Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlaaaaarrrr çok datlu miniğimmm 11mm olmuş kalp atışlarını net gördük ultrasonun hoperlörü yokmuş duyamayız dedi dr,bn de hiç duaymıcak mıyım dedim,istersen radyolojiye mi ne yönlendiriyim orda dinle dedi bizim de işimiz vardı dinlemedik,sonra dinleriz 3 tüp kan verdim,troid,kan sayımı,şeker, filan bi de idrar testi yapıldı akşam 4 te çıkcakmış sonuç..tahmini doğum tarihi 1 haziran 2013 bayramdan sonra yine gel dedi

eloserceeee bacııımmm çooooook sevindim allahım inşallah daha fazla bekletmesin seni,tez zamanda yollasın meleğini,akşam sorunsuz geçsin hsg de

canım benim yaaa kendimmişim gibi sevindim inan maaşallah yumurtana da, eşine de dediğin gibi akşam hsg de sorunsuz geçince herşey muhteşem olmuş olacak inşallah sonu da güzel olur... ama her koşulda yumurtanın ilaca güzel tepki verdiğini görmek, eşinin sağlıklı spermi olduğunu bilmek çok önemli. bebek için gerekli ekipman var yani bu sefer tutması için dua edicez, ama Allah korusun olmasa bile, bir kaç aşılama daha denenir nasılsa...

dua konusunda haklısın canım, biz onlar hamile kalna kadar hep dua ettik, ama sonra unutup gittiler. yine iyi düşünmek istiyorum, arada akıllarına geliyorsak ve "onlara danasip olsun" diyorlarsa, bu da birşeydir. zaten ben de senin gibi yapıyorum, her duamda bu topiktekilerde hatta evlat hasreti çeken bütün inananlara nasip etsin diye dua ediyorum.

kuşum, eğer hsgde sıkıntı olmazsa cuma mı yapılacak aşılama ki?

kuzum kalp atışını görmene çok sevindim inş duyarsında tez zamanda sağlım ocakında ebelerde dinletebiliyor kalp atışını ama senin bebek daha minik
diye duyamayabailirsin.. oyyy yerim onu ben demek 11 mm olmuş vay kuzu vayyy ..

cnm iyi dileklerin için çok sağol... inş rabbim sesimizi duyar... isteyen herkese versin allahım tez zamanda

maaşallah maaşallah ne güzel haberler verdiniz böyle kızlar yaaaa...
egemn çok mutlu olduk kuzum senin adına demek ufaklık 1 santimi geçmiş haa, vayy be
Duymak da güzel olur tabii kalp atışını ama görmüşsünüz ya önemli olan o tatlım...
tahlillerin de iyi çıkar inşallah canım, güzel zamanda doğacak bebiş...hadi hayırlısı ile tamamını görürüz inşallah

inşallah canım inşallah benim dualarım hep sizlerle

evet hamişler kaçıyor tektek hala aramızda olanlar varrr tabi onlara bişi demniyorum ama neden başka topiklere kaydılar ki bizede bebeişleri ilgili bilgi verseler tecrübe etsek paylaşsalar ne vardı değilmi?
dediğinm gibi akıllarına gelip onlarada nasip olsun diyolarsa o bile yeterde ama azaldık ya o yüzden üzülüyorum

cnm muayeneden sonra dedimki bu akşam son iğnemi olcem ben dedim 5 tane daha alayım mı dedim doktor du bakalım ne alıyorsun dedi iğne dedim tamamda zaten 17mm olmuş bu günde yaptırcaksın daha 4 tanede bu kadar büyüdüyse gerek kalmayacak belkide dedi hadi yaaa diyiverdim doktora.... akşamki film ve yarın ki kontrolden sonra belkide yarın çatlatma iğnesini yapar göndeririz sonra çatlamasını bekleriz hemen ardından aşılamanı yaparız deedi.. yani herşey filme ve yarınki yomuş durumuna bakıyor..

bayrama denk geleceği için bayağı korkmuştum ama yok bayrama kadar zamana gerek yok maşallah iyibüyümüş dedi..

