- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.721
he bacım sedye gibi yatakta yatıyon üzerin örtülü zaten
bacaklarını açıyon oda bakmadan sokuyo aleti üzerin örtülü olduğu için hiç kimse bişicik görmnüyo ama çatal öylemi sanki doktorun burnu ile benim şeykarşlıklı gibi geliyor
he bacım sedye gibi yatakta yatıyon üzerin örtülü zaten
bacaklarını açıyon oda bakmadan sokuyo aleti üzerin örtülü olduğu için hiç kimse bişicik görmnüyo ama çatal öylemi sanki doktorun burnu ile benim şeykarşlıklı gibi geliyor
hahahaaaa oğlum valla doğru didin kuzum baka okuma valla günafgünaf
gayette belki kim bilir hoşlarınada gidiyodur uleeyynn şurda avratta olaydı ne ii olurdu dilerdir belkim
kısss 1 kerede avratsız yapsın yanı ne zorluğu var senelerce yaptıkları seyyy töbee töbe dağılın ulennn benıde tozutturdunuz kaliteli çizgimden çıkcam şimdi
hahaaaaaaaaaaaa aramıza hoşgeldin.... buranın adını sabredip cozutanlar klübü olarak değiştirsek ne uygun olur demii
tümüyle katılıyorum...alttan ultrasonla bakacaksa hiç bir sıkıntı yok, adam bakmıyor hiç, yerini biliyor ya, hoooop içerdeama muayene edecekse, spekulum takarken resmen kafayı sokuyor oraya...korkunç...
Kızlaaaarrrrr neeeediyonuuuuzzzzz dün geldim çok tenhaydı buralar korktum kaçtım ben de biri tenhada kıstırmasın diye
gayette belki kim bilir hoşlarınada gidiyodur uleeyynn şurda avratta olaydı ne ii olurdu dilerdir belkim
kısss 1 kerede avratsız yapsın yanı ne zorluğu var senelerce yaptıkları seyyy töbee töbe dağılın ulennn benıde tozutturdunuz kaliteli çizgimden çıkcam şimdi
belkim beceremiyolardır aaaaa
uleyynnn ben de çizgi mizgi kalmadı zikzak halinde ilerliyoomm
tümüyle katılıyorum...alttan ultrasonla bakacaksa hiç bir sıkıntı yok, adam bakmıyor hiç, yerini biliyor ya, hoooop içerdeama muayene edecekse, spekulum takarken resmen kafayı sokuyor oraya...korkunç...
geçmişi okuyup geleyim derken, geleceği kaçırmışımherkesler kaçmış :26:
eve geldim dinlenirken geleyim dedimoldukça kaynatmışsınız maşallah kıskandım
egemn çoook sevindimmaşallah miniğin seninle ve büyüyorrr...
eloserce canım inş bu ay senin ayın ayın olacak
seldamm maşallah çok güzel örmüşsün beğendim
sinhusum ben de kupa istiyorum ama, yazmamış olabilirim ama aklımdasın taaa buramda iştee
diğer canlarımmm nasıllar
sinhusum ben de kupa istiyorum ama, yazmamış olabilirim ama aklımdasın taaa buramda iştee
Kızlaaaarrrrr neeeediyonuuuuzzzzz dün geldim çok tenhaydı buralar korktum kaçtım ben de biri tenhada kıstırmasın diye
belkim beceremiyolardır aaaaa
uleyynnn ben de çizgi mizgi kalmadı zikzak halinde ilerliyoomm
benım kuzen korkmuş çatalda kalkım demiş işi bitti sanmışta adamın kafası nerdeyse çarpcakmış ay ne gulmüştüm
kzıalrrrrrrrrrrrrrrrr saatler yaklaşıyor benim gitme vaktim yaklaşıyor eve gidip üzerimi değişcemmm bi su döküneyim terledim korkudan
kuzenimi alacam yanıma eğer dönüşte araç kullanamazsam şöfürlükümü yapacakgerçi bu açlıkla giderknde nasıl giderim bilemedim..
benım kuzen korkmuş çatalda kalkım demiş işi bitti sanmışta adamın kafası nerdeyse çarpcakmış ay ne gulmüştüm
uleeyynnn kk biz biraya gelincik sapıtıyo yazdıklarımızı yollamıyo yada nazlanıyo yollamak için aaaaaaa gıcık oldum
eloşş kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerle dön bize inşallah
sinhusumrandevunu almışsın... inş hiççç gerek kalmaz, Rabbim bilir
ama hiçç korkulacak bir şey yok... bak sana güç veriyorum bende de o korku vardı hemm de çoookk
ama neler yaşadım ve geçti...
muayenen çok güzel geçecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?