Sabredenler Kulübü 2012 :)

şekerim bunun büyük mercimek fırınlanmak istiyo sanırım tatiller falaannn huhuuhuuuuuuuuuu

doğru bir tez yerinde bir cümle oldu...

benim herüf dün test verdi akşam eve gittik bana sulanıyor ohaa dedim daha sabah iş gördün demek doymuyor oda haklı düzenli ilişkimiz yok ki... kendimden utanıyorum valla

yan komşun ayol antakya orda enteke diolar da

hahahahah jeton paraşütlüüüüüüüüüüü doğru ya sormuştum sana herüfün arap mı diye..

benim kociş adana araplarından ya senide arap gelini sandım o zamanlar hatırladımmm

çaktım köfteyi yani...

çok yakın hakkaten haa gel kız beklerim valla...

ay ne güzel bende böyle bir doktora denk gelsem ama bulmazkı benı ya aslında ben hiç alttan baktırmadiğim için bir kerem baksın da istiyorum hanı daha iyi gözukkun dıe ama korkuda yetıo o zaman ben sıkışık gidem ilk karnımdan sonra isterse yapcak bişey yok alttan bakar ne olur ne olmaz

Allah senııı kahretmesin emi
aa miiinnn

aaaaaaa delüüü nasıl güldüm yaa oha dedim diyooo la sabah gördüğü işde işmi onun için asıl işşş

ayyyy eloş senle ben bir araya gelince benim antenler bozuluyo cozutuyom

Kızlar yaa ne kadar kaynatmışsınız...
Kaldığım yerden okurken birinizin mesajını alıntılıyorum cevap yazıyım diye, bir bakıyorum zaten diğer kızlar birşeyler yazmışlar konu değişmiş Pes ettim ben de en sonunda. sildim bütün alıntıladıklarımı

betsel, hiç alttan muayene etmedi demişsin ya, öyle olunca rahim ağzının durumunu göremiyorlar, yani enfeksiyon yara vs var mı diye. smear de alıp tahlil yapamıyorlar. her kadının yılda 1 kez smear vermesi lazım...

egemn cnm miniğin ne kadan büyümüş öyle maaşallahbi dahakine gördüğün o kalp atışlarını duyarsın da tatlım..
recsn prensesin olacakmış.çok şükür cinsiyetini öğrendikhayırlısıyla kucağına alırsın inş cnm.

eloserce kuzum yıllar sonra yumurtan ilk defa bu kadar büyümüş.bu bir işaret mi acepbu akşam inş hsgden de bi problem çıkmaz veeeeeee bayramdan sonra bize güzel haberler verirsin

sdtive,friedman canlarım sizler nasılsınız.dua gününe ara verme fikrini iyi düşünmüşsünüz.katılıyorum ben de sizesdtivecim ayrıca bazı hamişlerin uğramamsına ben de çok üzülüyorum.hem de onları merak ediyom.hamilelikleri nasıl geçiyo.melekleri nasıl hiç bişi bilmiyoz

perihanım şu anda derste galiba.okullar açıldı ayrı düştük seninle kuzum.

ahsenelkasas,ruhsar sizler nasılsınız cnm

aneeemmm ben anlamadımdı şindiii anadıımmm kafayı öne eğseymişsim ben de jeton düşcekti ama şincik düştü

bacım huni mi taktın varil mi giydin ne ettin kednine... söle bakemmm

valla hacı ne oldu ne giydim bilmiyom ama iyi değilim cozuttum onu biliyom acaba yediğim birşey mi dokundu yoksa yiyemediğim naneler mi

ya evet dedim bu kıss unuttu benı demın yurt dışı felan anamm dedimm ne dio valla arabayla gelırsek gelirim cnm belkim bebişlerimizde olur gelmişken onları başgöz ederizde sık sık o bahaneyle gelır kebapları lupletirim

kuzum hiç bir şikayetim yok diye bakmıyorlar yaa.ben de anlamadım.halbuki bu kadın doğumcular alttan muayene etmeye bayılırlar ama bana denk gelmedi onlar.eşimin değerleri düzelsin bi gidicem zorla açıp baktırcam

gel şekerim geell bugün kazan kaynıyooo çabık sohbete dahil ol nerede tutarsan kar bizler iyiyiz kuzu sen nasılsın bakem

kuzum sende git doktora mrb de oda mrb hemen soyun yat çatala

laaannn topikde akrabalık ilişkileride başlamıışş abooooo ben de verem birinize kızımı birinize oğlumu arkasından ben de gelir kurulurum evinize beni böle kabul eden var mııı

kıızz ömrün uzun olsun valla kahkaha attırdın bana zorla açıp baktıracam
ayyyy artık doktor muayne etmem senin bişin yok diycek bizlere biz yok olmaz iyice bak diye zorla çataldan kalmaz olcezx ha

gel şekerim geell bugün kazan kaynıyooo çabık sohbete dahil ol nerede tutarsan kar bizler iyiyiz kuzu sen nasılsın bakem

ben de iyiym tatlım.kurbanın son on gününe girdik.zilhicce ayına oruç tutuyom.bu günlerde oruç tutmak çok sevapmış.eşim tutuyodu ben de borçlarımı tutam bari dedim.
biraz önce de meryem suresini okudum.hepmizin adını tek tek saydım.dualadım.rabbim kabul etsin inş

valla hacı ne oldu ne giydim bilmiyom ama iyi değilim cozuttum onu biliyom acaba yediğim birşey mi dokundu yoksa yiyemediğim naneler mi
[/QUOTE]

anlaşıldı cnm mercımeklı nane istiyor

kadın doktorlardan nefret ediyorum bende 2 kez denk geldim tiksinir gibi bakıyolar ve aşağıdan muayene etmeyi sevmiyolar.

ablam kızına hamileydi kanaması olmuştu aldım hastane götürdüm o zamanlşar üniv öğrencisiydim doktor yukardan muayene etti dediki bu bebekin kalbi atmıyor almak lazım hemen müdahele etmek lazımn dedi..

başka bi doktor daha geldi erkek hatta amerikalı anneyle türk babadan olma zenci bi doktor olmaz dedi aşağıdan muayene etmek istiyor ben dedi izin verecekmisin ablamnda tamam dedi adam aşağıdan muayene ederken pıtpıtpıtpıt sesler duyduk no dedi bu bebek yaşıyor no kürtaj sadece dinlen dedi ondan beri dahada gıjık aldım az daha ablamın bebeeni alacaklardı... neymiş kanama var diye alttan bakmak istememiş...

26 aydır tedavş görüyom benimkide hep vajinalden muayene etti ama çatalda değil düz yatakta ama aşağıdan ultrasonla ... doktorumda erkek aynı merkezsw birde bayan hekim vbar hep orta yaş bayanlar ona gidiyor neden dedim ee o aşağıdan muayene etmiyor o yüzden ona gidiyos biz diyolar çok su içiyos karından bakıyor diyolar :d

belkide bana denk gelmiştir hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…