çok şükür herşeyi sorunsuz geçer de 4 yıllık2 kişilik evliliğimiz 3 kişi olur

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim cnm allah gönlüne göre tamamlasın inşallah..bütün işlemlerin bittiğinde bebişin seninle olsun..

Ben de çatlatma iğnesiyle hamile kaldım eğer olmasaydı aşılama yapılacaktı. senin de inşallah ilk aşılamada tutunur bebişin..sonra heyecanla gün saymaya başlarsın :))

inşallh cnm.... çok sağol çok.. rabbim duyar sesimizi kabıul etsin dualarımızı...

ayy miniğini yesinler senin maşallah :)) güzel güzel dursun orda kocaman olsun teyzeleri bekliyoruz onu :))
yaz bebeği olacak ne güzel...hem o aşırı sıcakları da hamile olarak geçirmeyeceksin en güzel yanı orası..bnm bebiş küçük olmasına rağmen yazın resmen öldüm sıcaktan ki sıcağı severim ama dayanılır gibi değil hele son aylarda insana ateş basıyor resmen :)

kuzularım ben kaçıyorum çünki işlerim çok fazla onları halledeyim ki akşama gönül rahatlığı ile gideyim...

yarınada kontrol var işlerimi bitirmiş olayım ki rahat rahat gideyim hadi allaha emanet olun hepinizi öpüyorum kuzular.... herkese hayırlı bir gün olsun......

aaaaaaaaaaaaaaaaa amann yareebbbiiiiiiiimmm ne güzel haberler bunlar böyle yaaaa maşallah topiğimize yeniden bahar geliyo şükür

elooşş kuzum çok sevindim senin adına valla içim kıpır kıpır oldu inşallah herşey çok güzel olur ilk sefer de tutaarrr ayyy bugünde ben bağırabilir miyiimmmm
ayy çok mutlu oldum
kuuuzuuum egemn senin adınada sevindim yeni. miniğimiz çok iyiymiş kalp atışınıda duyarsın hiç düşünme nede olsa artık o seninleeeeeeeeeeeee

kuzum valla kalp kalbe karşımı derler bunu için bilmem ama bu sabah güncellerken aklıma geldi yine ara versek diye ben cuma akşamı yolcuyum biliyosunuz orda net yok giremiyorum isterseniz cuma son gün olsun dua günü için zaten hafta sonlarıda güncellenmiyo sonraki pazartesine de yeniden başlasın nasıl uygun görürseniz yada senin dediğin gibi artık hangisi olursa karar veiriz.

kııızzlaaaaaaaarrrrrrr miniğim elifime vee ecemime yaptığım patikciklere bakııınnnn allahım ben buna giren o minik ayakları yerim yaaaaa
bu arada elifi zaten biliyosunuz arkadaşımın kızı ecem deeeee şuan annesini bırakmamış olan yeğniiimmm abimin kızııı şubatta inşallah oda bizimleee tosuncuklarıımm beniimmm haaa bu hediyeleşme şeysi olursa inşallah o zaman kızı olan ve isteyen olursaaa canı gönüldeennn size benden patiikkk

aynen tatlım yaa, kalabalık oluyorduk ve herşeyi konuşuyorduk. dediğin gibi onlar da bebişlerini anlatsalar, sıkıntılarını paylaşsalar... gelenelr var tabii ki, onları saymıyorum ben de... ama listeye bakınca da aylardır selam vermeyelnler vardır aralarında... neyse herkes iyi olsun da...

endişe ediyordun, bayrama kalmaması hakikaten iyi olmuş. akşam hsgden sonra girebilirsen haber ver mutlaka merak ederim ben. yoksa yarın sabah ki yumoş kontrolünden sonra yazarsın artık tatlım

canım ne var ne yok? ne sorucam sana kuzum ya, doktor bu çatlatma iğnesini vurduktan sonra ilişki için zaman mı veriyor? şu saatte olsun falan diye?

