Sabredenler Kulübü 2012 :)

leyla alemsin, buraya niye yazdin mesaji, tesadufen gordum valla...
ben regl oldum guzelim...2-3 gunluk gecikme gayet normaldi bu aralar aslinda, testler de negatif idi, heyecan yaptim iste oylesine...
dogal olarak heyecana 15 gun ara verdimn...tezimle ugrasiyorum bolbol, kismetse bu haziran bitecek ve ben de derin bir nefes alacagim...insallah jurinin karsisina karnim burnumda cikarim...
asilaman hayirli olsun canimmmm...

Son düzenleme:
ya sistemde mi hata var bende mi anlamadım.alıntı ile cevaplıyorum başka topikten sana ama burda çıkıyo diyorum ya anlamadım.amaannnn neyse öyle yada böyle yazışıyoruz bişey olmaz .

ya en azından daha fazla ümitlenmedin,hayırlısı canım üzüldüm ama üzülmek yok toparla kendini,yüksek lisans mı yapıyosun?

ya sistemde mi hata var bende mi anlamadım.alıntı ile cevaplıyorum başka topikten sana ama burda çıkıyo diyorum ya anlamadım.amaannnn neyse öyle yada böyle yazışıyoruz bişey olmaz .

ya en azından daha fazla ümitlenmedin,hayırlısı canım üzüldüm ama üzülmek yok toparla kendini,yüksek lisans mı yapıyosun?

canim birseyleri yanlis yapiyorsun ama anlamadim, herneyse sonucta bir sekilde haberlesiyoruz...bu topik forumdaki en guzel paylasimda bulunulan topiklerden biri, minikgelin isimli bir arkadasimizin cok umutsuz bir zamanda acip sonu cok guzel biten bir hikayenin habercisi bir topik...
yok, doktora yapiyorum, devlet bursu ile, ama inan cok bunaldim...normal hayattaki stres de bir sekilde gebeligi etkiliyor samirim...ama hamile kalsam hic strese girmeyecegim, gerekirse bir sene daha uzatirim...
bu arada sen 3. gun tahlillerini yaptirdin mi?

selam kızlar bgn hiç gelemedim çünkü ablamla buluştum,saçlarımı kestirdim çok datlu oldum yarın sabah 9.30 da doktor randevum var pıt pıtları duymamız lazım arttık,bide kan testleri yapılcakmış

bide biraz moralim bozuk kızlar allah aşkına yeni hamile olan bi insana ne kadar kötü bi dünyada yaşadığımızdan,bu zamanda çocuk yetiştirmenin çok zor olduğundan,bebek oluınca gezilmiceğinden,artık hiç bişey eskisi gibi olmucak laflarından bıktım,bunlar bana dencek şeyler mi allah aşkına evet biliyorum dünyanın çok kötü olduğunu,ama o kadar kötü insanlar varken iyiler yok mu hiç,hiç tanınamıdığım sizler varsınız,ben kötü bi insan mıyım iyi yetiştirmek için elimden geleni yaparsam,çookk dua edersem neden bebeğim kötü bi insan olsun ki şimdiden kitaplar,dergiler okumaya başladım onu en iyi şekilde yetiştirebilmek için..bebek olunca gezilmicekmiş,zaten öyle çılgınlar gibi gezen gecenin bi yarısı beyoğluna akan insanlar değiliz ki,ayrıca öyle bile olsa o minik bu fedakarlığı haketmiyo mu bnm gittiğim bi avm oraya bebekle de gidilir,sahile falan bebekle de gidilir şehir dışına tatile arabamız var çok şükür bebek de gelebilir ayrıca gezilcek yer bitmez ki neden insanlar bebek sahibi olmayı külfet olarak görüyolar hadi öyle düşünüyolar neden bana söylüyolar

maalesef bazi insanlar baskalarinin mutsuzlugu ile teselli buluyorlar kendilerine...bunlari sana soyleyen insanlar muhtemelen hayatlari monoton ya da sorunli kisiler...baskalarini karamsarliga itip o sekilde kendilerini ferahlatiyorlar...
sana boyle soyleyen insanlara halinden cok memnun oldugunu, bebegin dogduktan birsure sonra onunla birlikte gezmelere gitmenin nasil buyuk mutluluk olacagindan bahset...

canımm benimm bende seni merak etmiştim iyi oldu seni görmem

o söyleyenleriii hiiiiçç ama hiiiççç düşünme. zaten çok güzel yazmışsın, bir çoğu şeyimizi bebeğimizle de yapabiliyoruz ki... onu söyleyenler, beremeyip plansız yaşayanlar bence..

hiiç etkilemesin seni bunlar, ve elbette ki senin ynındayız olmaya da devam edeceğiz, bak kalp atışlarını duyacaksın...yarın derim 11 de senin o güzel haberini alır çıkarım artık evden..

sdtivecim benim ne güzel de yazmışsın bugün öyle...

bak artık düşüncelerini de çok rahatlamış okuyorum buradan ne dersin, bu pencere belki de bebeğe açılır

inş. AMİN

sdtivecim benim ne güzel de yazmışsın bugün öyle...

