- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.581
meraba canım nasılsın görüşmeyeli,ne yaptın yok mu hala bi sonuç,sinirlenmeye başladım yaaaaaa.inşallah hamilesindir canım,beklemenin sonu iyi biter inşallah.
kız kardeşim iyi bi sorun yok şimdi heralde kıl dönmesi çıkıyo biyerlerinde:))) yarın kontrole gidicek.buğün benimde kontrole gitmem lazım ama eşim normal yollarla devam edelim diyo benimde pek gönlüm yok halbuki beni teşvik eden kendisi neden şimdi gitme diyo anlamadım.normalde aşılama yapılacaktı bu tedavide,hayırlısı bakalım.
fazlada stres yapma cemre herşeyin hayırlısı olsun,isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...dua ve muhabbetle..
selam kızlarbgn hiç gelemedim çünkü ablamla buluştum,saçlarımı kestirdim çok datlu oldum yarın sabah 9.30 da doktor randevum var pıt pıtları duymamız lazım arttık,bide kan testleri yapılcakmış
bide biraz moralim bozuk kızlarallah aşkına yeni hamile olan bi insana ne kadar kötü bi dünyada yaşadığımızdan,bu zamanda çocuk yetiştirmenin çok zor olduğundan,bebek oluınca gezilmiceğinden,artık hiç bişey eskisi gibi olmucak laflarından bıktım,bunlar bana dencek şeyler mi allah aşkına evet biliyorum dünyanın çok kötü olduğunu,ama o kadar kötü insanlar varken iyiler yok mu hiç,hiç tanınamıdığım sizler varsınız,ben kötü bi insan mıyım iyi yetiştirmek için elimden geleni yaparsam,çookk dua edersem neden bebeğim kötü bi insan olsun ki şimdiden kitaplar,dergiler okumaya başladım onu en iyi şekilde yetiştirebilmek için..bebek olunca gezilmicekmiş,zaten öyle çılgınlar gibi gezen gecenin bi yarısı beyoğluna akan insanlar değiliz ki,ayrıca öyle bile olsa o minik bu fedakarlığı haketmiyo mu bnm gittiğim bi avm oraya bebekle de gidilir,sahile falan bebekle de gidilir şehir dışına tatile arabamız var çok şükür bebek de gelebilir ayrıca gezilcek yer bitmez ki neden insanlar bebek sahibi olmayı külfet olarak görüyolar hadi öyle düşünüyolar neden bana söylüyolar
selam kızlarbgn hiç gelemedim çünkü ablamla buluştum,saçlarımı kestirdim çok datlu oldum yarın sabah 9.30 da doktor randevum var pıt pıtları duymamız lazım arttık,bide kan testleri yapılcakmış
bide biraz moralim bozuk kızlarallah aşkına yeni hamile olan bi insana ne kadar kötü bi dünyada yaşadığımızdan,bu zamanda çocuk yetiştirmenin çok zor olduğundan,bebek oluınca gezilmiceğinden,artık hiç bişey eskisi gibi olmucak laflarından bıktım,bunlar bana dencek şeyler mi allah aşkına evet biliyorum dünyanın çok kötü olduğunu,ama o kadar kötü insanlar varken iyiler yok mu hiç,hiç tanınamıdığım sizler varsınız,ben kötü bi insan mıyım iyi yetiştirmek için elimden geleni yaparsam,çookk dua edersem neden bebeğim kötü bi insan olsun ki şimdiden kitaplar,dergiler okumaya başladım onu en iyi şekilde yetiştirebilmek için..bebek olunca gezilmicekmiş,zaten öyle çılgınlar gibi gezen gecenin bi yarısı beyoğluna akan insanlar değiliz ki,ayrıca öyle bile olsa o minik bu fedakarlığı haketmiyo mu bnm gittiğim bi avm oraya bebekle de gidilir,sahile falan bebekle de gidilir şehir dışına tatile arabamız var çok şükür bebek de gelebilir ayrıca gezilcek yer bitmez ki neden insanlar bebek sahibi olmayı külfet olarak görüyolar hadi öyle düşünüyolar neden bana söylüyolar
sdtivecim benim ne güzel de yazmışsın bugün öyle...
bak artık düşüncelerini de çok rahatlamış okuyorum buradan ne dersin, bu pencere belki de bebeğe açılır
inş. AMİN
bn de aynen öyle dedim canımmaalesef bazi insanlar baskalarinin mutsuzlugu ile teselli buluyorlar kendilerine...bunlari sana soyleyen insanlar muhtemelen hayatlari monoton ya da sorunli kisiler...baskalarini karamsarliga itip o sekilde kendilerini ferahlatiyorlar...
sana boyle soyleyen insanlara halinden cok memnun oldugunu, bebegin dogduktan birsure sonra onunla birlikte gezmelere gitmenin nasil buyuk mutluluk olacagindan bahset...
canımm benimm bende seni merak etmiştim iyi oldu seni görmem
o söyleyenleriii hiiiiçç ama hiiiççç düşünme. zaten çok güzel yazmışsın, bir çoğu şeyimizi bebeğimizle de yapabiliyoruz ki... onu söyleyenler, beremeyip plansız yaşayanlar bence..
hiiç etkilemesin seni bunlar, ve elbette ki senin ynındayız olmaya da devam edeceğiz, bak kalp atışlarını duyacaksın...yarın derim 11 de senin o güzel haberini alır çıkarım artık evden..
günaydıın yavru ceylanlarııımmmm
Egemn kuzum bugün inşallah pıt pıtları duyarsınhiçkimseyi de takma kafana kuzum eller neler neler der olsa bebek bir sürü şey diyolar olmazsa yine diyolar yani diyecek birşeyler muhakkak buluyolar kuzu boşveerr sen bugünlerin tadını çıkar anı yaşa yavru ceylan
eloş kuzum senin de Rabbim yardımcın olsun inşallahgüzel haberlerle gelirsin bize bak bugün de dua günün Allahım bu dua günleri de kim sıkışıksa o gün onun dua günü oluyo vardır bunda da bir hikmet
Günaydın herkeseee
Bu aralar evde uyuyasım, işe gelmeyesim var. işe gelince de hiç çalışasım yok zaten ama yapmam gereken işler var...
Elosercem, inşallah bugün rahim filmin sorunsuz geçer. yumoşların da güzelce büyüyordur. Dilerim Rabbim yakın zamanda bir evlat verir sana. Dilerim tüp bebeğe bile gerek kalmadan gerçekleşir gebeliğin. Bütün dualarımız seninle
Friedman ne diyeceğim, geçtiğimiz Ramazan bayramında da dua günlerini ertelemiştik hatırlarsanız, bayram nedeniyle giremeyiz topiğe diye. Eğer sizler de uygun görürseniz arefeden başlayarak, yani 24-29 arasını öteleyelim. 30 ekimden devam etsin dua günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?