Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm benım gideceğim üniversite hastanesi orda sigortayla anlaşması var ama 10 tl 20 tl fark ediyor kadının muayene ücreti 150 tl ama şu var ben kolıt hastayım yanı bağırsaklarımda yara var ben kolıtıme bakan doktor da o hastanede dediki burda prof var ona git o doğursun senı dedi hemde biz dialog halınde oluruz kolıtın azabılır hamılelıkte ve ben mudahele etmem ve ilaç takvıyesı yapmam gerekebılır hatta doğumuna bile girebılırım dedi çkta iyi bir doktordur şimdi de en bastan o doktora baslim bütün sürecimi o gözlemlesin dedim böyle işte teldeyım şuan sigortacı bı arkadaşı araddım sohbete dahil olcam bırazdan

hmmm anladım kuzumm en baştan birinin takip etmesi elbetteki daha iyi hep diğer doktorunda destek olur iyi olur bekliyorum bakalım arkadaşın ne diyecek :26: inşallah bir sorun olmadan bebek sahibi olursun da maddi manevi seni yıpratmaz

cnm inş yaptırcağın bütün testler tahliller süper sonuçlar verirde sorunsuz bebişine kavulursun ilk gittiğin ayda adetin 2, günü git ki hemen başlasın tedavine doktorun yoksa adetken gitmezsen git adet ol 2 veya 3. günü gel der artık doktora yaptım bebeeem tüp bebek merkezine cuma günü öyle gittim birden tedavime başladılar işte... yoksa bi dahaki adeti bekleyecektim

neyse demem o ki adetken gidersen sana klomen veriri 5 günlü sabah akşam içeceğin bi hap yumoşlarıkontrol eder bakar büyümüşse çatlarma iğnesi ilişki zamanlarını söler birde bakarsın kiiiiii bebişin göbüşünde...

inş bekletmez rabbim senide bizide isteyen herkeside.... şimdiden hayırlı haberlerini bekliyorum 8 gözler (bu arada gözlüklüyüm ya ondan 4 gözle değil 8 gözle bekliyorum okiş)

hadi mujuksss

cnm ssk yok mu senin... yoksa yurtdışında falan mısın? çok test istemiyolar kuzum ben sana sırayla yazyım

adetin 2 veya 3, günü lh fsh e2 bakıyolar ha bu arada senin tiroitlere falanda bakarlar eğer dengezise oda hamilleliğe engel oluyomuş.. ben yatırmıştım

sonra yumurta takibine başlıyor ondada hapı kullandığın zamanda bi çağırıyor hap büyütyormu diye

sonra 15. günü çağırıyor boyut tamamsa çatlatma iğnesi ovitrelle mi ne onu koldan, alıp yapıyorsun onu ssk ödemiyor zaten...

sonra vurulduğun gün değil ertesi akşam dan itibaren adete kjadar 1 boş 1 dolu ilişki öneriyor ve adeti bekliyorsun adetin gelmeyince test yapıyorsun veee vee çift çizgiyi görüyorsun..

bende yumoş uyarma ilacı çok var ihtiyacı olup yakın olan birileri olsa veriridim..

serophene var hemde 2 ay lık tedaviye yetecek kadar klomende var amann diğerlerihiç saymayayam

öyle işte ama kan testi bayağı ister ssk yoksa çok para verirsin cnm

kuzuuu du gitme bişi sorcem şimdi ilk defa gidecek olan için de mi aynı şey geçerli sorunney bilinmiyo ya hemen aynı çatlama iğnesi falan mı verirler yani belli bir süre bazı şeyleri takip etmezler mi yani :26:

kıs bacım bende ssk yok sanxımdı

özelde yaptırsan prof gene alır para kuzum...

ama tahlillere çok almazlar ssk varsa eğer ssk ile anlaşmasıda varsa ondada sorun yok demektir..

ama ilk muayenen aşağıdan olur ve hepsi aşağıdan olur öyle çok su içip sıkışık gideyim deme yumurtalıkları görebilmesi için mesane boşl olması lazım

muaneyeden önce wc gönderiyolar zaten ilk muayene olanara sonraları kendin alışıyon çişini yapıp geliyon...

ilk muayenende smear testi yapar yara varmı ona bakar bunlar önemli şeyler yara varsa ve görmezse bebeğine engel olur falan filan ...

bırak doktara kendini ne isterseonu yapsın kasma sen kendini bak bana 1500 kere açtım değişik doktolara bilimum yaneee

hatta bu sabah bi gittim akşam film çekilecem birde o var günde 2-3 kez açtığım bile oluyordu heheheh inş sen o kadar gidip gelemzsin...

kuzuuu du gitme bişi sorcem şimdi ilk defa gidecek olan için de mi aynı şey geçerli sorunney bilinmiyo ya hemen aynı çatlama iğnesi falan mı verirler yani belli bir süre bazı şeyleri takip etmezler mi yani :26:

valla benim doktor vakit kaybetmeme için hemen sperm testi sonuç iyi ise yumoş takini takip iyi ise çatlatma iğnesi vuruyordu çoğu hastası ilk ayından hamile jkalıyordu...

banada ilk gitmemde klomen tarsı bi ilaç verdi ama yumoş takibi yaparken baktı büyümedi çatlatma iğnesi vurmadı bana..

