- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.681
demim demim dedim de nys başkası sölemiş frıedman duymasın
çok mutlu olurum beklerim her zaman muhakkak.. gelip beni bulmamak ayıp olur cebimide yazarım ohhhh süper olur valla 3-5 topikdaş aynı anda gelseniz buluşsak ne keleş olur valla...
enteke nere gıııı duymadım heç
şekerim bunun büyük mercimek fırınlanmak istiyo sanırım tatiller falaannnhuhuuhuuuuuuuuuu
yan komşun ayol antakya orda enteke diolar da
tatlım sana klomen verilmez hemen.hem benim bildiğim klomen adetin 5.günü kullanmaya başlanıyo.sen yumurtlama zamanı gidiyon.yumurtanın büyüklüğüne bakar ve tahmini çatlama zamanını söyler.bu arada ben o kadar doktora gittim hem adetliyken hem normalken beni hiç alttan muayene etmedi.özellikke de sordum.vajinal muayene etmeyecek misiniz diye illa da bak bak diyosan aç da bakayım dedi kadın.o öyle deyince utandım ben de
uleyynn bu friedman ne pisss n ehıyar biriymiş yaaa vallaa vır vır vıır vır vıı rvır çene yapsa onun bunun arkasından şey etse töbee bak beni de günaha sokuyo
aa miiinnnAllah senııı kahretmesin emi
aaaaaaa delüüü nasıl güldüm yaa oha dedim diyooodoğru bir tez yerinde bir cümle oldu...
benim herüf dün test verdi akşam eve gittik bana sulanıyor ohaa dedim daha sabah iş gördündemek doymuyor oda haklı düzenli ilişkimiz yok ki... kendimden utanıyorum valla
aneeemmm ben anlamadımdı şindiii anadıımmmhahahahah jeton paraşütlüüüüüüüüüüü doğru ya sormuştum sana herüfün arap mı diye..
benim kociş adana araplarından ya senide arap gelini sandım o zamanlar hatırladımmm
çaktım köfteyi yani...
çok yakın hakkaten haa gel kız beklerim valla...
bacım huni mi taktın varil mi giydin ne ettin kednine... söle bakemmm
hahahahah jeton paraşütlüüüüüüüüüüü doğru ya sormuştum sana herüfün arap mı diye..
benim kociş adana araplarından ya senide arap gelini sandım o zamanlar hatırladımmm
çaktım köfteyi yani...
çok yakın hakkaten haa gel kız beklerim valla...
Kızlar yaa ne kadar kaynatmışsınız...
Kaldığım yerden okurken birinizin mesajını alıntılıyorum cevap yazıyım diye, bir bakıyorum zaten diğer kızlar birşeyler yazmışlar konu değişmişPes ettim ben de en sonunda. sildim bütün alıntıladıklarımı
betsel, hiç alttan muayene etmedi demişsin ya, öyle olunca rahim ağzının durumunu göremiyorlar, yani enfeksiyon yara vs var mı diye. smear de alıp tahlil yapamıyorlar. her kadının yılda 1 kez smear vermesi lazım...
egemn cnm miniğin ne kadan büyümüş öyle maaşallahbi dahakine gördüğün o kalp atışlarını duyarsın da tatlım..
recsn prensesin olacakmış.çok şükür cinsiyetini öğrendikhayırlısıyla kucağına alırsın inş cnm.
eloserce kuzum yıllar sonra yumurtan ilk defa bu kadar büyümüş.bu bir işaret mi acepbu akşam inş hsgden de bi problem çıkmaz veeeeeee bayramdan sonra bize güzel haberler verirsin
sdtive,friedman canlarım sizler nasılsınız.dua gününe ara verme fikrini iyi düşünmüşsünüz.katılıyorum ben de sizesdtivecim ayrıca bazı hamişlerin uğramamsına ben de çok üzülüyorum.hem de onları merak ediyom.hamilelikleri nasıl geçiyo.melekleri nasıl hiç bişi bilmiyoz
perihanım şu anda derste galiba.okullar açıldı ayrı düştük seninle kuzum.
ahsenelkasas,ruhsar sizler nasılsınız cnm
kuzum hiç bir şikayetim yok diye bakmıyorlar yaa.ben de anlamadım.halbuki bu kadın doğumcular alttan muayene etmeye bayılırlar ama bana denk gelmedi onlar.eşimin değerleri düzelsin bi gidicem zorla açıp baktırcam
ya evet dedim bu kıss unuttu benı demın yurt dışı felan anamm dedimm ne diovalla arabayla gelırsek gelirim cnm belkim bebişlerimizde olur gelmişken onları başgöz ederizde sık sık o bahaneyle gelır kebapları lupletirim
kıızz ömrün uzun olsun valla kahkaha attırdın bana zorla açıp baktıracamkuzum hiç bir şikayetim yok diye bakmıyorlar yaa.ben de anlamadım.halbuki bu kadın doğumcular alttan muayene etmeye bayılırlar ama bana denk gelmedi onlar.eşimin değerleri düzelsin bi gidicem zorla açıp baktırcam
gel şekerim geell bugün kazan kaynıyooo çabık sohbete dahil ol nerede tutarsan karbizler iyiyiz kuzu sen nasılsın bakem
kuzum sende git doktora mrb de oda mrb hemen soyun yat çatala
tatlım sana klomen verilmez hemen.hem benim bildiğim klomen adetin 5.günü kullanmaya başlanıyo.sen yumurtlama zamanı gidiyon.yumurtanın büyüklüğüne bakar ve tahmini çatlama zamanını söyler.bu arada ben o kadar doktora gittim hem adetliyken hem normalken beni hiç alttan muayene etmedi.özellikke de sordum.vajinal muayene etmeyecek misiniz diye illa da bak bak diyosan aç da bakayım dedi kadın.o öyle deyince utandım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?