Sabredenler Kulübü 2012 :)

kzıalrrrrrrrrrrrrrrrr saatler yaklaşıyor benim gitme vaktim yaklaşıyor eve gidip üzerimi değişcemmm bi su döküneyim terledim korkudan

kuzenimi alacam yanıma eğer dönüşte araç kullanamazsam şöfürlükümü yapacak gerçi bu açlıkla giderknde nasıl giderim bilemedim..

tümüyle katılıyorum...alttan ultrasonla bakacaksa hiç bir sıkıntı yok, adam bakmıyor hiç, yerini biliyor ya, hoooop içerde ama muayene edecekse, spekulum takarken resmen kafayı sokuyor oraya...korkunç...

benım kuzen korkmuş çatalda kalkım demiş işi bitti sanmışta adamın kafası nerdeyse çarpcakmış ay ne gulmüştüm

geçmişi okuyup geleyim derken, geleceği kaçırmışım herkesler kaçmış :26:

eve geldim dinlenirken geleyim dedim oldukça kaynatmışsınız maşallah kıskandım

egemn çoook sevindim maşallah miniğin seninle ve büyüyorrr...

eloserce canım inş bu ay senin ayın ayın olacak

seldamm maşallah çok güzel örmüşsün beğendim

sinhusum ben de kupa istiyorum ama, yazmamış olabilirim ama aklımdasın taaa buramda iştee

diğer canlarımmm nasıllar

tümüyle katılıyorum...alttan ultrasonla bakacaksa hiç bir sıkıntı yok, adam bakmıyor hiç, yerini biliyor ya, hoooop içerde ama muayene edecekse, spekulum takarken resmen kafayı sokuyor oraya...korkunç...

ahaaaaa o yattığın çatalın modeline göre değişiyor şimdi gittiğim merkezdeki çatallar çok farklı öyle kıçın yukarda değil aşağıdan adamın burnu ile öyle karşıkarşıya falan gelmiyor şeyimn heheheh memnunum yaneiiii ama eski doktorumun çatalının önünde 3 basamkalı merdiven vardı o derece yukarı çıkıp yatıyon adamla karşı karşıyagelşyor oda

Kızlaaaarrrrr neeeediyonuuuuzzzzz dün geldim çok tenhaydı buralar korktum kaçtım ben de biri tenhada kıstırmasın diye

baakk yanızz gezme buralkarda biliyon giren çıkan tanımadıklarımız oluyo kalabalıkken gel

sinhusumrandevunu almışsın... inş hiççç gerek kalmaz, Rabbim bilir

ama hiçç korkulacak bir şey yok... bak sana güç veriyorum bende de o korku vardı hemm de çoookk
ama neler yaşadım ve geçti...

muayenen çok güzel geçecek biliyorum

ahaaaaa o yattığın çatalın modeline göre değişiyor şimdi gittiğim merkezdeki çatallar çok farklı öyle kıçın yukarda değil aşağıdan adamın burnu ile öyle karşıkarşıya falan gelmiyor şeyimn heheheh memnunum yaneiiii ama eski doktorumun çatalının önünde 3 basamkalı merdiven vardı o derece yukarı çıkıp yatıyon adamla karşı karşıyagelşyor oda

ben isim vermemiştim ama seni kasdetim hadi affedildin buyur kupan

ama hiçç korkulacak bir şey yok... bak sana güç veriyorum bende de o korku vardı hemm de çoookk

ben isim vermemiştim ama seni kasdetim hadi affedildin buyur kupan

Kızlaaaarrrrr neeeediyonuuuuzzzzz dün geldim çok tenhaydı buralar korktum kaçtım ben de biri tenhada kıstırmasın diye

baakk yanızz gezme buralkarda biliyon giren çıkan tanımadıklarımız oluyo kalabalıkken gel

uleeyynnn kk biz biraya gelincik sapıtıyo yazdıklarımızı yollamıyo yada nazlanıyo yollamak için aaaaaaa gıcık oldum

eloşş kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerle dön bize inşallah

hadi hallet bakalım işlerini kuzum, ben tahmin ediyorum şimdi sen hsgden sonra buraya " kızlarrrr, hiç birşey anlamadım, uyudum uyandım ki bitmiş" yazacaksın, hatta bir iki de smiley koyarsın şunlardan, bizi habersiz bırakma sakın

benım kuzen korkmuş çatalda kalkım demiş işi bitti sanmışta adamın kafası nerdeyse çarpcakmış ay ne gulmüştüm

hiiiiii

olmaz! CEVAP VERMEM! BEN DE ADIMA ÖZEL SORU İSTERİM

iyiyiz çok şükür tatlım ya, çalışıyoruz işte iş güç
sende ne var ne yok?

uleeyynnn kk biz biraya gelincik sapıtıyo yazdıklarımızı yollamıyo yada nazlanıyo yollamak için aaaaaaa gıcık oldum

eloşş kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerle dön bize inşallah

aynen kuzum kaç kere kopyalamış yazdıklarımı görüntü kirliliği yaptım kızlar

ayyyy topikce sapıttık sanırım bugnn sonunda sanırsam akşamın ilerleyen saatlerin de türkiyeyi salliceezzz

periii kuzuummm hoşgeldin sanada örürm bebam yeter ki yavrucuklar gelsin göbeciklerimize

ay inşallah tatlım bi atlatsam belkıde dicem hiç korkulcak bişey yokmuş da işte bilmeden korkusun ya bişey diyim mi eşimde dio belkı bu ay tutarda doktora ilk keseye görmeye gideriz dedim nerde bizde o şans bu kdr süre olmadıda şimdi bu ay mı olcak onuda gectım de inşallah uzun soluklu tedavı gerektirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…