çünki istediği boyuta gelmedi ki hiç

öyle işte.. her hekimin yolu yöndeti farklı.... bazılarıda ilk al ilaçsız takip eder testleri yapar duruma göre ilaç veriri.... ama günümüz rahatsızlığı yumurtalayamam ve yumoş çatlayamamsı imiş ya kuzum ondan bu yolları izliyolarmış..

tüp bebiş doktorum anlattı bana...

eloşşboyun devrilmesin emi seninn bak bana bnye bağışıklık yaptı açmazsam olmuyo der gibi inşallah bunlar sonuncun olur kuzum sonra bir de doğum için açarsın

hmmm anladım demek ki biraz doktorun yöntemine bağlı bir de ortalığın hastalığı aynı olduğu için genel de aynı yöntem oluyo

eloşşboyun devrilmesin emi seninn bak bana bnye bağışıklık yaptı açmazsam olmuyo der gibi inşallah bunlar sonuncun olur kuzum sonra bir de doğum için açarsın

hehehehe ağzın bal yesin emüüüü

inşallh kız doğum içinde açarım yaklaşık 9 ay sonra

ya ben çok acıktım ama yemem yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu bana yapılırmı ülennnnn karnım gurulduyor resmen..

hmmm anladım demek ki biraz doktorun yöntemine bağlı bir de ortalığın hastalığı aynı olduğu için genel de aynı yöntem oluyo

he guzummm aynen öyle gadasını aldığım....

ama ben hala açım ve saat 4 e kadar aç kalacam

böyle olurum artık filmden sonra açlıktan arabayı ilk gördüğüm loknataay sürerim uheuheu

he guzummm aynen öyle gadasını aldığım....

ama ben hala açım ve saat 4 e kadar aç kalacam

böyle olurum artık filmden sonra açlıktan arabayı ilk gördüğüm loknataay sürerim uheuheu

oruç olduğunu düşün canım,ezanda 4 de okunacak farz et, bak akşamı bile beklemeden ikindi de top patlayacak senin için

inşallaahh kıısss doğuma ben de gelecem bir ben kaldımm sapıttım mı niy

akşam için mi aç kalman gerekiyo kuzu :26: eğer onun içinse sabret oruçsun farzet kuzu sonucu gzel olacak birşey için uğraşıyon inşallah

kııss tutarsa biz senin hamiş olduğunu bayramdan sonra mı öğrencezz o zaman belli mi olur

gözümün önünden ne yemekler geçiyor bir bilseniz varyaaaa ne var azcık ucundan bişiler yesem ne olur sanki

sanki ameliyat yapacaklarda hepi topu 35 dk lık anestezi verecekler....

bacım senin canın sağolsun doğuma gerek yokgel açayım sanada

(dün akşam kıl tüy opersayonu yapıyordum kociş diyorki git yaptır herkes gibi niye evde uğraşıyon diyor hayır dedim yaptıramam utynaırım doktorlardan utanmıyon ama doktor benim kılımı temizliemiyor ama dedim hem sağlıkım için gidiyom doktora açıyom dedim günaha giremem hiç kusra bakma dedim annem çocukkenden derdi başkasına keyfi açıp göstermek günah diye hep o korku varya içimde

neyse şaka bi yana kız tıtarsa buraya yazarım ben ecvdeyim ne olsa... kociş bayramda kapadokya tatili yapak diyo ama olurmu ki hamiş olursam gitmem ki yatar hamişliğin dadını çıkarırım..

aşılama yapıldıktan sonra 12-13 gün sonra testte belli oluyormuş.. bakalım...

gözümün önünden ne yemekler geçiyor bir bilseniz varyaaaa ne var azcık ucundan bişiler yesem ne olur sanki

sanki ameliyat yapacaklarda hepi topu 35 dk lık anestezi verecekler....

amaann şekerim yemek dediğin nedir peehhh boşversenen hayatta daha güzel şeyler var mesela bak bir birimizle yazışıyoz gözümüz gönlümüz doyuyo oturduğumuz yerden rahat rahat sorunsuzca ama yemek yesen öyle mi oalacak yok yemek için kalkacak hazırlican yada telefonu eline alacan numara çevirip sipariş verecen o gelecek oofff belki kıvamı tutmamış olacak sonra yiyecen amaaannnn sonra onu sindirecen seni rahatsız edecek illa çıkmak istiyom ben diye kalkacak gidecen içindeki kötülükleri atıp gelecen ooooo ölme eşşem ölme ne kaddem zahmetli bir iş yemek yemek boşveerrr şurda bak rahat rahat oturuyok.

bacım ya sen psikoljik destek kliniği açsana iyi iş yaparsın söylim bak

friedman bacım oruçken böyle acıkmıyordum yaa iftardan iftara yiyince hiç açlık halsizlik hissetmiyordum
şekerimde düşmüyordu dengede kalıyordum ama şimdi şekerim düşecek bi küp şeker ye dedi doktor hemen dengeler dedi
ama sabah kahlavtı yaptım ya ondan acıktım alışıkya bünya bu saatte kursağına bişiler sokmaya

az daha guruldar durur şimdi genelde böyle oluyor..

ağlar ağlar susar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…