bak artık düşüncelerini de çok rahatlamış okuyorum buradan ne dersin, bu pencere belki de bebeğe açılır

inş. AMİN

inşallah tatlım yaa, herşeyin hayırlısı...Rabbim şükür ki akıl vermiş, insan aklı selim düşününce doğruları buluyor aslında... hayatta herşeyi kontrol etmem mümkün değil. sahip çıkmam, en çok korumam ve dua etmem gereken şey de sağlığım. şükür ki iyiyim, eşim de iyi. biz bebek için üzerimize düşeni yapıcaz. madem hayırlısı ise olsun diye dua ediyorum, olmadıkça isyan etmem tutarsızlık olur. sadece özlemim artıyor bebeğe...

normal yolla olsun diye inat etmem de yersiz. yumurta ve sperm bizim olduktan sonra, ha cinsel ilişkide döllenmiş, ha aşılamada ha laboratuvarda, tüp de...ne farkeder...oluşan bebeiş bizim değil mi? yine içimde büyüyüp beslenmeyecek mi kısmetse? sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için elimden geleni yapacağım, Rabbim kısmet ederse mutluluktan uçarım o olur yani

hakikaten böyle düşündükçe rahatlamış hissediyorum kendimi, bu teslimiyet bana iyi hissettiriyor.inşallah böyle de devam eder

bn de aynen öyle dedim canım

ayy cnm allah razı olsun iyiki varsınız hayır bn de biliyorum elbette hiç bişey eskisi gibi olmucak ama onlar bunu negatif anlamlar yükleyerek söylüyolar,bn de diyorum ki evet hiç bişey eskisi gibi olmucak herşey daha güzel olcak

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]17 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]18 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]19 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]22 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]24 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]25 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]26 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce (elif) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydıın yavru ceylanlarııımmmm

Egemn kuzum bugün inşallah pıt pıtları duyarsın hiçkimseyi de takma kafana kuzum eller neler neler der olsa bebek bir sürü şey diyolar olmazsa yine diyolar yani diyecek birşeyler muhakkak buluyolar kuzu boşveerr sen bugünlerin tadını çıkar anı yaşa yavru ceylan

eloş kuzum senin de Rabbim yardımcın olsun inşallahgüzel haberlerle gelirsin bize bak bugün de dua günün Allahım bu dua günleri de kim sıkışıksa o gün onun dua günü oluyo vardır bunda da bir hikmet

Günaydın herkeseee
Bu aralar evde uyuyasım, işe gelmeyesim var. işe gelince de hiç çalışasım yok zaten ama yapmam gereken işler var...
Elosercem, inşallah bugün rahim filmin sorunsuz geçer. yumoşların da güzelce büyüyordur. Dilerim Rabbim yakın zamanda bir evlat verir sana. Dilerim tüp bebeğe bile gerek kalmadan gerçekleşir gebeliğin. Bütün dualarımız seninle

Friedman ne diyeceğim, geçtiğimiz Ramazan bayramında da dua günlerini ertelemiştik hatırlarsanız, bayram nedeniyle giremeyiz topiğe diye. Eğer sizler de uygun görürseniz arefeden başlayarak, yani 24-29 arasını öteleyelim. 30 ekimden devam etsin dua günleri...

RABBİME binlerce kere şükretsem azdır bu gün herşey çok güzel inşallh böyle devam eder bu gün.... ( adana nın sıcağı bile vız geldi heyecanıma)
sabah kontrole gittim veee yumoşumm 17mm olmuş şok oldum inanmadım dr ekranı çevşirdi bak dedi allahım dedim hiç bu kadar olmamıştı hemde 4 günde daha adet biteli 1 gün oldu...

eşimin sperm testi çok iyi çıkmış..

benim hepatit b aşısı olmama şuanda gerek yokmuş hamileliğinde yaparız dedi çok mutlu oldum..

veee geldim topikik açtım en çok duaya ihtiyacım olduğu gün benim dua günümmüş meğer..

sabah ki kontrolü atlattım inşallh akşam hsg yi de sorunsuz çektiririm de diğer güne yumoşum 18mm yi geçer ise çatlatma iğnesi ve diğer günede aşılamaaaaa

bu kadar çabuk oldığuna şaşırdım valla ne yalan diyim kurban olduğum allahım akşamda güzelce çekileyim filmimi ayyyyy içim kıpır kıpır kızlar doktorum güldü halime neden dedi şaşırdın yumurtam hiç bu boy olmamaıştı dedim güldü...

rabbim çektiğim herşeyi unutturacak yavrumu versin hepimizin hepimizin isteyen herkesin....

cnm benim çok tşk ederim rabbim senden razı olsun aşkınızın meyvesini tez zamanda versin.... inşallh...

yumoşlar iyiymiş eşmin sonucu iyi kan sonuçlarımız iyi sadece film kaldı, film çekecek doktorumla karşılaştık hiç korkma heyecan yapma uyuyup uyanacaksın ve herşey bitmiş olacak inş. herşey çok iyi geçecek dedi... içimi rahatklattı önceki filmimi teknşisyen kızlar çekmeye çalışmıştıda beni mahvetmişlerdi ya içim buylanıyordu korkudan ama çok iyi bi moralle geldim işe yanımda kimse yokken topike daldım hemen birazdan yanıma kuzen gelir giremem diye..

rabbim inş. tez zamanda bebğini versin cnm seninde.... dua erteleme işide daha iyi olur zaten çok kişi kalmadık dua eden ve edilen hamişlerin çoğu sattı bizi birbir.... en azından bayramdan sonra daha iyi olur...

gerçi kimin dua günü olursa olsun ben her gece yatmadan hepimiz için dua ediyorum allahım kabul etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…