Sabredenler Kulübü 2012 :)

aa miiinnn

aaaaaaa delüüü nasıl güldüm yaa oha dedim diyooo la sabah gördüğü işde işmi onun için asıl işşş

ayyyy eloş senle ben bir araya gelince benim antenler bozuluyo cozutuyom

hakkaten gız ikimiz bir araya gelince voltran oluşuyor cozutuyos..

oha dedim eve genelde böyle ufak şakalr yaparız yuh der bana ben çüş derim o oha der

ama kavga anında demeyiz haa şakalaşırkene evde başbaşa zaten öyle başlayan şakalaşmalar genelde yatak odasında vitiyor muhahaha

orucunu dualarını Allah kabul etsin cnm kıss orucluysan frıedmann yazdıklarını okuma

allah kabul etsin kuzum ağzına sağlık

valla hacı ne oldu ne giydim bilmiyom ama iyi değilim cozuttum onu biliyom acaba yediğim birşey mi dokundu yoksa yiyemediğim naneler mi

anlaşıldı cnm mercımeklı nane istiyor [/QUOTE]

hacıı ben adetliyken ateşim çıkıyo sanırım koceciğim de geçen sırnaşıyom ulan diyo adetli olmasan birgün böyle uyandırmazsın beni didi düşündüm hakketten hiç öyle yılışarak uyandırmadım sanırım kırmızıları görünce benim duygular tavan yapıyo ters giden bişiler varama anlamadım

aminnnn canım benim aminn... seninde ağzın bal yesin ballı haberler alasın ballı haberler veresin.....

(kocamgilin ailesi hep böyle dua ederde çalıntı yaptım)

kuzum sende git doktora mrb de oda mrb hemen soyun yat çatala

kıızz ömrün uzun olsun valla kahkaha attırdın bana zorla açıp baktıracam
ayyyy artık doktor muayne etmem senin bişin yok diycek bizlere biz yok olmaz iyice bak diye zorla çataldan kalmaz olcezx ha

gidişitımız onu gösteriyo valla herşey bebek için.bi gelsin.senin için açmadığım yer kalmadı diycem ona.hele babası garibim sperm testi vermekten bi hal oldu.

sana ellerimle terbiyelerim bacım aboooooo kurbanlar olsun sana etler kebaplar löpletmeler...

bizde de bazen öyle kaba şeyler dirik bir birimize ki bu genel de ben olurum ama sonunu hiç öbuurrrr tarafa götüremedim birgün deniyim bakiimm nasıl olcek

valla kuzu biz birbirimizi görüncük niye böle oluyo anlamıyom farkettim de bugün ben hiçbişi anlamıyom yahu

dur bakem benımkıde kadın gercı ilk bebek düşündüğüm zaman erkeğe gittim karnımdan baktı hersey normal dedi alttan bakmıcaksınız dedım oda gerek yok istiyormusun dedı bende zaten cok korkuyorum gerek yok diosanız siz bilirsiniz dedım kalktım cnm bak şimdi çatala yatmıyon ya seyyy gene catalda gibi mi açıyon bacaklarını uzatıyon mu

iyiyim kuzum sağol... hamişler konusunda hepimiz hemfikiriz ama ne yazık ki onlar bizi düşünmüyor işte...yapıcak bişey yok...

ya tatlım şikayetin olmasa da bakmaları lazım..adetliyken bile alttan bakmak istiyor doktorlar aslında...

Allah oruçlarını da dualarını da kabul etsin

allah kabul etsin kuzum ağzına sağlık

anlaşıldı cnm mercımeklı nane istiyor

hacıı ben adetliyken ateşim çıkıyo sanırım koceciğim de geçen sırnaşıyom ulan diyo adetli olmasan birgün böyle uyandırmazsın beni didi düşündüm hakketten hiç öyle yılışarak uyandırmadım sanırım kırmızıları görünce benim duygular tavan yapıyo ters giden bişiler varama anlamadım[/QUOTE]

eşim de bana öyle diyor. kadınlar yumurtlama zamanlarında istekli olurlarmış ama bence sen regl zamanı daha isteklisin diyo ama tabi bu istek bir işe yaramıyo

orucunu dualarını Allah kabul etsin cnm kıss orucluysan frıedmann yazdıklarını okuma
hahahaaaa oğlum valla doğru didin kuzum baka okuma valla günafgünaf

kısss nesi zor onlarınkinin valla en kolayı onu cocukta yapar
gayette belki kim bilir hoşlarınada gidiyodur uleeyynn şurda avratta olaydı ne ii olurdu dilerdir belkim

eşim de bana öyle diyor. kadınlar yumurtlama zamanlarında istekli olurlarmış ama bence sen regl zamanı daha isteklisin diyo ama tabi bu istek bir işe yaramıyo [/QUOTE]

sanırım benimkide öyle kuzu adetliyken tavan yapıyo ama dediğin gibi biişe yaramıyo kiiii v

Kızlaaaarrrrr neeeediyonuuuuzzzzz dün geldim çok tenhaydı buralar korktum kaçtım ben de biri tenhada kıstırmasın diye

he bacım sedye gibi yatakta yatıyon üzerin örtülü zaten

bacaklarını açıyon oda bakmadan sokuyo aleti üzerin örtülü olduğu için hiç kimse bişicik görmnüyo ama çatal öylemi sanki doktorun burnu ile benim şeykarşlıklı gibi geliyor

ayy kızlar allah iyiliğinizi versin,valla deminden beri,dizi izler gibi sizin yazdıklarınızı okuyom,kendi kendime gülüyom,sonra bakıyom biri yine bi bomba patlatmış yine gülüyommm..

oyy siz çok yaşayın emi,Rabbim hep böyle güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…