- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.661
bacım senin canın sağolsun doğuma gerek yokgel açayım sanada
(dün akşam kıl tüy opersayonu yapıyordum kociş diyorki git yaptır herkes gibi niye evde uğraşıyon diyor hayır dedim yaptıramam utynaırım doktorlardan utanmıyon ama doktor benim kılımı temizliemiyor ama dedim hem sağlıkım için gidiyom doktora açıyom dedim günaha giremem hiç kusra bakma dedim annem çocukkenden derdi başkasına keyfi açıp göstermek günah diyehep o korku varya içimde
neyse şaka bi yana kız tıtarsa buraya yazarım ben ecvdeyim ne olsa... kociş bayramda kapadokya tatili yapak diyo ama olurmu ki hamiş olursam gitmem ki yatar hamişliğin dadını çıkarırım..
aşılama yapıldıktan sonra 12-13 gün sonra testte belli oluyormuş.. bakalım...
amaann şekerim yemek dediğin nedir peehhh boşversenen hayatta daha güzel şeyler var mesela bak bir birimizle yazışıyoz gözümüz gönlümüz doyuyo oturduğumuz yerden rahat rahat sorunsuzca ama yemek yesen öyle mi oalacak yok yemek için kalkacak hazırlican yada telefonu eline alacan numara çevirip sipariş verecen o gelecek oofff belki kıvamı tutmamış olacak sonra yiyecen amaaannnn sonra onu sindirecen seni rahatsız edecek illa çıkmak istiyom ben diye kalkacak gidecen içindeki kötülükleri atıp gelecen ooooo ölme eşşem ölme ne kaddem zahmetli bir iş yemek yemek boşveerrr şurda bak rahat rahat oturuyok.
he guzummm aynen öyle gadasını aldığım....
ama ben hala açım ve saat 4 e kadar aç kalacam
böyle olurum artık filmden sonra açlıktan arabayı ilk gördüğüm loknataay sürerim uheuheu
sğl kuzum açıklaman için 2 dk da çift çizgiyi gösterdinofff okurken yoruldum yaaa
tatlım ben yumurtlama gunune aldım yumurtalarımı görsun die zaten adetin 3 gunude test vercek onları yaptırır tıptan gösteririm dedim ssk m var ama burda pek ssk gecmıyor o yuzden özel sağlık yaptırayım dedim de sigortacı arkadaş dedıkı planlı eylem olduğu için ilk poliçede olmazmış gebelikte kabul etmıyorlarmış
yaww dedım sıkışık gidersem belkı kıyak gecer alttan bakmazdurumumu anlatcam hocam cok korkuyorum aneztesi falan yapın bile diyebilirim o alet cok korkutuyor benı bıde sık dişini her seferınde aneztesi mi yapcaklar dıorum belkıde ben vajınusmumus bıle dıorum diorum da dıorum :44: yahu klomene hemen başlarmı anaaaa kıss gözumu korkuttun daha cok
sğl kuzum açıklaman için 2 dk da çift çizgiyi gösterdinofff okurken yoruldum yaaa
tatlım ben yumurtlama gunune aldım yumurtalarımı görsun die zaten adetin 3 gunude test vercek onları yaptırır tıptan gösteririm dedim ssk m var ama burda pek ssk gecmıyor o yuzden özel sağlık yaptırayım dedim de sigortacı arkadaş dedıkı planlı eylem olduğu için ilk poliçede olmazmış gebelikte kabul etmıyorlarmış
yaww dedım sıkışık gidersem belkı kıyak gecer alttan bakmazdurumumu anlatcam hocam cok korkuyorum aneztesi falan yapın bile diyebilirim o alet cok korkutuyor benı bıde sık dişini her seferınde aneztesi mi yapcaklar dıorum belkıde ben vajınusmumus bıle dıorum diorum da dıorum :44: yahu klomene hemen başlarmı anaaaa kıss gözumu korkuttun daha cok
helal olsun bacım sana hayatımın sonuna kadar yemek yemeyebilirim bu gazla ben heheheheh belkim az zayıflarım demiiii
helal olsun bacım sana hayatımın sonuna kadar yemek yemeyebilirim bu gazla ben heheheheh belkim az zayıflarım demiiii
olar ben hemen geliyom
kuzuuu aman diyim tatili boşver bebiş tutsunüç ay sonra gidersiniz tatilinize yat dinlen onun sana gelmesini bekle veee du aet bolca
bu arada motive edebildim mi kıss seniaçlığını yatıştırdım mı ne pis karaladım ama yemek yemeyi ben bilem soğudum
ahaaaaa bacıma baksen anestezi parası dünyanın parası her muayende anestezimi isteyeceksin alış alış..
hem o cihaz incecik bişi başka şeylerden daha inceanammmm sapıttım kız ben 15 gündür halvetsiz geçince hehehehhe... üzerine kayganlaştıcı jel sürüyor cihazınn hiç ağrı hissetmiyorsun...
kendini kasmazsan inan bana hiç ağrı hissetmezsin serbest bırakırsan olur biter..
öyle pis karaladın ki dedimya herhalde 8-10 gün yemek yemem
gerçektende çok pis karaladın haaaaa
kıss sür benım yerimede yeeee offf cok özledım yahu oranın yemeklerini
vay guzummm gel yedirem kız adananın en kral yemekklerini... felekten bi gece çalak siz atlayın uçağa gelin havalanından alırım sizi... yedirir içiriri geri bindiriri gönderirim
kendisinin arkasından atmak gibi olmasın ama bunlar gerçekler
ne kaddem pis biriymişsim ben yaaa
elocum şimdi senın bayram aşılaman olmuş olacak ve bekleme sürecinde olcan demiii herifine de rahat dursun kıss ne gezmeyı yat dinlen tutunsun mercimek
elocum şimdi senın bayram aşılaman olmuş olacak ve bekleme sürecinde olcan demiii herifine de rahat dursun kıss ne gezmeyı yat dinlen tutunsun mercimek
kısss ben enteke geliniyim ya ordan da entekeye gecerdim ama bu bayram istanbuldayız gelmicez o taraflara yoksam oraya yolum düşerse bulcam senı söz
şekerim bunun büyük mercimek fırınlanmak istiyo sanırım tatiller falaannnhuhuuhuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?