkma hiç filmden. ben açık çıkacağına eminim tüplerinin hiiiç korkmazaten anestezili olacak, uyuyp uyanacaksın, birşey anlamayacaksın bile... bu tedavi işleri adamı heyecanlandırıyor bayağa yaaa, belki de bu ay sonunda hamiş olacaksın, o kadar yakınsın yani hep güzel haberlerle gel kuzucum, dualarımız seninle
Günaydııınn kuzularıım nasılsınız bakem beni sorarsanız ben de iyim şükür
deryacım üzüldüm sonucuna ama hayırlısı ne yapalım vardır bir bildiği Rabbimin.
eloşş kuzuum hadi hayırlısı bakalım inşallah ilk seferde senden güzel haber alırız
sdtive kuzuum allah yardımcın olsun diyetindeinşallah gereksiz tüm kilolar sıkıntılarla birlikte gider
eeee diğer hatunlar özledim yaf kisme yok çene yok nirelerdesiniiz perii kuzum seni de çok özledim yafraraavis yok nirdesin kııss egemn geliyoo sürekli kendinden yeni haberler getiriyo betsel sanırım kayınvalidesi gilde haaaa ruhsar kuzum canını sıkıyolarmış booşveeerr hiç takma kafana genetiktir uzun olması kuzum sağlığı iyi herşey normal diyosa birşeyy olmaz evvelallah ımmm diğer hatunlarıda anmadan geçmiyim yaf ahsenelkasas dua günün herşey gönlünce ve en güzel şekilde olsun inşallah şaşkınanne kilo vermişsin kııss sevindim maşallah iredelisin haa sinhus kuzum yok nirelerde yahuuu :26:
oooo baktımda çenem düştüm en iyisi susam gari
anam bu gün topike kimseler gelmemiş..
kocişi mersine yolladım dönüşte sperm testi verecek merkeze
akşam diyoki offf offf gene aynı şeyler olacak sinir oluyorum dedi hoppppp dedimm
haddini bil bak bana adetken senin yanında giyip soyunmayan ben elin adamlarına açıtım açtım durdum hemde adetliyken kendimden iğrendim dedim haa oda yetmedi daha 2 günde 3 güne bir gidecem daha oda yetmedi 26 aydır ayda 3-5 arası aşağıdan muayene oldum yetmezse daha sayayım dediö film çekilcem herfüler resmen içimi dışımı görecek daha oda yetmedi aşılama olurken orda öylece yatacam kaç dakka dedim baktı baktı kurban olurum dedi çektiğin eziyetin meyvesini versin allahım dedi canın yandı iğne ilaç kan film hepsi senden bakma ben gırgır olsun diye böyle dedim dedi... hah şöyle dedim hepsi bir kuzumuz olsun diye dedim haklısın dedi...
rabbim inşallh emeklerimizi karşılıkısz bırakmayacak inşallh aşkımızın meyvesini hayırlısı ile verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?