- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.701
aa miiinnn
aaaaaaa delüüü nasıl güldüm yaa oha dedim diyooola sabah gördüğü işde işmi onun için asıl işşş
ayyyy eloş senle ben bir araya gelince benim antenler bozuluyo cozutuyom
ben de iyiym tatlım.kurbanın son on gününe girdik.zilhicce ayına oruç tutuyom.bu günlerde oruç tutmak çok sevapmış.eşim tutuyodu ben de borçlarımı tutam bari dedim.
biraz önce de meryem suresini okudum.hepmizin adını tek tek saydım.dualadım.rabbim kabul etsin inş
allah kabul etsin kuzum ağzına sağlıkben de iyiym tatlım.kurbanın son on gününe girdik.zilhicce ayına oruç tutuyom.bu günlerde oruç tutmak çok sevapmış.eşim tutuyodu ben de borçlarımı tutam bari dedim.
biraz önce de meryem suresini okudum.hepmizin adını tek tek saydım.dualadım.rabbim kabul etsin inş
valla hacı ne oldu ne giydim bilmiyom ama iyi değilim cozuttum onu biliyomacaba yediğim birşey mi dokundu yoksa yiyemediğim naneler mi
egemn cnm miniğin ne kadan büyümüş öyle maaşallahbi dahakine gördüğün o kalp atışlarını duyarsın da tatlım..
recsn prensesin olacakmış.çok şükür cinsiyetini öğrendikhayırlısıyla kucağına alırsın inş cnm.
eloserce kuzum yıllar sonra yumurtan ilk defa bu kadar büyümüş.bu bir işaret mi acepbu akşam inş hsgden de bi problem çıkmaz veeeeeee bayramdan sonra bize güzel haberler verirsin
sdtive,friedman canlarım sizler nasılsınız.dua gününe ara verme fikrini iyi düşünmüşsünüz.katılıyorum ben de sizesdtivecim ayrıca bazı hamişlerin uğramamsına ben de çok üzülüyorum.hem de onları merak ediyom.hamilelikleri nasıl geçiyo.melekleri nasıl hiç bişi bilmiyoz
perihanım şu anda derste galiba.okullar açıldı ayrı düştük seninle kuzum.
ahsenelkasas,ruhsar sizler nasılsınız cnm
kuzum sende git doktora mrb de oda mrb hemen soyun yat çatala
kıızz ömrün uzun olsun valla kahkaha attırdın bana zorla açıp baktıracam
ayyyy artık doktor muayne etmem senin bişin yok diycek bizlere biz yok olmaz iyice bak diye zorla çataldan kalmaz olcezx ha
ya evet dedim bu kıss unuttu benı demın yurt dışı felan anamm dedimm ne diovalla arabayla gelırsek gelirim cnm belkim bebişlerimizde olur gelmişken onları başgöz ederizde sık sık o bahaneyle gelır kebapları lupletirim
hakkaten gız ikimiz bir araya gelince voltran oluşuyor cozutuyos..
oha dedim eve genelde böyle ufak şakalr yaparız yuh der bana ben çüş derim o oha der
ama kavga anında demeyiz haa şakalaşırkene evde başbaşa zaten öyle başlayan şakalaşmalar genelde yatak odasında vitiyormuhahaha
kadın doktorlardan nefret ediyorum bende 2 kez denk geldim tiksinir gibi bakıyolar ve aşağıdan muayene etmeyi sevmiyolar.
ablam kızına hamileydi kanaması olmuştu aldım hastane götürdüm o zamanlşar üniv öğrencisiydim doktor yukardan muayene etti dediki bu bebekin kalbi atmıyor almak lazım hemen müdahele etmek lazımn dedi..
başka bi doktor daha geldi erkek hatta amerikalı anneyle türk babadan olma zenci bi doktor olmaz dedi aşağıdan muayene etmek istiyor ben dedi izin verecekmisin ablamnda tamam dedi adam aşağıdan muayene ederken pıtpıtpıtpıt sesler duyduk no dedi bu bebek yaşıyor no kürtaj sadece dinlen dedi ondan beri dahada gıjık aldım az daha ablamın bebeeni alacaklardı... neymiş kanama var diye alttan bakmak istememiş...
