- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.641
bakın ben bi çay almaya gidiyom,kimseccikler bi yere ayrılmasın tamam mııııı
alın bakalım bu da benden herkese,yarasınnnn
Eki Görüntüle 534800
yahuu nıe yazmıyorsunuz bakemmm
hadii baakk affettim bu sefer uleyynnntüm suç telefonun 10 ay ağır hapis cezesına çarptırıldınız sayın telefon bey adımımızı oyalamak kandırmak ve benzeri şeylerden abooo uçtum valla ben uçtuuumm
kuzum karnından bakmaz diye tahmin ediyorum alttan bakıp yorum yapar inşallah olmaz ama mesela yara varsa onu söyler iltahap varsa onu söyler yani ne görürse onu diyiveriri sıkışık gitmene gerek yok ben alttan muayne olduğumda gayet boş gittimdiama o kadarda sıkıntı yaratma kendine kuzu testler sanırım baya bir para götürür eğer bir çok test isterlerse sigortayokmu kuzu sigortayla anlaşmalı hastanelere git gerçe artık hepsi anlaşmalı sanırım bence devlete bile gidebilirsin bence :26: tabi sen bilirsin ama devlettekiler bana göre daha iyi muayne ediyo boşuna seni endişelendirmiyo benim kahve akıntım vardı gittimmuayne etti hop üşüttün yallahh didi yolladı ama çok kolay ve rahat oldu herşey şükür kalmadı o akıntım kiii üzerinden bir yıl geçtihatta iki yıl mı oldu ney
cnm benım gideceğim üniversite hastanesi orda sigortayla anlaşması var ama 10 tl 20 tl fark ediyor kadının muayene ücreti 150 tl ama şu var ben kolıt hastayım yanı bağırsaklarımda yara var ben kolıtıme bakan doktor da o hastanede dediki burda prof var ona git o doğursun senı dedi hemde biz dialog halınde oluruz kolıtın azabılır hamılelıkte ve ben mudahele etmem ve ilaç takvıyesı yapmam gerekebılır hatta doğumuna bile girebılırım dedi çkta iyi bir doktordur şimdi de en bastan o doktora baslim bütün sürecimi o gözlemlesin dedim böyle işte teldeyım şuan sigortacı bı arkadaşı araddım sohbete dahil olcam bırazdan
ayy elosercem cnmmm cok sevındım inşallah inşallah inşallahhhhhh tutar bebişin bu ay gelir herşeyde yolundaymış hakkında hayırlısı olsun
egemenim cnm senınde herşeyin yolunda olmasına sevındım artık herkese söyleyebilirsin:
recsnim edepli kızın sonunda gösterdi kendi genelde göstermio bu kızlar aferim onlara
diğer atladığım bişey var mı bilmiyorum öteki hatuncuklar napıyısunuz bende artık 5 kasıma randevu aldım yeter bu kdr naz yaptım doğal yolla olmuyor işte inşallah cabuk hallolucak bişey cıkar eşimde bende artık ne gerekiyorsa yaptırcaz off cok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok yoksa senelerce beklicem hem zaman gelsin ne var ne yok öğrenim diorum hemde cok tırsıyorum :18::18::18:
ulennn amma soru sordun diceksiniz ama şimdi ben diyom 500 tllik olurum acaba sağlık sigortası yaptırsam hanı yumurta takibi falan ister belki her ay çağırır o test bu test sigortayla kendini dengeler diorum siz ne diyorsunuz
cnm inş yaptırcağın bütün testler tahliller süper sonuçlar verirde sorunsuz bebişine kavulursun ilk gittiğin ayda adetin 2, günü git ki hemen başlasın tedavine doktorun yoksa adetken gitmezsen git adet ol 2 veya 3. günü gel der artık doktora yaptım bebeeem tüp bebek merkezine cuma günü öyle gittim birden tedavime başladılar işte... yoksa bi dahaki adeti bekleyecektim
neyse demem o ki adetken gidersen sana klomen veriri 5 günlü sabah akşam içeceğin bi hap yumoşlarıkontrol eder bakar büyümüşse çatlarma iğnesi ilişki zamanlarını söler birde bakarsın kiiiiii bebişin göbüşünde...
