- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.621
kızlar yaa bişi diycem ben sürekli rüyamda çocuk görüyorum kız da görüyorum oğlanda kah benim çocuğum olarak kah başkasının çocuğu olup oynattığımı sevdiğimi görüyorum neden sürekli böyle bir rüya görüyorum anlamıyorumbilinç altı düşünüyorum ondan diycem ama hiiçç aklımda bile yok ki bebek biliyosunuz korunuyorum ve bu aralar hiç de istemiyorum işin açığı hani istemiyorum derken yanii anlayın demek istediğimi siz :) bir mesaj mı var bana rüyalarım da anlamıyorum
bir de iki gecedir rüyamda korkarak uyanıyorum :18: dün geceden daha kötüydü bu gece gördüğüm rüya kimseye anlatmadım öyle görünce anlatma derler ya ondan ama bir de kan görürsen rüyanın etkisi bozulur derler inşallah bozulmuştur :) sabah suratım asıkdı kocamda tamam rüya bu asma suratını dedi unuttum ama rüya aklıma gelince gerçektenkötü oluyorum sanki gerçekmiş gibi kötü rüyalar görüyorum hayırlara vesile olsun :18:
hayır olsun tatlım...can kan bozar derler...ama kötü rüya görünce kimseye anlatmamkla iyi yapıyorsun. suya anlatılırmıl öyle derlerdi, alıp götürsün diye...
beyin ve bilinçaltı çok güçlü. sen her ne kadar korunuyorum zaten istemiyorum desen de, aslında bütün bunların altında daha farklı şeyler olabilir. Başka konularla ilintilemeye çalışma bence, korkman da yersiz.
ben birazdan yemeğe çıkacağım. öğleden sonra yine uğrarım
hoşgeldin kıss sen nirelerdesin bakemmhu huuuu ben geldim kızlarr nasılsınız
belki de dediğin gibidir aklımda değil desem bile biryerlerde gizli bana pis pis sırıtıyoduret suya anlat alıp götürsün derler en iyi öyle yapam rahatlarım belkim hadi sana afiyet olsun kuzum yediğin sende erisin gitsin
hoşgeldin kıss sen nirelerdesin bakemm
ayy elosercem cnmmm cok sevındım inşallah inşallah inşallahhhhhh tutar bebişin bu ay gelir herşeyde yolundaymış hakkında hayırlısı olsun
egemenim cnm senınde herşeyin yolunda olmasına sevındım artık herkese söyleyebilirsin:
recsnim edepli kızın sonunda gösterdi kendi genelde göstermio bu kızlar aferim onlara
diğer atladığım bişey var mı bilmiyorum öteki hatuncuklar napıyısunuz bende artık 5 kasıma randevu aldım yeter bu kdr naz yaptım doğal yolla olmuyor işte inşallah cabuk hallolucak bişey cıkar eşimde bende artık ne gerekiyorsa yaptırcaz off cok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok yoksa senelerce beklicem hem zaman gelsin ne var ne yok öğrenim diorum hemde cok tırsıyorum :18::18::18:
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuefferim kısss kaç gundur yoktum bi merak eden olmuşssun benibu kupa senındır artık
kızlar yaa bişi diycem ben sürekli rüyamda çocuk görüyorum kız da görüyorum oğlanda kah benim çocuğum olarak kah başkasının çocuğu olup oynattığımı sevdiğimi görüyorum neden sürekli böyle bir rüya görüyorum anlamıyorumbilinç altı düşünüyorum ondan diycem ama hiiçç aklımda bile yok ki bebek biliyosunuz korunuyorum ve bu aralar hiç de istemiyorum işin açığı hani istemiyorum derken yanii anlayın demek istediğimi siz :) bir mesaj mı var bana rüyalarım da anlamıyorum