slm kızlar,biz geldik dün çok yoğundum sabah hastaneye gittik herşey yolunda çok şükür ve öğrendikki bi prensesim olacakmış....sonra annemlere kahvaltıya gittik,ordan pazar vardı,pazara uğradık...eve geldik temizliğe başladık kocişimle beraber ben yaz temizliğimi yapamamıştım...hem yaz,hem bayram,hemde doğum temizliğimi yapmaya başladıkakşam 8e kadar iş yaptık,sonra kocişim beni sahile götürdü hava almam için...o kadar çok yorulmuşumki sabah 2 büklüm kalktım,daha yeni kahvaltımı yaptım...sizede haber vereyim dedim eşim gelene kadar diğer yapabileceğim işlerimi yapıcam,bide bizim evlilik yıldönümümüz yapabilirsem hazırlık yapıcam...eşimle birlikte kutlama yaptıktan sonra temizliğe devamyarında annem gelcek mutfağımı temizlemeye,baya yoğunum bu hahafta bitirmem lazım temizliği...bizden haberler böyle teyzoşlar....umarım hepiniz iyisinizdir,elescore sanırım hsg çekilcek inşallah güzel geçer,tez zamanda miniğine kavuşur...geçmişi okumadım canlarım,işlerim bitince muheteşem dönüş yapıcam....aeo kendinize iyi bakınöptük hepinizi...

senin dediğin daha iyi olur sanki tatlım, belki başka giden de olur. bu cuma son olsun, sonra 30 ekim salı gününden devam etsin. malum 29 ekim de cumhuriyet bayramımız ya o da tatil...

ooh maşallah benim hamarat arkideşime çok güzel olmuşlar vallahi...eğer kızım olursa isterim ki beeen yüce gönüllüsün maaşallah

sonunda cinsiyeti öğrenebildik çok sevindim tatlım, kız çocuklarına hastayım bu ara..eşimle benim yeğenler hep erkek. etraf pipi doldu oğlu olacaklar üzülmesin tabi her evlat çok kıymetli, biz de bu aralar kız yok ya, benim de gönlümden kız bebek geçiyor hep

işlerin de çokmuş şekerim yaa, o kadar yorma kendini. azar azar yap. annenle eşin yüklensin asıl işi.
evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun nice sağlıklı seneler evladınızla mutlu mesut yaşayın, eşinle birlikte yaşlanın inşallah Rabbim size birbirinizin acısını göstermesin

abooo bir presnses daha geliyo topikimizeeee ohh maşallah hayırla kucağına al inşallah kuzum kolay gelsin sana baakk özletme kendini muhteşem dönüş yap burayaa

hmmm doğru dedin kuzum o zaman salı başlayalım cuma günü son olsun yaparım kuzuumm heç yapmaz olurmuyum senin yüce gönüllüğülüğün kuzum o beni öyle görmek istediğin içindir yavru ceylan

Son düzenleme:

körler sağırlar birbirini ağırlara dönmeden bu konuyu kapatıyım o zaman

diyetteyim ya çok sıvı tüketiyorum, yarım saatte 1 tuvalate taşınıyorum resmen bugün ikinci günüm. inşallah azimle devam edebilirim

kızlar yaa bişi diycem ben sürekli rüyamda çocuk görüyorum kız da görüyorum oğlanda kah benim çocuğum olarak kah başkasının çocuğu olup oynattığımı sevdiğimi görüyorum neden sürekli böyle bir rüya görüyorum anlamıyorum bilinç altı düşünüyorum ondan diycem ama hiiçç aklımda bile yok ki bebek biliyosunuz korunuyorum ve bu aralar hiç de istemiyorum işin açığı hani istemiyorum derken yanii anlayın demek istediğimi siz :) bir mesaj mı var bana rüyalarım da anlamıyorum

bir de iki gecedir rüyamda korkarak uyanıyorum :18: dün geceden daha kötüydü bu gece gördüğüm rüya kimseye anlatmadım öyle görünce anlatma derler ya ondan ama bir de kan görürsen rüyanın etkisi bozulur derler inşallah bozulmuştur :) sabah suratım asıkdı kocamda tamam rüya bu asma suratını dedi unuttum ama rüya aklıma gelince gerçektenkötü oluyorum sanki gerçekmiş gibi kötü rüyalar görüyorum hayırlara vesile olsun :18:

bizde birbirimiziağırlamazsak kim ağırlicak şekerim

hade git gel ben ara ara burduyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…