Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşallah cnm ya aslında sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil ama işte insan kafasına takıyor böyle şeyleri..sağlıklı beslenme telaşına düştüm şimdi her gece pekmezli süt içiyorum ki nefret ederim pekmezden :) meyveyle de pek aram yoktur hatta midemi yakıyor meyve ama zorla yemeye çalışıyorum..fındık fıstık ceviz ne bulursam yiyorum hırs yaptım :::)
ben kendimden topaç gibi bi bebek beklemiyodum zaten ama erken doğumdan çok gözüm korktu hızlıca kilo alsın istiyorum ki allah korusun vaktinden önce gelirse küveze ihtiyacı olmasın diye..

inşallah cnm ya dursun sıpa yerinde vaktinde gelsin sağlıklıca..bana çekmesin sıpa ben 8 aylık doğmuşum 2,200 20 gün küvezde kalmışım :)

merak edenlere ilginenlere herkese çookk teşekkürler..
ama malesef arkadaşlar..
malesef bebiş yok..
test almak için eczaneye giderken hissettim bişeler..
ve malum son..
bu seferde olmadı..
napalım Rabbimin vardır bir bildiği..
oooff ooofff o kadar mutsuzum kiii..
kendime kızıyorum bazen neden bıraktım ki sigarayı..
yakardım şimdi bi tane.. o yanardı benimde mutsuzluklar..:2::2::2::2:

çok üzüldüm cnm yaa..hayırlısı olsun.rabbim en iyisini bilir.inş bi gün biz de mutlu sona kavuşcaaz.
ayrıca iyi ki bıraktın sigarayı tatlım.salığına zarar.hamile kaldığında zaten bırakacaktın.

kızlarr ben hala evde fatura kesiyom mesaideyim yane anlayacağızınız...

baktım şöle bi doğum yapan bile varmış ohhh valla biz daha bi taneyi karnımıza koyamadık millet çıkarmaya başlamış...

rabbim hepimize sağlıklı beb,işler sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inş..

bu gün 6 tüp kan verdim bütüüüün testlerim yapıldı doktora göstercez yarın kocişte semen test yaptırcak bu arada bana hepatit b aşısı vurulman lazım dedi koktum bağışıklığım sıfırmış...

yarın aşımı olacam diğer gün hem yumoş kontrolü hemdee hsg var içim bulanıyor korkudan inş. herşey iyi geçecek....

neyse öptm herkesi byyy

ah kuzum ya, keşke sigaranın öyle etkisi olsa ama yok, aksine yeni dertler ekliyor insana.
kısmet değilmiş diyor insan ama içten o kadar çok üzülüyor ki...iyi bilirim kuzum hepsini... ama yapabilecek birşey yok, Allah ömür ve sağlık verdikçe bebk için elimizden geleni yapıcaz. herkesin bir mücadelesi var hayatta bizimki de bu demek. kedni adıma konuşıyım, eşimle anlaşıyorum, ailemle aram çok iyi, iş bulma sıkıntısı çekmedim, maddi sıkıntı çekmedim, önemli bir sağlık sıkıntım yok, ailemin de yok Rabbim öyle çok şey vermiş ki şükredecek, bebek için uğraşsam ne olur? keşke ömrümdeki tek zorluk tek imtihan bu olsa... Bugünüm için milyonlarca şükür Rabbime...bu zavallı kuluna neleri nasip etti...

ah canım ya kolay gelsin sana yaa...
ben inanıyorum kuzum herşey güzel geçecek ben 6 tüp kan versem bayılırdım herhalde sana maaşallah merakla gelişmeleri bekliyorum ben... senin yumoşlar iğneyle mi büyüyor şu an yoksa klomen türü hapla mı?

kızlarrrrrrrr napıyorsunuz biraz mutluyum 4 kilo verdim ohhhhh :))))))
bu ay adetim ağrısız geçti inanamadım çok azıcık ağrıdı normalde ben ayağa kalkamazdım şaşırdım
dün ders yoktu evi temizledim yoruldum siz neler yaptınız bakiim

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ahsenelkasas arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

oh oh maaşallah ben de bugün itibarı ile diyete başladım. inşallah zayıflayacağım ben de
ben aynı işte kuzum ya çalışıp duruyorum, bayramı bekliyorum dinlenebilmek için...

Günaydııınn kuzularıım nasılsınız bakem beni sorarsanız ben de iyim şükür

deryacım üzüldüm sonucuna ama hayırlısı ne yapalım vardır bir bildiği Rabbimin.

eloşş kuzuum hadi hayırlısı bakalım inşallah ilk seferde senden güzel haber alırız

sdtive kuzuum allah yardımcın olsun diyetinde inşallah gereksiz tüm kilolar sıkıntılarla birlikte gider

eeee diğer hatunlar özledim yaf kisme yok çene yok nirelerdesiniiz perii kuzum seni de çok özledim yaf raraavis yok nirdesin kııss egemn geliyoo sürekli kendinden yeni haberler getiriyo betsel sanırım kayınvalidesi gilde haaaa ruhsar kuzum canını sıkıyolarmış booşveeerr hiç takma kafana genetiktir uzun olması kuzum sağlığı iyi herşey normal diyosa birşeyy olmaz evvelallah ımmm diğer hatunlarıda anmadan geçmiyim yaf ahsenelkasas dua günün herşey gönlünce ve en güzel şekilde olsun inşallah şaşkınanne kilo vermişsin kııss sevindim maşallah iredelisin haa sinhus kuzum yok nirelerde yahuuu :26:

oooo baktımda çenem düştüm en iyisi susam gari

oh oh maaşallah ben de bugün itibarı ile diyete başladım. inşallah zayıflayacağım ben de
ben aynı işte kuzum ya çalışıp duruyorum, bayramı bekliyorum dinlenebilmek için...