26 aydır tedavş görüyom benimkide hep vajinalden muayene etti ama çatalda değil düz yatakta ama aşağıdan ultrasonla ... doktorumda erkek aynı merkezsw birde bayan hekim vbar hep orta yaş bayanlar ona gidiyor neden dedim ee o aşağıdan muayene etmiyor o yüzden ona gidiyos biz diyolar çok su içiyos karından bakıyor diyolar :d
belkide bana denk gelmiştir hep
gidişitımız onu gösteriyo vallaherşey bebek için.bi gelsin.senin için açmadığım yer kalmadı diycem ona.hele babası garibim sperm testi vermekten bi hal oldu.
orucunu dualarını Allah kabul etsin cnm kıss orucluysan frıedmann yazdıklarını okuma
sana ellerimle terbiyelerim bacım aboooooo kurbanlar olsun sana etler kebaplar löpletmeler...
ayy onların kide zor ama kadınların ki daha bir zor vala
egemn cnm miniğin ne kadan büyümüş öyle maaşallahbi dahakine gördüğün o kalp atışlarını duyarsın da tatlım..
recsn prensesin olacakmış.çok şükür cinsiyetini öğrendikhayırlısıyla kucağına alırsın inş cnm.
eloserce kuzum yıllar sonra yumurtan ilk defa bu kadar büyümüş.bu bir işaret mi acepbu akşam inş hsgden de bi problem çıkmaz veeeeeee bayramdan sonra bize güzel haberler verirsin
sdtive,friedman canlarım sizler nasılsınız.dua gününe ara verme fikrini iyi düşünmüşsünüz.katılıyorum ben de sizesdtivecim ayrıca bazı hamişlerin uğramamsına ben de çok üzülüyorum.hem de onları merak ediyom.hamilelikleri nasıl geçiyo.melekleri nasıl hiç bişi bilmiyoz
perihanım şu anda derste galiba.okullar açıldı ayrı düştük seninle kuzum.
ahsenelkasas,ruhsar sizler nasılsınız cnm
kuzum hiç bir şikayetim yok diye bakmıyorlar yaa.ben de anlamadım.halbuki bu kadın doğumcular alttan muayene etmeye bayılırlar ama bana denk gelmedi onlar.eşimin değerleri düzelsin bi gidicem zorla açıp baktırcam
ben de iyiym tatlım.kurbanın son on gününe girdik.zilhicce ayına oruç tutuyom.bu günlerde oruç tutmak çok sevapmış.eşim tutuyodu ben de borçlarımı tutam bari dedim.
allah kabul etsin kuzum ağzına sağlık
anlaşıldı cnm mercımeklı nane istiyor
hahahaaaa oğlum valla doğru didin kuzum baka okuma valla günafgünaforucunu dualarını Allah kabul etsin cnm kıss orucluysan frıedmann yazdıklarını okuma
gayette belki kim bilir hoşlarınada gidiyodur uleeyynn şurda avratta olaydı ne ii olurdu dilerdir belkimkısss nesi zor onlarınkinin valla en kolayı onu cocukta yapar
iyiyim kuzum sağol... hamişler konusunda hepimiz hemfikiriz ama ne yazık ki onlar bizi düşünmüyor işte...yapıcak bişey yok...
ya tatlım şikayetin olmasa da bakmaları lazım..adetliyken bile alttan bakmak istiyor doktorlar aslında...
Allah oruçlarını da dualarını da kabul etsin
hacıı ben adetliyken ateşim çıkıyo sanırımkoceciğim de geçen sırnaşıyom ulan diyo adetli olmasan birgün böyle uyandırmazsın beni didi düşündüm hakketten hiç öyle yılışarak uyandırmadım sanırım kırmızıları görünce benim duygular tavan yapıyo ters giden bişiler varama anlamadım
dur bakem benımkıde kadın gercı ilk bebek düşündüğüm zaman erkeğe gittim karnımdan baktı hersey normal dedi alttan bakmıcaksınız dedım oda gerek yok istiyormusun dedı bende zaten cok korkuyorum gerek yok diosanız siz bilirsiniz dedım kalktım cnm bak şimdi çatala yatmıyon ya seyyy gene catalda gibi mi açıyon bacaklarını uzatıyon mu
Kızlaaaarrrrr neeeediyonuuuuzzzzz dün geldim çok tenhaydı buralar korktum kaçtım ben de biri tenhada kıstırmasın diye
hahahaaaa oğlum valla doğru didin kuzum baka okuma valla günafgünaf
gayette belki kim bilir hoşlarınada gidiyodur uleeyynn şurda avratta olaydı ne ii olurdu dilerdir belkim
kısss 1 kerede avratsız yapsın yanı ne zorluğu var senelerce yaptıkları seyyy töbee töbe dağılın ulennn benıde tozutturdunuz kaliteli çizgimden çıkcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?