bir de iki gecedir rüyamda korkarak uyanıyorum :18: dün geceden daha kötüydü bu gece gördüğüm rüya kimseye anlatmadım öyle görünce anlatma derler ya ondan ama bir de kan görürsen rüyanın etkisi bozulur derler inşallah bozulmuştur :) sabah suratım asıkdı kocamda tamam rüya bu asma suratını dedi unuttum ama rüya aklıma gelince gerçektenkötü oluyorum sanki gerçekmiş gibi kötü rüyalar görüyorum hayırlara vesile olsun :18:
kuzum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sende çok güzel haberler alırsın korkma olacak olanlara nede olsa engel olamıyoruz o yüzden çokca dua et bizim de dualarımız seninle herşey yolundadır inşallah güzel düşün güzel olsun yavru ceylan
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukupa aldım ya laaa uleyynnn önemli gibim hissettim kendimi haaa
ayy ne güzel rüya inşallah gerçekde olur kuzum inşallahayyy kuzum sormadün gece bende benim bebişimleydim rüyamda kızdı ve o kdr tatlı uslu bir bebektiki anlatamam yenı doğum yapmışım ama ortalık geziniyorum hep kucağımdaydı hiç bırakmadım arada ağladı ay acıktı diyorum sonra ağlarken uyuyor kucağımda offf cok gercek gibiydi hiç uyanmak istemedim uyanıncada bozuldum rüyaymış die offf işte böyle Allahım gerceğini yaşatır en kısa zamanda inşallah hepimize
valla kuzum tam olarak bilmiyorum ama takibe alabilir yumurtlama en nihayetinde her ay aynı olmayabiliyo bir ay çatlayıp diğer çatlamadığı olabiliyo ama yinede boyu ve kaç tane yumurta var vs onlar hakkında bilgi verir diye düşünüyorum ben bu konuda eloşla sdtive sanırım daha aydınlatıcı cup verir kuzum sana :26:kuzum şuna alıştırdım kendimi bende bi sorun var 1 senemi gectim doğal yolla olmadı demek ki sorun var ama işte inşallah en kolayıdır dıorum zaten bu sıra cok arttı bebek isteğim şimdi yumurtlama gunume denk getirdim randevuyu kuzum orda doktor dermi yumurtlaman iyi yumurtlamada sorun yok falan eğer iyiyse tabı yanı görebılıyormu
ahsenelkasa orda ne duruyon kuzum yazsaneeemm bize iki çift lakırdı
ayy ne güzel rüya inşallah gerçekde olur kuzum inşallah
valla kuzum tam olarak bilmiyorum ama takibe alabilir yumurtlama en nihayetinde her ay aynı olmayabiliyo bir ay çatlayıp diğer çatlamadığı olabiliyo ama yinede boyu ve kaç tane yumurta var vs onlar hakkında bilgi verir diye düşünüyorum ben bu konuda eloşla sdtive sanırım daha aydınlatıcı cup verir kuzum sana :26:
hadii baakk affettim bu sefer uleyynnnvalla bacım azcık geçmişi okuyam son havadisleri alam dedim,sonra da tel çaldı,öyle işte.ben masumum hakime hanım
ay evet bilen hatunlar yazabılırmı ilk doktora gittiğinde doktor neler yapıyor nelere bakıyor ne diolar falan şimdi genel olarak şöyle biliyorum alttan bakcak karından bakcakmı sıkışıkmı gideyim ??? kan tahlili yazcak ve eşimden sperm testi isticek başka ne diyebilir ve alttan bakınca yorum yapcak mı şu sorun bu falan dıe offf
hadii baakk affettim bu sefer uleyynnnvalla bacım azcık geçmişi okuyam son havadisleri alam dedim,sonra da tel çaldı,öyle işte.ben masumum hakime hanım
ay evet bilen hatunlar yazabılırmı ilk doktora gittiğinde doktor neler yapıyor nelere bakıyor ne diolar falan şimdi genel olarak şöyle biliyorum alttan bakcak karından bakcakmı sıkışıkmı gideyim ??? kan tahlili yazcak ve eşimden sperm testi isticek başka ne diyebilir ve alttan bakınca yorum yapcak mı şu sorun bu falan dıe offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?