inş bekletmez rabbim senide bizide isteyen herkeside.... şimdiden hayırlı haberlerini bekliyorum 8 gözler (bu arada gözlüklüyüm ya ondan 4 gözle değil 8 gözle bekliyorum okiş)
hadi mujuksss
kuzuuu du gitme bişi sorcem şimdi ilk defa gidecek olan için de mi aynı şey geçerli sorunney bilinmiyo ya hemen aynı çatlama iğnesi falan mı verirler yani belli bir süre bazı şeyleri takip etmezler mi yani :26:
kıs bacım bende ssk yok sanxımdı
özelde yaptırsan prof gene alır para kuzum...
ama tahlillere çok almazlar ssk varsa eğer ssk ile anlaşmasıda varsa ondada sorun yok demektir..
ama ilk muayenen aşağıdan olur ve hepsi aşağıdan olur öyle çok su içip sıkışık gideyim deme yumurtalıkları görebilmesi için mesane boşl olması lazım
muaneyeden önce wc gönderiyolar zaten ilk muayene olanara sonraları kendin alışıyon çişini yapıp geliyon...
ilk muayenende smear testi yapar yara varmı ona bakar bunlar önemli şeyler yara varsa ve görmezse bebeğine engel olur falan filan ...
bırak doktara kendini ne isterseonu yapsın kasma sen kendini bak bana 1500 kere açtım değişik doktolara bilimum yaneee
hatta bu sabah bi gittim akşam film çekilecem birde o var günde 2-3 kez açtığım bile oluyordu heheheh inş sen o kadar gidip gelemzsin...
valla benim doktor vakit kaybetmeme için hemen sperm testi sonuç iyi ise yumoş takini takip iyi ise çatlatma iğnesi vuruyordu çoğu hastası ilk ayından hamile jkalıyordu...
banada ilk gitmemde klomen tarsı bi ilaç verdi ama yumoş takibi yaparken baktı büyümedi çatlatma iğnesi vurmadı bana..
çünki istediği boyuta gelmedi ki hiç
öyle işte.. her hekimin yolu yöndeti farklı.... bazılarıda ilk al ilaçsız takip eder testleri yapar duruma göre ilaç veriri.... ama günümüz rahatsızlığı yumurtalayamam ve yumoş çatlayamamsı imiş ya kuzum ondan bu yolları izliyolarmış..
tüp bebiş doktorum anlattı bana...
eloşşboyun devrilmesin emi seninnbak bana bnye bağışıklık yaptı açmazsam olmuyo der gibi inşallah bunlar sonuncun olur kuzum sonra bir de doğum için açarsın
hmmm anladım demek ki biraz doktorun yöntemine bağlı bir de ortalığın hastalığı aynı olduğu için genel de aynı yöntem oluyo
he guzummm aynen öyle gadasını aldığım....
ama ben hala açım ve saat 4 e kadar aç kalacam
böyle olurum artık filmden sonra açlıktan arabayı ilk gördüğüm loknataay sürerim uheuheu
heheheheağzın bal yesin emüüüü
inşallh kız doğum içinde açarım yaklaşık 9 ay sonra
ya ben çok acıktım ama yemem yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkbu bana yapılırmı ülennnnn karnım gurulduyor resmen..
inşallaahh kıısssdoğuma ben de gelecem bir ben kaldımm sapıttım mı niy
akşam için mi aç kalman gerekiyo kuzu :26: eğer onun içinse sabret oruçsun farzet kuzu sonucu gzel olacak birşey için uğraşıyon inşallah
kııss tutarsa biz senin hamiş olduğunu bayramdan sonra mı öğrencezz o zaman belli mi olur
gözümün önünden ne yemekler geçiyor bir bilseniz varyaaaa ne var azcık ucundan bişiler yesem ne olur sanki
sanki ameliyat yapacaklarda hepi topu 35 dk lık anestezi verecekler....
amaann şekerim yemek dediğin nedir peehhh boşversenen hayatta daha güzel şeyler var mesela bak bir birimizle yazışıyoz gözümüz gönlümüz doyuyo oturduğumuz yerden rahat rahat sorunsuzca ama yemek yesen öyle mi oalacak yok yemek için kalkacak hazırlican yada telefonu eline alacan numara çevirip sipariş verecen o gelecek oofff belki kıvamı tutmamış olacak sonra yiyecen amaaannnn sonra onu sindirecen seni rahatsız edecek illa çıkmak istiyom ben diye kalkacak gidecen içindeki kötülükleri atıp gelecen ooooo ölme eşşem ölme ne kaddem zahmetli bir iş yemek yemek boşveerrr şurda bak rahat rahat oturuyok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?