valla insan tartıda eksileri gördükçe anormal motive oluyor :)) bayrama kadar 2 kilo daha gitse benden iyisi yok sende zayıfla hemencik hamiş kal inşaallahhh

canımcım klomenler serophenler bana 24 ayda hiiiç fayda etmedi hemde rekor dozlarda kullanmama rağmen iğne oluyorum hergün merional 75 diye bi iğne baktım netten pco olanların çoğu bi iğne ile ilk aşılamada yada tüp bebekte bebişine kavuşmuş...

bakalım iğnelden çok korkardım iğneyi görmediğim sürece sorun yok tabi ama kanıda bu yüzden hiç bakmadan verdim baksam pat diye yığılırdım ki...

bu arada tahlil sonuçlarım çıktı herşey iyide sadece hepatit b ye karşı vucudum sıfır dirençliymiş allah korusun en ufk bişeyde hemen kaparsın dedi bende sabah

kalktım sağlık ocakaına gittim az önce geldim aşı olayım diye aile hekimim tüp bebek doktorumla sınıf arkadaşmış dediki git önce doktoeunla görüş belki aşılama yapılacağın için hepatit b aşısının sakıncası olabilir dedi ama hamile kaldığında yaparız hemde bebeğin sarılık olmaz doğunca dedi

yarın doktoruma sorcam sabah 9,30 da muayenem var akşamda film çekileceğim şimidden dizlerim titriyor valla ne yalan söyleyim..

hatta az önce merkezi aradım ne yapmam lazım gelmeden önce dedim ona sorarken bile elim ayapğım çözüldü titredi yani..

offffffff neyse aç gidecekmişim anestezi alacağım için başkada bişi yok muş kızlarrrr ne olur dua edinde sorunsuz bu tüplerim açık çıksın filmde bende eiyorum sizde edin ..

hade kaçtım ben işlerimi bitirip kurtulayım... allaha emanet olun... öptüm hepinizi...

canım sen cesur kadınsındır yaaa, korkma hiç filmden. ben açık çıkacağına eminim tüplerinin hiiiç korkma zaten anestezili olacak, uyuyp uyanacaksın, birşey anlamayacaksın bile... bu tedavi işleri adamı heyecanlandırıyor bayağa yaaa, belki de bu ay sonunda hamiş olacaksın, o kadar yakınsın yani hep güzel haberlerle gel kuzucum, dualarımız seninle

cnm benim ya bi bakarsın ben aşılamayla sende normal yolla hamiş kalırsında bu topikin tek tüp bebeği minik gelinini tek aşılama bebeği benim diğer herkesin doğal yolla olur...

kız ikimiz aynı ayda hamiş kalsan ne güzel olur haaa ikimizde bayağı oldu bekliyoruz gerçi benimkisi rekor oldu 26. ayımızı devirdik...

şubattada evlilik yıldönümünüz allahım yılbaşında hamile olarak girmek evimde oturup içkisiz eğlencesiz gürültüsüz ailemle yılbaşı geçirmek istiyorum neyalan diyim ne eğlencede ne gürültüde nede dışarı çıkmakta gözüm evde kocişim yanımda bebişim göbüşümde olsun ki inşallh kurban olduğum rabbim kısmet eder bu sevinci bana ve cümlemize başka bişi istemem ki sağlıklıcakla gelsin bebişlerimiz inş......

anam bu gün topike kimseler gelmemiş..

kocişi mersine yolladım dönüşte sperm testi verecek merkeze

akşam diyoki offf offf gene aynı şeyler olacak sinir oluyorum dedi hoppppp dedimm

haddini bil bak bana adetken senin yanında giyip soyunmayan ben elin adamlarına açıtım açtım durdum hemde adetliyken kendimden iğrendim dedim haa oda yetmedi daha 2 günde 3 güne bir gidecem daha oda yetmedi 26 aydır ayda 3-5 arası aşağıdan muayene oldum yetmezse daha sayayım dediö film çekilcem herfüler resmen içimi dışımı görecek daha oda yetmedi aşılama olurken orda öylece yatacam kaç dakka dedim baktı baktı kurban olurum dedi çektiğin eziyetin meyvesini versin allahım dedi canın yandı iğne ilaç kan film hepsi senden bakma ben gırgır olsun diye böyle dedim dedi... hah şöyle dedim hepsi bir kuzumuz olsun diye dedim haklısın dedi...

rabbim inşallh emeklerimizi karşılıkısz bırakmayacak inşallh aşkımızın meyvesini hayırlısı ile verecek...

bir denk gelemiyoruz kuzumm malum okula git gel çook yoruluyorum.

ben de çok özledim hadi gel

selamlarr şöyle bir dinleneyim... uyuya kalmazsam

haftaya tatilll herkesler iyidir inş...

okurken duygulandım inan

Rabbim bekletmeden gönderir inş kuzummm çok sevineceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…